- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Ayyyyyy buna göre daha 11 hafta mı var amanın sikendalOlabilir :) Ben resimlerin yalancısıyım
12 hafta dediği 3 ay, ssağlıklı beslenme + düzenli sporla gayet de güzel olabilirsin, hem de fazla kilolu olmayan insanlar :)
Plates kesinlikle çok güzel ben Zaman'ında yaptım beş kilo vermiştim 10 kilo gitmiş gibiydi bizim burada salon yok dolayısıyla Ebru şallı ile yapmak gerekiyor onada gıcık oluyom alllll verrr sevimsizTeswkkur ederim canim
Zayiflatiyormu plates yoksa daraltiyormu onu merak ediyorum
Olabilir :) Ben resimlerin yalancısıyım
12 hafta dediği 3 ay, ssağlıklı beslenme + düzenli sporla gayet de güzel olabilirsin, hem de fazla kilolu olmayan insanlar :)
yettimmm gayriiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnnn
ağrılarımın az oldugu bir günden herkese sevgiler saygılar hörmetlerrrrr
bir dahaki programda görüşünedek esen kalın anajımmmm
Dünkü menüm
Sabah
1haşlanmış yumurta
2zeytin
1dilim ekmek
maydonoz,dereotu
1kupa kiraz saplı bitki cayı
ara ögün
1kupa nescafe
öğle
ince 2dilim peynir
4tane zeytin
1salatalık,4çeri domates
dereotu,maydonoz
1dilim cavdar ekmek
ara ögün
1kupa nescafe
akşam üstü
azcıcık şekerli türk kahvesi
akşam
1kase şehriyeli mantarlı corba ( ben yaptım ben yaptım)
1kase salatalık(az tuzlu, az yağlı)
yarım dilim cavdar ekmek
spora giderken
3tane erik
4lt su içildi.
@AKovser
Jillian yapamadım
1saatten fazla tenis yaptım
Plates kesinlikle çok güzel ben Zaman'ında yaptım beş kilo vermiştim 10 kilo gitmiş gibiydi bizim burada salon yok dolayısıyla Ebru şallı ile yapmak gerekiyor onada gıcık oluyom alllll verrr sevimsiz
dünkünü yapamadım gel bugün yapalımAslında kilolu olmayan insanlarda daha zor farkedilir.. Ama eğer düşündüğüm şeyse bayağı sağlam bir spor yapıyorlar. İnsanity diye bi program var onu yapanlar jillianı ısınma niyetine yapıyor düşünebiliyor musunuz? Ben düşünemiyorum
Günaydın dün çok gelmedin ben de seni düşünüyordum squat yarışması yapalım diyecektim:) söz seni çok zorlamicamBelki bizeabesle_istigal de katılır ne dersin?
Ne kahve içmişsin be güzelim.. Selülit yapar bu kadar içme..
Aynen ben de çocuğu bırakacak biri yok diye evde yapıyordum Zaman'ında dvd daha da kötü her gün aynı saçma cümleler yüz ifadeleri beynine kazınıyor insanın.
Dününü yaptım ben. Hem benim popiş sorunlu. Hem sen işte yapamazsın dünkü hareketi..dünkünü yapamadım gel bugün yapalım
kim en cok yapıcak
kahveden kopamıyorum ya
birde türk kahvesi eklendi.spor öncesi iyi diye
Pilates inceltir canım sıkılaşırsınTeswkkur ederim canim
Maydanoz kaynat iç kalmaz şişlik falan gülüm.evet dün ki menüm aşağıda ki gibidir.
sabah
tost
çay
öğlen
arnavut ciğeri2 yk kadr
bol koca tabak salata
1 kase corba
ara
1 bardak ayran
aksam
kahvaltı yaptk miktar belırtemıcem
bol yeşillikli rokalı dereotlu domateslı hıyarlı bır salata bol lımonlu kocişimmm yaptı
peynır bı kac catal
salam bı kac dılım
1 dılım kepek ekmeği
2 yudum soguk cay
1 kupa normal cay
spor 3500 adım
ayakları karına cekerek kosma
ıp atlma
kol egzersizi
jıllıan şınavı ayakta olandan
mekik
yarım şınav
toplam yarım saat spor yaptm karısık bsyler hıc bsy yapasm yoktu mecburen bunları yapptım
su 2 lt fazla
kızlar muaazzzam karn agrım var sabahtan berı ve sanırım regl olcam 1 haftadr şişimde var ekside değilim muhtemelen tartılmadm ama benım tahmınım umarm yarın tartı beni şaşırtır.
niye yapamazmışım alla allaDününü yaptım ben. Hem benim popiş sorunlu. Hem sen işte yapamazsın dünkü hareketi..
niye yapamazmışım alla alla
bidaha yap
Evde yapıcam. bi önceki günün egzersizi geldi aklımaKız Nasıl yapcan? Tuvalette yere Nasıl yatıcan?
ay sanki seni merak ettikte çıktı yine piyasayaBu ben
bende kızımla anneler gününden bir resim koydum kıskandım kızıl güzeliii:)
:)) 83e nasıl çıktım gerçekten çok güzel soru canım kafamı duvarlara vurarak ağlıyorumtatlım kısa hikayemi anlatayım sana ben hep tonton koca göbekli çocuk genç kızdım sonra birgün uyurken rahat uyuyamadıgımı fark ettim deli gibi uykum var ama ikide bir uyanıyorum ve dang dedi bana dur canım dur yavaş gel nedir bu 83 kafayımı yedin annemle hep diyete başlar bırakırdık enson 1-1.5 yıl önce diyetle 3-5 kilo vermiş ve geri almışı hepsini fazlası ile ve temmuz 27-28 de kararı aldım artık diyetteym o zamanlar gör beni ağzıma hiç birşey sürmüyorum meyve delisi bir insan olarak şuan kendime bile şaşkınlıkla bakıyorum nasıl meyve abur cuburdan vazgeçtim:) aslında detokslara kızıyorum ama bende dukan diyeti ile başladım tabi 4. Takımla tanışınca dukan diyetini bıraktım daha sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum gücüm yettikçe:) ve gel zaman git zaman bu kiloya geldik bazen yavaş gitmesi canımı sıkıyor ama sonra diyorum kızım sen 22 yıldır tombalaktın anca gider sen hatırlıyormusun 60 kiloyu en son ne zaman gördün diyorum sonra yenen yine diyetim oluyor:))) ha birde benim bir nişanlım var ahh ah ben ne kadar tombaksam oda o kadar dal gibi zayıf :)) tabi zayıfladıgımı görünce o da şok :)) çenem düştü )
Ortalıkta be kadar egzersiz varsa toplayıp yapalım şehit olcaz ya zayıflama uğruna debelen debelen haftada verdiğim 300 gram ödül bile yapmadım bu hafta
Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...
Pilates inceltir canım sıkılaşırsın
Maydanoz kaynat iç kalmaz şişlik falan gülüm.
Valla bence ikisi de... Cunku ciddi efor sarfediyoruz karin kalca cayir cayir yaniyor :)Teswkkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?