Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teswkkur ederim canim
Zayiflatiyormu plates yoksa daraltiyormu onu merak ediyorum
Plates kesinlikle çok güzel ben Zaman'ında yaptım beş kilo vermiştim 10 kilo gitmiş gibiydi bizim burada salon yok dolayısıyla Ebru şallı ile yapmak gerekiyor onada gıcık oluyom alllll verrr sevimsiz

evet dün ki menüm aşağıda ki gibidir.

sabah
tost
çay

öğlen
arnavut ciğeri2 yk kadr
bol koca tabak salata
1 kase corba

ara
1 bardak ayran

aksam
kahvaltı yaptk miktar belırtemıcem
bol yeşillikli rokalı dereotlu domateslı hıyarlı bır salata bol lımonlu kocişimmm yaptı
peynır bı kac catal
salam bı kac dılım
1 dılım kepek ekmeği
2 yudum soguk cay
1 kupa normal cay

spor 3500 adım
ayakları karına cekerek kosma
ıp atlma
kol egzersizi
jıllıan şınavı ayakta olandan
mekik
yarım şınav
toplam yarım saat spor yaptm karısık bsyler hıc bsy yapasm yoktu mecburen bunları yapptım

su 2 lt fazla

kızlar muaazzzam karn agrım var sabahtan berı ve sanırım regl olcam 1 haftadr şişimde var ekside değilim muhtemelen tartılmadm ama benım tahmınım umarm yarın tartı beni şaşırtır.

Olabilir :) Ben resimlerin yalancısıyım
12 hafta dediği 3 ay, ssağlıklı beslenme + düzenli sporla gayet de güzel olabilirsin, hem de fazla kilolu olmayan insanlar :)

Aslında kilolu olmayan insanlarda daha zor farkedilir.. Ama eğer düşündüğüm şeyse bayağı sağlam bir spor yapıyorlar. İnsanity diye bi program var onu yapanlar jillianı ısınma niyetine yapıyor düşünebiliyor musunuz? Ben düşünemiyorum

yettimmm gayriiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnn

ağrılarımın az oldugu bir günden herkese sevgiler saygılar hörmetlerrrrr
bir dahaki programda görüşünedek esen kalın anajımmmm

Günaydın dün çok gelmedin ben de seni düşünüyordum squat yarışması yapalım diyecektim:) söz seni çok zorlamicam
Belki bize abesle_istigal de katılır ne dersin?

Ne kahve içmişsin be güzelim.. Selülit yapar bu kadar içme..

Plates kesinlikle çok güzel ben Zaman'ında yaptım beş kilo vermiştim 10 kilo gitmiş gibiydi bizim burada salon yok dolayısıyla Ebru şallı ile yapmak gerekiyor onada gıcık oluyom alllll verrr sevimsiz

Aynen ben de çocuğu bırakacak biri yok diye evde yapıyordum Zaman'ında dvd daha da kötü her gün aynı saçma cümleler yüz ifadeleri beynine kazınıyor insanın.

dünkünü yapamadım gel bugün yapalım
kim en cok yapıcak

kahveden kopamıyorum ya
birde türk kahvesi eklendi.spor öncesi iyi diye

dünkünü yapamadım gel bugün yapalım
kim en cok yapıcak

kahveden kopamıyorum ya
birde türk kahvesi eklendi.spor öncesi iyi diye
Dününü yaptım ben. Hem benim popiş sorunlu. Hem sen işte yapamazsın dünkü hareketi..

Teswkkur ederim canim
Pilates inceltir canım sıkılaşırsın
Maydanoz kaynat iç kalmaz şişlik falan gülüm.

ay sanki seni merak ettikte çıktı yine piyasaya
ama dehşet olmssn

bende kızımla anneler gününden bir resim koydum kıskandım kızıl güzeliii:)

sen misin die sorcaktm şok oldum maşallah sen cok guzelmssn be kızında aynı sen valla benzio baya

valal hayatının en güzel kararını vermssn saglıklı yaşam gibisi yok cok tebri ederim

Ortalıkta be kadar egzersiz varsa toplayıp yapalım şehit olcaz ya zayıflama uğruna debelen debelen haftada verdiğim 300 gram ödül bile yapmadım bu hafta

ahahahahaah cok alemsn yahu

Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...

allah acil şifa versin güzel haberlerle inşallah canımmm

Pilates inceltir canım sıkılaşırsın

Maydanoz kaynat iç kalmaz şişlik falan gülüm.

gogom calısıorm maydonoz bulamam da 2 fıncan yesıl cay ıcıcem bırını ıctım kaldı 1

Teswkkur ederim canim
Valla bence ikisi de... Cunku ciddi efor sarfediyoruz karin kalca cayir cayir yaniyor :)
Ve en onemlisi kaslar cok guzel aciliyor, postur bozuklugu duzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…