- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
ya eve gelince yaparım dedim. yemek yaptım. yemek yedik. derken tenise gittik hwemenTenis yapana kadar jilliani yapaydin sekeirm
akşam dizim vardıda ona daldımMerak ettim sesein soluğun çıkmıyorduuu
Böyle düşünce çok geliyor tabi :) ama aslında hiçbirşey değil, çok çabuk geçer..
Bu kadın beni de pilatesten soğutuyor hep, kaç kere başlayayım dedim 1 gün 2 gün sonra pes, biraz da sıkıcıı
Jillianı ısınma niyetine yapmakkkSonrasını düşünemiyorum bile, benim için intihar etmek gibi birşey olur bu
bugün egzersiz yokmu?Dahlia_
bu faydalı bilgi için teşekkürlerimi sunarım.
oo kuziş kınası ne güzellenceler sana bakalım...
Tatlım sordum anneme soğanı tereyağda yakıyormuş sonra salça sonra bulgur ekleyip suyunu döküyormuşsun kuzum :)
bugün 6.günümüzdimi birlikte başlamıştık sanıırm cuma başlamamışmıydık yaJillian ımı yaptım geldim bugün 6.gün .
canım sonraki iletini okudum şimdi ertelenmiş ALLAH şifa versin inşallah güzel geçicek ameliyatı..Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...
Günaydın kızlar nasılsınız?
selam canım ağrıların ne durumda ?yettimmm gayriiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnnn
ağrılarımın az oldugu bir günden herkese sevgiler saygılar hörmetlerrrrr
bir dahaki programda görüşünedek esen kalın anajımmmm
selam Handancım nasılsın ?günaydın millet
heyoooo günaydn grubunuzun neşe kaynagı geldiii çekilinnnönümden yol acın banaaaaa hihohooyyytttttyeşilçayımı aldım ve iş başı yaptım sizide okuyayım ohh masallah 166 msj pek birikmemiş thankslerrrrimi sunarım
gidimde wc de squat yapım bos duranı allah sevmez
Diz kapagımın üstünde agrılarsaol canım yoruldum çok hala heryerim ağrıyor
çok saol canm teşekkürler bulgur candır
bugün 6.günümüzdimi birlikte başlamıştık sanıırm cuma başlamamışmıydık ya
canım sonraki iletini okudum şimdi ertelenmiş ALLAH şifa versin inşallah güzel geçicek ameliyatı..
tünaydın canım sağol ben yorgun sen nasılsın resmini gördüm evet mezun ol bence :)
selam canım ağrıların ne durumda ?
selam Handancım nasılsın ?
ohh iyi yapmışsın canım bende şimdi maydanozumu içicem bakalımmm jill yapıcam daha
durmak yok yola devammmmmselam kızlar, bende ancak okudum o kadar çok birikmişki...maydanoz içicem şimdi sabah tartıldım maalesef +300 çıktım. umarım bugün ki hafif beslenmem ve içeceklerim ile yarınsabah artı çıkmam. jill yapıcam az sonra.... bugün bırakmak istemiyorum dün yapamadım.
Maydanoz ben çok önce kullandım bir hata yaramadı ve deli gibi spor yaptığım halde 25 bin adım attığım yürüyüş lerde bile her bünye farklı herkeste ise yaramıyor.kimisi haftada 3 kg veriyorselam kızlar, bende ancak okudum o kadar çok birikmişki...maydanoz içicem şimdi sabah tartıldım maalesef +300 çıktım. umarım bugün ki hafif beslenmem ve içeceklerim ile yarınsabah artı çıkmam. jill yapıcam az sonra.... bugün bırakmak istemiyorum dün yapamadım.
aynen canım bakalım hedefe ulaşana kadar devam.. teşekkür ederim canımmmdurmak yok yola devammmmm
resminde cok harika duruyosunnnnn
Diz kapagımın üstünde agrılar Al
yavaştan gidiyolar sanırım
ilk görenler daha cok benzetmede tuttururlar gibime geliyo benimaslında babasının kopyası ikiside hele ufaklık abisinn kopyası ama senin gibi bana benzetenlerde var mutlu oluyorum
ay yok allah korusun.dizlerine çok dikkat et menisküs olur Allah korusun yırtık falan çok dikkat et spor hareketlerinde abanma
Sana bisey diyimmi çok hoş görünüyor sun sen istediğin için zayıflama tabi aynada kendini nasıl mutlu hissediceksen o kiloya in ama böyle de masallah in varBuda büyük oğlum tanıştırayım
Hımm madem fotolar paylaşılıyor bu da benim en güncel halim dünki
Buda büyük oğlum tanıştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?