Hah bak bunlar olur o biri video hem erkek hemde robot bende ikisinden diyilimEgzersiz olarak Russian twist var, karın egzersizi aradığımda hep karşıma bu çıktı, çok faydalı herhalde
Bunu da Özge paylaşmıştı, bak belki bunu beğenirsin :)
Gecmis olsun Allah sifa versin ...Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...
Ayy kuzum çok şükür artık seninde fıstık oldugunu görecekler:)Benim Evlatlar da sürekli olarak, ''annemin göbeği kocaman babamın ki yapışık kıh kıh kıh'' durumunda geziyorlar. Aman mervem evlatların ağzına düşmeden kurtuldun sen =)
Daim olsun..
Aynn kuzum teşekkür ederim :)valal hayatının en güzel kararını vermssn saglıklı yaşam gibisi yok cok tebri ederim
nolduki abla
Evde yapıcam. bi önceki günün egzersizi geldi aklıma
Sabah onca aksiyonnnn
Bir guzel uyumusummm
2saat sonra kizimin partisiiii varrrr
Bennnn niyeeee yatiyorummmmmmmm
Selammlarr
Babamin ameliyati pazartesiye ertelendi, yogun bakimda babam icin ayrilan kisima baska hasta almislar, yogun bakim da yer olmayinca da ertelenmis oldu. Iyi dilekleriniz icin cook tesekkur ederimn
kaç tane yaptın squatGünün en sevdiğim saatinden merhababir elimde kahvem bir elimde bitter çikolatam karşımda iPad'im. sporumu yapmışım bacaklarım biraz sızlıyor, kızım uyuyor oğlum henüz okuldan gelmemiş. Huzuuuuurrrr ommmmmmm...
Banine squat yapıcam ben
Güzel soru
İnşallah böylesi daha hayırlı olacak canım.
kaç tane yaptın squat
başla bakalımDaha başlamadım hala şansın var:)
Dgru ya unuttum ben ben ogrenirim sana derim ama 1 saatligude var hani sana sure kisa gelio ya ondan diorum . cogumuzun vakti olmadigi icin 27 dakkaligi yapioruzAsyaca beni goz ardi etmis konusmuyor
yesinler emojinlerini7ler bekle beni ben geliyorum. Tok karnına süper bi eksi gördüm az önce
Kocam 76 kilo olmuş kilo aldım diyor 73 olmalıymış. Sen kaç kilo oldun diye sordu, 73ün altına düşünce haber veririm dedim
Odul yqpmak avantaj canm kg vermedeOrtalıkta be kadar egzersiz varsa toplayıp yapalım şehit olcaz ya zayıflama uğruna debelen debelen haftada verdiğim 300 gram ödül bile yapmadım bu hafta
Gecmis olsun canm rbbim yardimcisi olsun sifa onda . refik yoksa yasin oku sifa ayetleri var onlari oku elini bos birakma canm ben refik olmayaydim okurdum ne nolcakCanlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...
Tenis yapana kadar jilliani yapaydin sekeirmDünkü menüm
Sabah
1haşlanmış yumurta
2zeytin
1dilim ekmek
maydonoz,dereotu
1kupa kiraz saplı bitki cayı
ara ögün
1kupa nescafe
öğle
ince 2dilim peynir
4tane zeytin
1salatalık,4çeri domates
dereotu,maydonoz
1dilim cavdar ekmek
ara ögün
1kupa nescafe
akşam üstü
azcıcık şekerli türk kahvesi
akşam
1kase şehriyeli mantarlı corba ( ben yaptım ben yaptım)
1kase salatalık(az tuzlu, az yağlı)
yarım dilim cavdar ekmek
spora giderken
3tane erik
4lt su içildi.
Dahlia_
Jillian yapamadım
1saatten fazla tenis yaptım
yettimmm gayriiiiiiiiii
günaydınnnnnnnnnn
ağrılarımın az oldugu bir günden herkese sevgiler saygılar hörmetlerrrrr
bir dahaki programda görüşünedek esen kalın anajımmmm
Ayyyyyy buna göre daha 11 hafta mı var amanın sikendal
Plates kesinlikle çok güzel ben Zaman'ında yaptım beş kilo vermiştim 10 kilo gitmiş gibiydi bizim burada salon yok dolayısıyla Ebru şallı ile yapmak gerekiyor onada gıcık oluyom alllll verrr sevimsiz
Aslında kilolu olmayan insanlarda daha zor farkedilir.. Ama eğer düşündüğüm şeyse bayağı sağlam bir spor yapıyorlar. İnsanity diye bi program var onu yapanlar jillianı ısınma niyetine yapıyor düşünebiliyor musunuz? Ben düşünemiyorum
Günaydın dün çok gelmedin ben de seni düşünüyordum squat yarışması yapalım diyecektim:) söz seni çok zorlamicamBelki bize @abesle_istigal de katılır ne dersin?
Ne kahve içmişsin be güzelim.. Selülit yapar bu kadar içme..
Aynen ben de çocuğu bırakacak biri yok diye evde yapıyordum Zaman'ında dvd daha da kötü her gün aynı saçma cümleler yüz ifadeleri beynine kazınıyor insanın.
Niye hep göbiş eğzersizleri dönüyor yaw biraz da popiş eğzersizleri çevirin? Gerçi bu grubun en popişlisi bendim unutmuşum
7ler bekle beni ben geliyorum. Tok karnına süper bi eksi gördüm az önce
Kocam 76 kilo olmuş kilo aldım diyor 73 olmalıymış. Sen kaç kilo oldun diye sordu, 73ün altına düşünce haber veririm dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?