Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün akşamdan beri giremedim siteye işlerimi halledip geçmişe bakıcam kim ne kilo verdi meraktayım jill beni durdurdu sanırım birebir aynı kilo çıktı

neyseki artı çıkmamış kuzum sabit olmanda bir avantaj jullıandan sonra

Geçen hafta:66,5
Bu hafta:66,02
Fark:0,48
Yüzde:0,721

tebrikler nenacım

gelmein anam takıma hiç kimse gelmsin bnde gidiorum

kız bir gidiyor bir geliyorsun tripler atıyorsun hey sen hayırdırrr

Selam kızlar herkes iyidir inşallah . Benim oğlan da iyileşti çok şükür. Ben de geldim artık.
Gece hafta 88.5
Bu hafta 87.8
Fark 700 gr

tebrikler tatlım

çok şkür geçmiş olsun

Kızlarr

Sizde benim gibi yapıyormusunuz merak ediyorum..?

Benim çevremdeki insalar benim yediklerime dikkat ettiğimi bilirler hatta ve hatta cuma sabahı tartı günüm olduğunu 3 senedir kendimi bu sekilde alıstırdığımı perşembeleri hafif geçirdğimi biliyorlar. İş arkadaslarım dahil. Bazıları cok saçma bulsada benim düzenim bu busekilde kilomu kontrol edebiliyorum diyorum geçiyorum.
Perşembeleri misafir almamaya ve gitmemeye dikkat ederim eğerki elimdeyse ama elimde degilse gider az yemeye insanlarıda kırmamaya çalışırım
Bunu 3 senedir alışkanlık haline getirdim bu benim hayatım bu benim keyfim kederim
Ve inanın kendiniz istemezseniz kimse ama kimse size istemediğiniz seyleri yediremiyor.
Sevgiler benden çıtırlar

Fıstıksın maşallah :))

saol canım benim teşekkür ederim

Oyy tatlımmmm çok şekerrr yerim ben bu yakışıklıyı)

teşekkür ederiz ablası

bebeğim 2.5 aylık doğum iznindeyim ya yalnız da takılıyorum gelen gidende oluyor büyük oğlan akşam geliyor tam gün okulu Allahtan :) aynen elktrik su fazla geliyr :)

Geçen hafta: 82.1
Bu hafta: 80.7
Fark: 1.4
Oran: 1.7

çok tebrik ederim darısı başıma :)

Gecen hafta 91.4 bu umarim dogrudur
Bu hafta 91.5
Maalesef artiyim
valla canım yaklaşık aydır deli gibi kilo veriyorsun olur arada böyle hem hafta içi bir ara eksideydin sen kesin ödem var önümüzdeki cuma fazlasıyla vereceksin takılma

Gecen hafta - 53.0
Bu hafta - 52.2
Fark -800 gram

off yaa harikasın yine her zamanki gibi ama o kadar az kalorili beslenip o kadar çok spor yapıyorsun ki taş olsa kum olur dağılır...

Kolay gelsin canım umarım güzel geçer günleriniz

Gecen hafta:73.8
Bu hafta:73.5

Tebrikler canım süpersin

bu haftaki sabitler kervanına hoşgeldin tatlım

savaşımız haftaya eksi görmek

ya Zeynep deli olucam he. bi de ben emziriyorum çok kilo vermem gerekmiyor mu yaaa offff

Olsun canım sabit olmak iyidir Benim artı geldiiii

olsun canım haftaya bakacak inşallah daha gayret edelim

Moraller sıfır ya o bakımdan

birde ben o kadar tenis topunun peşinden koşturdum. yazıkalr olsun tüm kilolarımı geberi kalasıcalar

ya üzülme o oynadığın tenis yaptığın sporlar kilonda bir etki yoksa bile emin ol sıkışalıyorsundur sakın tenisi falan bırakma kondisyon yapıyorsun hiç yoktan devam et canım süpersin

neyseki artı çıkmamış kuzum sabit olmanda bir avantaj jullıandan sonra

evet zeynebim aynen öyle jill yaptım ama daha başka bişilerde eklemem lazım sanırım...

Geçen hafta:66,5
Bu hafta:66,02
Fark:0,48
Yüzde:0,721

ooo majjkiii tebrik ederim süpersin ödemlerine rağmen maşallahın var canım

Selam kızlar herkes iyidir inşallah . Benim oğlan da iyileşti çok şükür. Ben de geldim artık.
Gece hafta 88.5
Bu hafta 87.8
Fark 700 gr

tekrar geçmiş olsun canım iyileşmesine çok sevindim maşallah.... 700 gram harikasın canım tebrikler

saol canım benim teşekkür ederim

kuzucum suan haliihazırda zaten jull yapıyorsun ya bir bitisn bakalım bekle

kendini sıkma bak bende bu hafta sabitim can sıkmak yok haftaya bomba gibi geleceğiz.

selam canım,
ne güzel yazmışsın.. sene dir böylemisin maşallah sana.... bende yeni yeni işte ay oldu aranıza dahil olalı bende kendimi buna alıştırıyorum ben istediğim kiloya gelene kadar değil, sonrasında da bu düzeni senin gibi uzun yıllar srdürmeyi planlıyorum.... çünkü güzel bir sistem + olduğunda bir hafta dikkat etsen drek toparlarsın ideal kilon da bile.... en güzelini yapıyorsun bu hayat senin sen kendi hayatında istediğin güne istediğin düzeni getirebilirsin. seni, sen ve eşinin düzeni ilgilendirir... almazsın misafir gittiğinde de çok az tadımlık yersin olurrr biter....

katılıyorum.
şunuda yapamıyoruz. hayat standartımıza oturturamıyoruz.
mesela öğlen(özelliklede gün içini seicicen) hamur işi,kek vs. yesende bir gün sonrası dikkat etsen uzatmasan.
hop kilo almamış oluyosun.
ama biz. ye allah ye
hele zaten hamile akdınalrımıza iki canlısın sen ye hadi demelerine

kuzucum suan haliihazırda zaten jull yapıyorsun ya bir bitisn bakalım bekle

kendini sıkma bak bende bu hafta sabitim can sıkmak yok haftaya bomba gibi geleceğiz.

valla sinirlerim bozuldu tam bir ay oldu bu cuma toplamda 2.1 kg vermişim... ilk 2 hafta çok verdim, bir anda... son 2 haftadır 200 gram verdim toplam şaka gibi yaaa...

Ayenn canım ayneennnn artık bu düzeni yıkıp yeni düzende yaşayacağım hep ideal kilomda olacağım doğum olaylarımda bitti.. yaşım gelmiş 30 a yemin edeirm 5 sene önce metabolizmam daha hızlıydı artık daha yavaş kilo verdiğimi fark ettim bi mezun olayım yine burdan sizinle devam edicem bu düzene

bende öyle yapıcam inşallah bi vereyim kiloları.
cocuklardan yana evet şanslısın.
daha bende cocukta yok. daha onunda kilolaları olcak bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…