Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bile bu hafta 1-2 kğ vermişim diyodum kendi kendime
almışım meğer

o ne özgüven oooo

Insaallah beybimmmm
Benim umudum yok
Siz oyle diyorsaniz oyledir
Ilk defa jillian yaptimmm sonuctaaa tecrubemde yok
Birde hala wc sorunu yasiyorumm
Incir yedim simdi birtane

umudum yok değil kuzum jullıanla sayısal kilo veremediğini düşünsek bile mıtlaka ölçülerdeki sayısallarda görüntünde değişiklik olacak.
Bunca jullıancıların hepsi yanılmış olamaz herhalde

tatlım genel itibari ile 1 haftadan sonra farkeder diye düşünüyorum kilo sayısalında olmasada ölçü sayısalında mutlaka değişiklik olacaktır.
Jullıan topiğini okumustum bir dönem
ayrıca che. derya ne diyorr kulak verin kişiler zayıfladın diyor ama sayısalda cok değişiklik yok ama spor farkettiriyor diyor.

Sabırrr pleasee

Ayrıca geçmiş ola tatlım gözn kapalı halletmişsin herseyi maşallah

Hic yasamam aslinda
Ameliyat oldugum zamanlar 3kere yasadim omrumde
Ama bu ara bir ziyaret edesi gelmiss beni:)

KarKralicesi
He o ne ozguven kiz

özgüven yerlerde tatlım

özgüven yerlerde tatlım

spora iyi asılmıştımy a ondan şeddirdim di ya
tırttt cıktı zaten

yahuu ne çabuk düştünüz kızlar toparlanın lütfennsporun etkisi 2 günde 1 haftada ortaya cıksaydı insanlar zamanlarının cogunu zayıflamak için spora vermezdi bu sekilde düşünme lütfen

gunun egzersizinii birde atsana yapdimda bir daha bakmak istiyorum duzgun yapiyormuyum diye :))

tatlım fatime paylaşmıstı

Galiba iyi biseyler soyledin tesekkur ederim anlamadimd bir az

Jillianin 9 gunu aynaya baktigimda gercekten gozle gorulur bir farklilik hiss etdim bilmem benmi oyle gormek istiyorumdur belki ama bel ve gobek bolgemde degisiklik var devam edin birakmayin jilliyi :) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…