ben bile bu hafta 1-2 kğ vermişim diyodum kendi kendime
almışım meğer
Insaallah beybimmmm
Benim umudum yok
Siz oyle diyorsaniz oyledir
Ilk defa jillian yaptimmm sonuctaaa tecrubemde yok
Birde hala wc sorunu yasiyorumm
Incir yedim simdi birtane
Selamlar güzellikler
sabah bi kaç kalmışım ki, bi uyandım saat 11.30 olmuş alarmıda duymamışımm
can hıraş kalktım hemen tartıldım gözümün yarısı açık yarısı kapalı kahvaltı hazırlayıp bebeleri giydirdim ama nasıl yaptım bunları hatırlamıyorum, bi yandan da takıma bildirimimi yaptım oyhhh çok feciydii, sora bebeleri okula götürdümm, o da neekızın öğretmeni yokmuşşş
sora koştum arkadaşa kızı bırakmayaa
sora bi depar atarsınnkoştum yetiştim sporumaa
ve bunların hepsini 1 saatte yaptım varın siz düşünün totomdan akan teri
Ben bu hafta çok az kilo vermişimm dün ve önceki günler hep artı veya sabit oluyordum, dün maydanoz suyuna yüklendim sanırım ondan düştü bugün az da olsa. Kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. Acaba biz ne zaman jiliden dolayı eksiye düşmeye başlayacağız, daha önce jili yapmış veya bilgisi olan canlarım bi cevap verse meraktan ölicimm
Tebrikler canım:)Selam kızlar herkes iyidir inşallah . Benim oğlan da iyileşti çok şükür. Ben de geldim artık.
Gece hafta 88.5
Bu hafta 87.8
Fark 700 gr
Bilmiyorum kuzum ya çok moralim bozuldu.olsun canım haftaya bakacak inşallah daha gayret edelim
Hic yasamam aslindaUmudum yok da ne demekmişşş
Değil Jillian ağır egzersiz olarak ne yaparsan yap sonuç aynı olacak, önce artı sonra eksi gelecek..
Uzun süredir yaşıyorsan form çayı içsen, o kesin çözüm de sık içmemek lazım..
Bacim gel hepimiz yikildikBilmiyorum kuzum ya çok moralim bozuldu.
dusmesinGecen hafta 72.7
Bu hafta 74
Regilim kizlar ve cok sisim
Jillianda ikisi guzel arti getrdi bana cok motivem dustu
Ahhh canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnKizz benimi cekistirionuz bende diom kulagim neden kizardi
Ben buralardayim heeeee
o ne özgüven oooo
umudum yok değil kuzum jullıanla sayısal kilo veremediğini düşünsek bile mıtlaka ölçülerdeki sayısallarda görüntünde değişiklik olacak.
Bunca jullıancıların hepsi yanılmış olamaz herhalde
tatlım genel itibari ile 1 haftadan sonra farkeder diye düşünüyorum kilo sayısalında olmasada ölçü sayısalında mutlaka değişiklik olacaktır.
Jullıan topiğini okumustum bir dönem
ayrıca che. derya ne diyorr kulak verin kişiler zayıfladın diyor ama sayısalda cok değişiklik yok ama spor farkettiriyor diyor.
Sabırrr pleasee
Ayrıca geçmiş ola tatlım gözn kapalı halletmişsin herseyi maşallah
özgüven yerlerde tatlım
o ne özgüven oooo
umudum yok değil kuzum jullıanla sayısal kilo veremediğini düşünsek bile mıtlaka ölçülerdeki sayısallarda görüntünde değişiklik olacak.
Bunca jullıancıların hepsi yanılmış olamaz herhalde
tatlım genel itibari ile 1 haftadan sonra farkeder diye düşünüyorum kilo sayısalında olmasada ölçü sayısalında mutlaka değişiklik olacaktır.
Jullıan topiğini okumustum bir dönem
ayrıca che. derya ne diyorr kulak verin kişiler zayıfladın diyor ama sayısalda cok değişiklik yok ama spor farkettiriyor diyor.
Sabırrr pleasee
Ayrıca geçmiş ola tatlım gözn kapalı halletmişsin herseyi maşallah
spora iyi asılmıştımy a ondan şeddirdim di ya
gunun egzersizinii birde atsana yapdimda bir daha bakmak istiyorum duzgun yapiyormuyum diye :))Bu günün egzersizini yaptın mı diye soracaktım işteysen biraz zor :)
dusmesin
onumuzdeki hafta guzel eksiler gorursun insaAllah
takma kafayi her sey duzelir
Wuhuuuspora iyi asılmıştımy a ondan şeddirdim di ya
tırttt cıktı zaten
Sen ne dusunuyorsun tatlimmm kara kara
özgüven yerlerde tatlım
spora iyi asılmıştımy a ondan şeddirdim di ya
tırttt cıktı zaten
gunun egzersizinii birde atsana yapdimda bir daha bakmak istiyorum duzgun yapiyormuyum diye :))
Galiba iyi biseyler soyledin tesekkur ederimsaol canım benim teşekkür ederim
teşekkür ederiz ablası
bebeğim 2.5 aylık doğum iznindeyim ya yalnız da takılıyorum gelen gidende oluyor büyük oğlan akşam geliyor tam gün okulu Allahtan :) aynen elktrik su fazla geliyr :)
çok tebrik ederim darısı başıma :)
valla canım yaklaşık aydır deli gibi kilo veriyorsun olur arada böyle hem hafta içi bir ara eksideydin sen kesin ödem var önümüzdeki cuma fazlasıyla vereceksin takılma
off yaa harikasın yine her zamanki gibi ama o kadar az kalorili beslenip o kadar çok spor yapıyorsun ki taş olsa kum olur dağılır...
Kolay gelsin canım umarım güzel geçer günleriniz
Tebrikler canım süpersin
ya Zeynep deli olucam he. bi de ben emziriyorum çok kilo vermem gerekmiyor mu yaaaoffff
olsun canım haftaya bakacak inşallah daha gayret edelim
ya üzülme o oynadığın tenis yaptığın sporlar kilonda bir etki yoksa bile emin ol sıkışalıyorsundur sakın tenisi falan bırakma kondisyon yapıyorsun hiç yoktan devam et canım süpersin
evet zeynebim aynen öyle jill yaptım ama daha başka bişilerde eklemem lazım sanırım...
ooo majjkiii tebrik ederim süpersin ödemlerine rağmen maşallahın var canım
tekrar geçmiş olsun canım iyileşmesine çok sevindim maşallah.... 700 gram harikasın canım tebrikler
Jillianin 9 gunu aynaya baktigimda gercekten gozle gorulur bir farklilik hiss etdim bilmem benmi oyle gormek istiyorumdur belki ama bel ve gobek bolgemde degisiklik var devam edin birakmayin jilliyi :) sevgilerTakimca batmisiz
Az once bir kotu haber daha aldim
Bugun moral motivasyon berbatttt
Aglamam kolay kolay ama bagirarak aglayasim geldi
Bu arada bugunku jillianimi yaptim
Annem 3gunde cok farketti
Devam et dediiii
Bugun 4.gunum
Haftaya cozum bulalim milletttt
yok bırakmayız kuzucummmmmJillianin 9 gunu aynaya baktigimda gercekten gozle gorulur bir farklilik hiss etdim bilmem benmi oyle gormek istiyorumdur belki ama bel ve gobek bolgemde degisiklik var devam edin birakmayin jilliyi :) sevgiler
4 litre su ic hall olur sorunum gercekten :)Insaallah beybimmmm
Benim umudum yok
Siz oyle diyorsaniz oyledir
Ilk defa jillian yaptimmm sonuctaaa tecrubemde yok
Birde hala wc sorunu yasiyorumm
Incir yedim simdi birtane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?