Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya normaldede yapıyordum sporda haftada 3 oluyodu. bu hafta fazla yaptım. üstünede hemen hergün yapınca. ondan dedim

Kızlar

Sizlere inanmıyorum gerçektenn

Biz ilk defamı sabit refik ve artılarla bir gün geçiriyoruz ?
Peki kilo veren arkadasların cabalarını nasıl bu kadar basit görmezden geliyoruz?
200 gramı hatta 100 gramı nasıl küçümsüyoruz anlayamıyorum ?
Sağlıklı beslenmeden spordan etkisini hemen göstermesini nasıl bekliyoruz ?
Özge dahil olmak üzere bir çok kişi sporun ilk etapta şişlik yaptıgını artı olarak gördüğümüzü zamanla vücudumuzun alıstıgını ve kilo kaybını zamanla göreceğimizi söyledi. Jullıan illede kilo kaybı garantisi vermiyor jullıan gibi bir çok egzersiz aslında öyle ama vucüdumuzun sekillenmesinde incelmemizde sıkılaşmamızda büyük etkisi var.
Daha bugün Che. derya söyledi kilo cok kaybetmesemde insanlar cok zayıfladığımız söylüyorlar sanırım egzersizden diye.
Ve egzersiz topıklerinde çok okudum (az önce linkte paylaştım o bir örnek ) kilokaybım olmadı ama müthiş inceldim cümlelerini.

Lütfen bu takımın ilk defa geçirdiği kötü haftası değil ayrıca bu hafta kötü bir haftada değil güzel sonucların bir tık öncesi
Lütfen toparlanın ve su kötü düşüncelerden kurtulun kızlar ve kilo veren arkadaşlarımızında emeğini yoksayayalım
Sevgilerrr

Jillianin 9 gunu aynaya baktigimda gercekten gozle gorulur bir farklilik hiss etdim bilmem benmi oyle gormek istiyorumdur belki ama bel ve gobek bolgemde degisiklik var devam edin birakmayin jilliyi :) sevgiler
bende göbegimde hissediyorum 3günde yapmış olsam

ben yazacaktim sen yazmissin

tatlımmm espri yapıyoruz ne var bunda
kendimizle uğraşıyoruzzz elbette ciddi değil söylemlerimizzzz
toparlanacak birşey yok hepimiz tam gaz devam ediyoruzzzz elbetteeee
şahsım adına mesela bugün jiilianımı yaptımmm bile
kilo verenleri zaten tebrik ediyoruz
bunu söylemeye gerek bile yokkkkk
5 gram bile birşeydirrrr
maksat eğlenmekkkkk
edsofi
günah keçimiz dedimmm ama elbette onu çok sevdiğim içinnn meselaaaaa
aksine bizi gaza getirdi helal olsun valla ben yoksa bırakırdımmm herkes yapıyor diye kasıyorum kendimiiiii
bence toparlancak birşey yokkkk zımba gibiyiz

eğleniyoruz şuralıklarda

Kendi kendine gaz veren insan diye buna derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…