Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahah tatlı sey seni

benimde taze fasulyem genelde tam pişmezdi ama geçen bir tarif üzerine yaptım on numara beş yıldız oldu
tabi senin suanki fasulyene seninkinden daha güzel bir fikir bulamadım

ahahah ortalığı kızıstırma kız

yok ya ciddiyimmmm
kendimi üzülsünnn boşversinnn

175 cm tatlımmm boyummmmmm

tatlışşş
at düdüklüye az tuzda koyyy 10 dk daha pişssin
gider gitmez at sen üstünü değiştirip hazırlanana kadar ılımış olurrrrr
yanınada cacık yap kızzzzz
mis gibiii birdaha tarifi benden alllll

Bunları Biliyor muydunuz ?

Ayak tabanı yağı emme özelliği bulunmaktadır. Yani bir örnek vermek gerekirse ayak tabanınıza dövülmüş sarımsak sürdüğünüz takdirde 15-20 dk sonra sarımsağın tadını ağzınızda hissedeceksiniz. Bilim adamları titiz bir çalışma sayesinde ayak tabanının emici özelliğini ortaya çıkarmıştır. Bundan dolayı özellikle öksürük için akşam yatmadan önce ayak tabanına VİCKS sürün ve kalın bir çorap giydikten sonra yatın. Sabaha öksürüğünüzün geçtiğini göreceksiniz. Çocukların bu yöntem sayesinde öksürüğünü önlemiş olacaksınız. Ağır ve zehir saçan öksürük ilacı kullanmamış olursunuz. Deneyenler etkili bir yöntem olduğunu kanıtlamışlardır.

ahah tatlı sey seni

benimde taze fasulyem genelde tam pişmezdi ama geçen bir tarif üzerine yaptım on numara beş yıldız oldu
tabi senin suanki fasulyene seninkinden daha güzel bir fikir bulamadım

ya normalde tam pişiriorumda düdüklüm yok uzun suruo aksam 8 de koymustm 11 e kadr bekledm kac defa su ekledm pişsin die artk uykusuzluktan bayılacgm için sinirlendm ve kapattm altnı az daha sabrım olaydı pişicekti....

senin buldgn tarıf nasl acaba bidahakine öle denim

anam her seye param var da şu düdüklüye yok ahahah kocam gecen dedi ben alacam ssenin alacgn yok dedi aman dedm alırız 2.5 senedr evlıyım hala alıcaz bakalm ne zman canıma tak edecek düüdüksüzlük

halnbuki süper z.yaglı yemekler yaparım misafirlerim özellikle z.yaglı enginar z.yaglı barbunya z.yaglı taze fasulyeme bayılr z.yaglıcı ustasymdrda talıhszlık oldu eheheh hee birde süper z.yaglı kuskonmaz z.yaglı balkabagı da favorılerm arasnda ehehhe ama tabi seninde tarifi zevkle denerim abesle_istigal ciğim

fasulyeler en alta üstüne domates salça artık ne koyuyorsan üstüne sogan (koyuyorsan sarımsak ) tuz en üste zeytinyagını gezdir kapat ağzını arada karıstır belli bir süre yumusadıktan göz kararınca su hem kolay pişiyor hemde lezzetli oluyor

2yas alti cok tehlikeli cnm
Olumcul olabilir Allah korusun
Ciddi vakalar var

anam her seye param var da şu düdüklüye yok ahahah kocam gecen dedi ben alacam ssenin alacgn yok dedi aman dedm alırız 2.5 senedr evlıyım hala alıcaz bakalm ne zman canıma tak edecek düüdüksüzlük

ahahah kızzzz benimde öyleeee

eşim aynısını söyledi ben hala almadım

Tatlim ne demekkk
Faaulyenin cinsindendir
3saate pismesi lazimmmm
Hatta erir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…