eve gidip jillian yapcam bugun sırkette de habırre lavaboda spor yaptm saymadm ama toplamnda 20 dkka yapmısımdr yarımsaatte jili sürse allah bereket versn bu hafta kacamak yapmaya nietim yok gecen z.yaglı taze fasulye yaptm henuz yemedık tamda pişmemiş bi 10 dkka daha pişeydi iyidi ama yencek durumda korkmaın ac kalmıcam koca bır tabak ondan yıcem uzerıne sarımsaklı yogurt dusundm cnku tuz koymaı unutmusum smdı tuz eklesem hıc olmaz tadını hafıf farklılastrmak adına sarımsaklı yogrt planladm baska onerısı olan varmı tam pişmemiş ve tuzsuz z.yaglı taze fasulyeye ahahah kırkyılda bı yemek yapıorm onuda beceremıorm ne biçim karıyemmmm ulen
ahahah ortalığı kızıstırma kız
saol kuşummm azcık vermişim işte tartı yanlıs dılse ınanılmaz şişim hala bnde anlamadm
ay bn senın gibi yapmıorm yani yemek istemedgmi söyledgmde kimse ısrar etmez cogunlukla aksamları cok dıkakt ederm ama yok persembeyı hafıf gecırım cuma tartılım yok bılmem ne bu alıskanlgı burda edındım oncesnde tartm bıle yoktu olsaydı belkı kg almazdm valla tebrık ederm zaten ıncecıksn bırde cok ıradelısın bravooo
saol majkişkom yaaa valla azcık vermişim...kız ne dicem bn emzirirken hiç kg vermedm ki sıkıda emzırıodum luliş hanım cok cok cekıodu valla herkes veremıo demekkı
alla alla 70 kg da manken gbı durcan desene peki boyun kactı
ahahaha batmak yok yola devammmm cınımmmm
valla bn kötü düşünmüorum evet bu hafta kötüymüşüz ama herkes elınden gelenı yaptı menüler ortada sporlar ortada verılemeyeblr versek ıyı olurmusta bunye meselesı dıelım kısmet
ay yumussan seni sevebilirimiyim nolurrrr çok severm yumoşları
önemli bişiey değil canım yazdımda ona yine bana cevap vermedi bende sinirlendim
ne gelirse akrabadan geliyorönemli bişiey değil canım yazdımda ona yine bana cevap vermedi bende sinirlendim
yok ya ciddiyimmmm
kendimi üzülsünnn boşversinnn
175 cm tatlımmm boyummmmmm
tatlışşşeve gidip jillian yapcam bugun sırkette de habırre lavaboda spor yaptm saymadm ama toplamnda 20 dkka yapmısımdr yarımsaatte jili sürse allah bereket versn bu hafta kacamak yapmaya nietim yok gecen z.yaglı taze fasulye yaptm henuz yemedık tamda pişmemiş bi 10 dkka daha pişeydi iyidi ama yencek durumda korkmaın ac kalmıcam koca bır tabak ondan yıcem uzerıne sarımsaklı yogurt dusundm cnku tuz koymaı unutmusum smdı tuz eklesem hıc olmaz tadını hafıf farklılastrmak adına sarımsaklı yogrt planladm baska onerısı olan varmı tam pişmemiş ve tuzsuz z.yaglı taze fasulyeye ahahah kırkyılda bı yemek yapıorm onuda beceremıorm ne biçim karıyemmmm ulen
tam üstüne bastınne gelirse akrabadan geliyor
arkadaş. yabancı daha cazip geliyo.tam üstüne bastın
ahah tatlı sey seni
benimde taze fasulyem genelde tam pişmezdi ama geçen bir tarif üzerine yaptım on numara beş yıldız oldu
tabi senin suanki fasulyene seninkinden daha güzel bir fikir bulamadım
Bunları Biliyor muydunuz ?
Ayak tabanı yağı emme özelliği bulunmaktadır. Yani bir örnek vermek gerekirse ayak tabanınıza dövülmüş sarımsak sürdüğünüz takdirde 15-20 dk sonra sarımsağın tadını ağzınızda hissedeceksiniz. Bilim adamları titiz bir çalışma sayesinde ayak tabanının emici özelliğini ortaya çıkarmıştır. Bundan dolayı özellikle öksürük için akşam yatmadan önce ayak tabanına VİCKS sürün ve kalın bir çorap giydikten sonra yatın. Sabaha öksürüğünüzün geçtiğini göreceksiniz. Çocukların bu yöntem sayesinde öksürüğünü önlemiş olacaksınız. Ağır ve zehir saçan öksürük ilacı kullanmamış olursunuz. Deneyenler etkili bir yöntem olduğunu kanıtlamışlardır.
tatlışşş
at düdüklüye az tuzda koyyy 10 dk daha pişssin
gider gitmez at sen üstünü değiştirip hazırlanana kadar ılımış olurrrrr
yanınada cacık yap kızzzzz
mis gibiii birdaha tarifi benden alllll
ya normalde tam pişiriorumda düdüklüm yok uzun suruo aksam 8 de koymustm 11 e kadr bekledm kac defa su ekledm pişsin die artk uykusuzluktan bayılacgm için sinirlendm ve kapattm altnı az daha sabrım olaydı pişicekti....
senin buldgn tarıf nasl acaba bidahakine öle denim
2yas alti cok tehlikeli cnmBunları Biliyor muydunuz ?
Ayak tabanı yağı emme özelliği bulunmaktadır. Yani bir örnek vermek gerekirse ayak tabanınıza dövülmüş sarımsak sürdüğünüz takdirde 15-20 dk sonra sarımsağın tadını ağzınızda hissedeceksiniz. Bilim adamları titiz bir çalışma sayesinde ayak tabanının emici özelliğini ortaya çıkarmıştır. Bundan dolayı özellikle öksürük için akşam yatmadan önce ayak tabanına VİCKS sürün ve kalın bir çorap giydikten sonra yatın. Sabaha öksürüğünüzün geçtiğini göreceksiniz. Çocukların bu yöntem sayesinde öksürüğünü önlemiş olacaksınız. Ağır ve zehir saçan öksürük ilacı kullanmamış olursunuz. Deneyenler etkili bir yöntem olduğunu kanıtlamışlardır.
anam her seye param var da şu düdüklüye yok ahahah kocam gecen dedi ben alacam ssenin alacgn yok dedi aman dedm alırız 2.5 senedr evlıyım hala alıcaz bakalm ne zman canıma tak edecek düüdüksüzlük
Tatlim ne demekkkhalnbuki süper z.yaglı yemekler yaparım misafirlerim özellikle z.yaglı enginar z.yaglı barbunya z.yaglı taze fasulyeme bayılr z.yaglıcı ustasymdrda talıhszlık oldu eheheh hee birde süper z.yaglı kuskonmaz z.yaglı balkabagı da favorılerm arasnda ehehhe ama tabi seninde tarifi zevkle denerimabesle_istigal ciğim
2yas alti cok tehlikeli cnm
Olumcul olabilir Allah korusun
Ciddi vakalar var
Bekliyoruz cabuk gellmesaim bitti eve gdıorm 8 de sporum bıtmıs ve yemegımı yemıs oalrk gerı gelecem bekleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?