Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben yazacaktim sen yazmissin

tatlım sadece bugüne özgü değil ki genel anlamda böyle seyler hissedilebiliyor
şaka da olsa bir başkası üzerinde farklı bir etki olarak kalsın istemedim

tebrikler nenacım

kız bir gidiyor bir geliyorsun tripler atıyorsun hey sen hayırdırrr

tebrikler tatlım

çok şkür geçmiş olsun

saol kuşummm azcık vermişim işte tartı yanlıs dılse ınanılmaz şişim hala bnde anlamadm

ay bn senın gibi yapmıorm yani yemek istemedgmi söyledgmde kimse ısrar etmez cogunlukla aksamları cok dıkakt ederm ama yok persembeyı hafıf gecırım cuma tartılım yok bılmem ne bu alıskanlgı burda edındım oncesnde tartm bıle yoktu olsaydı belkı kg almazdm valla tebrık ederm zaten ıncecıksn bırde cok ıradelısın bravooo

saol majkişkom yaaa valla azcık vermişim...kız ne dicem bn emzirirken hiç kg vermedm ki sıkıda emzırıodum luliş hanım cok cok cekıodu valla herkes veremıo demekkı

91 gostermiyorum zaten kuzum cok ilginc
73 kg iken 38 beden oluyorummm
Cok farkliyim bende anlamadim

Kizzzz
Bizi gaza getirdin kactinn gel buraya minisss

alla alla 70 kg da manken gbı durcan desene peki boyun kactı

ahahaha batmak yok yola devammmm cınımmmm

valla bn kötü düşünmüorum evet bu hafta kötüymüşüz ama herkes elınden gelenı yaptı menüler ortada sporlar ortada verılemeyeblr versek ıyı olurmusta bunye meselesı dıelım kısmet

tatlım sadece bugüne özgü değil ki genel anlamda böyle seyler hissedilebiliyor
şaka da olsa bir başkası üzerinde farklı bir etki olarak kalsın istemedim
yok kız kalmazzzzz
kim motivem düştü deseeeee gaz veriyoruzzzzz
azıcık eğlenek dedikk kızzzz
moralim bozuk bugün başka birşeyeeee ne güzel gülüyoruz demi kız KarKralicesi
kimseyi incitmemişizdir umarım

eve gidip jillian yapcam bugun sırkette de habırre lavaboda spor yaptm saymadm ama toplamnda 20 dkka yapmısımdr yarımsaatte jili sürse allah bereket versn bu hafta kacamak yapmaya nietim yok gecen z.yaglı taze fasulye yaptm henuz yemedık tamda pişmemiş bi 10 dkka daha pişeydi iyidi ama yencek durumda korkmaın ac kalmıcam koca bır tabak ondan yıcem uzerıne sarımsaklı yogurt dusundm cnku tuz koymaı unutmusum smdı tuz eklesem hıc olmaz tadını hafıf farklılastrmak adına sarımsaklı yogrt planladm baska onerısı olan varmı tam pişmemiş ve tuzsuz z.yaglı taze fasulyeye ahahah kırkyılda bı yemek yapıorm onuda beceremıorm ne biçim karıyemmmm ulen

yine kuzenime sinir oldum sonunda silcem heryerden o olucak =)

nolduki acabaa ??

kız ince görünüyorum ama içimde bi yumusluk var işte
Yani elimden geldiğince yapmaya calısıyorum benimde malesef kaçrıdıgım noktalar cok oluyor ama utlaka toparlamaya calısıyorum
inan benimde buradan önce tartım yoktu kaç ayda bir tartılırdım hatırlamıyorum bile

biliyorum tabikisi tatlım biz oldukca iyi bir takımız zaten
Hepimizin herkeste emeği var kimse gözardı bile etmez eminim

ay yumussan seni sevebilirimiyim nolurrrr çok severm yumoşları

önemli bişiey değil canım yazdımda ona yine bana cevap vermedi bende sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…