- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
artık öyle yapıcam son bi şans verdim olmadı artık bende onlar gibi olucamgörmezdengellll
ben şahsen beni üzeni görmezden gelirimmmmmm
daha büyük cezamı varrr
dimi siz varken ona yazmam hataaman bos ver sen gel bizimle konus
kız ne şans veriyorsun salla gitsinnnnnn boşverrrrartık öyle yapıcam son bi şans verdim olmadı artık bende onlar gibi olucam
ben yazacaktim sen yazmissin
tatlımmm espri yapıyoruz ne var bunda
kendimizle uğraşıyoruzzz elbette ciddi değil söylemlerimizzzz
toparlanacak birşey yok hepimiz tam gaz devam ediyoruzzzz elbetteeee
şahsım adına mesela bugün jiilianımı yaptımmm bile
kilo verenleri zaten tebrik ediyoruz
bunu söylemeye gerek bile yokkkkk
5 gram bile birşeydirrrr
maksat eğlenmekkkkk
@edsofi
günah keçimiz dedimmm ama elbette onu çok sevdiğim içinnn meselaaaaa
aksine bizi gaza getirdi helal olsun valla ben yoksa bırakırdımmm herkes yapıyor diye kasıyorum kendimiiiii
bence toparlancak birşey yokkkk zımba gibiyiz
kız ne şans veriyorsun salla gitsinnnnnn boşverrrr
kendi kaybeder
tebrikler nenacım
kız bir gidiyor bir geliyorsun tripler atıyorsun hey sen hayırdırrr
tebrikler tatlım
çok şkür geçmiş olsun
ay bn senın gibi yapmıorm yani yemek istemedgmi söyledgmde kimse ısrar etmez cogunlukla aksamları cok dıkakt ederm ama yok persembeyı hafıf gecırım cuma tartılım yok bılmem ne bu alıskanlgı burda edındım oncesnde tartm bıle yoktu olsaydı belkı kg almazdm valla tebrık ederm zaten ıncecıksn bırde cok ıradelısın bravoooKızlarr
Sizde benim gibi yapıyormusunuz merak ediyorum..?
Benim çevremdeki insalar benim yediklerime dikkat ettiğimi bilirler hatta ve hatta cuma sabahı tartı günüm olduğunu 3 senedir kendimi bu sekilde alıstırdığımı perşembeleri hafif geçirdğimi biliyorlar. İş arkadaslarım dahil. Bazıları cok saçma bulsada benim düzenim bu busekilde kilomu kontrol edebiliyorum diyorum geçiyorum.
Perşembeleri misafir almamaya ve gitmemeye dikkat ederim eğerki elimdeyse ama elimde degilse gider az yemeye insanlarıda kırmamaya çalışırım
Bunu 3 senedir alışkanlık haline getirdim bu benim hayatım bu benim keyfim kederim
Ve inanın kendiniz istemezseniz kimse ama kimse size istemediğiniz seyleri yediremiyor.
Sevgiler benden çıtırlar
saol canım benim teşekkür ederim
teşekkür ederiz ablası
bebeğim 2.5 aylık doğum iznindeyim ya yalnız da takılıyorum gelen gidende oluyor büyük oğlan akşam geliyor tam gün okulu Allahtan :) aynen elktrik su fazla geliyr :)
çok tebrik ederim darısı başıma :)
valla canım yaklaşık aydır deli gibi kilo veriyorsun olur arada böyle hem hafta içi bir ara eksideydin sen kesin ödem var önümüzdeki cuma fazlasıyla vereceksin takılma
off yaa harikasın yine her zamanki gibi ama o kadar az kalorili beslenip o kadar çok spor yapıyorsun ki taş olsa kum olur dağılır...
Kolay gelsin canım umarım güzel geçer günleriniz
Tebrikler canım süpersin
ya Zeynep deli olucam he. bi de ben emziriyorum çok kilo vermem gerekmiyor mu yaaaoffff
olsun canım haftaya bakacak inşallah daha gayret edelim
ya üzülme o oynadığın tenis yaptığın sporlar kilonda bir etki yoksa bile emin ol sıkışalıyorsundur sakın tenisi falan bırakma kondisyon yapıyorsun hiç yoktan devam et canım süpersin
evet zeynebim aynen öyle jill yaptım ama daha başka bişilerde eklemem lazım sanırım...
ooo majjkiii tebrik ederim süpersin ödemlerine rağmen maşallahın var canım
tekrar geçmiş olsun canım iyileşmesine çok sevindim maşallah.... 700 gram harikasın canım tebrikler
91 gostermiyorum zaten kuzum cok ilginc
73 kg iken 38 beden oluyorummm
Cok farkliyim bende anlamadim
Kizzzz
Bizi gaza getirdin kactinn gel buraya minisss
Takimca batmisiz
Az once bir kotu haber daha aldim
Bugun moral motivasyon berbatttt
Aglamam kolay kolay ama bagirarak aglayasim geldi
Bu arada bugunku jillianimi yaptim
Annem 3gunde cok farketti
Devam et dediiii
Bugun 4.gunum
Haftaya cozum bulalim milletttt
Kızlar
Sizlere inanmıyorum gerçektenn
Biz ilk defamı sabit refik ve artılarla bir gün geçiriyoruz ?
Peki kilo veren arkadasların cabalarını nasıl bu kadar basit görmezden geliyoruz?
200 gramı hatta 100 gramı nasıl küçümsüyoruz anlayamıyorum ?
Sağlıklı beslenmeden spordan etkisini hemen göstermesini nasıl bekliyoruz ?
Özge dahil olmak üzere bir çok kişi sporun ilk etapta şişlik yaptıgını artı olarak gördüğümüzü zamanla vücudumuzun alıstıgını ve kilo kaybını zamanla göreceğimizi söyledi. Jullıan illede kilo kaybı garantisi vermiyor jullıan gibi bir çok egzersiz aslında öyle ama vucüdumuzun sekillenmesinde incelmemizde sıkılaşmamızda büyük etkisi var.
Daha bugün Che. derya söyledi kilo cok kaybetmesemde insanlar cok zayıfladığımız söylüyorlar sanırım egzersizden diye.
Ve egzersiz topıklerinde çok okudum (az önce linkte paylaştım o bir örnek ) kilokaybım olmadı ama müthiş inceldim cümlelerini.
Lütfen bu takımın ilk defa geçirdiği kötü haftası değil ayrıca bu hafta kötü bir haftada değil güzel sonucların bir tık öncesi
Lütfen toparlanın ve su kötü düşüncelerden kurtulun kızlar ve kilo veren arkadaşlarımızında emeğini yoksayayalım
Sevgilerrr
kaybetti bilekız ne şans veriyorsun salla gitsinnnnnn boşverrrr
kendi kaybeder
yok kız kalmazzzzz
tatlım sadece bugüne özgü değil ki genel anlamda böyle seyler hissedilebiliyor
şaka da olsa bir başkası üzerinde farklı bir etki olarak kalsın istemedim
he şöyleeee beeaaaaakaybetti bile
he şöyleeee beeaaaaa
yine kuzenime sinir oldum sonunda silcem heryerden o olucak =)
saol kuşummm azcık vermişim işte tartı yanlıs dılse ınanılmaz şişim hala bnde anlamadm
ay bn senın gibi yapmıorm yani yemek istemedgmi söyledgmde kimse ısrar etmez cogunlukla aksamları cok dıkakt ederm ama yok persembeyı hafıf gecırım cuma tartılım yok bılmem ne bu alıskanlgı burda edındım oncesnde tartm bıle yoktu olsaydı belkı kg almazdm valla tebrık ederm zaten ıncecıksn bırde cok ıradelısın bravooo
saol majkişkom yaaa valla azcık vermişim...kız ne dicem bn emzirirken hiç kg vermedm ki sıkıda emzırıodum luliş hanım cok cok cekıodu valla herkes veremıo demekkı
alla alla 70 kg da manken gbı durcan desene peki boyun kactı
ahahaha batmak yok yola devammmm cınımmmm
valla bn kötü düşünmüorum evet bu hafta kötüymüşüz ama herkes elınden gelenı yaptı menüler ortada sporlar ortada verılemeyeblr versek ıyı olurmusta bunye meselesı dıelım kısmet
aynen canımyok kız kalmazzzzz
kim motivem düştü deseeeee gaz veriyoruzzzzz
azıcık eğlenek dedikk kızzzz
moralim bozuk bugün başka birşeyeeee ne güzel gülüyoruz demi kızKarKralicesi
kimseyi incitmemişizdir umarım
yok kız kalmazzzzz
kim motivem düştü deseeeee gaz veriyoruzzzzz
azıcık eğlenek dedikk kızzzz
moralim bozuk bugün başka birşeyeeee ne güzel gülüyoruz demi kızKarKralicesi
kimseyi incitmemişizdir umarım
nolduki acabaa ??
kız ince görünüyorum ama içimde bi yumusluk var işte
Yani elimden geldiğince yapmaya calısıyorum benimde malesef kaçrıdıgım noktalar cok oluyor ama utlaka toparlamaya calısıyorum
inan benimde buradan önce tartım yoktu kaç ayda bir tartılırdım hatırlamıyorum bile
önemli bişiey değil canım yazdımda ona yine bana cevap vermedi bende sinirlendim
nolduki acabaa ??
kız ince görünüyorum ama içimde bi yumusluk var işte
Yani elimden geldiğince yapmaya calısıyorum benimde malesef kaçrıdıgım noktalar cok oluyor ama utlaka toparlamaya calısıyorum
inan benimde buradan önce tartım yoktu kaç ayda bir tartılırdım hatırlamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?