- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Bogazda kucuk dili sisirip bogulma tehlikesi varrr
bak bunu duymamıştım.
bu yönetimi uygulayan yaınlarım var aslında ama zarar göreni duymadım etkili oldugunu söylemişlerdi
Duduklusuz hayat
ahahah kızzzz benimde öyleeee
eşim aynısını söyledi ben hala almadım
Bogazda kucuk dili sisirip bogulma tehlikesi varrr
Alerji olabilirrr canimmm ustundede yas siniri yazar
Duduklusuz hayat
2tane var bende
Benim yakin arkadasim ispanagi bile onda yapiyooo
Sasirmistim ama cokta guzel oluyorrrr
Pilav zeytinyagli et herseyi duduklude pisiriyoooo
Canim sıkıldı bugun
Buyuk kizim benimle jillian yapti
Soguma hareketleri dahilllll
Ve hepsini yaptiiii cilgin
Uyudu kaldiiiii
Kucukte cekmece dagitiyorrrr
Bende anasi olarak basini bekliyorummm
Durmadan laf yetistiriyorummmm
aa ayaga sürelen viks mi küçük dili şişiriyor ?
bunuda bir arastırıcamm
kız evlendiğimde vardı birsey oldu ne oldu hatırlamıyorumda attık o günden beri aldım alıcamm
pilavı düdüklüde tenceredede hiç duymamıştım iyiymişşşş :)
anası bitti kızının kasları agrıyacak şimdi =)))
Benim 10 yasında bir erkek kardeşim var 8 yasındayken büyük kardeşim (24 yasında ) sınav çektiler ama bizim ufaklık bir gaza geldiki sorma nasıl cekiyor (çekemiyorda tabi ) 2 gün agrıdanmahvoldu garibim
Selam canlar, keyifler nasil?:) Sonucumuzu merakla bekliyorum, bildirimleri takip edemedim. Jillian yapan tescilli amazonlarimizda hatirladigim kadariyla ilk hafta arti, ikinci hafta sabit-cok az arti olmustu. Ama 3. hafta guzel bir eksiyle gelmislerdi. Program sonunda olculerdeki degisimlerse muazzamdi. Azimle devam edin
Haftada 3 gun jimnastik dersi varr
Agrimazda uyuyoooo ses mes duymuyoooo uheahuhe
Ben hergun jilliana davet etcem kuzumu
Keyfimiz yerinde sukur canim
Total sonucumuz ic acici degil ama motivasyonumiz yuksekkk
Bunu duydugumada sevindim kendi adimaaaAsyaca cevap geldiiii
Sen nasilsin nasil gidiyorrrr
Canim evet saolasin etiket icin :)Haftada 3 gun jimnastik dersi varr
Agrimazda uyuyoooo ses mes duymuyoooo uheahuhe
Ben hergun jilliana davet etcem kuzumu
Keyfimiz yerinde sukur canim
Total sonucumuz ic acici degil ama motivasyonumiz yuksekkk
Bunu duydugumada sevindim kendi adimaaaAsyaca cevap geldiiii
Sen nasilsin nasil gidiyorrrr
Duduklude dolmada harika oluyor, ust uste diziyorum azicik bir su tamam, 2 saat pismiyor tencerede basini bekle su ekle bilmem ne. Duduklu iyiki varDuduklusuz hayat
2tane var bende
Benim yakin arkadasim ispanagi bile onda yapiyooo
Sasirmistim ama cokta guzel oluyorrrr
Pilav zeytinyagli et herseyi duduklude pisiriyoooo
Bakiim vallaCanim evet saolasin etiket icin :)
Tatlim jiliana hergun devam etmek dogrumu? Ben jikinin six pack yapiyorum haftada 5 gun yapilmasini soyluyor jili, 30 day shared icin kural nedir bi arastirsana
35 canimBakiim valla
Six pack kac dk
canım duzenlemis hali boyle kolay gelsin...14. Takimdan slmlar kizlar rica etsem bizim listeyi bi kontrol eder msnz
***14.TAKIM 465. ETAP***
Marlin18 (57.4/56.5/0.9/%1.67)
Moon8187 (61.4 /61.2/0.2/%0.33)
ParteMoralll (69.5 /69.0/0.5/%0.72)
esmerm91 (69.9 ///%) sabit
kova01 (69.2/68.8/0.4/%0.58) tartı değişiminden kaynakli +3.2 başlangıç kiloya eklendi
Masalperisi (74.8 ///%)kendi istegi ile takimdan ayrildi
tubi_klc (82.5 /83.1/+0.6/%-0.73)
meggieee ( 63.8 /63.2 /0.6 /%0.94)yeni üye başlangic tarihi 21 Nisan 2016 başlangıç kilo 66 hedef kilo: 57
14.takım ortalamasi:%0.439
Tebrikler canım senin tartın bu kadar hassas mı be yaaGeçen hafta:66,5
Bu hafta:66,02
Fark:0,48
Yüzde:0,721
Gayet iyi tebrik ediyorumSelam kızlar herkes iyidir inşallah . Benim oğlan da iyileşti çok şükür. Ben de geldim artık.
Gece hafta 88.5
Bu hafta 87.8
Fark 700 gr
Kızlarr
Sizde benim gibi yapıyormusunuz merak ediyorum..?
Benim çevremdeki insalar benim yediklerime dikkat ettiğimi bilirler hatta ve hatta cuma sabahı tartı günüm olduğunu 3 senedir kendimi bu sekilde alıstırdığımı perşembeleri hafif geçirdğimi biliyorlar. İş arkadaslarım dahil. Bazıları cok saçma bulsada benim düzenim bu busekilde kilomu kontrol edebiliyorum diyorum geçiyorum.
Perşembeleri misafir almamaya ve gitmemeye dikkat ederim eğerki elimdeyse ama elimde degilse gider az yemeye insanlarıda kırmamaya çalışırım
Bunu 3 senedir alışkanlık haline getirdim bu benim hayatım bu benim keyfim kederim
Ve inanın kendiniz istemezseniz kimse ama kimse size istemediğiniz seyleri yediremiyor.
Sevgiler benden çıtırlar
Selamlar güzellikler
sabah bi kaç kalmışım ki, bi uyandım saat 11.30 olmuş alarmıda duymamışımm
can hıraş kalktım hemen tartıldım gözümün yarısı açık yarısı kapalı kahvaltı hazırlayıp bebeleri giydirdim ama nasıl yaptım bunları hatırlamıyorum, bi yandan da takıma bildirimimi yaptım oyhhh çok feciydii, sora bebeleri okula götürdümm, o da neekızın öğretmeni yokmuşşş
sora koştum arkadaşa kızı bırakmayaa
sora bi depar atarsınnkoştum yetiştim sporumaa
ve bunların hepsini 1 saatte yaptım varın siz düşünün totomdan akan teri
Ben bu hafta çok az kilo vermişimm dün ve önceki günler hep artı veya sabit oluyordum, dün maydanoz suyuna yüklendim sanırım ondan düştü bugün az da olsa. Kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. Acaba biz ne zaman jiliden dolayı eksiye düşmeye başlayacağız, daha önce jili yapmış veya bilgisi olan canlarım bi cevap verse meraktan ölicimm
Ağzına sağlık canım.Kızlar
Sizlere inanmıyorum gerçektenn
Biz ilk defamı sabit refik ve artılarla bir gün geçiriyoruz ?
Peki kilo veren arkadasların cabalarını nasıl bu kadar basit görmezden geliyoruz?
200 gramı hatta 100 gramı nasıl küçümsüyoruz anlayamıyorum ?
Sağlıklı beslenmeden spordan etkisini hemen göstermesini nasıl bekliyoruz ?
Özge dahil olmak üzere bir çok kişi sporun ilk etapta şişlik yaptıgını artı olarak gördüğümüzü zamanla vücudumuzun alıstıgını ve kilo kaybını zamanla göreceğimizi söyledi. Jullıan illede kilo kaybı garantisi vermiyor jullıan gibi bir çok egzersiz aslında öyle ama vucüdumuzun sekillenmesinde incelmemizde sıkılaşmamızda büyük etkisi var.
Daha bugün Che. derya söyledi kilo cok kaybetmesemde insanlar cok zayıfladığımız söylüyorlar sanırım egzersizden diye.
Ve egzersiz topıklerinde çok okudum (az önce linkte paylaştım o bir örnek ) kilokaybım olmadı ama müthiş inceldim cümlelerini.
Lütfen bu takımın ilk defa geçirdiği kötü haftası değil ayrıca bu hafta kötü bir haftada değil güzel sonucların bir tık öncesi
Lütfen toparlanın ve su kötü düşüncelerden kurtulun kızlar ve kilo veren arkadaşlarımızında emeğini yoksayayalım
Sevgilerrr
Katiliyorum canm ama bana 2 gun izin verin ben jilliana yapamicam refik baya yogun hoplayip ziplayamam asla bu sekilde pazar yapicam insalhtatlımmm espri yapıyoruz ne var bunda
kendimizle uğraşıyoruzzz elbette ciddi değil söylemlerimizzzz
toparlanacak birşey yok hepimiz tam gaz devam ediyoruzzzz elbetteeee
şahsım adına mesela bugün jiilianımı yaptımmm bile
kilo verenleri zaten tebrik ediyoruz
bunu söylemeye gerek bile yokkkkk
5 gram bile birşeydirrrr
maksat eğlenmekkkkk
edsofi
günah keçimiz dedimmm ama elbette onu çok sevdiğim içinnn meselaaaaa
aksine bizi gaza getirdi helal olsun valla ben yoksa bırakırdımmm herkes yapıyor diye kasıyorum kendimiiiii
bence toparlancak birşey yokkkk zımba gibiyiz
Çok teşekkür ederim canimcanım duzenlemis hali boyle kolay gelsin...
rica ederim canımÇok teşekkür ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?