canım jılıan artısı 1 haftada duser haftaya guzel bır eksı gelır merak etme:)Gecen hafta 91.4 bu umarim dogrudur
Bu hafta 91.5
Maalesef artiyim
olur canım yarın ılk sayfadakı kurallarımızı oku kabul edıyorsan yıne ılk sayfadakı katılım formumuzu doldurup bu sayfada paylas canım:)Yarından itibaren başlasam olur mu
canım gecen hafta 55.8 ıdı kılon bugunde 66 demıssın artıdasın malesef...selam güzel bayanlar
ben bugun malesef reglyim hatta tam olamdım yeni yeni oluyorum ve ınanılmaz ödem var vucudumda ammmaaa sizi uzmicem tartı dogru tarttysa 480 gr eksıdeım hatta bnce daha eksıyım ama ıste dedgm gibi regl oldum olcam hafif gelmiş refik bey
haftaya gıder canım uzulme..Bu hafta artıdayım
Geçen hafta:54.9
Bu hafta:55.2
Fark:+0.3
canım ne yapman gerektıgını bılıyorsun sporunu arttırırsan kılolar hızla gıder..
evet kuzum yaa doğru söylüyorsun o yüzden diyorum ya üzülsemmi sevinsemmi diye
neyse toparlım kendimi buralardan sonra gıdım gıdım gideceğini zaten biliyordum
bende ıyıyım kuzum sukur her sey yolunda..Tesekkur ederim canim cok sukur iyiyyim sen nasilsin ?
keyıflı mısafırlıkler canım..Kızlar
Benim kaynanam giresunda yasıyor bir kaç haftalığına buraya geldi. Haftasonuda bizde. Eltimler görümcemler hepsini davet ettim haftasnum bayaa yoğun gececek anlayacagınız ama yemeklere elimden geldiğince dikkat edecğim gerçi ailede herkes benim yediklerime dikkat ettiğimi bilir ama kaynanam pek sey etmez amann zaten zayıfsın der. ama ben galip geleceğim
tebrıkler Fatımem :)Hayırlı Cumalar Canlar :)
Geçen hafta - 55.4
Bu hafta - 55.2
Fark - 0.200
Ortalama - %0.36
tebrıkler canım:)Gecen hafta:73.8
Bu hafta:73.5
canım 200 gr artıdasın...Geçen hafta:66,5
Bu hafta:66,02
Fark:0,48
Yüzde:0,721
tebrıkler ablam kuzuyada coook sevındım:)Selam kızlar herkes iyidir inşallah . Benim oğlan da iyileşti çok şükür. Ben de geldim artık.
Gece hafta 88.5
Bu hafta 87.8
Fark 700 gr
hayırdır canım ınsallah kımsenın saglıgına bır sey olmamıstır.Takimca batmisiz
Az once bir kotu haber daha aldim
Bugun moral motivasyon berbatttt
Aglamam kolay kolay ama bagirarak aglayasim geldi
Bu arada bugunku jillianimi yaptim
Annem 3gunde cok farketti
Devam et dediiii
Bugun 4.gunum
Haftaya cozum bulalim milletttt
canım jılıan artısı 7-10 gun surebılır bu normaldır merak etme:)Selamlar güzellikler
sabah bi kaç kalmışım ki, bi uyandım saat 11.30 olmuş alarmıda duymamışımm
can hıraş kalktım hemen tartıldım gözümün yarısı açık yarısı kapalı kahvaltı hazırlayıp bebeleri giydirdim ama nasıl yaptım bunları hatırlamıyorum, bi yandan da takıma bildirimimi yaptım oyhhh çok feciydii, sora bebeleri okula götürdümm, o da neekızın öğretmeni yokmuşşş
sora koştum arkadaşa kızı bırakmayaa
sora bi depar atarsınnkoştum yetiştim sporumaa
ve bunların hepsini 1 saatte yaptım varın siz düşünün totomdan akan teri
Ben bu hafta çok az kilo vermişimm dün ve önceki günler hep artı veya sabit oluyordum, dün maydanoz suyuna yüklendim sanırım ondan düştü bugün az da olsa. Kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. Acaba biz ne zaman jiliden dolayı eksiye düşmeye başlayacağız, daha önce jili yapmış veya bilgisi olan canlarım bi cevap verse meraktan ölicimm
canım artık ılgılenme arama sorma...yine kuzenime sinir oldum sonunda silcem heryerden o olucak =)
canım bıraz daha pısırsen bırazda tuz koysan hallolur afıyet olsun..eve gidip jillian yapcam bugun sırkette de habırre lavaboda spor yaptm saymadm ama toplamnda 20 dkka yapmısımdr yarımsaatte jili sürse allah bereket versn bu hafta kacamak yapmaya nietim yok gecen z.yaglı taze fasulye yaptm henuz yemedık tamda pişmemiş bi 10 dkka daha pişeydi iyidi ama yencek durumda korkmaın ac kalmıcam koca bır tabak ondan yıcem uzerıne sarımsaklı yogurt dusundm cnku tuz koymaı unutmusum smdı tuz eklesem hıc olmaz tadını hafıf farklılastrmak adına sarımsaklı yogrt planladm baska onerısı olan varmı tam pişmemiş ve tuzsuz z.yaglı taze fasulyeye ahahah kırkyılda bı yemek yapıorm onuda beceremıorm ne biçim karıyemmmm ulen
aynen öyle yapıcam canımcanım artık ılgılenme arama sorma...
Baktim canim 30gun molasizzCanim evet saolasin etiket icin :)
Tatlim jiliana hergun devam etmek dogrumu? Ben jikinin six pack yapiyorum haftada 5 gun yapilmasini soyluyor jili, 30 day shared icin kural nedir bi arastirsana
Canim ya ben eski spor tarzimada donebilirim sen ne dersin beni bilgilendirirmisincanım jılıan artısı 1 haftada duser haftaya guzel bır eksı gelır merak etme:)
olur canım yarın ılk sayfadakı kurallarımızı oku kabul edıyorsan yıne ılk sayfadakı katılım formumuzu doldurup bu sayfada paylas canım:)
canım gecen hafta 55.8 ıdı kılon bugunde 66 demıssın artıdasın malesef...
haftaya gıder canım uzulme..
canım ne yapman gerektıgını bılıyorsun sporunu arttırırsan kılolar hızla gıder..
bende ıyıyım kuzum sukur her sey yolunda..
keyıflı mısafırlıkler canım..
tebrıkler Fatımem :)
tebrıkler canım:)
canım 200 gr artıdasın...
tebrıkler ablam kuzuyada coook sevındım:)
hayırdır canım ınsallah kımsenın saglıgına bır sey olmamıstır.
jılıan artısı 1 hafta en fazla 10 gun surer sonra eksıler gelır canımm..
canım jılıan artısı 7-10 gun surebılır bu normaldır merak etme:)
canım artık ılgılenme arama sorma...
canım bıraz daha pısırsen bırazda tuz koysan hallolur afıyet olsun..
Hadi toparla islerini cabucak kuzumKatiliyorum canm ama bana 2 gun izin verin ben jilliana yapamicam refik baya yogun hoplayip ziplayamam asla bu sekilde pazar yapicam insalh
faceimi dondurdum açmayacam işte bir daha
...TUM TAKIMA ITHAFEN...
Canlarım malesef bu hafta sonuncuyuz lıstelerı buradan takıp edebılırsınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1748
Bugun yenı etaba baslamıstık ve malesef nota (ceza) alacagız.
Eger haftaya ılk 3e gırersek notamız sılınecek.
Bu hafta takımda kılo veren uyemızden cok alan uyelerımız vardı.
Bır cogunuz jılıana basladınız ayrıca reglısı olanlar oldu.
O yuzden bugunun krıtıgını yapmayacagım.
Jılıancılar haftaya cumaya artılarınız gıtmıs olur.
Bu hafta odul ogununu kımsenın hakettıgını dusunmuyorum eger sız hakettıgınızı dusunuyorsanız buyrun yıyın dıledıgınızı...
Ancak haftaya jılıan artısı yok/ reglıler bıtıyor ve ben derece gorup notamızı sıldırmek ıstıyorum..
Buraya neden katıldıgınızı unutmayın guzeller!
Yaz geldı kendınızı nasıl gormek ıstedıgınızı hatırlayın!!
Bu hafta bıldırımde bulunmayan 2 uyemız oldu ve bu uyelerımız haftaya bıldırım yapsalar dahı yuzdelerı 2ye bolunecek!!!
Yanı haftaya cuma ıcın 1-0 eksıyle basladık ama umuyorum kı bır takım/ bır aıle oldugumuzu kımse unutmadı..
O halde kotu durumdakı aılemızı haftaya dereceye sokmak ıcın herkes canla basla ugrassın..
Sızlere her zaman guvenım tam/sadece sız kendınıze olan ınancınızı eskısı gıbı canlı tutuyor musunuz/ acaba benım sıze guvendıgım kadar sızler kendınıze guvenıyor musunuz?
Hepınızın bugun hıssettıgınız duygulardan/ tartıda artı gordugunuzdekı mutsuzlugunuzdan operım!!!
aslında tam olarak sebep o değil ama o da var işin içinde yani ekli olanların kaçı beni önemsiyorki dedim kapattım azcık ergenimsi bir tavır oldu sanırım
kuzenine kizip faceni dondurmadin herhaldee
aslında tam olarak sebep o değil ama o da var işin içinde yani ekli olanların kaçı beni önemsiyorki dedim kapattım azcık ergenimsi bir tavır oldu sanırım
Ne konuşacağınız tutmuşş bu kadar
Bir kaç saatte kaç sayfa birikmiş maşaAllah
aaaaaa amaaaa konusunca ne cok konustunuz konusmayinca kimse yokk
naber sekerimm
İnşallah canım:) Her hafta eksi geliyodu bu hafta artıyı görünce bende hayal kırıklığı oldu.Bir yandan da ne kadar da yeşil çay içsemde büyük tuvaletimi yapamıyorum.Artık çok sinir oldum bu şişkinliğe....haftaya gıder canım uzulme..
sanirimm
bak benim kuzenimde aynisi ben boşverdim inan boylesi daha rahat oluyor
hatta gecen gun yengemlerde karsilastim cocuguyla geldi oyle muhattapta olmadim herkese hakettigi gibi davranacaksin.
Özel sebepler harici tabikisi. ne bilim aramalarina geri dönüyor olabilir mesajla bildiri yapiyor olabilir falan
gunun egzersizinii birde atsana yapdimda bir daha bakmak istiyorum duzgun yapiyormuyum diye :))
İnşallah canım:) Her hafta eksi geliyodu bu hafta artıyı görünce bende hayal kırıklığı oldu.Bir yandan da ne kadar da yeşil çay içsemde büyük tuvaletimi yapamıyorum.Artık çok sinir oldum bu şişkinliğe....
Insaallah beybimmmm
Benim umudum yok
Siz oyle diyorsaniz oyledir
Ilk defa jillian yaptimmm sonuctaaa tecrubemde yok
Birde hala wc sorunu yasiyorumm
Incir yedim simdi birtane
Selamlar güzellikler
sabah bi kaç kalmışım ki, bi uyandım saat 11.30 olmuş alarmıda duymamışımm
can hıraş kalktım hemen tartıldım gözümün yarısı açık yarısı kapalı kahvaltı hazırlayıp bebeleri giydirdim ama nasıl yaptım bunları hatırlamıyorum, bi yandan da takıma bildirimimi yaptım oyhhh çok feciydii, sora bebeleri okula götürdümm, o da neekızın öğretmeni yokmuşşş
sora koştum arkadaşa kızı bırakmayaa
sora bi depar atarsınnkoştum yetiştim sporumaa
ve bunların hepsini 1 saatte yaptım varın siz düşünün totomdan akan teri
Ben bu hafta çok az kilo vermişimm dün ve önceki günler hep artı veya sabit oluyordum, dün maydanoz suyuna yüklendim sanırım ondan düştü bugün az da olsa. Kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. Acaba biz ne zaman jiliden dolayı eksiye düşmeye başlayacağız, daha önce jili yapmış veya bilgisi olan canlarım bi cevap verse meraktan ölicimm
Hic yasamam aslinda
Ameliyat oldugum zamanlar 3kere yasadim omrumde
Ama bu ara bir ziyaret edesi gelmiss beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?