Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen hafta 91.4 bu umarim dogrudur
Bu hafta 91.5
Maalesef artiyim
canım jılıan artısı 1 haftada duser haftaya guzel bır eksı gelır merak etme:)

Yarından itibaren başlasam olur mu
olur canım yarın ılk sayfadakı kurallarımızı oku kabul edıyorsan yıne ılk sayfadakı katılım formumuzu doldurup bu sayfada paylas canım:)

canım gecen hafta 55.8 ıdı kılon bugunde 66 demıssın artıdasın malesef...

Bu hafta artıdayım
Geçen hafta:54.9
Bu hafta:55.2
Fark:+0.3
haftaya gıder canım uzulme..

evet kuzum yaa doğru söylüyorsun o yüzden diyorum ya üzülsemmi sevinsemmi diye

neyse toparlım kendimi buralardan sonra gıdım gıdım gideceğini zaten biliyordum
canım ne yapman gerektıgını bılıyorsun sporunu arttırırsan kılolar hızla gıder..

Tesekkur ederim canim cok sukur iyiyyim sen nasilsin ?
bende ıyıyım kuzum sukur her sey yolunda..

keyıflı mısafırlıkler canım..

Hayırlı Cumalar Canlar :)

Geçen hafta - 55.4
Bu hafta - 55.2
Fark - 0.200
Ortalama - %0.36
tebrıkler Fatımem :)

Gecen hafta:73.8
Bu hafta:73.5
tebrıkler canım:)

Geçen hafta:66,5
Bu hafta:66,02
Fark:0,48
Yüzde:0,721
canım 200 gr artıdasın...

Selam kızlar herkes iyidir inşallah . Benim oğlan da iyileşti çok şükür. Ben de geldim artık.
Gece hafta 88.5
Bu hafta 87.8
Fark 700 gr
tebrıkler ablam kuzuyada coook sevındım:)

hayırdır canım ınsallah kımsenın saglıgına bır sey olmamıstır.
jılıan artısı 1 hafta en fazla 10 gun surer sonra eksıler gelır canımm..

canım jılıan artısı 7-10 gun surebılır bu normaldır merak etme:)

yine kuzenime sinir oldum sonunda silcem heryerden o olucak =)
canım artık ılgılenme arama sorma...

canım bıraz daha pısırsen bırazda tuz koysan hallolur afıyet olsun..

...TUM TAKIMA ITHAFEN...

Canlarım malesef bu hafta sonuncuyuz lıstelerı buradan takıp edebılırsınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1748
Bugun yenı etaba baslamıstık ve malesef nota (ceza) alacagız.
Eger haftaya ılk 3e gırersek notamız sılınecek.
Bu hafta takımda kılo veren uyemızden cok alan uyelerımız vardı.
Bır cogunuz jılıana basladınız ayrıca reglısı olanlar oldu.
O yuzden bugunun krıtıgını yapmayacagım.
Jılıancılar haftaya cumaya artılarınız gıtmıs olur.
Bu hafta odul ogununu kımsenın hakettıgını dusunmuyorum eger sız hakettıgınızı dusunuyorsanız buyrun yıyın dıledıgınızı...
Ancak haftaya jılıan artısı yok/ reglıler bıtıyor ve ben derece gorup notamızı sıldırmek ıstıyorum..
Buraya neden katıldıgınızı unutmayın guzeller!
Yaz geldı kendınızı nasıl gormek ıstedıgınızı hatırlayın!!
Bu hafta bıldırımde bulunmayan 2 uyemız oldu ve bu uyelerımız haftaya bıldırım yapsalar dahı yuzdelerı 2ye bolunecek!!!
Yanı haftaya cuma ıcın 1-0 eksıyle basladık ama umuyorum kı bır takım/ bır aıle oldugumuzu kımse unutmadı..
O halde kotu durumdakı aılemızı haftaya dereceye sokmak ıcın herkes canla basla ugrassın..
Sızlere her zaman guvenım tam/sadece sız kendınıze olan ınancınızı eskısı gıbı canlı tutuyor musunuz/ acaba benım sıze guvendıgım kadar sızler kendınıze guvenıyor musunuz?
Hepınızın bugun hıssettıgınız duygulardan/ tartıda artı gordugunuzdekı mutsuzlugunuzdan operım!!!

Canim evet saolasin etiket icin :)
Tatlim jiliana hergun devam etmek dogrumu? Ben jikinin six pack yapiyorum haftada 5 gun yapilmasini soyluyor jili, 30 day shared icin kural nedir bi arastirsana
Baktim canim 30gun molasizz

Canim ya ben eski spor tarzimada donebilirim sen ne dersin beni bilgilendirirmisin
Girgira vurduk ama durum kritikmis
Nota alinca ne oluyor peki hic bilmiyorum

...TUM TAKIMA ITHAFEN...

Canlarım malesef bu hafta sonuncuyuz lıstelerı buradan takıp edebılırsınız.

haftaya guzel sonuclar alacağımizi düşünüyorum tatlim herkes canla basla kilolariyla savasacak

aslında tam olarak sebep o değil ama o da var işin içinde yani ekli olanların kaçı beni önemsiyorki dedim kapattım azcık ergenimsi bir tavır oldu sanırım

sanirimm
bak benim kuzenimde aynisi ben boşverdim inan boylesi daha rahat oluyor
hatta gecen gun yengemlerde karsilastim cocuguyla geldi oyle muhattapta olmadim herkese hakettigi gibi davranacaksin.
Özel sebepler harici tabikisi. ne bilim aramalarina geri dönüyor olabilir mesajla bildiri yapiyor olabilir falan

haftaya gıder canım uzulme..
İnşallah canım:) Her hafta eksi geliyodu bu hafta artıyı görünce bende hayal kırıklığı oldu.Bir yandan da ne kadar da yeşil çay içsemde büyük tuvaletimi yapamıyorum.Artık çok sinir oldum bu şişkinliğe....

kendime gülesim geldi
yok canım cevapları hep istemeye istemeye verdiğini hissediyorum, benden hoşlanmıyor sanırım yapacak bişiy yok

gunun egzersizinii birde atsana yapdimda bir daha bakmak istiyorum duzgun yapiyormuyum diye :))

Al canım, biraz geç oldu ama fırsatım olmadı daha önce gelmeye :)

Suyu artırsan işe yarayabilir canım.. Ben de aynı durumdayım sanırım form çayı içmek zorunda kalıcam :/

Ay tüm gün gelemedim sizde hiç telinizi korkak alıştırmamışsınız çok yorucu bir gündü ama sonra anlatırım şimdi alıntıları yazayım daha 100 msj okicam..

Insaallah beybimmmm
Benim umudum yok
Siz oyle diyorsaniz oyledir
Ilk defa jillian yaptimmm sonuctaaa tecrubemde yok
Birde hala wc sorunu yasiyorumm
Incir yedim simdi birtane

Canım detaylı tartın varsa oradan bi takip et mutlaka kasında artışı görürsün.

Ümidinizi kormak gibi olmasın ben ilk jillian yaptığımda 3 hafta sabit kalmıştım. Ama sonrası şiir gibiydi

Hic yasamam aslinda
Ameliyat oldugum zamanlar 3kere yasadim omrumde
Ama bu ara bir ziyaret edesi gelmiss beni:)

Canım geçmiş olsun wcye çıkmadığım gün ben de artıda oluyorum takılma haftaya onun farkını da görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…