- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
bende öyle yapıcam inşallah bi vereyim kiloları.
cocuklardan yana evet şanslısın.
daha bende cocukta yok. daha onunda kilolaları olcak bende
sen zaten zayıflıyorsun hamilede kalsan dikkat edersin ben ilk hamileliğimde 11 ikincisinde 13 kilo aldım ilkini de vermiştim bunuda vericem bak benim oğlum 2.5 aylık benim sadece +5 kilom var gidecek yani en kısa sürede takma
aynen öyle canım
ilk zamanlar zor oluyor özellikle senn gibi düşünmeyen cok insan var ama yine söylediğim gibi sen istemiyorsan yemezsin bu benim içinde geçerli eğer yemeği fazla kaçırdıysam abur cbur yediysem kimse bogazıma yapışmadı ben bile isteye yaptım.
Mesela kaynanm burda geçen eltime gittik yemek yedik tam kadın dibimde oturuyordu normalde pilav kızartma o saatlerde yemem ben hatta pilavı nadir yerim ama kaynanam yanımda oturuyor diye elleriyle tabagımı hazırladı diye yedim ama yine kendi irademle yedim eğer yemeseydim kaynanam laf edicekti kırılacaktı ilk günden sey etmek istemedim ama buda benim tericihimdi yani olay yine bende bitti.
evet canım toplum baskısı da etkiliyor ya ister istemez benim kayınvalidem geldi yaklaşık 1.5 hafta bende kalıcak bittim ben asla yememem lazım.. çok güzel yemekler börekler yapıyor
Süt yapar ye iki canlısın ye ahahah ne geliyorsa bu bahanelerden geliyor zaten
:))
tatlım senin bulundugun kilolarda verilmesi zor rakamlar yalnız bide bu acıdan bak istersen ??
dimi ya o da var haftada 100 200 gr bişi...
edacım herşey sen başlattın :))Hihihihi
Hepinize kötu emellerime alet ettim hepiniz arti cikin sabit kalin diyeee hehehehe
moral bozmak yookkkkkkkBilmiyorum kuzum ya çok moralim bozuldu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gzersiz-programi.480919/page-38#post-23398175
su linkte mimyase isimli arkadasın yazdığına bir göz atın isterseniz
isterseniz diğerlerinede bakabilirsini
okduum canım herkes hemen hemen aynı yorumları yapıyor benim 8.günüm jillde bakalım önümüzdeki hafta etki olacak mı.. ne yalan söylim şuanda bir etki gördüğümü söyleyemem yada ben anlamıyorum... fırsat bulabilirsem bir ölçülerimi tekrar alırım 10.günde...
Galiba iyi biseyler soyledin tesekkur ederimanlamadimd bir az
Tabiki güzel şeyler canım tebrik ederim seni hayalımdeki kilolara benden çok önce iniyorsun ama dediğim gibi emzirdiğim için öyle senin gibi bir tabak çorba iç kalk maalesef yapamıyorum süt olmuyor... hayırlısı adım adım vericem inşAllah
Jillianin 9 gunu aynaya baktigimda gercekten gozle gorulur bir farklilik hiss etdim bilmem benmi oyle gormek istiyorumdur belki ama bel ve gobek bolgemde degisiklik var devam edin birakmayin jilliyi :) sevgiler
ben tam anlayamadım 10. günde tekrar ölçü alıcam...
Kızlar
Sizlere inanmıyorum gerçektenn
Biz ilk defamı sabit refik ve artılarla bir gün geçiriyoruz ?
Peki kilo veren arkadasların cabalarını nasıl bu kadar basit görmezden geliyoruz?
200 gramı hatta 100 gramı nasıl küçümsüyoruz anlayamıyorum ?
Sağlıklı beslenmeden spordan etkisini hemen göstermesini nasıl bekliyoruz ?
Özge dahil olmak üzere bir çok kişi sporun ilk etapta şişlik yaptıgını artı olarak gördüğümüzü zamanla vücudumuzun alıstıgını ve kilo kaybını zamanla göreceğimizi söyledi. Jullıan illede kilo kaybı garantisi vermiyor jullıan gibi bir çok egzersiz aslında öyle ama vucüdumuzun sekillenmesinde incelmemizde sıkılaşmamızda büyük etkisi var.
Daha bugün Che. derya söyledi kilo cok kaybetmesemde insanlar cok zayıfladığımız söylüyorlar sanırım egzersizden diye.
Ve egzersiz topıklerinde çok okudum (az önce linkte paylaştım o bir örnek ) kilokaybım olmadı ama müthiş inceldim cümlelerini.
Lütfen bu takımın ilk defa geçirdiği kötü haftası değil ayrıca bu hafta kötü bir haftada değil güzel sonucların bir tık öncesi
Lütfen toparlanın ve su kötü düşüncelerden kurtulun kızlar ve kilo veren arkadaşlarımızında emeğini yoksayayalım
Sevgilerrr
sevgiler saygılarrr :)
hayır arkds bıde calısıorm dıe 2 kkg pişiridm 3-4 gun yeriz die az bsy olsa atacam çöpede onu nasl atim günah allah rızkımı keser yemin ederm
Allah korusun asla çöpe atılmaz... Allah korsuun
Bunları Biliyor muydunuz ?
Ayak tabanı yağı emme özelliği bulunmaktadır. Yani bir örnek vermek gerekirse ayak tabanınıza dövülmüş sarımsak sürdüğünüz takdirde 15-20 dk sonra sarımsağın tadını ağzınızda hissedeceksiniz. Bilim adamları titiz bir çalışma sayesinde ayak tabanının emici özelliğini ortaya çıkarmıştır. Bundan dolayı özellikle öksürük için akşam yatmadan önce ayak tabanına VİCKS sürün ve kalın bir çorap giydikten sonra yatın. Sabaha öksürüğünüzün geçtiğini göreceksiniz. Çocukların bu yöntem sayesinde öksürüğünü önlemiş olacaksınız. Ağır ve zehir saçan öksürük ilacı kullanmamış olursunuz. Deneyenler etkili bir yöntem olduğunu kanıtlamışlardır.
hımss olabilir bunu duydum ama hiç yapmamıştım... viksi kaynar suya döküyoruz biz leğene üzerimize battaniye örtüyoruz çok az kalıp nefes al ver Allah ne verdiyse burun akıyor sinüzitler boşalıyor yüzün pamuk gibi ayrıca... sonra battaniyenin altına girip uyuyoruz çok ii geliyor
anam her seye param var da şu düdüklüye yok ahahah kocam gecen dedi ben alacam ssenin alacgn yok dedi aman dedm alırız 2.5 senedr evlıyım hala alıcaz bakalm ne zman canıma tak edecek düüdüksüzlük
Kız Allah seni düdüklüsüz ev olmaz. kocana bırakma git al ben eski usullerden kullanıyorum hatta bu otomatik bas açılsın falan onlardan değil... düdüklüde pilav hiç duymadım denemem de ama onun dılunda valla herşeyi yapıyorum on numara olyoreee
Demetcim sağ ol canım iyilik çok şükür sen nasılsın ? ilk hafta sabit geldi jill de bakalım haftaya nasl olacak...Selam canlar, keyifler nasil?:) Sonucumuzu merakla bekliyorum, bildirimleri takip edemedim. Jillian yapan tescilli amazonlarimizda hatirladigim kadariyla ilk hafta arti, ikinci hafta sabit-cok az arti olmustu. Ama 3. hafta guzel bir eksiyle gelmislerdi. Program sonunda olculerdeki degisimlerse muazzamdi. Azimle devam edin