Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende öyle yapıcam inşallah bi vereyim kiloları.
cocuklardan yana evet şanslısın.
daha bende cocukta yok. daha onunda kilolaları olcak bende

sen zaten zayıflıyorsun hamilede kalsan dikkat edersin ben ilk hamileliğimde 11 ikincisinde 13 kilo aldım ilkini de vermiştim bunuda vericem bak benim oğlum 2.5 aylık benim sadece +5 kilom var gidecek yani en kısa sürede takma

dimi ya o da var haftada 100 200 gr bişi...
Hihihihi
Hepinize kötu emellerime alet ettim hepiniz arti cikin sabit kalin diyeee hehehehe
edacım herşey sen başlattın :))

Bilmiyorum kuzum ya çok moralim bozuldu.
moral bozmak yookkkkkkk

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gzersiz-programi.480919/page-38#post-23398175

su linkte mimyase isimli arkadasın yazdığına bir göz atın isterseniz

isterseniz diğerlerinede bakabilirsini

okduum canım herkes hemen hemen aynı yorumları yapıyor benim 8.günüm jillde bakalım önümüzdeki hafta etki olacak mı.. ne yalan söylim şuanda bir etki gördüğümü söyleyemem yada ben anlamıyorum... fırsat bulabilirsem bir ölçülerimi tekrar alırım 10.günde...
Galiba iyi biseyler soyledin tesekkur ederim anlamadimd bir az

Tabiki güzel şeyler canım tebrik ederim seni hayalımdeki kilolara benden çok önce iniyorsun ama dediğim gibi emzirdiğim için öyle senin gibi bir tabak çorba iç kalk maalesef yapamıyorum süt olmuyor... hayırlısı adım adım vericem inşAllah

Jillianin 9 gunu aynaya baktigimda gercekten gozle gorulur bir farklilik hiss etdim bilmem benmi oyle gormek istiyorumdur belki ama bel ve gobek bolgemde degisiklik var devam edin birakmayin jilliyi :) sevgiler

ben tam anlayamadım 10. günde tekrar ölçü alıcam...

sevgiler saygılarrr :)

hayır arkds bıde calısıorm dıe 2 kkg pişiridm 3-4 gun yeriz die az bsy olsa atacam çöpede onu nasl atim günah allah rızkımı keser yemin ederm

Allah korusun asla çöpe atılmaz... Allah korsuun

hımss olabilir bunu duydum ama hiç yapmamıştım... viksi kaynar suya döküyoruz biz leğene üzerimize battaniye örtüyoruz çok az kalıp nefes al ver Allah ne verdiyse burun akıyor sinüzitler boşalıyor yüzün pamuk gibi ayrıca... sonra battaniyenin altına girip uyuyoruz çok ii geliyor

anam her seye param var da şu düdüklüye yok ahahah kocam gecen dedi ben alacam ssenin alacgn yok dedi aman dedm alırız 2.5 senedr evlıyım hala alıcaz bakalm ne zman canıma tak edecek düüdüksüzlük

Kız Allah seni düdüklüsüz ev olmaz. kocana bırakma git al ben eski usullerden kullanıyorum hatta bu otomatik bas açılsın falan onlardan değil... düdüklüde pilav hiç duymadım denemem de ama onun dılunda valla herşeyi yapıyorum on numara olyoreee

Demetcim sağ ol canım iyilik çok şükür sen nasılsın ? ilk hafta sabit geldi jill de bakalım haftaya nasl olacak...

ne ödülü yaa benim canım çok sıkkın kaptan sanada sorayım birebir aynı çıktı kilom jill başlamıştım geçen cuma emziriyorm bu emzirme fazla kalori yakmıyor mu yaa eksi bekliyordum

canım sana birşey sorayım o zaman. benim boynumun bir tarafı ağrıyor, kürek kemiklerimin ortasıda fena ama dururken değil, hareket ettikçe filan, kaslar güçleniyordur değilmi korkuyorum bir aksilik olmasından. yaşamışmıydın bu tarz sorunlar

Bende de aynı sorun yaa sorma her sabah çıkanlara imreniyorum düzenli metabolizmaları çalışıyor dimi

Kayınvalidem geldi, bende kalıcak canlar haftaya pazar oğullarıma mevlüt yapıcam sünnet için... pazar benim kuzenimin nikahı var oraya gidicez yine karşıya. çok buraya gelemeyebilirim ne olursa olsun hergün bir selam verip menümü mutlaka paylaşacağım. jill de bi şekilde yapıcam zaten yarım saat hamzayı okula yolcu edince geçer oğlanın odasında yaparım sonra uyanıyor zaten annem öyle işte... haftaya nolur eksilerle gelelim yaww

Sayfaları görünce şok oldum ama sevindimm, uzun zamandır bir kaç saatte bu kadar mesaj birikmemişti

İyilik canım ne olsunn, yemek yedim oturdum uyku bastı

Sen nasılsınn ??

cok şükür canim bende iyiyim
kaynanam gelecrk ya ev isleri bilmem ne iste

kendime gülesim geldi
yok canım cevapları hep istemeye istemeye verdiğini hissediyorum, benden hoşlanmıyor sanırım yapacak bişiy yok

e o zaman zorlama canim sankim hayatinda bi o varmis gibi boşver.. ve sukoyverme lütfen

kiz hangisine cevap verecegimi sasirdim :)
kilo konusunda ablastik sanirim sen zayif bi hatunsun dolayisiyla az az gitmesi normal
viks konusuna gelince kiz em geleneksel yontemimizi unuturmuyum hic

ahahahaha

hopsss kaderdasim benim

Ya benim jiliden sonra boynumun sag tarafi ile omuriligimn baslangic yeri agriyor. Kas lar mi gucleniyor, yoksa vucut jiliyi birakmi diyor.

Canım aynıları bendede oldu fitness blendrda ilk günler resmen hareket edemedim. Strecth hareketlerini iyi yap bir de bir gün dinlen derim.

Menüm
Sabah
Nescafe
2 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen
Peynir salatalık domates salata 1tatlı kaşığı bal

Ara
5çilek

Ara
Bitki çayı karışım

Akşam
10 badem
5 çilek
2çatal peynir
1 domates

Ara
Yoğurt yerim diye düşünüyorum
Midem bulanıyor

3litre su
1 saat airobik
10000 adım

Canım sayısalciyim çözüm tekniklerini artırmam lazım ama çalışınca zor be gülüm

Ne oldu canımm ?? Menüyü geçtim senin neyin var ?
Canım iş değiştirdim sistemi tutturmakda zorlanıyorum birkac aksilik var çat orda çat burda ( çat kapı arkasında falan :)) ) düğüne 6 ay var ve hangi şehirde olacağımız belli değil eşimin ailesi erzurumda kalacağımızi düşünüyor ama eşim istemiyor vs vs öyle karışık şeyler ve yemek kısmı da sürekli değişiyor bir düzen oturmadı yediklerimi dikkat edemiyorum ben yemiyorum desem temelli aç kalıcam bugün bile mecbur lahmacun yedim baska seçenegim yoktu

Sakin ol şampiyonn, biliyoruz kendimizle dalga geçiyoruz =) yoksa hepimiz emek verdik ve illaki alıcaz karşılığını

Nişanlı da olsan evli de farketmiyor demek ki, kv gelecekse ev işi yapılacak Ben evlenince kurtulurum diyordum ama

Hehe bunlar da iPad'in alıntıların :)

Ay öyle oluyor aç karnına su içersem direk bulanıyor midem.. Geçene kadar Biraz uzanmam gerekiyor. Midem çok hassas iki hamileliliğimde de geberdim bulantıdan

Amin canım.
Bence jillianın yanında yürüyüş dışında ekstra bişeye gerek yok. Yürüyüş de kilo vermeyi hızlandırmak için.

ohannes rodrigess süpersinnnn gel öpcem seniii harpyskom öpücük şeysini bulamadm dondurmayla idare et ahaha

Mmmm bayılırım :)

Haftaya düşersin kuzum tebrikler

Regl den dolayıdır haftaya düşersin canım takılma çok.

Vuhuuu tebriklerr

Haftaya ekside olcaz fazla değil artı

Hoşgeldin canım tabiki olur bugün de kilonu bildir istersen.

Tişikkürler cınım :)

koyma kiz bunlari buraya midem bulanir gorunce neden acaba ???

Neden miden bulanıyor kız anlayamadım ne güzel taş gibi hatunlar :)

Tişikkürler :)

Öyle dikkatli bakma insan vücudu sonuçta, ben dikkatli baksam afedersin ama kusarım..
Ama genel olarak zayıfları görünce ben de böyle olucam diyorum motivasyon artıyor yani :))

Niye kusuyosunuz yaaaaa :/

Gecen hafta 72.7
Bu hafta 74
Regilim kizlar ve cok sisim
Jillianda ikisi guzel arti getrdi bana cok motivem dustu

Düşmesin motiveler hımmmm!

Moraller sıfır ya o bakımdan

birde ben o kadar tenis topunun peşinden koşturdum. yazıkalr olsun tüm kilolarımı geberi kalasıcalar

Kilo değil onlar kas:) Can'ım kaslarım diyeceksin :)

valla sinirlerim bozuldu tam bir ay oldu bu cuma toplamda 2.1 kg vermişim... ilk 2 hafta çok verdim, bir anda... son 2 haftadır 200 gram verdim toplam şaka gibi yaaa...

Hep jilliandan bunalr..

Zor canım, Allah yardımcın olsun.. Hayatın kısa zamanda düzene girer inşaAllah :)

Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
domates
biber
sahanda yumurta
şekersiz çay
6 adet zeytin
2 dilim ekmek
Ara
2 adet kuru kayısı
Öğle
tavuklu sote
1 dilim ekmek
domates
yoğurt
Ara
1 çay bardağı kadar leblebi
Akşam
1 tane küçük boy dürüm
şalgam suyu 1 bardak
Su 2.5 litre
adım 9000
20 dk plates
300 zıplama
300 bacak egzersizi
mekik 20 tane

Ben dikkatli izleyemem gerçekten, ya ne bileyim başkalarının bacağına göbeğine niye dikkatle bakayım :)))
Ama genel olarak bakıyorum işte hem motivasyon oluyor bana

teşekkürler kaptanımm
Geçen hafta: 82.1
Bu hafta: 80.7
Fark: 1.4
Oran: 1.7

süpersinnnn
Canlarım ben kahvaltıya geciyorum simdilik
artık aynı saatlerde kahvaltı yapıyoruzzz
Yarından itibaren başlasam olur mu
canım hoşgeldinnn, ben derya 2 yavru annesiyim 30 yaşındayım
Selam kızlar herkes iyidir inşallah . Benim oğlan da iyileşti çok şükür. Ben de geldim artık.
Gece hafta 88.5
Bu hafta 87.8
Fark 700 gr
tebrikler canımmm. Gelmiş geçmiş olsun canım
amann ne süperii yavrum 300 gram koca gövdeden
saol canım. yok çok takılmıyorum zaten merak ediyorum klasik ikizler özelliği
amann kaptanım koca gövdeden 300 gitse ne teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…