Ben tesekkur ederim sahsim adina, hayatima kattiklariniz icin, kendime inanmami saglayip ozguvenimi tazelediginiz icin. Herkesin emegine saglik...4. TAKIMA TESEKKUR...
Canlarim performans analiz raporlarina gore nisan ve mayis ayinda yarisan tum takimlar icinde 3. Olmusuz
Hepinizi cani gonulden tebrik ediyorum, gurur duydum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-35#post-46427230
hayatim 25 dk zaten kisa, 2 set seklin de yaptirior du dimi 30 shared de onu gun ixin de ikiye bol ilk seti yap esne, sonra yine isin ve 2m seti yap esneyerek bitirCalarim ve kaptanim.lutfen bana jillianin daha kisa sureli olani var diyin nolur vaktim olmuyor gene o sekilde zorlucak ve terleticek . kisa surelisi var mi ya yardim helllppppp me
Sağol özgem :) vallaha yoğunluk stres halen devam ediyor özgem yaaa haftaya pazar batmana eşya almaya gidiyorz streslere girdimMervem profil resmin hayirli olsun :)
Nasilsin kuzum, atlattin mi sinavlari?
Oyy cok yorucu gecmis cidden, bizim kizda tutturdu barbieli, pembeli, kedili winksli bisiklet istiyorum diye. Hepsi bir arada istiormus :)Nasilsiniz guzeller?
Bugun cook yorgunum..
Oglan illa tutturdu bisiklet istiyorum diye, sehir merkezine gittik, epey yuruduk.
Bisikleti aldik donus yolunda bir yere oturup bir seyler atistirdik, o sirada oglan bisikletin elleriyle tuttugu yerinde bir kirik farketti.
Allahim cildirdi istemem de istemem diye
Yemegi yedik geriye donduk, degistirdik bisikleti.
Donduk evimize, sitenin icinde actik bisikleti sursun diye, hooop pedali cikti
Allahim secmece sanki, zaten o bisikleti bile zar zor bulduk..
Sitede basladi aglamaya, bagirmaya..
Yahu cocuk mutlu olsana, yok illa ortaligi yikacak.
Su kucuk ergen halleri bitiriyor beni..
Bugun mizmizlik cekmekten canim cikti anlayacaginiz canlar oyy oyy...
evet canım =)) şimdi eşinin tuttuğu takımımı tutuyyonOptum yerine canim :)
Ne oldu sampiyon mu oldu besiktas :)
Bir zamanlar bende besiktasliydim....
Yurt disina var diye biliyorum canm bak bakalimAzerbaycana kargo varmi???
25 dkka uzun geliyor yaahayatim 25 dk zaten kisa, 2 set seklin de yaptirior du dimi 30 shared de onu gun ixin de ikiye bol ilk seti yap esne, sonra yine isin ve 2m seti yap esneyerek bitir
Optum yerine canim :)
Ne oldu sampiyon mu oldu besiktas :)
Bir zamanlar bende besiktasliydim...
Aa iyiymis canim, rahatca atlatirsin insallah..
Cok guzel canim:)
Vucut olculeri mi yaz guzelim...
Ayni benim oglum..
Cok uzuluyorum bu hallerine cok...
Gecmis olsun canim, dinlendir omzunu..
Kas gevsetici ic varsa ya da kremide olur..
Ya da buz uygula, ilik dus al canim..
Canim 3 yasi bitti 4ten gun aldik..
Nasil bir 2 yas sendromu bu omur billah suruyor mu yahu :))
2. Cocuktan herkes sagolsun gozumu korkuttu, hayir olsun sonumuz...
Yarina duzelir insallah kuzucuk, gecmis olsun kuzum..
Zipla canim yada ip atlaCalarim ve kaptanim.lutfen bana jillianin daha kisa sureli olani var diyin nolur vaktim olmuyor gene o sekilde zorlucak ve terleticek . kisa surelisi var mi ya yardim helllppppp me
Yesilcay cokca su kuzummaydonozun yerine baska ne ice bilirim ayni etkiyi versin diye???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?