Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menü
Sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
6 adet zeytin
Ara
2 adet kuru kayısı
Öğle
sulu yemek
1 dilim ekmek
yoğurt
Ara
sade türk kahvesi
Akşam
sulu yemek
ekmek yok
salata
ayran
Su 2 litre
mekik 100 Dahlia_
adım 5000
zıplama 300
50 squat
400 bacak egzersizi

Calarim ve kaptanim.lutfen bana jillianin daha kisa sureli olani var diyin nolur vaktim olmuyor gene o sekilde zorlucak ve terleticek . kisa surelisi var mi ya yardim helllppppp me
hayatim 25 dk zaten kisa, 2 set seklin de yaptirior du dimi 30 shared de onu gun ixin de ikiye bol ilk seti yap esne, sonra yine isin ve 2m seti yap esneyerek bitir

Mervem profil resmin hayirli olsun :)
Nasilsin kuzum, atlattin mi sinavlari?
Sağol özgem :) vallaha yoğunluk stres halen devam ediyor özgem yaaa haftaya pazar batmana eşya almaya gidiyorz streslere girdim bu haftada 2 sınavım var canım onlara çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor memleket havası:)

Oyy cok yorucu gecmis cidden, bizim kizda tutturdu barbieli, pembeli, kedili winksli bisiklet istiyorum diye. Hepsi bir arada istiormus :)
Hergun babasinin basinin etini yiyor. Bugun de bana kafayi takti, "Anne Allah senin tenini niye kahverengi boyamis, benimki ten rengi seninki kahverengi" gelde anlat. Herseyin en uç noktasini soruyor hep cok zordayim bende :))

hayatim 25 dk zaten kisa, 2 set seklin de yaptirior du dimi 30 shared de onu gun ixin de ikiye bol ilk seti yap esne, sonra yine isin ve 2m seti yap esneyerek bitir
25 dkka uzun geliyor yaa bugun 15 dkka yetti ter atmam icin zaten . yarinda bi bakayim dusuneim

İyi geceler fıstıklar köydeydim eşimin bir yakını vefat etti cenazeye gittik cuma akşamından yaşlıydı ama benim çok sevdiğim biriydi
Birkaç saat önce geldim
Diyetimi bozmadım köyde
Egzersiz yapamadım ama dağ tepe yürüdüm sürekli
Haftaya köye dağcı bir ekip geliyormuş
Beni de davet ettiler gitmeye çalışacağım
Yürüyeceğiz çünkü
Çadır felan kuracaklarmış
Geçmişi okuyamadım daha
Sizler nasılsınız bir problem yoktur umarım hiç
Kimsede

Cuma menüm
Kahvaltı yarım simit zeytin domates çay
Öğlen bir kutu süt
Akşam bir dondurma
Cımartesi kahvaltı
Bir yumurta salatalık bir bardak çay
Öğlen iki kaşık pilav bir kaç kaşık etli kuru fasulye çok az salata Ayran
Akşam yarım lahmacun
Bugün kahvaltı 3-4 dilim köy peyniri
15 kadar yeşil zeytin bir dilim kadar Ekmek
Akşam makarna salatası aöa sadece zeytin yağı ve limon ekli biröıfak tabak
Çok fazla kahve içtim bugün
Türk kahvesi ile de kapadım günü

Yakinda biter canimmm
Erkeklerin gec baslayip gec bitiyorr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…