bu guzelmis
bu sanki yasima gore diil
buda guzel hepsi guzel ya bunlarin ellerine saglik tesekkur ederim zahmet etmissin
gordum canim tesekkureederim :)Kizlar resimlerim nerde @ollqlala gormedinmi
Kolay gelsin ablam :)Geç kalmış bir günaydın ev topluyorum süpürge yapıcam sonra kızımla yüzmeye gitcez inşallah. Dün ölçü vermeye gidemedim malum bugün olur inşallah.
Yahu hergun hamile vitaminleri aliyorum yinede senin enerjinin 100de biri yok bende masallah kuzum, takimin atom karincasi :))Evi topladim
Yemegimi yaptim
Banyomu yikadim
Camasir katladim
Kucugu anane uyutuyooo
Buyuk babayla gitti
Azicik terliyimmmmm kismetseee
Bisiklet totomu cok acitti bugun oturmak haram banaaaaa:)
Bol eksili gun olsunnnn
Sucuk gibi terleyelim hep beraberrrr
Mervem profil resmin hayirli olsun :)Selam hatunlar:)
Ne guzel demissin, maydanoz suyu milli icecegimiz :)Canlarımmm Nasılsınız ?
Yeni Hafta bol bol eksilerle gelsin gitsin inşallah hepimiz için...
Bu hafta nota mızı sildirmeliyiz canlar, takımımızın idamesi için yani aslında kendimiz için bu hafta bu nota gitmeli üzerimizden. Çok çabaladık bu hafta azmimiz motivasyonumuz tamdı, inşallah geçen hafta ki azim ve motivasyonumuzun meyvelerini bu hafta aynen devam ederek cuma günü hasat edeceğiz =)
Benden istediğiniz birşey olursa lütfen söyleyiniz, her zaman sizlere yardımcı olmak ve istediklerinizi yerine getirmek bana büyük keyif veriyor gerçekten. Bu hafta maydanoz suyunu hergün 1 bardak olarak içsek bence cumaya çok etkisi olur. Seviyorum yav ben sizi
Ooh mis ablacim bol kalori yakmissindir :)Spora geldik 1 saat yüzdüm süperdi kalbim küt küt. Ölçü alma işi salıya kaldı ya neyse nasılsa jillian yapıyoruz.
Bende gurur duydum...4. TAKIMA TESEKKUR...
Canlarim performans analiz raporlarina gore nisan ve mayis ayinda yarisan tum takimlar icinde 3. Olmusuz
Hepinizi cani gonulden tebrik ediyorum, gurur duydum...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-35#post-46427230
Hosgeldin guzelim :)Ben geldim:)
Kolay gelsin canim umarim tum sinavlarin cok iyi gecer:)Bu aralar pek yazamıyorumFinaller kapıya dayandı... Ama günlük yediklerimi dikkat ediyorum ve sporumu da ihmal etmiyorum:) Hepinizi çok seviyorum şimdi geçmişe bakıyorum birazdan gelicem.
İyiyim bitanem sen nasılsın?Nasilsiniz guzeller?
Bugun cook yorgunum..
Oglan illa tutturdu bisiklet istiyorum diye, sehir merkezine gittik, epey yuruduk.
Bisikleti aldik donus yolunda bir yere oturup bir seyler atistirdik, o sirada oglan bisikletin elleriyle tuttugu yerinde bir kirik farketti.
Allahim cildirdi istemem de istemem diye
Yemegi yedik geriye donduk, degistirdik bisikleti.
Donduk evimize, sitenin icinde actik bisikleti sursun diye, hooop pedali cikti
Allahim secmece sanki, zaten o bisikleti bile zar zor bulduk..
Sitede basladi aglamaya, bagirmaya..
Yahu cocuk mutlu olsana, yok illa ortaligi yikacak.
Su kucuk ergen halleri bitiriyor beni..
Bugun mizmizlik cekmekten canim cikti anlayacaginiz canlar oyy oyy...
Hoşbuldum bitanem :) Bugün baya yorulmuşsun ben gibi:)))Hosgeldin guzelim :)
Bugun oglan cok yordu canimin ici, simdi anne evi tesislerinde dinleniyorum :)İyiyim bitanem sen nasılsın?
İnşallah kuzum:))Kolay gelsin canim umarim tum sinavlarin cok iyi gecer:)
Bizde seni cok seviyoruz.
Baya yorulmuşsun canım dikkat et kendine fazla yorulma:)Oğlunun yanaklarından öpüyorum kuzum:)Bugun oglan cok yordu canimin ici, simdi anne evi tesislerinde dinleniyorum :)
Ne kadar surecek sinavlar?
Sınavları 2 haftaya yayıyolar:) Ama sınav aralarında 1-2 gün tatil oluyo...Bugun oglan cok yordu canimin ici, simdi anne evi tesislerinde dinleniyorum :)
Ne kadar surecek sinavlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?