- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
BaşakBurcu'n ne?
ben hiç tartılamıyorumKızlar ben niye artıdayım yaaa salı oldu hala +700 gözü çıkasıca tartı pilini de yeni değiştirdim bilsem değiştirmezdim
Ben daha spor yapmadan sucuk gibi oldum
Minigimi yikayip uyutup jilliana baslicim Allah izin verirseeee
Hadi darisi basima
Bu cuma umutluyum senden
Karbon yapiyimdeeee cok ceza veriyor gogo kuzum yaaaa
Yawrukush vicdanliydi vallahiiii
Onay verirse kaptanimmm 2odul yaparimmm
Başak
ben hiç tartılamıyorumcumayı bekliyoreee
Bende 66.3 çıktım sabah jillian tamam birde bugün salonda başlıycam benim halim nice olur
evetttt: )))Anneevi tesislerinde kahvalti hazirligimiz basladi, hepinizi opuyorum simdilik guzeller:)
LunaDaisies canim cok az kaldi sinava ha gayret:)
teşekkürler tatlım
elbisemi terziden alayım size gödericem fikirlerinizi alıcam
ben de diyorum neden böyle hep çekişiyoruz biz bununlaben teraziyim en anlaşamadığım burçtur şansıma oğlum da Başak. Hep çekişirim ama bir yandan da severim Başak'ları :)
Ben daha spor yapmadan sucuk gibi oldum
Minigimi yikayip uyutup jilliana baslicim Allah izin verirseeee
Hadi darisi basima
Bu cuma umutluyum senden
Yawrukush kaptanım biliyorum tatildesin ama yine biraz başını ağrıtabilir miyim
Öncelikle hep aklıma gelen ama bir türlü sormaya fırsat bulamadığım; kaç haftalık oldun? Ve ne zaman kontrole gideceksin? Can'ın ekşi mi istiyor tatlımı? Bulantıların Nasıl oldu? Oh be :)
Kendi dertlerime gelirsek mümkün olduğu kadar kısa ve öz tutacağım;
1. Benim sol bacağım sağ bacağımdan daha esnek sanırım sol bacağımı altıma alıp oturmamdan kaynaklanıyor. Mesela quat kaslarını esnetirken sol ayağımı sağ elimle tutabiliyorum sağ ayağımı tutamıyorum. Bugün az daha ayağımı dövecektim
2. Ripped in 30 nin ikinci haftasına geçtim hareketler aslında zor değil ama genelde plank pozisyonu gerektiriyor ama ben bu pozisyonda çok duramadığım için hareketi yapamıyorum. Kol kaslarını Nasıl güçlendirebilirim.
3. Son olarak biliyorsun basen sıkıntım var.. Bazı hareketler buldum onları yapıyorum ama saki yine de basenleri çalıştırmıyor gibi. Bana doğruyu söyle doktor yoksa basenlerin altında kas yok muve böyle göbiş programı gibi bi program versen bana hergün onları yapsam jillianın yanında..
Kusura bakma biraz uzun oldu bayağı biriktirmişim:)
bende ayni seyi dusunuyorum daimi kaptan yardimcimiz olup sporlari sana devretsek mi :))
cok gecmiş olsun.
1. olmam lazım
Allah kabul etsin kuzum:)
ellerine saglik Fatimem.
Bol ter atmissiniz guzeller:)
oooDahlia_ hayirli olsun 1.ligin.
Tebrikler kizlar:)
woho yanların ağrımadı mı kız? Ben sabah yataktan kalkamadım. Gerçi kim sesi 2 kglik dumbell kullan diye bilmiyorum :)
Dünki menüm
sabah tost çay
öğlen
1.5 tabak taze fasulye
salata
ara
aralıklarla yesılcay 3 fıncan
kiraz dolu bir avuc
aksam
3 kuru köfte tereyagnda soya sosuyla kızartılmıs
çoban salatası
1 kasık z.yaglı kabak
bir kase bol pul bıberlı yogurt
su 2 lt cıvarı spor yok
demedım size 3 gundur ınanılmaz kulak agrım var bugun şirket dr una gorunucem kulak agrısından aksam 9 da yatıp uyuorm valla
yükselenimde yanlış hatıarlamıyorsam terazi. bazen kendimle çelişiyorum ondanmıdırki
yok bişi tatlım sınava heyheylendim : ))Ne oldu???
Kaptanımızdan önce ben sana ne önericem biliyomusun :)
Fitness blender ın roundlarını.
5 round var, 1 round 2 ay suruyor, vıdeolar youtube da zaten ama asıl orda alınan sey vıdeo degıl spor programı.
2 ay boyunca tum vucudu calıstırcak program vermısler, bır gun plates yaptırıyo mesela bı gun full karın calıstırıyo bır gun hiit cardio bir gun daha yavas bir program, bir gun full kol.. O kadar eglencelı kı .. Ben 3. roundu yapıyorum 10. gunumdeyım ınan hafıfledım he.. o yuzden boyle bır program alsan her tarafın calısır, ne yapsam arayısına da gırmezsın. Hem hiit cardiosu cok iyi, tam yag yaktırandan
Severim tanıdığım insanları burçlarına göre değerlendiririm çoğunlukla da yanılmam :)Pek bir ilgilisin burçlara
ben akrebim : DSeverim tanıdığım insanları burçlarına göre değerlendiririm çoğunlukla da yanılmam :)
Severim tanıdığım insanları burçlarına göre değerlendiririm çoğunlukla da yanılmam :)
ben akrebim : D
: DBen de severim ama senin kadar bilgili değilim yani pek yorum yapamam :)
Harpy akrepler olarak yorum bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?