Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kaptanım biliyorum tatildesin ama yine biraz başını ağrıtabilir miyim
Öncelikle hep aklıma gelen ama bir türlü sormaya fırsat bulamadığım; kaç haftalık oldun? Ve ne zaman kontrole gideceksin? Can'ın ekşi mi istiyor tatlımı? Bulantıların Nasıl oldu? Oh be :)

Kendi dertlerime gelirsek mümkün olduğu kadar kısa ve öz tutacağım;
1. Benim sol bacağım sağ bacağımdan daha esnek sanırım sol bacağımı altıma alıp oturmamdan kaynaklanıyor. Mesela quat kaslarını esnetirken sol ayağımı sağ elimle tutabiliyorum sağ ayağımı tutamıyorum. Bugün az daha ayağımı dövecektim
2. Ripped in 30 nin ikinci haftasına geçtim hareketler aslında zor değil ama genelde plank pozisyonu gerektiriyor ama ben bu pozisyonda çok duramadığım için hareketi yapamıyorum. Kol kaslarını Nasıl güçlendirebilirim.
3. Son olarak biliyorsun basen sıkıntım var.. Bazı hareketler buldum onları yapıyorum ama saki yine de basenleri çalıştırmıyor gibi. Bana doğruyu söyle doktor yoksa basenlerin altında kas yok mu ve böyle göbiş programı gibi bi program versen bana hergün onları yapsam jillianın yanında..

Kusura bakma biraz uzun oldu bayağı biriktirmişim:)

Dünki menüm
sabah tost çay
öğlen
1.5 tabak taze fasulye
salata

ara
aralıklarla yesılcay 3 fıncan
kiraz dolu bir avuc

aksam
3 kuru köfte tereyagnda soya sosuyla kızartılmıs
çoban salatası
1 kasık z.yaglı kabak
bir kase bol pul bıberlı yogurt

su 2 lt cıvarı spor yok
demedım size 3 gundur ınanılmaz kulak agrım var bugun şirket dr una gorunucem kulak agrısından aksam 9 da yatıp uyuorm valla

Can'ım aynı gün içinde sağlıklı karbonhidratı arttır mesela karpuz seviyorsan sınırsız karpuz ye. Ya da onun gibi normalde yasak olmayan ama sınırlı Yemen gereken birşeyi arttır. Zaten sevgili yuri git baklava ye demiyor malesef

Başak

ben hiç tartılamıyorum cumayı bekliyoreee

ben de diyorum neden böyle hep çekişiyoruz biz bununla ben teraziyim en anlaşamadığım burçtur şansıma oğlum da Başak. Hep çekişirim ama bir yandan da severim Başak'ları :)

Bende 66.3 çıktım sabah jillian tamam birde bugün salonda başlıycam benim halim nice olur

Uzun vadede harika olur Can'ım:)

ben de diyorum neden böyle hep çekişiyoruz biz bununla ben teraziyim en anlaşamadığım burçtur şansıma oğlum da Başak. Hep çekişirim ama bir yandan da severim Başak'ları :)

yükselenimde yanlış hatıarlamıyorsam terazi. bazen kendimle çelişiyorum ondanmıdırki

Ben daha spor yapmadan sucuk gibi oldum
Minigimi yikayip uyutup jilliana baslicim Allah izin verirseeee
Hadi darisi basima
Bu cuma umutluyum senden

Oo süpersin bebişim.
Ay inş hepimizden umutluyum ben.
Bu sabah gercı bı tartılayım dedım 76 geldım yarım kılo oynayıp duruyo

Kaptanımızdan önce ben sana ne önericem biliyomusun :)
Fitness blender ın roundlarını.
5 round var, 1 round 2 ay suruyor, vıdeolar youtube da zaten ama asıl orda alınan sey vıdeo degıl spor programı.
2 ay boyunca tum vucudu calıstırcak program vermısler, bır gun plates yaptırıyo mesela bı gun full karın calıstırıyo bır gun hiit cardio bir gun daha yavas bir program, bir gun full kol.. O kadar eglencelı kı .. Ben 3. roundu yapıyorum 10. gunumdeyım ınan hafıfledım he.. o yuzden boyle bır program alsan her tarafın calısır, ne yapsam arayısına da gırmezsın. Hem hiit cardiosu cok iyi, tam yag yaktırandan

bende ayni seyi dusunuyorum daimi kaptan yardimcimiz olup sporlari sana devretsek mi :))

İsterseniz seve - seve yaparım benim için no problem yani :)

cok gecmiş olsun.

1. olmam lazım

Ol, sana olma diyen mi varrr

Allah kabul etsin kuzum:)
ellerine saglik Fatimem.
Bol ter atmissiniz guzeller:)

ooo Dahlia_ hayirli olsun 1.ligin.
Tebrikler kizlar:)

Çoook sağol canım benim :)

woho yanların ağrımadı mı kız? Ben sabah yataktan kalkamadım. Gerçi kim sesi 2 kglik dumbell kullan diye bilmiyorum :)

Sabah yatakta dönerken sağ ve solumun olmadığını hissettim
Ben 1.5 kglık dumbell kullandım, saçma gelebilir ama dumbellsız yapamadım, beceremedim

Geçmiş olsun canım, ihmal etme git doktora mutlaka ..

Aslında ben jillian dan memnunum belki onu bitirince olabilir ama şuan aradığım daha çok basenlerimi yokedecek kısa süreli bi egzersiz. 10-15 arası duşa girmemi gerektirmeyecek bişeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…