- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
: D
fatimem ya kulağım ağrıyomu ağrımıyomu belli, değil iki gündür sol çenemi açmakta zorlanıyorum
eyy ahaliii BAŞAK ları nasıl bilirdinizzzzzz
benim kulağım yılda 1 kere iltihaplanmazsa olmuyo yine öyle oldu bence sudan çıkmayan balık olduğum içinÇok basit cevap olacak ama sende şu an ne olsa strestendir derim ben :))
Doktora görünseydin bir
benle anlaşıoz amaBen hiç anlaşamam, anlaşamadığım için pek bir bilgim yok
2 kuzenim var yani bıraksan ikisini de boğabilirim, o derecede anlaşamammm
tebriklerBugün sabah 4 de uyandım jillianımı yaptım
benim kulağım yılda 1 kere iltihaplanmazsa olmuyo yine öyle oldu bence sudan çıkmayan balık olduğum içinçok ağrısa gidicemde çok ağrımıyo ağrımasını bekliyorum
benle anlaşıoz ama
yeni başlıyosun sanırım pilatesetebriklerben plates yapicim evde plates setim var
herkesle anlaşan biriyimdirEvett, anlaşdığım tek başak olarak tarihe geçebilirsinnn
ehehe : Daaaa kız delirdiiii
Ağrımadan gitseneeee, sonra daha kötü olurr..
evet canım 2 hafta sonra başlıycam spor salonunda yaptım ama evde ilk defa yapıcam youtubedan video bulucamyeni başlıyosun sanırım pilatese
hadi ras gele o zamanevet canım 2 hafta sonra başlıycam spor salonunda yaptım ama evde ilk defa yapıcam youtubedan video bulucam
gele bağalım sağol cınimhadi ras gele o zaman
herkesle anlaşan biriyimdir
Can'ım aynı gün içinde sağlıklı karbonhidratı arttır mesela karpuz seviyorsan sınırsız karpuz ye. Ya da onun gibi normalde yasak olmayan ama sınırlı Yemen gereken birşeyi arttır. Zaten sevgili yuri git baklava ye demiyor malesef
ben de diyorum neden böyle hep çekişiyoruz biz bununlaben teraziyim en anlaşamadığım burçtur şansıma oğlum da Başak. Hep çekişirim ama bir yandan da severim Başak'ları :)
Uzun vadede harika olur Can'ım:)
şunu yazmışım spordan önce gönderememişim bir gindereyimde emeklerim boşa gitmesin
Kizlar pazardan 2kere kabak almisim
2kilo kabak var evde
1kiloyu kendime az zwytinyagli pirincssiz pisirdim
Niye kendime
Kimse yemiyorrrrr benden baskaaa
Bakalim faydasi olacakmiiii
Muthis wc sorunu yasiyorum delirecegimmmmm
Bugun cokca hoplayip ziplayasim varrr
Bu jill beni bitirmezse
ehehe : D
yarın iktisat seminere kayıt yaptrdım saat 10 da, belki önce yada sonra giderim belki ama : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?