Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush
Harpy soru sorduysa bende sorarımmmmm

şimdi ben jillianda bugün 9.günü devirdimmm
şöyle ki ben çok mutsuzummm
bu spor benii üzdüüüü
hala bitiremiyorum bazı yerlerini kendime kızıyorummm birdaha yapmıcam diyorum sen devam et diyorsun diye devam ediyorummm
45 dk yürüyüş ve egzersizlerime dönsemmi diyorumm
gerçekten jill beni mutsuz ediyorrrrr
hala tam anlamıyla tamamlayamıyorum level 2 ye nasıl geçicemmm
kafamda deli sorularrrrr

geçmiş olsun kuzum

Yawrukush ve tüm takımdaşlarımmm
ben 12 yıl önce en son 91in altındaydımmmm
ve 91 de takıldımmmm
bundan takılmış olabilirmiyimmmmm
tecrübeliler bir yazsa yahuuuu
çok kafama taktımmmm
hatta baya 92 çıkıyorummmm
dirençmidir sizcedeeee
3 yıl önce büyük kızımı doğurduğumda 91 e düşüp ordan geri çıkmıştımm
belkide ondan mı böyledir acaba

ay çenem düştü şunuda yazayim de
yatak odamdaki balkonuma çamaşır asıyorummmm
yıkamadan gelmiş poşetli yedek halılarım kurutma makinem falan varrr ordaaaa
bir çıktım balkona çalı çırpıııı
fındık kuşlar benim halıların üzerine yuva yapmışlarrrr birde yatıyor ordaaa

evdeki kuşlarımında 4 yumurtası varrr
ananeee oluyorummm millettt
hemde kaç taneeee

Hadi gözün aydınn taze ananeeee

Yaaaa goncam o jiliandan allah razi olsun. Bir hafta boyunca taban teptik bir yuruduk ki anlatamam. Ekipteki herkes kirildi dokuldu. Gece evlere girdigimizde yigildilar. Peki ben nasildim. Jilicigim sayesinde muthis kasli bacaklarim ve kocaman ekstra rahat fitnes ayakkabilarimla herkesi uyutup tatil koyu icinde gece yuruyusu yapabilecek kadar dinctim. Gercek anlamda sadece donus yolculugum asiri yorucuydu. Kas iyiymis bunu anladim.

haeshin ablişim gezmiş gelmişsin hoşgeldin :) inşallah çok güzel geçmiştir geziniz :)
Bocugum cok iyiydi deli gibi dolandik. Artiyla geldim fakat cumaya kadar atarim umarim biraz. Sen nasilsin stajyer ogretmenim nasil gidiyor okulla aran iyi mi? Nisanlin nasil?

Ne güzel ne güzel benim annem akrep. Hayatımda tanıdığım en negatif insan. Genel olarak depresyona eğilimli oluyorlar. Onları oturmuş kara kara düşünürken bulmak çok normaldir. Ve genelde biz onları neşelendirmek suretiyle yüzeye çıkarmaya çalışırken bir bakmışsın onlar bizi dibe cekmiş onlarla birlikte oturmuş düşünür buluruz kendinizi :) çok gizemlidirler görünenin altında çok derin insanlardır. Çok çekicidirler. Bir de AGANİGİİİİİİ NAGANİGİİİİİİİ
Anladınız siz onu :)

Ben de severim ama senin kadar bilgili değilim yani pek yorum yapamam :)

Harpy akrepler olarak yorum bekliyoruz

Yorumun yukarda cınım :)

: D
fatimem ya kulağım ağrıyomu ağrımıyomu belli, değil iki gündür sol çenemi açmakta zorlanıyorum

Geçmiş olsun Can'ım. Diş olmasın?

eyy ahaliii BAŞAK ları nasıl bilirdinizzzzzz

Başak'ları imle sölim; çok eleştirel ve titizdirler, ben herhangi bir Başak'la iş hayatımda kurduğum 2. Cümle hep tartışmaya dönerdi. Kendi açımdan değerlendirirsek çok zor insanlardır çok zor Mutlu olurlar.
Bugün sabah 4 de uyandım jillianımı yaptım

Ohoy ohoy ohoy azmin daim olsun cınım.

herkesle anlaşan biriyimdir

O teraziden o :)

Ben de adım sayımı arttırmak için arada yerimde koşuyorum inşallah bu akşam 10000 hedefliyorum.

Başak genelde öyle sanırım :)
Bana batıyor işte bazı hareketleri, konuşmaları
Sorun bende yaniii

Başak batar cınım sorun ssende değil. :) Akrep de Başak da çok baskın karakterler. Ondan çakışıyorsunuzdur.

daha da seninle konuşmicimmm küstümmmmm
karpuzla karbonhidratmı yapılırmış vicdansızzzz

napim yuriciğim öyle didi. Gidip hamburger yime didi. Ben onun yalancısıyım

Bende aynı durumdayım canım :/
Dün form çayı bile içtim bana mısın demiyor

Ay ben de yaa pöfff her gün aynı saatte 15 dk wc de vakit geçirmek en kesin çözüm deneyin benim vaktim olmuyor malesef

Olabilir canım attığım 2. Video da kilo bermenin durması halinde metabolizmayı Nasıl yeniden başlatabileceğini anlatıyor..

Ayy ne güzel :) ee halılar nolcek :)

Ozgecim ya kilom iyi degil. Cumaya kadar odemim gider umarim. Istersen nota da varsa bu hafta da bildirim yapmayim. Cunku ogleleri hep sandvicle gecti. Hic ekmek yemedigimden cok da dokundu aslinda su an bile icimden sadvicler geliyor resmen. Amsterdam zaandam harlem volendam alkmaar zaanstad gibi hollanda sehirleri ve paris bruksel gezdik. Deli gibi taban teptik. Ha bi de brukselde cikolata dukkanlarindan tester yedim :) detay vermesem hihi :)

Allah güldürsün seni canım yaa nasıl güldüm
Ama yazdıkların bire-bir doğru benim için
Beni en çok neşelendirmeye çalışan nişanlım olurdu, bir süre sonra benden beter duruma gelirdi

Ben çok az insanla normal konuşa biliyorum, genelde herkes batıyor sanırım bana en çok da başak, hep sorun bende diyorum

Her gün 15 dakika hem de aynı saatte miii Günüm wc düşünmekle geçer artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…