Kafami kaldi? Ne mesaji canim ?
Bu egzersizleri senmi buluyon? Yoksa kaptanmi?
cok susamadın demekki. gerci orucu acınca cok suya dayanmıyorum artıkŞu anda boğazımda kuruluk var ama öyle su olsa 1-2 litre içerim diyemem
Yine olursunn efkara bağlama hemennn
canım iyi sabrediyosun valla ben olsam orayı başlarına yıkardım çok sinrli bi yapım var : (
Canım bebegin esi ondeymis 2 li testte ultrasonda söyledi.bide rahim içinde kesede değil rahim de kanama varmis
kızlar ben şok kuzenim bana yazdı
merhaba arkadaşlar,
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. dün gece aldığım serum ve yüklenen ağrı kesici b12 doping etki yaptı ve uyku yaptı arabada bile eve girene kadar uyuttu o derece... ilaçlarımı alıyorum. üst solunum yolu enfeksiyonu değerlerimde yüksek bakteri oranı çıkmış ama antibiyotik, ağrı kesici, vitamin ilacı alıyorum. daha da iyi olucam inşallah.
Ilk defa pismis meyve duydum
Neden pisiriyorsun canim
Kac aylik birde miniş
Cocuklar dus aldi
Sutleri meyveleri tamam
Asya ya boya kalemleri verdim
Meliside babaya verdim
Ve ben finito
Uzandimmmm coook yorgunumm ben cokkkk
Neyseki yarin spor yok dinlenme gunum cok sukur
Menumude yaziiiiiyiimmm
2kuru kayisi
Sabah
3 yumurta sahanda @edsofi nin yoklugunu dolduruyorum
2zeytin domates biber peynir
2lokma recelli ekmek
Ogle
Dolu bir tabak kabak yemegim
3yk yogurt biraz jalepone
2normal kayisi
Aksam
3yk tavuk sote
1kase kasarli domates corbasi
Salata bolca ve yogurt
Yarim kayisi kizimdan kalan
1minik cikilata kahvemle
Az oncede kizlara hazirlarken 4 cilek
Su 2lt den fazla
Spor jillian
Yesilcay henuz yok
Belki kahve belki cay belki yesilcay
afern masalalhIyi aksamlr
Kahvalti - 3 yumurta omlet 2 dilim cavdar ekmek
Ara 4 ceviz
Oglen 1kase tavuklu corba
Aksam 1 kase mercimek corbasi
su 3.5 litre
yesil cay 2 fincan
Adim 10000
Gunun egzersizi 70
Jillian
Yarim mekik 200 adet
Dahlia_
Menüm
Sabah
Omlet
Öğl n
Lahmacun
Ayran
Sütlü kahve
2 bitter
Yarım muz
1 avuç çerez
Biraz yoğurt
Akşam
Köfte
Patates
Yoğurt
Salata
Spor
Ripped in 30
Şimdilik başkabişye yok
ayy kıyamam yaa, resmen mobbing Allah ım ne zor ya.
Bol bol sabır diliyorum kuzum
Oglani uyuttum sonunda kendim uyumadan gelebildim takima :)
Nasilsiniz guzeller??
Çok şükür canım cuma annemin ameliyatı var onun için anneme geçicez yarın sabah. Onun için hazırlandım. Kızım hafif nezle gibi dişten olabilir. İnşallah öyledir. 1 yaşına geldi hala dişi yokÇıksa da rahatlasak..
Canlarim, tecrubeli anneler, Turkiye'de eger bebis gosterirse cinsiyet kacinci haftada belli oluyor?
Ben Houstonda 20. Haftada ogrenmistimde suan 11 haftaligiz.13-14. Haftada gitsek kontrole olur mu mesela, tabi minik gosterirse:)
sabah
çökelek eritmesi
yeşillik
zeytin
ceviz
domates, salatalık
öğleden sonra
çökelek eritmesi yumurtalı
yeşillik
Akşam
yok
su: 2.5 lt
spor : 45 dk pilates, jılian six pack, 6 bin adım
2.5 fincan hibiskus
çok şükür canım iyiyim diyo, iyi diyolar inanıyorum bende =)
Cuma taburcu olacak, dün gece refakatci filan da istememiş kendisi kalmış, bugün damar yolunu filan da çıkartmışlar, biz çok korkuyorduk bi kaç dr risk almadı ameliyatını yapmadı, süreç uzadıkca bizim de korkular arttı ama hamdolsun atlattı.
ayy kapıdan eşimin ayakkabılarını çalmışlar yaa, 2 gün oldu alalı uff
Benimkileri neden almamışlar acaba ?
Pek üşengecimdir 3 çift te kapıda duruyordu
Günaydınhem sol hem sağ taraftan vuruldum resmen solumdan kulağım sağımdan dişim ağrıyor
Gunaydin canlarim, can sIkIci bir haber sayesinde gece 3te yatip, 6da uyanmayi basardim
Gununuz guzel gecsin, bugunu hafif gecirmeye ozen gosterelim guzeller.
Bol sivi, yesil cay, maydanoz suyu ve lifli gidalar yemeye dikkat edelim:)
cok guzel bı haber allah saglıkla buyumesnı nasıp etsnKuzenim doğurmuş benimde. bugün ona gidicez. spor yapamadım sabah kıcımı kaldırıp.
akşamda yapamıcam sanırım
eksik hissediyorum sanki kendimi
A
aynen katılıyorum dediklerine bu ara kendimi çok çirkin hissediyorum aklıma sen geldin yıllardır bu gerçekle Nasıl yaşıyorsun ya Can'ım benim :))
Dun kermes hazirligi yaptik okulda bugun de tatil ama disaridan alinacaklari alacagim dun bi arkadas bakmis cok pahali gelmis ambalajlar ben bakacagim simdi baska bi yere dolmustayim. Kendimi pazarlik yapma konusunda 10 kaplan gucunde hissediyorum:))) ama hic de beceremem ama hersey çocuklarım icin :))) bu kermesle 8. Siniflara muazzam bi mezuniyet hazirlayacagim benim sinifim olur kendileri :)) epi topu 21 bebeler zaten hadi rastgele diyorum dunku menumu veriyorum
Sabah
2 yumurta
Baska Bisey yemedim
Ogle
Ayran
Kahve
Aksam
Sarma Zeytinyağlı
Mercimek corbasi
Spor yok
Su 4 lt
Şimdiyi mi soruyorsun? 95lr başladım 3.5 ay falan oldu galiba tam sayamadım şuan 80im 60 olmak istiyorum boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Arladaşlar aşırı yprgunum anlatamaö neler neler yaptım gözlerim kapanıyor bebişim ayrıca uyutmuyor bu aralar son iki günüm mevlüte çok yapılcak işim var geçmişi inşallah bir ara okuyacağım çok öptüm hepinizi
Gecen hafta 92.3
Bu hafta 90.1
Fark -2.2
% 2.383
12 yildir gormedigim kiloyu gordum cok sukur
Geçen hafta-72kğ
Bu hafta-70,3kğ
çökelek bi tür peynir canım, burda çok var köylerden geliyor sürekli marketlere, veya aracıyla alıyoruz. Çok değerli burda böreğe çöreğe kahvaltıya herşeye kullanıyorlar. Yağsız bir peynir Lor peyniririn kalitelisi gibi diim işte. Dur kız gönderim sana olmicak bölevalla bende ınanılmaz sinirliyim d eişte napcan zaten istifamı verıorm bu ara iş bulana kadr evde durucam
ay valla hıc duymadmkı ole bsy ne yorum yapıcgmı sasrdm ama konuyla alakalı seyler okuma ozgeye katılıorm ben moral bozuklgndanbaska bsy deıl
ayy kuzum yıne gecmsler olsn bak toparlanmaya basladn masallah
bnde ılk defa duydum sormadm o nasıl oluo dıe cahıllık etmım dedm ehheehe
ohh super keyf dınlen tabi bnmde ihtycm var valla tatılıme son2 haftaaa yihuuu
senın menun ne guzel cok zengn hazırlamayada usenmıosn bn yıımde ne olursa olsn ehehehe
afern masalalh
ohh lahmacun demeyeydın ıyıdı
edecem agızlarına zaten
buyur hg cano
canım nasıl gectı operasyon ıyımı anacgın
canım 12. hafta ve 14. hafta ogrenen arkdslrm oldu bnm dr ma ben emın olmadan ogrenmek ıstemıorm dedm 15. hafta solıcektı bıdahakı ay ogrenmek ıstıorm dedm 19. haftada ogrendm acele etmedm ama sen 14. hafta gıdeblrsn dr cok onemlı hepsı cesaret edıp soleyemez 12.-14. haftalarda
çökelek dedgn nedr sen cok yıosn onu dıkkatımı cekıo ehehehe
ohh masallah
kapıda ayakkabı bırakma kızzz bn uyuz olurum asla bırakmam esımıde en cok tembıhledgm konudur kapıdan gırer grmez ayakkabılar dolaba grecek kacısı yok ehehhe terlık bıle duramaz kı ben apartman daıresnnn 5. katında oturuorm bazen merdıvenle cıkıorm anam herkes yıgmıs ayakkabıları kafaı oynatırım ben bnm ole olsa
gecms olsn cnm gecen bnmde kulagm 4 gun agrıdı cok fena bsyü
noldu ozgiş hayrdr ınsalalh
cok guzel bı haber allah saglıkla buyumesnı nasıp etsn
ahahahahah vah yavrum yazık sana benıdemı cırkın goruosn sanırım psikolojik bsy sendekii herkesi çirkin görme hastalıgna yakalanmssn ahahaha
kermesten resmler beklıorm busem whatsappa please
oo baya vermssn bı okdr daha versen tamam super ıste
aa bebek mevludumu ne mevludu kıyamam ya yardıma ıhtycn varsa burnunun dıbındeym arabam var her turlu yardm edeblrm
aman allahm super
sahaneeeee
Drdan geldim bugün yat dinlen büyüdükçe çocuğun eşi yukarı çıkması lazım dedi.artık nasil olur bilmiyorumvalla bende ınanılmaz sinirliyim d eişte napcan zaten istifamı verıorm bu ara iş bulana kadr evde durucam
ay valla hıc duymadmkı ole bsy ne yorum yapıcgmı sasrdm ama konuyla alakalı seyler okuma ozgeye katılıorm ben moral bozuklgndanbaska bsy deıl
ayy kuzum yıne gecmsler olsn bak toparlanmaya basladn masallah
bnde ılk defa duydum sormadm o nasıl oluo dıe cahıllık etmım dedm ehheehe
ohh super keyf dınlen tabi bnmde ihtycm var valla tatılıme son2 haftaaa yihuuu
senın menun ne guzel cok zengn hazırlamayada usenmıosn bn yıımde ne olursa olsn ehehehe
afern masalalh
ohh lahmacun demeyeydın ıyıdı
edecem agızlarına zaten
buyur hg cano
canım nasıl gectı operasyon ıyımı anacgın
canım 12. hafta ve 14. hafta ogrenen arkdslrm oldu bnm dr ma ben emın olmadan ogrenmek ıstemıorm dedm 15. hafta solıcektı bıdahakı ay ogrenmek ıstıorm dedm 19. haftada ogrendm acele etmedm ama sen 14. hafta gıdeblrsn dr cok onemlı hepsı cesaret edıp soleyemez 12.-14. haftalarda
çökelek dedgn nedr sen cok yıosn onu dıkkatımı cekıo ehehehe
ohh masallah
kapıda ayakkabı bırakma kızzz bn uyuz olurum asla bırakmam esımıde en cok tembıhledgm konudur kapıdan gırer grmez ayakkabılar dolaba grecek kacısı yok ehehhe terlık bıle duramaz kı ben apartman daıresnnn 5. katında oturuorm bazen merdıvenle cıkıorm anam herkes yıgmıs ayakkabıları kafaı oynatırım ben bnm ole olsa
gecms olsn cnm gecen bnmde kulagm 4 gun agrıdı cok fena bsyü
noldu ozgiş hayrdr ınsalalh
cok guzel bı haber allah saglıkla buyumesnı nasıp etsn
ahahahahah vah yavrum yazık sana benıdemı cırkın goruosn sanırım psikolojik bsy sendekii herkesi çirkin görme hastalıgna yakalanmssn ahahaha
kermesten resmler beklıorm busem whatsappa please
oo baya vermssn bı okdr daha versen tamam super ıste
aa bebek mevludumu ne mevludu kıyamam ya yardıma ıhtycn varsa burnunun dıbındeym arabam var her turlu yardm edeblrm
aman allahm super
sahaneeeee
kaptanımm deniz kenarı dedin beni mahfettin, bende gideyim ırmağın kenarına bariNasilsiniz guzeller oglani deniz kenarinda uyuttum.Annemler tavla oynuyor bende hemen geldim:)
Ne var ne yok?
ciğerimin köşesi sen daha tatlısın, ben pek vakıf olamadım senin durumuna nasıl oldun sen iyimisin ?
kız sormaa psikopata bağladılar bunlar, bu hafta ben ona diazem etkisi yapacak şeyler düşünüyorum, kendini ne sanıyosa benimle uğraşabileceğini düşünüo pis yağlı ezik göbeğimVucütlarımızında sonunda psikolojisini bozdukTebrikler kuzum:)
saol canım az giden yağdan çok giden kastan diyorrr, kendimi kandırıyorummm yeapppSuuperrrrrr
Sagol tatlim
Gecen hafta bende artiydimmm
Haftaya bombayi patlat
Kiz karsilikli gulerdik niye agliyalim
Sonucta gidiyor takma kafayaaaa lutfen kutla kendini
tişikkirlir kara kaşlım, üzüm gözlüm fındık burunlummmTebrikler, Çok güzel vermişsiniz
ayy gaptanımm sen beğenince çok heyecanlandımm, beğen beni sev benii1 gun spor salonu, 1 gun jilian olur ablam..
Bak seeen @Harpy cimmm, citirlarimi yoldan cikartma :))
Saclar cok yakismis, tazelenmissin canim :)
Canim bugun degil mi ameliyat?
Haberdar et bizi mutlaka...
Ahh guzelim bu hafta cook yiprattin sen kendini...
Ne guzel dusunceliymis teyze masallah :)
Heyecan dorukta sinava son 2 gun canim :)
Izin mi lazimmis yaa alsalarmis mis gibi :))
cok susamadın demekki. gerci orucu acınca cok suya dayanmıyorum artık
davul gibi oluyosun sonra
dövme deriz biz. onun yogurtlu corbasını yerim. süper oluyo.
Dimiiiiii
Drdan geldim bugün yat dinlen büyüdükçe çocuğun eşi yukarı çıkması lazım dedi.artık nasil olur bilmiyorum
bir ödül yapmışımm nasıl haz ala ala yaptım anlatamam, evlat sever gibi seve seve, yavaş yavaş incitmeden yedim mübareği
Bol salçalı tereyağlı spagettiAfiyet olsun canım :)
Ne yedin böyle aşkla merak ettim
Bol salçalı tereyağlı spagetti
efenim pilatesimi yaptım, yürüyüşümü yaptımm ödül öğünümü tamamladım.
seratoninin endorfinin dibine vurmuşum, evlatlarımı alim arkadaşıma gidimm. gıybet timee
Akşam da gelir jili mi yaparımm, yeni haftaya dımtıs dımtıs çıstak çıstak yeapppp
4 bardak 1 litre değilmi kızİftarda yemekten önce zorla içiyorum suyu, bardak sayıyorum 5 bardak 1 litre oluyor diye :))
Dövme dediğin yoğurt çorbası gibi sanırım ya da aynı şey ismi farklı bilemedim :))
Rahatlamaya çalış artık biraz canım.. Bak doktor da kötü birşey söylememiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?