UuuUUuuUU are youuu readyyyy diit diit diit diiitt dii comollokkooooDüşününce yaşadıkların mantıklı geldi, bunu zaten aşkla, seve-seve yemek lazım :)
oda olur annemm, oda olur gülüm, oda olur iki gözümmKeyifli sohbetler, gıybet değil ama sohbet
4 bardak 1 litre değilmi kız
aynen yoğurt corbası. yarma.aşurelik buğday olarak gecio olabilir.
ben o bahsettigim corbayla kapatırdım iftarımı.Bardağım küçükse demek ki benimmm
Ben 5 biliyorum ama akşam tekrar ölçerim
Çorbasız iftar olmaz benim için, yediğim de pirinç, mercimek ve yoğurt çorbası..
En hafifi yoğurt diğerlerinin yağlı olmasından mı nedense artık pek yiyemiyorum.. Akşama bakalım annem ne yapacak :))
Doğru ya 55.2ydim:) Unutmuşum 1. sayfadaki güncel yazanı yazmıştım:) Orda 55.4 yazıyoducanim gecen hafta 55.2 idi kilon tebrikler guzelimmm :)
Hayırlı cumalar canım:)Hayırlı cumalar Canlar
Hayırlı cumalar canım:)
ben pazar günü yicemBiz ne yiyelim ödül olarakKarKralicesi ?
Gerçi ben nereye yiyorsam, gram veremedim, yiyim belki ödülden kilo veririm bu hafta
ben o bahsettigim corbayla kapatırdım iftarımı.
yağlıdan uzak durcan aslında.
gecen mercimek corbama yag koymadım. cokda güzeldi
Güzelimmm bende eskisi kadar güzel eksiler göremiyorumMelisim ya aynı kilodayızz şöyle haftada 1 kilo verdiren formül bulursan bana da haber ver malum yerimde sayıyorum
ben pazar günü yicem
ama ne yerim bilmem
Güzelimmm bende eskisi kadar güzel eksiler göremiyorumBulursam bi formül sana yazarım hemen
Canim haftaya basgul guldurur uzulme..gecen hafta 52.2
bu hafta 53.0
Fark +800
Canim salatalik,erik,ceviz,findik gibi kuruyemis,1 kase yogurt,kucuk termosla sutlu kahve,kepekli ekmekten tost aklima bunlar geldi guzelim:)inşallah canım 1 ay kaldı resmen çok az var ve benim hemen vermem lazım
Evet kilo az olunca vermek daha zor oluyor sağol canım
inşallah canım
bir de sence acil şeker düşmesini önlemek için şantiyede yanıma ney alabilirim hemen ağzıma atiim de birşey yeme isteğim azalsın1diye
jilyandan ablam uzulme :)Bende muhteşem kilomu yazayım
Geçen hafta 65.9
Bu hafta 66.5
Fark +0.6
Yüzde - 0.91
odulu ogrendik hepimiz tatli olmazsa olmaz :)Kizimi attim arabaya bir guzel gezdik 1 saat
Bugun dinlenme yapacaktim hafif tempolu yurudum
Bayirli yollari tercih ettim
Gelir gelmez uyudu yawrum
Bende dusa
Gelirken telefon geldi bi arkadasim ziyarete gelcekmis
Cay kahve muhabbeti istemistimmmmm
Allahim kalbim ne kadar temiz
Ton balikli salata dusunuyorum
Eger kiza ayip olmazsa olursa kisir yapicigim
Kepekli bulgurum var
Hangisini isterse
Odulumu yemekten yana kullanmak istemedigimi herkes anladi sanirimmmm
Heyecanla sonuclari bekliyorum
Bakalim notamiz silinecekmi
evime doneyim calisanlar icin ayri paylasirim guzelim ne demek:)isyan bayragını alır eline
herkese özel egzersizmi olur deyüüüü
yaparım ya akşama
wceye cıkmadım hala
ondan şeddirdim
jiliani tamamla firsatin varsa canim..1.olmam lazım bugün
ayyyyy aynen yaaaaa
kız bide ne dicem. bu jillian level i ben gecen hafta 3gün yaptım.
bu haftada bugünde yaparsam 3gün olcak
sence istikrarlı şekilde 10 güne tamamlasammı? 1level 'i
vayy be ne dedikodumu yapmissiniz:)
Allah kabul etsin canim..Yine menü yazmayı unutmuşumİyice unutkan oldumm
Sahurda
su
İftar
1 kase yoğurt çorbası
karabuğday pilavı + 2 kaşık sos
1 kase Çoban salata
Yoğurt
Su 1lt
2 fincan çay
Canim is durumlarinda gelisme var mi?merhaba nasılsınz?
işler yogun pek giremıorm aranıza katılamıyorum kusura bakmaın lütfen evde olsam daha aktif olabilirdim belki ama şirkette malesef pek katılamıorum ve berbat bır patronlarm oldugu dogrudur hepsi ayrı öküz
çarşamaba menüm
sabah domate
bol dereotu
biraz peynir
çay
ve 4-5 zeytın
öğlen
1 parça snitzel ve salata
1 bardak ayran
ara
3 fincan aralıklarla yeşilçay
2 lt den fazla su
aksam kahvaltı
domates
maydonoz dereotu roka
peynr zeytn
omlet
çay
spor hatrlamırom egzersz yaptm sankı ama valla menumu zor hatrladm
perşembe
2 tatlı kasıgı kaymak
salataık
domates
2-3 zeytın
3 bardak çay
3 dılım ekmek
peynır az bsy
öglen yok cnku kahvaltmı gec yaptm
ara filtre kahve
aksam fırında az z.yaglı bol kekıklı patates dilimlri 1 kahvaltı tabagı yarısı kadr yedım yagszdı ama nısasta grmesn fazla vucuda dedm
domates
peynır
zeytn
2 saat tempolu yuruyus
250 yarım mekık
50 yarım sınav
300 ıp atlama
50 şer yan mekık
su 1.5 lt belkı hatrlamıorm
şimdi gecmşe gdiim alıntı yapım 50 sayfa bırıkmıs
valla bende ınanılmaz sinirliyim d eişte napcan zaten istifamı verıorm bu ara iş bulana kadr evde durucam
ay valla hıc duymadmkı ole bsy ne yorum yapıcgmı sasrdm ama konuyla alakalı seyler okuma ozgeye katılıorm ben moral bozuklgndanbaska bsy deıl
ayy kuzum yıne gecmsler olsn bak toparlanmaya basladn masallah
bnde ılk defa duydum sormadm o nasıl oluo dıe cahıllık etmım dedm ehheehe
ohh super keyf dınlen tabi bnmde ihtycm var valla tatılıme son2 haftaaa yihuuu
senın menun ne guzel cok zengn hazırlamayada usenmıosn bn yıımde ne olursa olsn ehehehe
afern masalalh
ohh lahmacun demeyeydın ıyıdı
edecem agızlarına zaten
buyur hg cano
canım nasıl gectı operasyon ıyımı anacgın
canım 12. hafta ve 14. hafta ogrenen arkdslrm oldu bnm dr ma ben emın olmadan ogrenmek ıstemıorm dedm 15. hafta solıcektı bıdahakı ay ogrenmek ıstıorm dedm 19. haftada ogrendm acele etmedm ama sen 14. hafta gıdeblrsn dr cok onemlı hepsı cesaret edıp soleyemez 12.-14. haftalarda
çökelek dedgn nedr sen cok yıosn onu dıkkatımı cekıo ehehehe
ohh masallah
kapıda ayakkabı bırakma kızzz bn uyuz olurum asla bırakmam esımıde en cok tembıhledgm konudur kapıdan gırer grmez ayakkabılar dolaba grecek kacısı yok ehehhe terlık bıle duramaz kı ben apartman daıresnnn 5. katında oturuorm bazen merdıvenle cıkıorm anam herkes yıgmıs ayakkabıları kafaı oynatırım ben bnm ole olsa
gecms olsn cnm gecen bnmde kulagm 4 gun agrıdı cok fena bsyü
noldu ozgiş hayrdr ınsalalh
cok guzel bı haber allah saglıkla buyumesnı nasıp etsn
ahahahahah vah yavrum yazık sana benıdemı cırkın goruosn sanırım psikolojik bsy sendekii herkesi çirkin görme hastalıgna yakalanmssn ahahaha
kermesten resmler beklıorm busem whatsappa please
oo baya vermssn bı okdr daha versen tamam super ıste
aa bebek mevludumu ne mevludu kıyamam ya yardıma ıhtycn varsa burnunun dıbındeym arabam var her turlu yardm edeblrm
aman allahm super
sahaneeeee
canim istifa edersen haklarini alabilecek misin?Drdan geldim bugün yat dinlen büyüdükçe çocuğun eşi yukarı çıkması lazım dedi.artık nasil olur bilmiyorum
canim telin hayirli olsun:)kaptanımm deniz kenarı dedin beni mahfettin, bende gideyim ırmağın kenarına bari
Kocam zayıflarsam istediğim bir tel vardı onu alıcam demişti, dün almış gelmiş saolsun anamm bir de baktıkk kimle konuşsam sesim boğuk gidiyor, aldığı yere gittim spordan dönerken bişi çıkmadı eve geldim yine aynı, eşim geldi götürdü teli şimdi bu benim zayıflayamayacağıma mı delalet
dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldum, benim telefonu sattık kaldım telefonsuzzz
safmis o doktorlar canim:)ayy gaptanımm sen beğenince çok heyecanlandımm, beğen beni sev benii
Valla kaptanım ben de o zaman gençliğin verdiği arsızlığım la aramız da yağın tuzun lafımı olurdu hocam alsaydınız keşke demiştim.
Hayır alsalar ameliyat süresi çok daha kısalıp işleri de çok daha kolaylaşacakmış üfff niye almadılarrr niyeeee
bir ödül yapmışımm nasıl haz ala ala yaptım anlatamam, evlat sever gibi seve seve, yavaş yavaş incitmeden yedim mübareği
Canim haftaya basgul guldurur uzulme..
Canim salatalik,erik,ceviz,findik gibi kuruyemis,1 kase yogurt,kucuk termosla sutlu kahve,kepekli ekmekten tost aklima bunlar geldi guzelim:)
jilyandan ablam uzulme :)
odulu ogrendik hepimiz tatli olmazsa olmaz :)
evime doneyim calisanlar icin ayri paylasirim guzelim ne demek:)
jiliani tamamla firsatin varsa canim..
Allah kabul etsin canim..
Canim is durumlarinda gelisme var mi?
canim istifa edersen haklarini alabilecek misin?
14.haftada gidicez bakalim gosterirse bidik:)
canim telin hayirli olsun:)
Duzelir bozuklugu elbet..
Gel yanimiza cay kahve ismarlayalim denize kar
safmis o doktorlar canim:)
benim yaptıgım nefisti yaaaaGeçen gün 3 kase yoğurt çorbası yedim ikinci yemeğe yer kalmadı
Kardeşim kilo vercem diye bir mercimek yapıyor valla bildiğin diyet mercimek, ye hayattan soğursun
Bir kaç kere yedim sanırım o yüzden mercimekle aramız bozuldu
ama yaaaaaaNe pazarııı en geç yarın ye bitsin gitsinn, aldırma bana oklovayııı
harpy. olalla yapmasındaGünün egzersizini mutlaka yapınnn süper birşey, akşam ikinizden de güzel rakam bekliyorum ona göree
tiffany20 KarKralicesi
dedikodu değil tabikide kaptanımmmmmCanim haftaya basgul guldurur uzulme..
Canim salatalik,erik,ceviz,findik gibi kuruyemis,1 kase yogurt,kucuk termosla sutlu kahve,kepekli ekmekten tost aklima bunlar geldi guzelim:)
jilyandan ablam uzulme :)
odulu ogrendik hepimiz tatli olmazsa olmaz :)
evime doneyim calisanlar icin ayri paylasirim guzelim ne demek:)
jiliani tamamla firsatin varsa canim..
Allah kabul etsin canim..
Canim is durumlarinda gelisme var mi?
canim istifa edersen haklarini alabilecek misin?
14.haftada gidicez bakalim gosterirse bidik:)
canim telin hayirli olsun:)
Duzelir bozuklugu elbet..
Gel yanimiza cay kahve ismarlayalim denize kar
safmis o doktorlar canim:)
Gider inşallah canım:)inşallah canım 1 ay kaldı resmen çok az var ve benim hemen vermem lazım
Evet kilo az olunca vermek daha zor oluyor sağol canım
inşallah canım
bir de sence acil şeker düşmesini önlemek için şantiyede yanıma ney alabilirim hemen ağzıma atiim de birşey yeme isteğim azalsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?