Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok tırsıyorummmm

daha sIk kalaylayayim o zaman :)

canim bak doktor bebek buyudukce normal yerine cikar demis, icini ferah tut.
3 aylik oldunuz neredeyse bak zamab su gibi geciyor asyam :)
İnşallah sagsaglim kucağıma almak nasip etsin insallah yavrularimizi.beklemekten başka çare yok.

YARISMA SONUCUMUZ

Kizlar yarismanin suanki haliyle sonuncuyuz, listesini paylasmayan 2 takim var.
Isin daha da kotusu ortalamamiz 0.125, yani 2. notamizi aliyoruz.
2 nota demek, sari kart almis olmamiz anlamina geliyor.
Ve eger kirmizi kart alirsak takimimizin sonu diskalifiye edilmeye gidiyor.
Bu hafta cok guzel kilolar veren arkadaslarimiz oldu fakat verilen kilolar, gelen artilar ve sabit kilolardan dolayi takimimiza fayda edemedi..
Ve genelde her hafta arti kilolar ve sabit kilolardan dolayi, verilen guzel kilolar gume gidiyor!
Eger odul yapacaksaniz bugun yapin ve bitirmis olun lutfen...
Tum hafta boyunca 1den fazla odul yapmis olan menu gorursem not edecegim haberiniz olsun..
Ve bununla ilgili bir yaptirim olacak mutlaka..
Canlar takimimiz gercekten kotu durumda, lutfen bu linkten diger takimlari inceleyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1753
Elinizden geleni yaptiginizi biliyorum ama onumuzdeki hafta ne olursa olsun, sari karti sildirmek ZORUNDAYIZ...
Bu yuzden tum hafta boyunca egzersizinizi aksatmayin, jiliana baslayan canlar haftaya cuma 3. hafta olacak ve artilarin gitmis olmasi gerek!
Tum hafta yediklerinize dikkat edin!
Aksamlari gec saatte yememeye ozen gosterin!
Bol sivi tuketin!
Lutfen Fatime'nin paylastigi gunluk egzersizlere katilin!
Gunluk egzersizlere karsi da takipteyim..
Biz bir aileyiz ve ailemizin sIkIntili gecirdigi son 2 haftayi normale dondurebilmek icin hepimiz var gucumuzle caba sarfetmeliyiz.
Bu hafta sonuc ne olursa olsun, motivasyonumuzu dusurmek yok.
Haftaya ilk 3e girip bu sari karti sildirecegiz.
Herkese sevgiler, kolayliklar, bol eksiler diliyorum

Negatif düşünme canım tabikide zayıflıycan ben sana inanıyorum güveniyorum.

Kızlar yedik içtik eğlendik diycem ama diyemiyorum menülere dikkat ediyoruz spor yapıyoruz artıda olmanın tek açıklaması sporu artırmış olmamız diye düşünüyorum aklıma başka bişey gelmiyo maalesef. Bugün ben karbonhidrat tükettim bayaa tavsiyelere uyarak ve nöbetçiyim spora gidemiycem biraz jj squat falan yapabilirim sanırım. Ama haftayı bir hayli dikkatli geçirmeyi planlıyorum.
Gelelim fasulyenin faydalarına.
Özgenin dediği gibi bugün dışında menülerde kaçamak olmasın lütfen. Artık spor yapmaklada artı çıkmayız 3.haftaya girdik. Ayrıca artıda çıkanlar için ceza seçeneklerini yazıyorum herkes istediğini seçsin.
Bugünden itibaren hergün 100 jj yada 100 ip atlama yada 100 dizleri karina cekerek kosma hareketi ve bu seçeneklerden birinin yanında 25 mekik yada 25 squat yada 25 şnav yapıcaz. Tabiki günlük egzersizlerde var ve hangisini seçerseniz günlük kendi sporunuza ek olarak yapıcaz. Sayıları çok abartmadığımı düşünüyorum.
Sarı kart ilk kez alıcaz sildiremezsek ve tekrar sarı kart alırsak kırmızı kart almış oluyoruz ve güncel üyeler mezuniyet karnesi alamıyorlar.

UuuUUuuUU are youuu readyyyy diit diit diit diiitt dii comollokkoooo
Ahahhaha kafa finito senin deryos kopkop kop
Biz ne yiyelim ödül olarak @KarKralicesi ?
Gerçi ben nereye yiyorsam, gram veremedim, yiyim belki ödülden kilo veririm bu hafta
ye ye odul yap sonra 1 hafta kaçamak yok ok baby

herkes dışarı cıksın bi. şuralıkları bi temizliyim
herkes cocugunu kucagına alsın bakem
cocugu olmayanda cantasını alsın
kaldjrdim ayaklarimi siliver dostum

Ben temizlik hastası, hatta temizlik manyağı + bir de çabuk iğrenen biriyim, mutfağımda benden başkası bardak yıkasa kıyamet koparırım ne hizmetçisi
Aaaa ariza tipvalla bende yikayablrsnz no problem
cok uzuldm ben ya ozgecim valla bu hafta kendi adima.solim elimden gelenin en en en iysiini yapcagma spz veriorm birde daha öncede soylemistm birebir yarislarda daha cok.hirslandgmi bence.takimca hirslanablrz gonullu takim varsa yarisalimmi

Canim ben ucuncu haftadayim ama arti gordum ilk 2 hafta gormemeisdim bu yazdiklarininda hpsini yapitigima inaniyorum

Ödül ögünü filan olmasin kaptanim bu hafta lütfen toparlanin kizlar sizde D3S1R3 demet nerdesin sende birseyler söyle üzüldüm ben ama yaa 4. Takim bu günleridemi görecekti

Ben cezalarin hepsini yapicam

Ödül ögünü filan olmasin kaptanim bu hafta lütfen toparlanin kizlar sizde D3S1R3 demet nerdesin sende birseyler söyle üzüldüm ben ama yaa 4. Takim bu günleridemi görecekti
Hahaha seyhan ya dur olmedik amma yerden yere vurdin smdi hee biz sasra taktigi yapiorz dier takimlar azck basarili olsn bir gelicz pir gelicez aboooo he bu arada bn odulumu yaptm hakettm ama ya dindirma yedim hemide karamelli nogger winner nefismis

Yürüyün en iyisi havada düzeldi nasilsa üzmeyin hamis özgemi yine gelirim haaa hep takipteyim zaten

Tam olarak ne oldu canım ?
eşime buzluğa atalım demiştim attırmadı bugün yapmak için çıkardım kokuyodu işteydi eşim aradım gelince bakarım dedi bana geldi ve beklenen son tavuklar çöpe gittti: D can skınıtsından ne azacağımı bilemediğimden bunu yazmışım . P

Toparlanma vakti canlarım..
Üzgünüz ama motivasyonumuz düşmemeli, aksine daha çok azimli olmalıyız bu hafta..
Elimizden geleni değil yapabildiğimizin en iyisini yapalım..
Hiçbir bahane kabul edilemez.. Durumumuz malum..
Artı ve sabit olmamak için ne yapmamız gerekiyorsa yapıcaz..
Suyumuzu, yeşilçayımızı, sporumuzu aksatmayalım..
Bunları başta kendime söylüyorum..

Hadi canlarım, yaparız, başarırız biz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…