Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağ ol canım.Ben Jillianı iftardan sonra yapıdım bu gün bir iki günde oruçlu olacağım iftardan sonra yapmamın bir sakıncası varmı sence? etkisi olurmu ?
iftardan sonra 1 saat bekle guzelim imkanin olursa.
Direk yemegin uzerine zorlanabilirsin.
Hic bir sakincasi yok, etki de eder mutlaka..

borek ve patates odul olmus kuzum:)
afiyet olsun..

Haftaya kadar hedefim 54.5 İnşallah veririm...
verirsin guzelim...

iftardan sonra 1 saat bekle guzelim imkanin olursa.
Direk yemegin uzerine zorlanabilirsin.
Hic bir sakincasi yok, etki de eder mutlaka..

borek ve patates odul olmus kuzum:)
afiyet olsun..

verirsin guzelim...
Tamam. Teşekkür ederim canım :) Bu gün içinde kusura bakma elimden geleni yapmışdım

Allahim inanamıyorum yaa halimize bak
canım haftaya dereceye giremezsek veya sonuncu olursak bir sarı kart daha mı alacağızz

ya çok özür dilerim şahsım adına, gerçekten özür dilerim
elimden geleni yaptım yapmaya da devam edeceğim, benden daha iyi kilo veren arkadaşlarım olursa ben liste dışı da yarışırım, yada etkiliyorsam sonuçlarımızı gerçekten samimiyetimle söylüyorum liste dışı yarışarak da kalırım takımım da ben yeter ki yıllardır bu sonuçları görmemiş köklü bir takımın kötü sonuçların da benim katkım olmasın
Bu hafta leslie de eklerim elim den geldiği kadar, ama günlük egzersizlere vaktim kalmıyor benim. jiliydi pilates ti özel hayatım dı derken bu kadar geliyor elimden. Yapmamı istediğiniz öngördüğünüz benim için makul olan herşeyi de gerçekten yapmak için elimden geleni yaparım

Tamam. Teşekkür ederim canım :) Bu gün içinde kusura bakma elimden geleni yapmışdım
biliyorum canim herkes elinden geleni yapti.
ama bu hafta sinirlarimizi daha cok zorlayacagiz, insallah sildirecegiz sari kartimizi...

Allahim inanamıyorum yaa halimize bak
canım haftaya dereceye giremezsek veya sonuncu olursak bir sarı kart daha mı alacağızz
canim suan bir sari kartimiz var.
eger haftayada ortalamamiz 0.3un altinda olursa bir nota daha alacagiz.
bunun uatune 1 nota daha alirsak 2. sari karti almis olacagiz.
2 sari kartada ceza veriliyor.
yarisma turlardan olusuyor.
Her tur 8 hafta suruyor.
Bu tur gecen hafta basladi.
bugun 2. hafta bitti.
6 haftamiz var bu turun bitmesine.
ilk 3e girersek sari kartimiz siliniyor.
ve turlari yani 8 haftalik sureci notasiz ver sari kartsiz kapatmak zorundayiz, durum bundan ibaret.

canim biliyorum ki herkes elinden geleni yapti.
sende tum hafta cabaladin.
bu hafta ekstra caba harcayacagiz guzelim.
ve hep birlikte basaracagiz.
motivasyonumuz biraz dustu ama ustesinden geliriz..

ya benim çok wc problemim olmaya başladı, çok özür dilerim haftada 1 gidebiliyorum ancak doktor şurup vermişti kullanmadım, bu hafta o şuruba başlayayım. Pilates üyeliğim bugün sona erdi evde devam etmeyi düşünüyorum, eğer leslie ye zaman ayıramayacak olursam diğer haftaya ertelerim bu hafta jili ve leslieyle devam ederim vakit kalırsa pilates serpiştiririm araya. Uygun olur mu sence de canım ?

Eee alıntılar nerede Ay benim salak kafam galiba alıntı yerine beğene bastım. Şuradan beynim olsa şaşırırdım zaten. Annemi soranlara teşekkürler. Ameliyat başarılı geçti ama kontrol altında tutmak için yoğunluk bakıma aldılar. Ben ameliyattan sonra göremedim abim gördü kendindeymiş konuşmuşlar falan. Yarın odaya alacaklarmış. Hayırlısıyla görsem daha çok rahatlayacam ama neyse yarın artık. Bir de bu akşam oğlumun yıl sonu gösterisi vardı. Koştur koştur ona da yetiştik yazık kuzum aylardır anlatıyor, bir sebepten yetişmesek en çok onun için üzülürdüm..

Bu hafta +1 verdim malesef muhtemelen sabit falanım, çünkü hem günlerdir WC'ye çıkamadım hem de tartı değişikliği beni mahvetti. Kendi diyet tarihimde ilk kez yemediğim halde artı çıktım öncelikle Yawrukush kaptanım olmak üzere herkesten özür diliyorum. Haftaya bunu telafi edeceğim.

Gözünüz aydın canım, çok geçmiş olsun..
şu wc sorununa iyi bir çözüm bulalım artık, ben nane yicem bu hafta bakalım nasıl olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…