Canim bol lifli gidalar yesen, bol sivi icsen, yemeklere aci biber koysan, birde her gun 1 kasik zeytinyagi icsen ise yaryacagini dusunuyorum..ya benim çok wc problemim olmaya başladı, çok özür dilerim haftada 1 gidebiliyorum ancak doktor şurup vermişti kullanmadım, bu hafta o şuruba başlayayım. Pilates üyeliğim bugün sona erdi evde devam etmeyi düşünüyorum, eğer leslie ye zaman ayıramayacak olursam diğer haftaya ertelerim bu hafta jili ve leslieyle devam ederim vakit kalırsa pilates serpiştiririm araya. Uygun olur mu sence de canım ?
Canim annecigin insallah dahada iyi olacak, zor kismi bitti guzelim.Eee alıntılar neredeAy benim salak kafam galiba alıntı yerine beğene bastım. Şuradan beynim olsa şaşırırdım zaten. Annemi soranlara teşekkürler. Ameliyat başarılı geçti ama kontrol altında tutmak için yoğunluk bakıma aldılar. Ben ameliyattan sonra göremedim abim gördü kendindeymiş konuşmuşlar falan. Yarın odaya alacaklarmış. Hayırlısıyla görsem daha çok rahatlayacam ama neyse yarın artık. Bir de bu akşam oğlumun yıl sonu gösterisi vardı. Koştur koştur ona da yetiştik yazık kuzum aylardır anlatıyor, bir sebepten yetişmesek en çok onun için üzülürdüm..
Bu hafta +1 verdim malesef muhtemelen sabit falanım, çünkü hem günlerdir WC'ye çıkamadım hem de tartı değişikliği beni mahvetti. Kendi diyet tarihimde ilk kez yemediğim halde artı çıktımöncelikle Yawrukush kaptanım olmak üzere herkesten özür diliyorum. Haftaya bunu telafi edeceğim.
Evet canim cok haklisin yuruyus en guzel kilo verdiren egzersiz..Gecmisi tam okuyamadim ama sonuclar kotuuuu
Benim teklifim var
Amac nota sildirmekse
Yuruyusun ustune tanimam
Kas yapip sismeyelim
Herkes hergun yurusun yada leslie
Bir hafta deneyelimmm
Ne dersinizzzz
Sirfff yuruyuslen 2.800 verdigim oldu 1haftada
Persembede herkes aksam yemeginj cacik ve salatayla gecistirsinnnn
1aksamdan birsey olmaz
6dan sonra meyve dahil yemeyelimmmm birde
1hafta dayanabilirizzzzzz
Haddimi aşmadim umarim
Odulunu yap canim bugun...Ben bugun odul yapmadim
Karbonhidratta yapmadim
Spordada dinlendim
Yarin kaptanim.iznin olursa odul yaparim olmazsa yapmam
Sporuma kendi duzenimle basliyorum kismetse yeniden
Jillden nefret ettimmmmmm
Bu hafta okulda basliyor
Aksam 4den sonra hicbirsey yiyemeyecegim 3gun
Daha ne yapabilirim
Ellerine saglik guzelim cok guzel olmus.[td]Yeşil Çay[/td][td]Maydanoz Suyu[/td][td]Yürüyüş veya Leslie[/td] [td][tr][/tr][/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Cumartesi [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[td][td][/td][/td][/td][td][td][/td][/td] [td] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Pazar [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Pazartesi [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Salı [/td][td]Asgari 1 Bardak[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Çarşamba [/td][td]Asgari 1 Bardak[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Perşembe[/td][td]Asgari 2 Bardak[/td][td]Dinlenme[/td] [td][tr] [/td][tr]
[td]
[td][tr]
Bu Tablo dan tüm 4. Takım üyeleri mesuldur. Lütfen Unutmadan ve aksatmadan menünüze kaptan yardımcılarımızdan herhangi birimizi etiketleyerek tablo ya dair görevlerinizi eksiksiz belirtiniz.[/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/td][/tr]
Insallah uyumussundur, uykusuzluk cok zor..Gun aydi ben hala uyuyamadim.
Gunaydin canim
Tebrikler kizlar, ellerin dert gormesin Fatimem:)
Tebrikler guzeller:)
Pazartesi tartilmak cok iyi fikir Demetim, kandilin mubarek olsun canim..Gunaydin canlar, Berat Kandilimiz mubarek olsun:) Rabbim dualarinizi&ibadetlerinizi kabul etsin insallah:)
Sonucumuz iyi degil ancak duzelteceginizden hic suphem yok guzeller. Yuruyuslerinizi arttirarak devam edin, bol salata tuketin (zeytinyagli) wc sikintiniz olmasin. Haftasonunu da iyi degerlendirin lutfen. Duzeninizi bugunden kurun, pazartesi baslamayin. Kontrollu gitmek adina pazartesi kilo bildirimi yapabilirsiniz. Eksi gormek sizi cuma icin daha da motive edecektir
Seninde ablacimGünaydın kandiliniz mübarek olsun kızlar.
[td]Yeşil Çay[/td][td]Maydanoz Suyu[/td][td]Yürüyüş veya Leslie[/td] [td][tr][/tr][/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Cumartesi [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[td][td][/td][/td][/td][td][td][/td][/td] [td] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Pazar [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Pazartesi [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Salı [/td][td]Asgari 1 Bardak[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Çarşamba [/td][td]Asgari 1 Bardak[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Perşembe[/td][td]Asgari 2 Bardak[/td][td]Dinlenme[/td] [td][tr] [/td][tr]
[td]
[td][tr]
Bu Tablo dan tüm 4. Takım üyeleri mesuldur. Lütfen Unutmadan ve aksatmadan menünüze kaptan yardımcılarımızdan herhangi birimizi etiketleyerek tablo ya dair görevlerinizi eksiksiz belirtiniz.[/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/td][/tr]
Bende geceleri absurt ruyalar goruyorum surekli uyaniyorum.Gunaydin 4 saat uyudum bugun
Cok ilginc uyuyamadim
Milyon kerede uyandimmmm
Guzel bir dus kahve gunu baslatmak en iyisiii
Uykumla savasima burada son veriyorum :)
Menu guzel canim, bugunde odulunu yap yarindan itibaren odul yok kimseye..Dunku menumu vereyim
Sabah
1yumurta
Peynir zeytin
2dilim tbe tereyagli balli
Ogle
1tabak ton balikli salata
3isirik kurabiye
1ufak hurma
Aksam
1minik kabak dolmasi
1tavuk kalcali but
Salata
1kase yogurt
Su 3lt
Spor
1 saat bebek arabasiyla yokuslu yurudum
Spor uzin gunumdu hareket olsun diye
Teşekkürler bitanem inşallah :)Mavibocuk guzelim iyi yolculuklar, insallah keyifli alisverisler, her sey gonlunce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?