Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçicek inşAllah atlatıcaz

canım çok çok geçmişler olsun. İnşallah bir an önce toparlar çıkar hastaneden.
Gördüğünüz son sıkıntı olsun canım benim dualarım sizinle

Gecmisi tam okuyamadim ama sonuclar kotuuuu
Benim teklifim var
Amac nota sildirmekse
Yuruyusun ustune tanimam
Kas yapip sismeyelim
Herkes hergun yurusun yada leslie
Bir hafta deneyelimmm
Ne dersinizzzz
Sirfff yuruyuslen 2.800 verdigim oldu 1haftada
Persembede herkes aksam yemeginj cacik ve salatayla gecistirsinnnn
1aksamdan birsey olmaz
6dan sonra meyve dahil yemeyelimmmm birde
1hafta dayanabilirizzzzzz
Haddimi aşmadim umarim

4. Takım Üyelerinin Dikkatine !!

Bu hafta sıkı yönetim var arkadaşlar...
Ödül öğünleri yalnızca bir öğün ve en son yarın bitmiş olsun lütfen.
Hergün 2 fincan yeşil çay ne olursa olsun aksatmayalım, pazartesiden itibaren günlük bir bardak maydanoz suyu tüketelim. Bu takım hepimizin arkadaşlar bu sarı kartı sildiremezsek ne takım kalır ne de şimdi ye kadar verdiğimiz emeklerimiz kalır. Bu takım bir tek biz üyelerin değil, yıllardır bu takımla kilo vermiş tüm üyelerin takımı biz onlardan bayrağı devraldık ve bir şekilde bu takımı idame ettirmeye çalışıyoruz. Yıllardır hiç bir zaman sarı kart görmemiş bu takım bizim üyeliğimiz esnasında sarı kart almış oldu bu ayıpta şahsen bana yeter. Nasıl bu hale getirdiysek en yukarı ya taşıyacak olan da bizleriz. Azami gayret ve asgari menülerle bu hafta silkelenip kalkalım artık lütfen.

Ben de katılıyorum canım sana bol bir salatayla perşembe akşam öğününü geçirelim.
ben yine jiliye devam edicem emek verdim çünkü 2 haftadır, ama pilates üyelğim bugün bitti ramazan geliyor diye yenilemedim evde başlayacaktım vazgeçtim bu hafta lesliye yükleneceğim. çok vaktim olursa araya serpiştiririm pilatesi.

[td]

[td][tr]
[td]Yeşil Çay[/td][td]Maydanoz Suyu[/td][td]Yürüyüş veya Leslie[/td] [td][tr][/tr][/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Cumartesi [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[td][td][/td][/td][/td][td][td][/td][/td] [td] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Pazar [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Pazartesi [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Salı [/td][td]Asgari 1 Bardak[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Çarşamba [/td][td]Asgari 1 Bardak[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr][tr][/tr] [td]Perşembe[/td][td]Asgari 2 Bardak[/td][td]Dinlenme[/td] [td][tr] [/td][tr]
Bu Tablo dan tüm 4. Takım üyeleri mesuldur. Lütfen Unutmadan ve aksatmadan menünüze kaptan yardımcılarımızdan herhangi birimizi etiketleyerek tablo ya dair görevlerinizi eksiksiz belirtiniz.[/tr]
[tr][/tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/td][/tr]

Yok canım ne haddini aşması herkes fikrini söylesin tabikide. Menülere dikkat edelim tabi ki ama sporu bırakamam ben şuan zaten 3.hafta artık ekaiye düşeriz.
Canım bütün yazdıklarına katılıyorum ama maydanoz suyu olmasın kimsenin zarar görmesini istemem maydanoz suyunun azı karar çoğu zarar hergün içmeyin yanlızca perşembe günü içilsin. Maydanoz kan sulanďırıcı etkiye sahip ama yemeklerin yanında yiyerek tüketebilirsiniz.

***4. Takım 466. Etap ***

Mavibocuk (64.5///%)izne ayrilmak istiyor.

haeshin (61.8/62.8/+1/%-0.81)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bolundu.

Asyaca (73.5/73.3/0.2/%0.27)

edsofi (74///%)izne ayrilmak istiyor.

melinda23 (66/65.7/0.3/%0.45)

CheGuevera (64///%)kilosu sabit.

gogo2405 (65.9/66.5/+0.6/%-0.91)

sevimlicadi0 (66.3///%)yarisma kurallarina uymadigi icin diskalifiye edilmistir.

abesle_istigal (91.5/90.1/1.4/%1.53)

harpy (80.7/81.7/+1/%-1.24)

tiffany20 (55.2/54.9/0.3/%0.54)

Ollalla (52.2/53/+0.8/%-1.53)

happy_moon (55.1/54.5/0.6/%1.09)

KarKralicesi (72/70.3/1.7/%2.36)yeni uye, baslangic tarihi:18 Nisan, baslangic kilosu:73.2, hedef:65

4. Takim Ortalaması:%

***YILMAYAN SAVASCILAR***

zey zey (59///%)

betusi (72.5///%)

kitabi (88.6///%)

AKovser (55.2///%)kilosu sabit.

mugehatun (75.5/75/0.5/%0.66)

bnnu (59.5/59.3/0.2/%0.34)

mart09 (75.6///%)

keping (62.2///%)

LunaDaisies (90.3///%)

Ortalama: %

Canim cok derken fersah fersah değil tabi, 3 gun yazdim zaten sali dan itibaren birer bardak persembe 2 bardak icilsin. Tablo hazirladim ve internetten de arastirdim artisini eksisini. Herkes nasil damak tadina uygun buluorsa oyle icsin. Orn: kaynatma, blendirlama vb

Ben de 1 saat bile uyumadım, zombi gibi dolanıcam bugün anlaşılan :)
Sen neden uyuyamadın canım ?
Ay ne bilim ya benim mevsim gecislerin de tum dengem alt ust oluyor. Tepetaklak oluyorum bildiğin. Birde benim beynim de uykuyu veren melanin hormonum duzgun çalışmıyor 2 gundur ilaclari da unuttum. Ay bi sordun bin ah isittin:))

. . . CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

O Ollalla - Jillian / 100DK / 8.200 adım / 300 günün egz. / 225 y. mekik / 100 İA / 100 jj / 25 sinav / 25 squat
tiffany20 - 8.800 adım / 253 günün egzersizi
Asyaca - 45 dk pilates / Jillian six pack / 8.000 adım
Mavibocuk - 12.000 adım / 1 saat airobik / 100 günün egzersizi
Dahlia_ - 105 biceps curl / 100 DK / 50 kol egz. / 100 squat / 100 d. şınav / 1270 günün egz.

Ay ne bilim ya benim mevsim gecislerin de tum dengem alt ust oluyor. Tepetaklak oluyorum bildiğin. Birde benim beynim de uykuyu veren melanin hormonum duzgun çalışmıyor 2 gundur ilaclari da unuttum. Ay bi sordun bin ah isittin:))

Zor olsa gerek, gece uyuyamama sabahtan da kesin işlerin vardır hele de 2 çocuk var.. Allah yardımcın olsun..
Peki gün içinde uykun gelmiyor mu ??

. . . CUMARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ . . .

Bugünkü egzersizimiz iç bacaklar için..
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve İNNER THİGHS egzersizini beni etiketleyerek yazınız canlar..

Ayrıca bugünden itibaren hergün 100 jj, 100 ip atlama ve 100 dizleri karına çekme hareketi ve bu seçeneklerden birinin yanında 25 mekik ya 25 squat ya da 25 şınav yapıcaz... Herkesten tam katılım bekliyoruz..
Kolay gelsin, bol ter atmalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…