Suyu Alkali hale getirdigi icin cok faydali gercekten
geçicek inşAllah atlatıcazbiliyorum canim herkes elinden geleni yapti.
ama bu hafta sinirlarimizi daha cok zorlayacagiz, insallah sildirecegiz sari kartimizi...
canim suan bir sari kartimiz var.
eger haftayada ortalamamiz 0.3un altinda olursa bir nota daha alacagiz.
bunun uatune 1 nota daha alirsak 2. sari karti almis olacagiz.
2 sari kartada ceza veriliyor.
yarisma turlardan olusuyor.
Her tur 8 hafta suruyor.
Bu tur gecen hafta basladi.
bugun 2. hafta bitti.
6 haftamiz var bu turun bitmesine.
ilk 3e girersek sari kartimiz siliniyor.
ve turlari yani 8 haftalik sureci notasiz ver sari kartsiz kapatmak zorundayiz, durum bundan ibaret.
canim biliyorum ki herkes elinden geleni yapti.
sende tum hafta cabaladin.
bu hafta ekstra caba harcayacagiz guzelim.
ve hep birlikte basaracagiz.
motivasyonumuz biraz dustu ama ustesinden geliriz..
canım 2. notamızı aldık ve sarı kart geldi maalesef takımımızaMisafirlerim simdi gittiiii gelemedim
Kacinci olduk
canım çok çok geçmişler olsun. İnşallah bir an önce toparlar çıkar hastaneden.Eee alıntılar neredeAy benim salak kafam galiba alıntı yerine beğene bastım. Şuradan beynim olsa şaşırırdım zaten. Annemi soranlara teşekkürler. Ameliyat başarılı geçti ama kontrol altında tutmak için yoğunluk bakıma aldılar. Ben ameliyattan sonra göremedim abim gördü kendindeymiş konuşmuşlar falan. Yarın odaya alacaklarmış. Hayırlısıyla görsem daha çok rahatlayacam ama neyse yarın artık. Bir de bu akşam oğlumun yıl sonu gösterisi vardı. Koştur koştur ona da yetiştik yazık kuzum aylardır anlatıyor, bir sebepten yetişmesek en çok onun için üzülürdüm..
Bu hafta +1 verdim malesef muhtemelen sabit falanım, çünkü hem günlerdir WC'ye çıkamadım hem de tartı değişikliği beni mahvetti. Kendi diyet tarihimde ilk kez yemediğim halde artı çıktımöncelikle @Yawrukush kaptanım olmak üzere herkesten özür diliyorum. Haftaya bunu telafi edeceğim.
Ben de katılıyorum canım sana bol bir salatayla perşembe akşam öğününü geçirelim.Gecmisi tam okuyamadim ama sonuclar kotuuuu
Benim teklifim var
Amac nota sildirmekse
Yuruyusun ustune tanimam
Kas yapip sismeyelim
Herkes hergun yurusun yada leslie
Bir hafta deneyelimmm
Ne dersinizzzz
Sirfff yuruyuslen 2.800 verdigim oldu 1haftada
Persembede herkes aksam yemeginj cacik ve salatayla gecistirsinnnn
1aksamdan birsey olmaz
6dan sonra meyve dahil yemeyelimmmm bir
1hafta dayanabilirizzzzzz
Haddimi aşmadim umarim
[td] [td][tr] |
Yok canım ne haddini aşması herkes fikrini söylesin tabikide. Menülere dikkat edelim tabi ki ama sporu bırakamam ben şuan zaten 3.hafta artık ekaiye düşeriz.Gecmisi tam okuyamadim ama sonuclar kotuuuu
Benim teklifim var
Amac nota sildirmekse
Yuruyusun ustune tanimam
Kas yapip sismeyelim
Herkes hergun yurusun yada leslie
Bir hafta deneyelimmm
Ne dersinizzzz
Sirfff yuruyuslen 2.800 verdigim oldu 1haftada
Persembede herkes aksam yemeginj cacik ve salatayla gecistirsinnnn
1aksamdan birsey olmaz
6dan sonra meyve dahil yemeyelimmmm birde
1hafta dayanabilirizzzzzz
Haddimi aşmadim umarim
Canım bütün yazdıklarına katılıyorum ama maydanoz suyu olmasın kimsenin zarar görmesini istemem maydanoz suyunun azı karar çoğu zarar hergün içmeyin yanlızca perşembe günü içilsin. Maydanoz kan sulanďırıcı etkiye sahip ama yemeklerin yanında yiyerek tüketebilirsiniz.4. Takım Üyelerinin Dikkatine !!
Bu hafta sıkı yönetim var arkadaşlar...
Ödül öğünleri yalnızca bir öğün ve en son yarın bitmiş olsun lütfen.
Hergün 2 fincan yeşil çay ne olursa olsun aksatmayalım, pazartesiden itibaren günlük bir bardak maydanoz suyu tüketelim. Bu takım hepimizin arkadaşlar bu sarı kartı sildiremezsek ne takım kalır ne de şimdi ye kadar verdiğimiz emeklerimiz kalır. Bu takım bir tek biz üyelerin değil, yıllardır bu takımla kilo vermiş tüm üyelerin takımı biz onlardan bayrağı devraldık ve bir şekilde bu takımı idame ettirmeye çalışıyoruz. Yıllardır hiç bir zaman sarı kart görmemiş bu takım bizim üyeliğimiz esnasında sarı kart almış oldu bu ayıpta şahsen bana yeter. Nasıl bu hale getirdiysek en yukarı ya taşıyacak olan da bizleriz. Azami gayret ve asgari menülerle bu hafta silkelenip kalkalım artık lütfen.
Gun aydi ben hala uyuyamadim.Günaydın Canlar...
Gun aydi ben hala uyuyamadim.
Gunaydin canim
Canim cok derken fersah fersah değil tabi, 3 gun yazdim zaten sali dan itibaren birer bardak persembe 2 bardak icilsin. Tablo hazirladim ve internetten de arastirdim artisini eksisini. Herkes nasil damak tadina uygun buluorsa oyle icsin. Orn: kaynatma, blendirlama vbYok canım ne haddini aşması herkes fikrini söylesin tabikide. Menülere dikkat edelim tabi ki ama sporu bırakamam ben şuan zaten 3.hafta artık ekaiye düşeriz.
Canım bütün yazdıklarına katılıyorum ama maydanoz suyu olmasın kimsenin zarar görmesini istemem maydanoz suyunun azı karar çoğu zarar hergün içmeyin yanlızca perşembe günü içilsin. Maydanoz kan sulanďırıcı etkiye sahip ama yemeklerin yanında yiyerek tüketebilirsiniz.
Ay ne bilim ya benim mevsim gecislerin de tum dengem alt ust oluyor. Tepetaklak oluyorum bildiğin. Birde benim beynim de uykuyu veren melanin hormonum duzgun çalışmıyor 2 gundur ilaclari da unuttum. Ay bi sordun bin ah isittin:))Ben de 1 saat bile uyumadım, zombi gibi dolanıcam bugün anlaşılan :)
Sen neden uyuyamadın canım ?
Ay ne bilim ya benim mevsim gecislerin de tum dengem alt ust oluyor. Tepetaklak oluyorum bildiğin. Birde benim beynim de uykuyu veren melanin hormonum duzgun çalışmıyor 2 gundur ilaclari da unuttum. Ay bi sordun bin ah isittin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?