Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canım:)Ellerine sağlık....

Tamam canim yaparim
Islerimi bitirdim buyuk kizimi esimle hayvanat bahcesine yollayip ufakligi uyutup sporuma baslicam kismetse
Bu sabah eksi 300gr gordum bu arada
89 da olsa 8li rakam gormeyi hayal edemezdim
Motivasyonum cok yerinde cok sukur
Akşamda yagmur yagmazsa bisiklete cikmayi dusunuyorummmm

selmalar gunaydnlar gune enerjk basladm her sey yolunda kacamagımı dun yaptm dahaa agzma bsy surmem evvela

sabah
tost cay
ara
yesılcay

öglen 1 kase bezelye yemegı
1 tabaks alata

ara
yesılcay bıde oglen cok az yemstm 1 dılım ekmek bıraz peynr

aksam
1 kahvaltı tabagı cok tepeleme dıldı makrna doymadan kalktm sofradan fazla yemedm boö domates ve taze sogan

odulum
dondurmaydı karamellı fıstıklı

bıraz kaju yedım cok az da tuzlu fıstık

spor
yuruyus
su2 lt olmstr belkı

sen gör bak haftaya 1. olmazsak nolım

Olmamiz lazim canim yaaaa
Sen nasilsin sakinlestinmi biraz

Dunku menum
Sabah
2 tereyagli yumurta
Peynir
Bol zeytin
Maydanoz
Ceviz
Ogl3
Sade kahv3
Ogl3den sonra
Cig kofte
Marul
Bol ayran
Aksam yok
Bir saat yuruyus
3.4 4 lt civari su

Kızlar koydeyim. Internet asiri yavas. Agir agir gecmisi okuyacagim. Annemleri dun yolcu ettim. Kermes mermes kalmadi. Bahanem yok. Cumaya birinci olmaliyiz. Benden tam destek.

Deryacim yesilcay ve maydanoz suyunda sorun yok yazmiyorum cogu zaman ama her gun iki fincan yesilcay tuketiyorum ben sekmez. Maydanoz suuu da.haftada 5 gun icerim en az. Okula cantamda maydanoz tasiyorum demlerken millet bu ne bizuk kalamar gibi kokuyo diye takiliyo bana :)) yuruyuse agirlik veriyorum bu hafta bisikleti esimle paylasamiyoruz.

Iyi alisverisler canim diledigin her seyi bulur alirsin insallah. Rahat ol tadini cikar hic gerilme.

O çay gerçekten süper birşey..
Acayip tokluk hissi veriyor..

Nena kosturmacadan foto falan cekemedim mudurumuz bir iki poz cekmis face koymjs ordan kopyalayim sana :)

Sabah nöbetten çıktım evdekiler yatıyodu bende yattım 2 saat uyumuşum kalktım kahvaltı hazırdı yedik içtik duş aldım kvalideme geldik pazara falan gitcez sonra spora ve yüzmeye. Bugünün planı böyle.
Bunu yapmıştım ama sonra elmaya intoleransım varmış acaba elma yerine ne koyabiliriz ki.
eşimle arkadaşı sınava gireceğim okula bakmaya gittiler benide aldı bi telaş hayırlısı olsun rabbim bana da bi iş nasip etsin bugün dua edin bana : /
İnşallah başarılı olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…