Teşekkürler canım:)Ellerine sağlık..... . . CUMARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ . . .
Bugünkü egzersizimiz iç bacaklar için..
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve İNNER THİGHS egzersizini beni etiketleyerek yazınız canlar..
Ayrıca bugünden itibaren hergün 100 jj, 100 ip atlama ve 100 dizleri karına çekme hareketi ve bu seçeneklerden birinin yanında 25 mekik ya 25 squat ya da 25 şınav yapıcaz... Herkesten tam katılım bekliyoruz..
Kolay gelsin, bol ter atmalar..
Tamam canim yaparimBende geceleri absurt ruyalar goruyorum surekli uyaniyorum.
Bu gece ucurum kenarinda camasir asmaya calisiyordum, her bir camasirda dusme tehlikesi geciriyorum:)
Hay Allahim her gece bir atraksiyon.
Dunde ucup kaciyordum, super kahramandim:))
Gununaydin olsun canim..
Menu guzel canim, bugunde odulunu yap yarindan itibaren odul yok kimseye..
4. Takım Üyelerinin Dikkatine !!
Bu hafta sıkı yönetim var arkadaşlar...
Ödül öğünleri yalnızca bir öğün ve en son yarın bitmiş olsun lütfen.
Hergün 2 fincan yeşil çay ne olursa olsun aksatmayalım, pazartesiden itibaren günlük bir bardak maydanoz suyu tüketelim. Bu takım hepimizin arkadaşlar bu sarı kartı sildiremezsek ne takım kalır ne de şimdi ye kadar verdiğimiz emeklerimiz kalır. Bu takım bir tek biz üyelerin değil, yıllardır bu takımla kilo vermiş tüm üyelerin takımı biz onlardan bayrağı devraldık ve bir şekilde bu takımı idame ettirmeye çalışıyoruz. Yıllardır hiç bir zaman sarı kart görmemiş bu takım bizim üyeliğimiz esnasında sarı kart almış oldu bu ayıpta şahsen bana yeter. Nasıl bu hale getirdiysek en yukarı ya taşıyacak olan da bizleriz. Azami gayret ve asgari menülerle bu hafta silkelenip kalkalım artık lütfen.
Olmamiz lazim canim yaaaaselmalar gunaydnlar gune enerjk basladm her sey yolunda kacamagımı dun yaptm dahaa agzma bsy surmem evvela
sabah
tost cay
ara
yesılcay
öglen 1 kase bezelye yemegı
1 tabaks alata
ara
yesılcay bıde oglen cok az yemstm 1 dılım ekmek bıraz peynr
aksam
1 kahvaltı tabagı cok tepeleme dıldı makrna doymadan kalktm sofradan fazla yemedm boö domates ve taze sogan
odulum
dondurmaydı karamellı fıstıklı
bıraz kaju yedım cok az da tuzlu fıstık
spor
yuruyus
su2 lt olmstr belkı
sen gör bak haftaya 1. olmazsak nolım
Deryacim yesilcay ve maydanoz suyunda sorun yok yazmiyorum cogu zaman ama her gun iki fincan yesilcay tuketiyorum ben sekmez. Maydanoz suuu da.haftada 5 gun icerim en az. Okula cantamda maydanoz tasiyorum demlerken millet bu ne bizuk kalamar gibi kokuyo diye takiliyo bana :)) yuruyuse agirlik veriyorum bu hafta bisikleti esimle paylasamiyoruz.haeshin Dahlia_ @KarKralicesi LunaDaisies abesle_istigal
@CheGuevera @Harpy @OllallaMavibocuk gogo2405 @melinda23
tiffany20 @happy_moon @zey zey @betusi @kitabi @mugehatun
@bnnu @keping
Sevgili 4. Takım Üyeleri Yukarıda ki Tablodan Haberdar Edilmek Üzere Tarafımdan Etiketlendiniz...
Tüm Üyelerin Eksiksiz ve Mazaretsiz Katılımı Beklenmektedir...
Canlarımm bu haftada sabitleri oynuyorum neyse nasip gidecek elbette diyetve spor yolunda herşeye razıyız :)
Kızlar bu pazar batmana alışverişe gideceğiz ne zaman döneceğimiz belli değil işleri halletmemiz lazım malesef haftaya tartılamayacağım için 2 haftalık izin istiyorum sizlerden dönüşte daha iyi bir şekilde kilo vermek dileği ile:)
Benim diyetisyenim bana cay vermişti.
Onu içtigimde harbiden o hafta iyi kaybım oluodu. ve gercekten hepsi yağdandı.
Ben onu hep unutuyorum. Onada asılcam bu hafta
Bilenler bilir belki.
elma,limon,cubuk tarcın.tane karabiber, karafil. su
Nena kosturmacadan foto falan cekemedim mudurumuz bir iki poz cekmis face koymjs ordan kopyalayim sana :)valla bende ınanılmaz sinirliyim d eişte napcan zaten istifamı verıorm bu ara iş bulana kadr evde durucam
ay valla hıc duymadmkı ole bsy ne yorum yapıcgmı sasrdm ama konuyla alakalı seyler okuma ozgeye katılıorm ben moral bozuklgndanbaska bsy deıl
ayy kuzum yıne gecmsler olsn bak toparlanmaya basladn masallah
bnde ılk defa duydum sormadm o nasıl oluo dıe cahıllık etmım dedm ehheehe
ohh super keyf dınlen tabi bnmde ihtycm var valla tatılıme son2 haftaaa yihuuu
senın menun ne guzel cok zengn hazırlamayada usenmıosn bn yıımde ne olursa olsn ehehehe
afern masalalh
ohh lahmacun demeyeydın ıyıdı
edecem agızlarına zaten
buyur hg cano
canım nasıl gectı operasyon ıyımı anacgın
canım 12. hafta ve 14. hafta ogrenen arkdslrm oldu bnm dr ma ben emın olmadan ogrenmek ıstemıorm dedm 15. hafta solıcektı bıdahakı ay ogrenmek ıstıorm dedm 19. haftada ogrendm acele etmedm ama sen 14. hafta gıdeblrsn dr cok onemlı hepsı cesaret edıp soleyemez 12.-14. haftalarda
çökelek dedgn nedr sen cok yıosn onu dıkkatımı cekıo ehehehe
ohh masallah
kapıda ayakkabı bırakma kızzz bn uyuz olurum asla bırakmam esımıde en cok tembıhledgm konudur kapıdan gırer grmez ayakkabılar dolaba grecek kacısı yok ehehhe terlık bıle duramaz kı ben apartman daıresnnn 5. katında oturuorm bazen merdıvenle cıkıorm anam herkes yıgmıs ayakkabıları kafaı oynatırım ben bnm ole olsa
gecms olsn cnm gecen bnmde kulagm 4 gun agrıdı cok fena bsyü
noldu ozgiş hayrdr ınsalalh
cok guzel bı haber allah saglıkla buyumesnı nasıp etsn
ahahahahah vah yavrum yazık sana benıdemı cırkın goruosn sanırım psikolojik bsy sendekii herkesi çirkin görme hastalıgna yakalanmssn ahahaha
kermesten resmler beklıorm busem whatsappa please
oo baya vermssn bı okdr daha versen tamam super ıste
aa bebek mevludumu ne mevludu kıyamam ya yardıma ıhtycn varsa burnunun dıbındeym arabam var her turlu yardm edeblrm
aman allahm super
sahaneeeee
ah keşke keşke keşke : DSende gel:))
ah keşke keşke keşke : D
eşimle arkadaşı sınava gireceğim okula bakmaya gittiler benide aldı bi telaş hayırlısı olsun rabbim bana da bi iş nasip etsin bugün dua edin bana : /Nasılsın canım ?
Heyecan ne alemde ? :)
eşimle arkadaşı sınava gireceğim okula bakmaya gittiler benide aldı bi telaş hayırlısı olsun rabbim bana da bi iş nasip etsin bugün dua edin bana : /
İnşallah canımCanım yaa.. emeklerin karşılıksız kalmayacak inşaAllah
Telaş yapma, stres hiiiçç yapmaa :)
İnşallah canımiçimden ağlamak geliyo : ( dur ben biraz daha bakayım tarihe yoksa pişman olucam :/
Bunu yapmıştım ama sonra elmaya intoleransım varmış acaba elma yerine ne koyabiliriz ki.Benim diyetisyenim bana cay vermişti.
Onu içtigimde harbiden o hafta iyi kaybım oluodu. ve gercekten hepsi yağdandı.
Ben onu hep unutuyorum. Onada asılcam bu hafta
Bilenler bilir belki.
elma,limon,cubuk tarcın.tane karabiber, karafil. su
İnşallah başarılı olursun canım.eşimle arkadaşı sınava gireceğim okula bakmaya gittiler benide aldı bi telaş hayırlısı olsun rabbim bana da bi iş nasip etsin bugün dua edin bana : /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?