canim takimda detoks ve sok diyet yapmak yasak..Kızlar nabersiniz?
Bana şöyle güzel üç günlük filan detoks programı önerebilcek olan var mı?
canim annecigine cok sevindim.Selam canlar benim alıntılar yine kayıpgeçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler.
Herkesin kandili mübarek olsun. Annem odaya çıktı çok şükür. Biraz Ağrı'sı var onun dışında iyi sayılır yarın daha da toparlanır inşallah. Yine tüm gün koşturmacayla geçti. Hastanede gelen giden vs iş bitmedi çocuklara sağ olsun eşim baktı resmen posası çıkmış erken yatar bu akşam. :)
abesle_istigal canım bu be hız daha dün sen değilmiyidin bir sürü kilo veren vallahi kıskanıyorum :)
Benim wc sorunu henüz düzelmedi tüm gün evin dışında olmak ve stres sistemimi alt üst etti resmen. Eve döner dönmez ilk iş bu işe el atacağım
canim sandvic ve kandil simiti odulun olmus, afiyet olsun:)
sağol canımm =)Menum
Sabah
Iki haslanmis köy yumurtasi
Cokelek
Zeytinyagli bol zeytin
Taze sogan
Domates
Dut
Erik
Kayisi
Aksam
Kabak zeytinyagli az pirincli
Bamya zeytintagli
Iki aci yesil biber
Taze sogan
Yogurt
Bir saati gecti yemek yiyeli maydanoz suyu iciyorum simdi limonlu
Spor yok
Su sabah 1 lt ictim sadece koyun suyu berbat. Arabadan getircem birazdan kucuk sise su vardi yani 1.5 lt olacak yatana kadar.
LunaDaisies canim sinavda basarilar.
çok sağol canım benim inşallah =))))LunaDaisies canim tekrar yarinki sinavinda basarilar, insallah cok cok guzel gecer:)
...ONEMLI DUYURU...
Canlarim tum kaptanlarimizin karari ile bu hafta takimimiza iyi gelecegini dusundugumuz bir uygulamayi sizlere duyurmak istiyorum.
Yarindan itibaren takimdaki tum citirlarin bir esi olacak:)
Eslerimizle gunluk adim ve gunluk egzersizlerde yarisacagiz.
Ayni zamanda hergun eslerimizin menu, spor ve ictigi su miktari ile ilgili MUTLAKA yorum yapacagiz.
Eslerimizi hem motive edecegiz, hem onlarla rekabet edecegiz.
Bu hafta yarindan itibaren tum egzerlerimiz is yerlerinde de yapilmaya musait kardiyo egzersizleri olacak.
Yani herkes esit sartlarda yarisacak.
Simdi gelelim esler listesine :)
@CheGuevera - O Ollalla -tiffany20
Harpy - gogo2405
haeshin - abesle_istigal
Dahlia_ - KarKralicesi
happy_moon - Asyaca
@melinda23 -zey zey
mugehatun - bnnu
Umuyorum ki takimimiza iyi gelir bu uygulamamiz,kucak dolusu sevgiler:)
canim takimda herkesin spor secimi kendine ait..Haftaya inşallah notamızı sildirebiliniz. Ben bu durumda daha çok spor yapıp daha az yemenin daha büyük sorunlara yol açacağını metabolizmamızı daha da yavaşlatacağına inanıyorum. Kimse yanlış anlamasın bu grupta olmaktan çok memnunum ve hepinizi çok seviyorum ama, tam olarak bu gün yaşadıklarımıza bakarak bir kez daha anlıyorum ki zayıflamak yarışması yapılacak birşey değil malesef. Çünkü yarışmaya döndüğünde maydanoz suyu içmek, bir nevi idrar söktürücü içmek gibi birşey. Bu durumda ben aslında kaybetmek istediğim yağdan değil sudan kaybedip belkide vücuduma zarar veriyorum?
80 kilo bir insan olarak bu söylediklerim birşey ifade etmiyor olabilir, ben olsam ben de aynı şüpheyi duyardım. Ancak bu hafta daha çok kilo vermek için yani sudan değil yağdan kaybetmek istiyorsak metabolizmamızı hızlandırmamız şart.
Sözün özü daha fazla spor yapalım ya da daha az yiyelim gibi yönlendirmelere malesef katılamayacağım. Çünkü yeterince spor yaptığımı ve yeterince beslendiğimi düşünüyorum. İnşallah da önümüzdeki hafta takımca emeklerimizin karşılığını alıp sarı kartımızı sildireceğiz.
afiyet olsun canim :)Menum
Sabah
Iki haslanmis köy yumurtasi
Cokelek
Zeytinyagli bol zeytin
Taze sogan
Domates
Dut
Erik
Kayisi
Aksam
Kabak zeytinyagli az pirincli
Bamya zeytintagli
Iki aci yesil biber
Taze sogan
Yogurt
Bir saati gecti yemek yiyeli maydanoz suyu iciyorum simdi limonlu
Spor yok
Su sabah 1 lt ictim sadece koyun suyu berbat. Arabadan getircem birazdan kucuk sise su vardi yani 1.5 lt olacak yatana kadar.
LunaDaisies canim sinavda basarilar.
insallah yarin sinavin guzel gecerde zafer marsini caldirir, dinleriz :))kafamda mehter marşı çalıyor
kafamda mehter marşı çalıyor
Ooo hemde ne zafer marşı çıldırırım resmen : )))insallah yarin sinavin guzel gecerde zafer marsini caldirir, dinleriz :))
Amin inşallah kuzumAllah yardımcın olsun canım.. İnşaAllah güzel haberler verirsin bize
kafamda mehter marşı çalıyor
canim takimda herkesin spor secimi kendine ait..
kizlar jiliana kendi istekleriyle basladilar, yuruyuse, leslieye devam eden arkadaslar var.
aerobik yapan, spor salonuna giden arkadaslarimiz var.
eger spor programina ihtiyac duyulursa ben paylasiyorum.
fazlaca spor yapmayi desteklemedim, hatta fazla spor yapan arkadaslarimizi uyardim da...
ve saglikli beslenmeyi her zaman savunuyoruz tum kaptanlar.
saglikli beslenip, dilediginiz kadar yiyebilirsiniz,masadan asla ac kalkmayin.
hatta takimimizda detoks ve sok diyetler yasak..
yapmaya calistigimiz egzersize firsat bulamayan, calistigi icin spora enerjisi kalmayan arkadaslarimizi motive etmeye calismak.
Maydanoz suyunu icmek zorunda degilsiniz, ben 3bucuk ay takimda diyet yaptim 9 kilo verip mezun oldum ve 1 kez dahi maydanoz suyu icmedim.
Fakat maydanoz suyu icip faydasini goren arkadaslar var ve icmeye devam ediyorlar.
her sey bundan ibaret canim yinede birebir elestirin, onerin varsa, senin fikirlerini cok onemsiyorum ve duymak isterim :)
afiyet olsun canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?