onemsiyorum tabiki, altin degerinde bilgiler paylasiyorsun canimAma ama amagogo2405 kaptanım döver beni Ben ona kızamam ki..
alemsin Can'ım yaa güldürdün beni. Uykusuz olduğumda bende de olur o tarz şeyler. Vakitlice yat uyu sakın akşam oturiyim ders çalışayım deme. Rahatlatıcı bir çay iç ve yat emi kuzum
Gerçekten önemsiyor Musun?Kandırmıyorsun değil mi beni? Doğrusu lafım sana değildi. Direk bir eleştirin varsa onu da yerine getirmeye hazırım ama takımca rutine eklenecek sporlara uyamayacağım bildirmek istedim açıkcası. Diyete başladığımdan beri kas kitlemi arttırma amaçlı sporlar yapıyorum hep geleceğe yatırım yaptım. Hala da yapıyorum. Bu hafta olağan üstü bir durum olmazsa artı çıkacağımı hiç sanmıyorum. Diyet konusunda da tek ricam haftada 1 gün menü yazmamama izin vermen çünkü öbür türlü karbonhidrat günü yapamıyorum. Mesela geçen hafta 1.4 kilo vermiştim ve önceki hafta sonu yediklerimi şuraya yazsam takımın yarısı (sen dahil ) fenalık geçirir. Ama bu hafta minik "ödül" bana yeterli etkiyi yapmadı. Emin ol haftanın geri kalanında çok daha sıkı bir diyet yapacağım. Sös
menu guzel canim:)Bugünkü menüm biraz şapşalevime rutinime dönünce daha iyi menüler çıkartacağım.
Sabah 1 poaça
Omlet
Peynir
Öğlen
Sütlü kahve
1 parça tavuk
1 parça sosis
(Arkadaşın tabağından aşırdım)
Akşam
1 sk bezelye
1 yk b pilavı
Cacık
Ayran
Salata
3 dlm ekmek
Spor desen yok
Yeşil 2
Form içebilirim yatmadan.
Not; yuriciğim dedi ki karbonhidratı sabah alma günün deri kalanı özellikle akşam öğününe bırak dedi. Bu hafta böyle devam edeceğimgogo2405 tabi bugün bu şekle pek uygun değil biliyorum.
Selam canlar benim alıntılar yine kayıpgeçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler.
Herkesin kandili mübarek olsun. Annem odaya çıktı çok şükür. Biraz Ağrı'sı var onun dışında iyi sayılır yarın daha da toparlanır inşallah. Yine tüm gün koşturmacayla geçti. Hastanede gelen giden vs iş bitmedi çocuklara sağ olsun eşim baktı resmen posası çıkmış erken yatar bu akşam. :)
abesle_istigal canım bu be hız daha dün sen değilmiyidin bir sürü kilo veren vallahi kıskanıyorum :)
Benim wc sorunu henüz düzelmedi tüm gün evin dışında olmak ve stres sistemimi alt üst etti resmen. Eve döner dönmez ilk iş bu işe el atacağım
Menum
Sabah
Iki haslanmis köy yumurtasi
Cokelek
Zeytinyagli bol zeytin
Taze sogan
Domates
Dut
Erik
Kayisi
Aksam
Kabak zeytinyagli az pirincli
Bamya zeytintagli
Iki aci yesil biber
Taze sogan
Yogurt
Bir saati gecti yemek yiyeli maydanoz suyu iciyorum simdi limonlu
Spor yok
Su sabah 1 lt ictim sadece koyun suyu berbat. Arabadan getircem birazdan kucuk sise su vardi yani 1.5 lt olacak yatana kadar.
LunaDaisies canim sinavda basarilar.
Iyi degilim tatlimabesle_istigal kuzum eşim nasilsin hemen menumle ilgili yorumlarini alabilirim:)
onemsiyorum tabiki, altin degerinde bilgiler paylasiyorsun canim
kas kitleni arttiracak sporlar yapmanda tum hayatina yatirim gercekten.
haftada 1 odul hakkini diledigin gibi kullanabilirsin, 1 gun menu yazmamanada peki canim:)
anlastik, sös :)
TatlimmmAmin inşallah kuzum
KaptanimTeşekkürler kaptişim, seni pişman etmicem:)
canim tahmin ediyorum guzel bir eksi gelecek senden de..Yawrukush um rutin spor konusunda harpy e katiliyorum ben de. Cunku duzenli spor yapmak luks oldu benim icin oy oy :) bu hafta zaten öyle bi eksterm artidayim ki haftaya birincilige oynuyorum resmen:) ben maydanoz suyu iciyorum ama aliskanlik oldu hatta bir hafta ara veriyorum bir hafta 5 gun iciyorum yesil cay da iciyorum hep faydasi olursa ne ala:) obur turlu zaten menulerimi bozmazsam kilolar gidiyor. Spor konusu iste mesela bugun yok yarin aksam eve donecegiz ben sartlarimi zorlayim yurumeye çıkayım diye plan yaptim ama iste bakalim nasil.olcek:)
cok mu kotusun canim?Canim bilmiyorum
Guzelde yiyorum aslinda :)
Annene cok gecmis olsunnn tatlimmmm
Kuzum menum harikaaaa
Aksam biraz gec olmus ama tebrik ederimmmm suyun cok az olmus canim 2yi gecmeye calis
Iyi degilim tatlim
4saatlik gece uykusu cok kotu oldum aksama kadar kosturmaktan
Aksam yemegi bile yapamadim disari ciktik
Suandada acile gitsemmi gitmeswmmi onu dusunuyorum
Sanki beynimde simsek cakiyor
afiyet olsun canim, eski sporlarini gormek cok guzel:)Menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
Az peynir
Az tereyag
Cok az lavaş
Ogle
1tabak kurufasulye
1kase yogurt
5kuru cekirdekli uzum (esimin zoruyla kansizmisim)
1trilece
Akşam
Cag kebap diyorlar Bursada et doner gibi birsey
1porsiyondan az ondan
Yarim bardak ayran
3kasik salata
Bir parca tulum peynirli pide
3kasik ezogelin corba kizimdan kaldi
Su 3lt
Spor
45dk bant bir kisminda kostum
100 mekik
50yan mekik
30 alt karin icin mekik
100 twist
100 dumbell
30 squat
canimmmmm :)Teşekkürler kaptişim, seni pişman etmicem:)
ehehe daha gecen gun anlatti ya kizcagiz:)KaptanimYawrukush
Harpycigim
Yuriden ogreniyo ogreniyoooo bana anlatmiyooooooooo
Banada anlatsinnnn
Tamam canım :)...ONEMLI DUYURU...
Canlarim tum kaptanlarimizin karari ile bu hafta takimimiza iyi gelecegini dusundugumuz bir uygulamayi sizlere duyurmak istiyorum.
Yarindan itibaren takimdaki tum citirlarin bir esi olacak:)
Eslerimizle gunluk adim ve gunluk egzersizlerde yarisacagiz.
Ayni zamanda hergun eslerimizin menu, spor ve ictigi su miktari ile ilgili MUTLAKA yorum yapacagiz.
Eslerimizi hem motive edecegiz, hem onlarla rekabet edecegiz.
Bu hafta yarindan itibaren tum egzerlerimiz is yerlerinde de yapilmaya musait kardiyo egzersizleri olacak.
Yani herkes esit sartlarda yarisacak.
Simdi gelelim esler listesine :)
@CheGuevera - O Ollalla -tiffany20
Harpy - gogo2405
haeshin - abesle_istigal
Dahlia_ - @KarKralicesi
@happy_moon -Asyaca
@melinda23 - @zey zey
@mugehatun - @bnnu
Umuyorum ki takimimiza iyi gelir bu uygulamamiz,kucak dolusu sevgiler:)
Allah razı olsun canım çok sağol inşallah güzel haberlerle gelirim : ))Tatlimmm
Dua ettim sanadaaaaa
Herşey gonlunce olsun yarin
Allah yardimcin olsun insaallahhhh
napim o kadar osmanlı falan çalışınca gayri ihtiyari çalmaya başladıalemsin Can'ım yaa güldürdün beni. Uykusuz olduğumda bende de olur o tarz şeyler. Vakitlice yat uyu sakın akşam oturiyim ders çalışayım deme. Rahatlatıcı bir çay iç ve yat emi kuzum
sağol kuzuum =)Iyi geceler herkese...
LunaDaisies yarinki sinavinda basarilar canim.
Harpy cok gecmis olsun tez zamanda Allahin izniyle ayaga kalkar insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?