Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet güzel kuzum:) Sporlar mükemmel...

Allah kabul etsin canim..

canim sorularin gozumden kacmadi alintilarim gitti, sonrada cuma listeleri derken gecikti kuzum..
kol kaslarini guclendirmek icin en guzel egzersiz sinav cekmek.
once dizler bukulu yarim sinav ile baslayip, kisa sure sonra normal sinavi rahatlikla yapar hale gelirsin canim.
hergun bir miktar sinav sayisini arttirsin canim.
birde dilersen triceps ve bicepsleri hafif agirliklarla calistirabilirsin.

basen bolgesi icinde ozellikle 1. videoyu tavsiye ederim canim.

kolay gelsin canim:)

cok guzel canim:)

Allah kabul etsin canim, sporlar super:)

Kaptanim Yawrukush
Harpycigim
Yuriden ogreniyo ogreniyoooo bana anlatmiyooooooooo
Banada anlatsinnnn

Anlatayım canımben sizi darlamamak için çok yazmak istemiyorum.

Geçen gün videolarla birlikte bazı şeyleri çevirmeye çalıştım anladığım kadarıyla.
Öncelikle haftada 1 ya da 2 gün fazla karb az protein diyor haftanın geri kalanını da az karb maks protein tüketmek gerekiyor. Karbonhidrat günlerinde amaç kilo vermek değil tam tersine almaya çalışır gibi kalori miktarını yüksek tutmak. Böylece metabolizmayı hızlandıran hormonları aktive edip bize asıl kilo verdiren metabolizmayı harekete geçirmek yani hormonlara "endişeye mahal yok istediğim Zaman besine ulaşabiliyorum" mesajı vermek. Böylece vücudumuz yağ yakmaya direnmiyor.

Karbonhidratlarla ilgili de sabah saatlerinde karbonhidrat tüketmenin aslında sabah olağan bir şekilde yüksek olan kortizol seviyesini korumak çünkü ne kadar bu hormon yağ takmayı engellese de olağan olan bu olduğu için bu dengeyi bozmanın da yağ yakmayı engellediğini savunuyor. Bizim uyguladığımız akşam saatlerinde karbonhidratı kısmanın melatonin hormonunu azaltıp rahat bir uyku uyumamızı engellediğini iddia ediyor. Daha önce yazdığım gibi günde 7-8 saatten az ve ya kalitesiz bir uyku da metabolizmayı yavaşlatan birşey.

Aklıma şimdilik bunlar geldi geldikçe yazarım :)

Canım yurinin metabolizmayı resetlemek ve karbonhidratlarla ilgili iki videosu var onları gerçekten faydalı buluyorum, sen de izleyip yorumlarını eklersen ben de dikkatle okuyacağımdır

Hmm karsimdaki rakip bayagi gucluymus :)
Sporlarin ve menunde guzel canim adim sayisi az:)

Sag ol kaptan :)

Aaaa orucluyken bu kadar yuklenme canim kendine bana bak aa ben hic oyle seyler yapiyormuyum ???
Senin iyiligin icin soyluyorum

Aaaa orucluyken bu kadar yuklenme canim kendine bana bak aa ben hic oyle seyler yapiyormuyum ???
Senin iyiligin icin soyluyorum

Yok yoook sen hiççç yapmazsınn
Oruçken daha enerjili oluyorum, iftardan sonra pertim :))
Aslında programlardan yapmak istiyorum ama durumum malum, tek-tek egzersizleri bile dinlenerek yapmaya mecburum.. İnşaAllah böyle de bir faydası olur :)

Allah kabul etsin canim :)
Evet orucluyken enerjili oluyor insan.
Neden faydasi olmasinki olur elbet.
Kacdim ben kendine iyi bak
Allaha emanet :)

Olur anlat kaptanimm
Uykusuzluk bitirdi beni halada uyuyamadimm
Eski sporlarimi bende cok ozlemisim
Zevkle aşkla yaptim

Her yazdigini dikkatle okuyorummmmm
Darlamak ne demek
Paylas lutfen

Hmm sevgili rakibem ve takım arkadaşım harpy hep destek tam destek
Dövmem kız korkma çok yumuşak başlıyımdır ben
aslında karbonhidrat yaptığın günleride paylaşsan belki bizede yararı olur.
Hastanede olduğun için bugünü görmezden geliyorum

Ancak gelebildim pazar market spor derken helakım çıktı resmen. Menümü paylaşayım benimle gurur duyun beni sevin öpüp koklayın.
Sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek peynir zeytin domates salatalık yumurta çay

Sade kahve

Öğlen 6 yaprak sarma bulgurlu ve yoğurt

akşam 4 kaşık türlü 1 kepçe çorba

ara 2 kuru kayısı 1 hurma

su 2 lt
Spor 5200 adım +1 saat spor salonu 20 dk yüzme ve dünle bugün ün cezaları 100 jj 100 dkkoşma 25 mekik 25 squat

Canlarımm anca gelebildim ama gideceğim yarından sonra biraz zor girerim hatta yarında zor giderim.
Yarınki kpss sınavında girecek arkadaşlara başarılar dilerimm

Iyi alisverisler canim diledigin her seyi bulur alirsin insallah. Rahat ol tadini cikar hic gerilme.
Sağol ablacımm inşallah :))

Ben de yorum yapayım madem :) menü de spor da çok güzel. Kahvaltına protein eklersen gün boyu daha enerjik olursun :) bunu zaten biliyorsundur :) ben yine de yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…