Tatlım senin yazdıklarını bende dikkatlice okudum geldiğimde banada güzel yorumlar yapmanı bekliyorum :)) bu arada benimde kollarım çok güçsüz beden eğitimi hocasına sordum okulda dedi gazetenin bir sayfasını aç duvara daya avuç içini koy ve elinle gazeteyi sık bırak dedi:)İyi geceler herkese :)
sabah
yok
öğlen
yarım simit
akşam
2 salatalık
zeytin
su: 2,5 lt.
spor: jili six pack
İyiyim canım sağolasın. Böyle oldu bugünlükCanım iyi misinn ??
Menün hiç normal değil de o yüzden sordum
izleyecegim canim ilk firsatta..Anlatayım canımben sizi darlamamak için çok yazmak istemiyorum.
Geçen gün videolarla birlikte bazı şeyleri çevirmeye çalıştım anladığım kadarıyla.
Öncelikle haftada 1 ya da 2 gün fazla karb az protein diyor haftanın geri kalanını da az karb maks protein tüketmek gerekiyor. Karbonhidrat günlerinde amaç kilo vermek değil tam tersine almaya çalışır gibi kalori miktarını yüksek tutmak. Böylece metabolizmayı hızlandıran hormonları aktive edip bize asıl kilo verdiren metabolizmayı harekete geçirmek yani hormonlara "endişeye mahal yok istediğim Zaman besine ulaşabiliyorum" mesajı vermek. Böylece vücudumuz yağ yakmaya direnmiyor.
Karbonhidratlarla ilgili de sabah saatlerinde karbonhidrat tüketmenin aslında sabah olağan bir şekilde yüksek olan kortizol seviyesini korumak çünkü ne kadar bu hormon yağ takmayı engellese de olağan olan bu olduğu için bu dengeyi bozmanın da yağ yakmayı engellediğini savunuyor. Bizim uyguladığımız akşam saatlerinde karbonhidratı kısmanın melatonin hormonunu azaltıp rahat bir uyku uyumamızı engellediğini iddia ediyor. Daha önce yazdığım gibi günde 7-8 saatten az ve ya kalitesiz bir uyku da metabolizmayı yavaşlatan birşey.
Aklıma şimdilik bunlar geldi geldikçe yazarım :)
Canım yurinin metabolizmayı resetlemek ve karbonhidratlarla ilgili iki videosu var onları gerçekten faydalı buluyorum, sen de izleyip yorumlarını eklersen ben de dikkatle okuyacağımdır
afiyet olsun ablam, ahh ahh ne guzel yuzmussun dibim dustu :)Ancak gelebildim pazar market spor derken helakım çıktı resmen. Menümü paylaşayım benimle gurur duyun beni sevin öpüp koklayın.
Sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek peynir zeytin domates salatalık yumurta çay
Sade kahve
Öğlen 6 yaprak sarma bulgurlu ve yoğurt
akşam 4 kaşık türlü 1 kepçe çorba
ara 2 kuru kayısı 1 hurma
su 2 lt
Spor 5200 adım +1 saat spor salonu 20 dk yüzme ve dünle bugün ün cezaları 100 jj 100 dkkoşma 25 mekik 25 squat
Mervem menulere dikkat et bu hafta tamam mi canim?Menüm
Sabah
Nescafe
Omlet
Öğlen
Yulaflı bisküvi (başka imkan yoktu)
Süt
Ara
Çilek
Akşam
Köfte
1 kaşık bulgur pilavi
Ara
Soda
2.5 litre su
10000 adım
tebrikler kizlar, cok guzel sporlariniz:). . . CUMARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
Mavibocuk - 10.000 adım
bnnu - 10.562 adım
tiffany20 - 5.600 adım / 100 jj / 200 ip atlama / 25 mekik / 10 şınav / 40 squat / 100 günün egz.
gogo2405 - 5.200 adım / 1 saat spor salonu / 20 dk yüzme / 100 jj / 100 DK / 25 mekik / 25 squat
abesle_istigal - 45 dk bant / 100 mekik / 50 yan mekik / 30 alt karın mekik / 100 twist / 100 dumbell / 30 squat
O Ollalla - Jillian shred / 20.050 adım / 750 günün egz. / 275 y. mekik / 25 y. şınav / 25 squat / 100 DK / 100 İA / 100 JJ
Dahlia_ - 11.000 adım / 100 günün egz. / 150 b. curl / 100 d. şınav / 100 kol egz. / 200 s. side / 100 DK / 50 squat / 50 y. mekik
ilk 2 azeri guzellerimiz :)
hicbir sey yememissin kuzum...sabah
yok
öğlen
yarım simit
akşam
2 salatalık
zeytin
su: 2,5 lt.
spor: jili six pack
Allah kolayliklar versin canim, cok guzel gecer insallah.Selam kızlar dün gelemedim bugünde inanılmaz koşturma içindeyim umarım iyisinizdir dönüşüm muhteşem olucak
Sağol ablacım ev hazır ablacım:)
Menüm
Sabah
Nescafe
Omlet
Öğlen
Yulaflı bisküvi (başka imkan yoktu)
Süt
Ara
Çilek
Akşam
Köfte
1 kaşık bulgur pilavi
Ara
Soda
2.5 litre su
10000 adım
Harpy
https://nasil56kiloverdim.wordpress...rin-kaslari-icin-billy-blank-tae-bo-hikayesi/
Canım basenler için ilgini çekeceğini düşündüm, bi göz at istersen.
Harpy canim bi de sunu okurmusun?
Bak kadin ne kadar cok spor yapmis ama ripped de nasil zorlandigini, shelly nin bile bir iki yerde yapamadigindan bahsediyor.
http://gunduzkusagitarifleri.blogspot.com.tr/2014/05/tam-daha-fazlas-olamaz-derken-jillian.html?m=1
izleyecegim canim ilk firsatta..
birde sana bir site onerecegim, paleo diyeti yapan ve abdde sIkI takip edilen bir adam.
cok guzel yazilarini, tavsiyelerini bulabilirsin.
site coook kabarik guzelim.
youtubeda videoelari da var.
http://www.marksdailyapple.com/#axzz49MCcI6Ik
afiyet olsun ablam, ahh ahh ne guzel yuzmussun dibim dustu :)
Mervem menulere dikkat et bu hafta tamam mi canim?
tebrikler kizlar, cok guzel sporlariniz:)
ilk 2 azeri guzellerimiz :)
bnnu canim yine derece almissin tebrikler:)
hicbir sey yememissin kuzum...
Allah kolayliklar versin canim, cok guzel gecer insallah.
Allah kabul etsin..
Günaydın kuzum:)Gunaydin guzeller, mutlu, enerjik pazarlar.
sanada canim:)Günaydın kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?