Bildiğimiz zıplamamı ? ipli ve ipsiz olan ? ben ipsiz yapcam :). . . PAZARTESİ GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ . . .
Canlar yarınki egzersizimiz zıplama.. Yani ip atlar gibi olduğumuz yerde zıplama..
Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve ZIPLAMA sayısını beni etiketleyerek yazınız canlar..
Kolay gelsin, bol ter atmalar
Daha ne olsun canım
Can'ım maden suyu içilir mi sahurda miden kendi kendini hazmetmiştir bütün gün bence sen maden suyunu iftardan sonra iç böylece sahura dha çok acıkırsın. Sahurda da yumurta yersen bence seni daha tok tutar gün boyu.
Allah kabul etsin canım..
Sağ ol canım.Sende öylesin . Güzel ikili olduk :)Benim rakibim muhteşem ya:) Allah kabul etsin kuzum:) Sporların gayet güzel.
Bildiğimiz zıplamamı ? ipli ve ipsiz olan ? ben ipsiz yapcam :)
Aynen bebişimmmSağ ol canım.Sende öylesin . Güzel ikili olduk :)
Havadan galiba bu gün evde kim oruçluysa aynen dediğin gibi açlıktan çıkmış gibilerdi.Bende ve evdekiler bu gün çok halsizdik.Allah kabul etsin.Kendimi zor tutdum yememek için :)Menüm
Sahur
Salatalık
2 bardak maden suyu
Yarım litre su
İftar
1 kase yoğurt çorbası
1 kase çoban salata
5-6 ızgara et, 2 domates
3 dilim çavdar ekmeği
2 fincan çay
Yeşilçay içemedim, su 2-3 bardak sadece
Spor yapamadım
Akşam biraz açlıktan çıkmış gibi yedim ama gerçekten çok acıkmıştım :))
Normal ipsiz de zıplayabilirsin kuzumm:)Bildiğimiz zıplamamı ? ipli ve ipsiz olan ? ben ipsiz yapcam :)
Pardon görmemişim yazdığını şimdi gördümİpsiz canım :) Yazdım zaten ip atlar gibi :)
Havadan galiba bu gün evde kim oruçluysa aynen dediğin gibi açlıktan çıkmış gibilerdi.Bende ve evdekiler bu gün çok halsizdik.Allah kabul etsin.Kendimi zor tutdum yememek için :)
İnşallah tatlımm cumaya kadar güzelce gitsin yağlar:)Fırında tavuk ve simit bende yerdim :)
Sporların çok güzel insaAllah cuma tartıda kendilerini belli eder
Suyada yorum yap demişlerdi iyi içmişsin
Pardon görmemişim yazdığını şimdi gördüm
Canım bana az geldi bugünün hareketi kolaydı en azından 800 yapardım :) Yarına iddialıyım ama birinci şimdiden belli siz ikinciyi seçin :)Daha ne olsun canım
Can'ım maden suyu içilir mi sahurda miden kendi kendini hazmetmiştir bütün gün bence sen maden suyunu iftardan sonra iç böylece sahura dha çok acıkırsın. Sahurda da yumurta yersen bence seni daha tok tutar gün boyu.
Allah kabul etsin canım..
Valla öyle ne yazdığını okumamışdım video neden yok diye düşündüm hemen video yok diye mesaj atmayı bile düşündüm
Kızın aklı sporda kalmış, doğru düzgün bakmıyor bile ne yazdığıma
Canlarım iyi geceler :) Tatlı rüyalar...
Ben daha da hırslandım şimdiCanım bana az geldi bugünün hareketi kolaydı en azından 800 yapardım :) Yarına iddialıyım ama birinci şimdiden belli siz ikinciyi seçin :)
İyi geceler canım rakibim :) Allaha emanet .Canlarım iyi geceler :) Tatlı rüyalar...
Valla öyle ne yazdığını okumamışdım video neden yok diye düşündüm hemen video yok diye mesaj atmayı bile düşündüm
Cümlemize kuzummm:) Öptüm çok çokAllah rahatlık versin Melisim ❤
Galiba spor manyaği oldumAnlıyorum canım anlıyorum, çözdüm artık az çok seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?