Midene ve regline ragmen eksidesin harikasin kuzummmm :)))Cuma 90.1
Bu sabah 89.8
Fark 300
Hedefim 88.9
Refik geldi dun
Bugun midem taş gibi ona ragmen eksideyim
Umuyorum hedefime ulasirim
haeshin al kuzum
Elbiseb çok şık başta onu söylim canım güzel seçim. saçlarını toplattır yüzün yuvarlak değil topuz güzel duracaktır ki sen söyledin horon falan darlanırsın... ayakkabı önü açık yüksek topuk abiye ayakkabısı da olur ten rengi stiletto da çk gzl olur... düğününüz şimdiden hayırlı olsun. o gün bitmiş halinle bir foto mutlaka isteriz :)
tahlil sonuçlarına göre yüksek miktarda baktari çıktı idrarda kanda da şuanda hamd olsun iyiym canım baya toparladım ama ciddi yataklardaydım... serum ve ilaçlar iyi geldi
solunum yolu enfeksiyonu dedi dr.. değerler yüksek çıktı baya bende anlamadım bir anda akşama doğru gözlerim kapandı tansiyonum düştü tek yürüyemez hale geldim ama hamd olsun iyiyim canım çok saol
çok saol canım benim daha iyiyim şimdi...
çok saolasın canım daha iyiyim şuanda ekibe gelebildim :)
Yapilir tabi guzelim neden yapilmasin :)
Canim mutsuzsan birak jiliyi..
Eski spor duzenine don..
Canim uzun sure bu kiloda oldugun icin eskiden olabilir.
Ama kilon eksilmeye devam eder merak etme.
Jiliyi birak eski duzenine don kuzum, ve stres yapma..
Oyy masallahhh :)
Vay arkadas astrolog musun nesin :))
Yok Busem bildirimini yap guzelim, yuzden bolunuyor..
Ohh ne guzel gezmissiniz o sandvicler yanmistir..
Cikilata mi detay versene canim :)
Ablacim gecmis olsun gruptan atilmak ne demek basimizin ustunde yerin var..
Simdi nasil yavrucuk?
Aslanlara tekme tokat dalmissin kuzum, bende aslanim:)
Canim dua ediyorum hep iyi gececek insallah..
Ayy ne oldu sana boyle guzelim..
Cok gecmis olsun..
Elbise guzel, hatun guzel, ayakkabida olmus, ayni renk cantayla cok guzel olur.
Saclarini mutlaka topla :)
Cok uzuldum canim, acil sifalar...
Ikramlardan yemedigin icin kocaman bir tebrik de benden..
Kurufasulye yiyebilirsin canim ama yaninda ekmek pilav yememeye calis.En fazla 1 dilim ekmekle ye guzelim.
Bende cok enerjisizim umarim toparlaniriz canim :)
Hayirli olsun canim elbisen:)
Az spor yapiyoruz guzeller neden??
Ellerine saglik canim, tebrikler guzeller..
Tebrikler guzeller :)
Gecmis olsun sanada Mervem..
Idare ediyorum Demetim gececek insallah bulantilar :)
Insallah burun akintisiyla atlatirsiniz kuzum...
Herseyden yediriyormussun da canim, zamanla bagisikligi guclenir insallah..
Sizede gecmis olsun canim..
Cok sevindim canim..
Hay Allah ne kotu insanlar yahu, insan calisanina boyle davranir mi?
Umarim hakkini alarak ayrilirsin guzelim..
Cok can sIkIci..
Umarim senin icin en iyi olacak sekilde bu durum cozulur canim...
Etmez olur muyuz takimimizin hoop gumu nasilmis :)
Aaa ne guzel olmus canim :)
Insallah hemen toparlarsin kuzum :)
Insallah canim dua ederim tabi :)
Canim sen iyi ol spor her zaman yapilir...
Ben cok umitlenmiyim ozaman Saadetim :)
Hemen doktora git kuzum, oyy cok kotudur ikisininde agrisi gecmis olsun...
[td]Yeşil Çay[/td][td]Maydanoz Suyu[/td][td]Yürüyüş veya Leslie[/td] [td][tr][/tr][/td][tr][/tr] [td]Cumartesi [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[td][td][/td][/td][/td] [/td] [td] [/td][tr][/tr] [td]Pazar [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr] [td]Pazartesi [/td][td]İsteğe Bağlı[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr] [td]Salı [/td][td]Asgari 1 Bardak[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr] [td]Çarşamba [/td][td]Asgari 1 Bardak[/td][td]Asgari 2 mil veya Dengi[/td] [td][tr] [/td][tr][/tr] [td]Perşembe[/td][td]Asgari 2 Bardak[/td][td]Dinlenme[/td] [td][tr] [/td][tr]
[td] [td]
[td][tr]
Bu Tablo dan tüm 4. Takım üyeleri mesuldur. Lütfen Unutmadan ve aksatmadan menünüze kaptan yardımcılarımızdan herhangi birimizi etiketleyerek tablo ya dair görevlerinizi eksiksiz belirtiniz.[/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/td][/tr]
...ONEMLI DUYURU...
Canlarim tum kaptanlarimizin karari ile bu hafta takimimiza iyi gelecegini dusundugumuz bir uygulamayi sizlere duyurmak istiyorum.
Yarindan itibaren takimdaki tum citirlarin bir esi olacak:)
Eslerimizle gunluk adim ve gunluk egzersizlerde yarisacagiz.
Ayni zamanda hergun eslerimizin menu, spor ve ictigi su miktari ile ilgili MUTLAKA yorum yapacagiz.
Eslerimizi hem motive edecegiz, hem onlarla rekabet edecegiz.
Bu hafta yarindan itibaren tum egzerlerimiz is yerlerinde de yapilmaya musait kardiyo egzersizleri olacak.
Yani herkes esit sartlarda yarisacak.
Simdi gelelim esler listesine :)
@CheGuevera - O Ollalla -tiffany20
Harpy - gogo2405
haeshin - @abesle_istigal
@AKovser -KarKralicesi
happy_moon - @Asyaca
@melinda23 -zey zey
@mugehatun - @bnnu
Umuyorum ki takimimiza iyi gelir bu uygulamamiz,kucak dolusu sevgiler:)
Ben hiç konuşmadım450 okunmamış var
Merhaba canim :)Herkese merhaba oğullarımın sünnet Mevlüdünü hallettim atlattık çok şükür mevlam kabul etsin .amin .şimdi iş yerine gidip iznimi uzattırıcam sonra oğlumu okuldan alıp rutin diş kontrolüne götürücem akşam tüm geçmişi okuyup aranıza katılıyorum yine
Tatil bitince mecburen döndük kuzum, bana kalsa ben türkiyede rahattım :)))Hoşgeldin canımmm
Ben de seni çok özlemişim, daha gelmezsin diyordum ama :)
Hoşbuldum ablacım, ben en üstlere çıkacağınıza eminim - ha gayret :)Ebru kusum yuvaya hos geldin :) tatilinin iyi gecmesine sevindim canim. Bizi sorma hic cok dipteyiz ama en uste sicrayacagiz o yuzden geriledik :)))
Yemekler güzeldiyse demekSuperdi ebrusum gezdim tozdum egitim de aldim :) 1 kg da artyla dondum fekat
Allah yardımcın olsun Özgem inşallah bulantıların çabuk geçer.estagfirullah Ebrum.
Bizim tatilimiz iyi geciyor, 2 gundur havalar biraz kotu.
Akin iyi, bugun denize gidemedi biraz depresif:)
bebiste iyidir insallah..
sagolsun hergun bulanti ve mide yan,asiyla kendini hatirlatiyor bana:)
sevimlicadi benide cok uzdu, hayirlisi canim..
Hoşbuldum ablacım iyiyim çok şükür, geldim alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Spor salonuna yazılmışsın hayırlı olsun :)Hoşgeldin ebrum özlettin kendini nasılsın
Gözün aydın gülüm, gelmiş geçmiş olsun.Annem taburcu oldu dostlarım. Biz yarın beklerken doktor hemen salmış annemi :) yemeğe yetiştiler resmen :) dualarını ve iyi Dilek'lerini eksik etmeyen herkese çok çok teşekkürler
Hayırlı olsun canım Allah damatlıklarınıda göstersin.Herkese merhaba oğullarımın sünnet Mevlüdünü hallettim atlattık çok şükür mevlam kabul etsin .amin .şimdi iş yerine gidip iznimi uzattırıcam sonra oğlumu okuldan alıp rutin diş kontrolüne götürücem akşam tüm geçmişi okuyup aranıza katılıyorum yine
Evet canım hayırlısı başladım bakiim nasıl olur.Günaydın kızlar
Tatil bitince mecburen döndük kuzum, bana kalsa ben türkiyede rahattım :)))
Hoşbuldum ablacım, ben en üstlere çıkacağınıza eminim - ha gayret :)
Yemekler güzeldiyse demekbende 2,5 kilo artıyla döndüm kilo bakımından tatil hiç iyi olmuyor.
Allah yardımcın olsun Özgem inşallah bulantıların çabuk geçer.
Hoşbuldum ablacım iyiyim çok şükür, geldim alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Spor salonuna yazılmışsın hayırlı olsun :)
Gözün aydın gülüm, gelmiş geçmiş olsun.
1 kilo vermişin süperBildirim yapim bari
Cuma 81.7
Bugün: 80.7
Cuma hedef: 79.9
Günaydın kızlar
Tatil bitince mecburen döndük kuzum, bana kalsa ben türkiyede rahattım :)))
Hoşbuldum ablacım, ben en üstlere çıkacağınıza eminim - ha gayret :)
Yemekler güzeldiyse demekbende 2,5 kilo artıyla döndüm kilo bakımından tatil hiç iyi olmuyor.
Allah yardımcın olsun Özgem inşallah bulantıların çabuk geçer.
Hoşbuldum ablacım iyiyim çok şükür, geldim alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Spor salonuna yazılmışsın hayırlı olsun :)
Gözün aydın gülüm, gelmiş geçmiş olsun.
Hayırlı olsun canım Allah damatlıklarınıda göstersin.
Evet canım hayırlısı başladım bakiim nasıl olur.
1 kilo vermişin süper
kabul olsun canımHerkese merhaba oğullarımın sünnet Mevlüdünü hallettim atlattık çok şükür mevlam kabul etsin .amin .şimdi iş yerine gidip iznimi uzattırıcam sonra oğlumu okuldan alıp rutin diş kontrolüne götürücem akşam tüm geçmişi okuyup aranıza katılıyorum yine
Tatlım senin yazdıklarını bende dikkatlice okudum geldiğimde banada güzel yorumlar yapmanı bekliyorum :)) bu arada benimde kollarım çok güçsüz beden eğitimi hocasına sordum okulda dedi gazetenin bir sayfasını aç duvara daya avuç içini koy ve elinle gazeteyi sık bırak dedi:)
Ayrıca iyi geceler canım:)
Kızlaaaaarrrr nasılsınız? Özledim sizleri :) tatil sezonunu kapattım, kısa ama çok güzeldi. Sizde ne var ne yok? Geçmiş 4300 küsür mesaj kadar birikmiş, okuyamayacağım için mazur görün lütfen, özet geçen olursa seve seve okurum :)
Senin tatilin nasıl geçiyor Özgem. Akın ve bebiş nasıllar?
Harpy @Asyaca gelmiş geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin.
@LunaDaisiestiffany20 allah zihin açıklığı versin kızlar
@edsofi @Mavibocuk @CheGuevera iyi tatiller canlarım
haeshin buse ablam nasıl geçti tatilin?
@abesle_istigal favorim :)
O Ollalla hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Şok oldum sevimlicadıdan beklemezdim... Yolu açık olsun
@happymoon hayırlı olsun canım
zey zey iyi eğlenceler kuzum
Özgem seninde ellerine sağlık yordum seni.
Hayırlı akşamlar canlar..
Berbat gün geçirdim, yemek yedim hala kendime gelemedim..
Bütün gün ayakta zor durdum, spor da yapamadım canım sıkkınn
Kilo da hala sabit.. ya arkadaş 100 gram inemez misin motive olayım
...PAZARTESI KILO BILDIRIMI...
Canlarim herkese iyi aksamlar,insallah hepinizin gunu guzel gecmistir.
YARIN SABAH AC KARNINA, WC SONRASI VE MUMKUNSE CIPLAK TARTILIP KILOMUZU BILDIRELIM.
Ayni cuma bildirimimiz gibi..
Kilo bildirimimizi soyle yapalim.
Cuma gunku kilo:
Yarinki kilo:
Bu cumaya hedefiniz:
Herkes hedefini yazsin kizlar, not edecegim, hedeflerimize ulasip ulasmadigimizi gorelim.
Annem taburcu oldu dostlarım. Biz yarın beklerken doktor hemen salmış annemi :) yemeğe yetiştiler resmen :) dualarını ve iyi Dilek'lerini eksik etmeyen herkese çok çok teşekkürler
Gunaydinnnm
Ben aksam 20.30da uyumusummmkk
Hicccc uyanmadannnnn
Allahimmmm nasil bir geceydi oyleeeee
Saclarim bile dinlenmis
Herkese merhaba oğullarımın sünnet Mevlüdünü hallettim atlattık çok şükür mevlam kabul etsin .amin .şimdi iş yerine gidip iznimi uzattırıcam sonra oğlumu okuldan alıp rutin diş kontrolüne götürücem akşam tüm geçmişi okuyup aranıza katılıyorum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?