- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
koşu bandında koşmaya
Kız 55 kiloluk çuvalım benn nereye atıyorsunnnen fazla 1 metre koşarsınn
Gör gör dicem de daha birşey yapmadım, akşam da işim var iyisi ben kaçayım yavaştann
sağol kuzum olur mu hiç unutmuyoruz ki zaten
koşu bandında koşmaya
hadi akşama kapışalım
Yawrukush çok harika değildi ama berbatta değildi illa bi artısı olur=) şimdi iktisat ve muhasebe çalışmaya çalışıyorum ama videomu izlesem kitaptanmı baksam karar veremiyorum : /
bişi olmaz yaaaO zaman da koşu bandını kırarızzz
Kapışcan zatenn sen hiiç merak etmee
Döndüm gülüm yarından itibaren yine eskisi gibi katılırım aranıza :)ebrumm hosgeldin tatlımmm
özlendin fazlaca ne zaman döneceksi
Kızlar Bursaya düğüne cuma öğlene dogru ancak yola cıkabildik trafikti derken 5bucukta orda olabildik açlıktan resmen geberdik kız tarafı yemek yapmış ama Allah günah yazmasın kötüydü. O kadar kalabalıktı ki kız evii bir odada giyinip hazırlanmak falan neredeyse imkansızdı kapıya birini diktik falan ancaaa tabi o esnada aceleden corabım yırtıldı bilmem ne
hadi gidiyoruz arabalar hazır dediler apar topar sacımı birine balık sırtı ördürdüm. Hobaa evin kapısında 1 saat bekledik bileydim hazırlanmamı tamamlardım derken salona gittik kız tarafı 10 kişi gelen biz erkek tarafının cok fazla ortalarda oynamasını düğünü sahiplenmesini hazmedemeyince sorun cıkarmaya kalktılar derken düğün 1 de bitti yola cıktık Sabaha karsı İstanbula geldik bir kaç saat uyku uyuduktan sonra hopp öğlen 2 de ki nikaha hazırlandık ordan yemeğe akşam kandildi. Babamlar amcamlar dedemler aynı apartmandalar aile apartmanı ve yıllardır kandillerde dedemlerde toplanılır kuran okunur bizde eşimle olabildiğince katılmaya calısırız. Hep birlikte kandil kutladık az iki düğün muhabbeti derken gece 1 de evimize geldik .Yorgunlugumuu anlatamam pazar evi temizledim hep yattım ama yinede kendime gelemedim.
Öyle işte içimi dökmek istedim
@melinda23 tatlımmm bizi birbirmize eş seçmişler birbirinize yar olun demişler destek olun takip edin demişler
nasılsın
Döndüm gülüm yarından itibaren yine eskisi gibi katılırım aranıza :)
Sana iyi istirahatler kuzum, çok yoğun geçmiş.
Ölüm hakk işte, dayanamam dediğiminiz her acının sabrını veriyor Yaradan.. Çok şükür..
Mekanı cennet olsun inşaAllah..
Döndüm gülüm yarından itibaren yine eskisi gibi katılırım aranıza :)
Sana iyi istirahatler kuzum, çok yoğun geçmiş.
ayy kuzum sen bu anlattıklarını yasadınmı aman ben okurken stres oldum bu nedır arkds ya ahahah ama dugun olunca ole oluo malesef bıde ufak anlasmazlıklar cıkınca şenlikk moddd onnn hahahah neyse atlatmssnz bunuda sukur allah mutluluk versn yenı cıftımıze bebegm...
yi şeker valla senı sormalı evet senle benı yapmslar ehehe fenada olmadı takıptym seni eşimmmmm gel öpcem
ebruuuuuuu lutkammmmm napıosun kızzzz nasl gectı tatılll anlat bakalım bebek napıo
başım ağrıyo biraz canım : ) sen nasılsın??Nasılsın Handanımm ? :)
Sen nasıl çabuk öğreniyorsan öyle yap :)
ben dinlediğim ve ya izlediğim şeyi daha çabuk öğreniyorum :)
Kafa dolu ya bir de okuyunca hiçbirşey kalmıyor akılda :))
Cik canimmaşallahın var
bende bu akşam koşu bandıma cıkcam
İyiyim lutkam dinleniyorum, tatil çok güzel geçti, muazzam istanbulun tadına vardım. Bebek iyi Allah'ın izniyle, büyüyor günden güne. Sen nasılsın?ebruuuuuuu lutkammmmm napıosun kızzzz nasl gectı tatılll anlat bakalım bebek napıo
Bayaa yoğun geçmiş canım neyse bitirdin düğünü dinlenirsin artık.Kızlar Bursaya düğüne cuma öğlene dogru ancak yola cıkabildik trafikti derken 5bucukta orda olabildik açlıktan resmen geberdik kız tarafı yemek yapmış ama Allah günah yazmasın kötüydü. O kadar kalabalıktı ki kız evii bir odada giyinip hazırlanmak falan neredeyse imkansızdı kapıya birini diktik falan ancaaa tabi o esnada aceleden corabım yırtıldı bilmem ne
hadi gidiyoruz arabalar hazır dediler apar topar sacımı birine balık sırtı ördürdüm. Hobaa evin kapısında 1 saat bekledik bileydim hazırlanmamı tamamlardım derken salona gittik kız tarafı 10 kişi gelen biz erkek tarafının cok fazla ortalarda oynamasını düğünü sahiplenmesini hazmedemeyince sorun cıkarmaya kalktılar derken düğün 1 de bitti yola cıktık Sabaha karsı İstanbula geldik bir kaç saat uyku uyuduktan sonra hopp öğlen 2 de ki nikaha hazırlandık ordan yemeğe akşam kandildi. Babamlar amcamlar dedemler aynı apartmandalar aile apartmanı ve yıllardır kandillerde dedemlerde toplanılır kuran okunur bizde eşimle olabildiğince katılmaya calısırız. Hep birlikte kandil kutladık az iki düğün muhabbeti derken gece 1 de evimize geldik .Yorgunlugumuu anlatamam pazar evi temizledim hep yattım ama yinede kendime gelemedim.
Ohh ne guzel haber canim benim, simdi nasil annecigin?Annem taburcu oldu dostlarım. Biz yarın beklerken doktor hemen salmış annemi :) yemeğe yetiştiler resmen :) dualarını ve iyi Dilek'lerini eksik etmeyen herkese çok çok teşekkürler
Yaz ablam sen yaz gozlerimiz doysun:)Yakında ısınır sular hava güzelleşiyor yavaş yavaş.
Yazmıyım bari
Aslında nescafe yerine yeşilçay içsem süper olurdu ya neyse yarın içerim artık.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sahurda bişey yemiyon çok aç kalıyon.
Ah dostum menü çok güzel azcık jj falan yapaydın iyiydi
Gözünüz aydın kuzum eh artık yarın yaparsın spor.
Peki canim, insallah sorunlarin cozulur.
Ohh mis gibi koy hayati, hic kiskanmiyorum ki :)Guzeldi cok guzel kirlendik baya toza bulandik kedi yavrulariyla hasir nesir olduk tarlada inek kakalarini dagittik kurekle kizlari calistirdi dedeleri :)))) geldik kizlari yikadim yemek yaptim koydum pisiyor ben de bisikletteyim esim ben diger isleri yaparken bindi sira bende:))
Hic sende gel Ozge demiyorsunuz ki :)Kiz gonca ozge var ya senin yuzunden yuzmeye benim yüzümden köye asercek yazmayalim hehehhe:)))
Hosgeldin canim, iyiyiz sukur, sen nasilsin, nasil gecti gunlerin?Kızlar günaydın günlerden sonra ancak girebildim kusura bakmayın akşam geldim eve
Nasılsınız umarım kimsede bir problem yoktur
Ne guzel, masallah canim :)Gunaydinnnm
Ben aksam 20.30da uyumusummmkk
Hicccc uyanmadannnnn
Allahimmmm nasil bir geceydi oyleeeee
Saclarim bile dinlenmis
Harikasin amazonum :)Kizlar gunaydin gecmisi okumadan pazartesi bildirimimi yapayim hemen
Cuma 62.8
Pazartesi 62.3
Fark 500 gr
Cuma hedefi 62
Bu arada dun 37 km bisiklet ve 3 lt su tamamdirabesle_istigal eşim bildirimini bekliyorum
Bu ne guzel eksi refige ragmen oy oy oy :)Cuma 90.1
Bu sabah 89.8
Fark 300
Hedefim 88.9
Refik geldi dun
Bugun midem taş gibi ona ragmen eksideyim
Umuyorum hedefime ulasirim
haeshin al kuzum
Tebrikler ablam :)Günaydın
Cuma 66.5
Pazartesi 66.3
Fark 0.2
Cuma hedef 65.9
Supersin canim :)Günaydın
Geçen cuma - 53.0
Bu gün - 52.5
Fark -500
Cumaya hedefim - 51.8
Allah kabul etsin canim, ozledik seni bekliyoruz :)Herkese merhaba oğullarımın sünnet Mevlüdünü hallettim atlattık çok şükür mevlam kabul etsin .amin .şimdi iş yerine gidip iznimi uzattırıcam sonra oğlumu okuldan alıp rutin diş kontrolüne götürücem akşam tüm geçmişi okuyup aranıza katılıyorum yine
Gel 54.5 yapalim hedefi kuzum :)Cuma günkü kilo:54.9
Bugünkü kilo:55.1
Bu cumaya hedefim: 54.6
Sagol Ebrusum, sen nasilsin canim, minigimiz nasil?Günaydın kızlar
Tatil bitince mecburen döndük kuzum, bana kalsa ben türkiyede rahattım :)))
Hoşbuldum ablacım, ben en üstlere çıkacağınıza eminim - ha gayret :)
Yemekler güzeldiyse demekbende 2,5 kilo artıyla döndüm kilo bakımından tatil hiç iyi olmuyor.
Allah yardımcın olsun Özgem inşallah bulantıların çabuk geçer.
Hoşbuldum ablacım iyiyim çok şükür, geldim alışmaya çalışıyorum. Sen nasılsın? Spor salonuna yazılmışsın hayırlı olsun :)
Gözün aydın gülüm, gelmiş geçmiş olsun.
Daha ne olsun 1 kilo masallah canimmm :)Bildirim yapim bari
Cuma 81.7
Bugün: 80.7
Cuma hedef: 79.9
Dugunde oynanmaz mi yahu, anlamadim neden hazmedemediler neyse..Kızlar Bursaya düğüne cuma öğlene dogru ancak yola cıkabildik trafikti derken 5bucukta orda olabildik açlıktan resmen geberdik kız tarafı yemek yapmış ama Allah günah yazmasın kötüydü. O kadar kalabalıktı ki kız evii bir odada giyinip hazırlanmak falan neredeyse imkansızdı kapıya birini diktik falan ancaaa tabi o esnada aceleden corabım yırtıldı bilmem ne
Refige ragmen sporlar efsane :)
Hedefini buyuk tu guzelim en az 55 olsun :)Hayırlı günler canlar :)
Mutlu, bol eksili bir hafta olur inşaAllah
Bildirim:
Cuma - 55.2
Pazartesi - 55.1
Fark - 0.100
Cumaya hedef - 54.9
Bugünün tek iyi haberi eksi 100 gram :) Günün devamı güzel geçer inşaAllah
Allah rahmet eylesin canim...
ay evetdoğru söylüyorsun canım
malesef kuzenim vefatından sonra toparlanmam zor oldu burayada bayaa gelememiş ilgilenememiştim.
o zaman biraz sorumsuzluk yapmıstım ama bunu o an farketmem mümkün değildi
Kolayliklar diliyorum Handancim:)Yawrukush çok harika değildi ama berbatta değildi illa bi artısı olur=) şimdi iktisat ve muhasebe çalışmaya çalışıyorum ama videomu izlesem kitaptanmı baksam karar veremiyorum : /
Hay Allah rahatsiz miydi ablam, cok gecmis olsun.Kvalideme anjio yapıldı kızlar devlette çarşamba yapayım demiş dr kpederim almış özele götürmüş yatış yapıyolar diye aradı baba dur bi araştıralım falan derken yapıldı çıktı 4-5 saat sonra taburcu olcakmış.
Gecmis olsun gonca sonuc ne cikmisKvalideme anjio yapıldı kızlar devlette çarşamba yapayım demiş dr kpederim almış özele götürmüş yatış yapıyolar diye aradı baba dur bi araştıralım falan derken yapıldı çıktı 4-5 saat sonra taburcu olcakmış.
Bayaa yoğun geçmiş canım neyse bitirdin düğünü dinlenirsin artık.
Kvalideme anjio yapıldı kızlar devlette çarşamba yapayım demiş dr kpederim almış özele götürmüş yatış yapıyolar diye aradı baba dur bi araştıralım falan derken yapıldı çıktı 4-5 saat sonra taburcu olcakmış.
Ohh ne guzel haber canim benim, simdi nasil annecigin?
Yaz ablam sen yaz gozlerimiz doysun:)
Peki canim, insallah sorunlarin cozulur.
bnnu canim sen @melinda23 ve zey zey ile es ol tamam mi kuzum:)
Ohh mis gibi koy hayati, hic kiskanmiyorum ki :)
Hic sende gel Ozge demiyorsunuz ki :)
Hosgeldin canim, iyiyiz sukur, sen nasilsin, nasil gecti gunlerin?
Ne guzel, masallah canim :)
Harikasin amazonum :)
Bu ne guzel eksi refige ragmen oy oy oy :)
Tebrikler ablam :)
Supersin canim :)
Allah kabul etsin canim, ozledik seni bekliyoruz :)
Gel 54.5 yapalim hedefi kuzum :)
Sagol Ebrusum, sen nasilsin canim, minigimiz nasil?
Ise basladin mi?
Daha ne olsun 1 kilo masallah canimmm :)
Dugunde oynanmaz mi yahu, anlamadim neden hazmedemediler neyse..
Cok yorucu gecmis Zeynebim :)
Dinlenmeye calis bu hafta..
Refige ragmen sporlar efsane :)
HIIT antremanin gozumden kacmadi harika :)
Hedefini buyuk tu guzelim en az 55 olsun :)
Allah rahmet eylesin canim...
Kolayliklar diliyorum Handancim:)
Pazar gun aramiza donmeni heyecanla bekliyoruz :)
Hay Allah rahatsiz miydi ablam, cok gecmis olsun.
Simdi nasilmis annenizin durumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?