Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sendemi girdin canim benim gozumden kacmiss gecmis olsun
Canım benim önemli değil kps ye gireceğimi çok yazmıyordum sağol tatlım geçti inşallah :))

Önemli değil canım zaten çok yapmıyordum kps yi :)) girdik bakalım sorular yayınlanmış hepsi şok oldum LunaDaisies gördün mü canim sorular

Canım Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah

Tamam kaptanim 3 ümüz eş oluyoruz yani ok :))
@melinda23 zey zey
Menulerde beni de etiketler misiniz yoğunluktan foruma çok katılamıyorum gözden kaçırmiim

tamamdır tatlımm

Yawrukush özgecim bu eşleştirmeler rakip eşleştirmesi mi yoksa destek eşleştirmesi mi ?

Ben zamanında bu eşleştirmeleri yaparken hem rakip eşleştirmesi yapıyordum hemde kanki eşleştirmesi
takip eşleştirmesinde kiloları yakın olanları kanki eşleştirmesinde ise yeni eski göz önünde bulunduruyordum

kaptanım valla bu kadr hakimiyet alkıslanacak cınsten bravo valla ahaahah bn bıle aa evet oyleydı dıe dıe okudum eheheheh

...YARISMA HABERI...

Canlarim bu hafta 5. takim ile cuma yarismamiz haricinde, bireyselde de yarisiyoruz.

5. takimi saygi cercevesinde cumaya kadar ziyaret edebiliriz:)
Sizlere guvenim sonsuz, operimm yanaklarinizdan.

aa supermiş yarn yeşilçayımla ziyarete gdeyım onlara

yaaaaa neyse saglık olsun yolu acık olsn kararsz kalmstr o da napsn

canım gecms olsun mıgrenınde mı var cok zor bsydır o

5.takima selam verdim
Cok hirsli gorunuyorlar
Kaptanim bize gore rakip seçmiş kizlar
Bu hafta çok dikkatli olalimmmm

biz bu hafta bırak ilk 3 ü 1..... yihuuuuu

Annem taburcu oldu dostlarım. Biz yarın beklerken doktor hemen salmış annemi :) yemeğe yetiştiler resmen :) dualarını ve iyi Dilek'lerini eksik etmeyen herkese çok çok teşekkürler

süpermiş yaaa

allah kabul etsn dualarnızı canım oldu bıttı ruhende rahatlamssndr

nıe acele etmıslerkı apar topar neyse allah saglık versn olmus bıtmıs dıelm gecms olsn

sendemi sınava grdn umarım basarmssndr canım allah gonlune gore versn

3 muzmuyuz ıyı etıkeleyelm birbirimizi bnnu zey zey ve bennn eheheh

Canlarim allahin selami uzerinizee olsun ... Bildirim yapamadim cunku intrnetim bitti gunler oncesinden oglan yuzunden esimde tele sfre koydu girmeyim die engeller engeller :) optum hepinizi allaha emanet olun. Paketime daha var . yenulenince ugrarim . benm yorgunluk hala gitmedi yogun bi hafta gecirdik . maf olduk . opuldunuzz sizi seviyorum gelicimmm

Canim eslestirmeler hem rakip, hem kanki eslestirmesi.
Gunluk egzersizde ve adimlarda yarisiyoruz eslerimizle.

Yarisma yarisma dedin, ahanda yarisma guzelim :)

birazdan cıkıp eve gdicem bal köpüğümü özleedim.
Op yerimize annesi:)
Nenam is durumlari ne oldu?

Canim aleykum selam, ne zaman geleceksin takima?

İyi çok şükür canım tip 2 diyabet kontrole gitmişti kardiyolojiye dr anjio yapalım demiş. Benim çalıştığım hastane uzak gelmiyolar.neyse ki iyi geçmiş.
Gecmis olsun gonca sonuc ne cikmis
Sorun yokmuş busem sağol

çok sağol canım insallah dinleneceğim

çok geçmiş olsun canım tekrarı olmasın insallah

aman onların derdi baska işte
dinlerim insallah tatlım
Amin inşallah
Evet neyseki sorun yok. İkiside dersimiz var demezler hiç biz noluyo diyene kadar özele götürmüş yaptırmış.
Hoşgeldin balım kolay gelsin özlettin kendini.

Merhaba canım:) Bende 4. takımdan tiffany20 Melis:) Bu hafta beraberiz ne güzel...Bende çok çok bol şans diliyorum:)

Merhaba canım.
Sizede bol şanslar.
Teşekkür ederim kızlar.
Sizin kilolar çok iyiymiş ya
Boyunuz nasıl?
Ben haftada 200' er gramcık verebiliyorum.Çok komik geliyor cidden ama fazlası olmuyor maalesef. Sizin bir sırrınız var mı??
Yoksa yarıştayız diye söylemezmisiniz.

Canım öncelikle iyi akşamlar:)
Boyum 1.64 cm:) Bende aşırı kiloluluk yok ama bölgesel yağlarım var:) Tek istediğim kalçam ve basenlerim erisin
İlk başlarda güzel güzel veriyodum ama şimdi 55 e düştükten sonra bende gram gram verebiliyorum:)
Azar azar vermen bence sağlıklı canım:) Ben şahsen 19:00 dan sonra yemek filan yemiyorum sadece yeşil çay içiyorum:) Akşamları da menümde ekmek yememeye özen gösteriyorum.Ayrıca takım kaptanlarımın dediği egzersizleri her gün yapmaya çalışıyorum ve faydası gerçekten var.Kilo fazla kaybetmesemde vücudum sıkılaşmaya başladı:) Benim önerim kaptanlarının dediklerini harfiyen uygula

Senin kilon ve boyun kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…