Iyi ya gozunuz aydin sorun olmamasina sevindimİyi çok şükür canım tip 2 diyabet kontrole gitmişti kardiyolojiye dr anjio yapalım demiş. Benim çalıştığım hastane uzak gelmiyolar.neyse ki iyi geçmiş.
Sorun yokmuş busem sağol
Amin inşallah
Evet neyseki sorun yok. İkiside dersimiz var demezler hiç biz noluyo diyene kadar özele götürmüş yaptırmış.
Hoşgeldin balım kolay gelsin özlettin kendini.
başım ağrıyo biraz canım : ) sen nasılsın??
benim kafa da acaip dolu ne yapacağımı bilmez vaziyetteyim : D
Kvalideme anjio yapıldı kızlar devlette çarşamba yapayım demiş dr kpederim almış özele götürmüş yatış yapıyolar diye aradı baba dur bi araştıralım falan derken yapıldı çıktı 4-5 saat sonra taburcu olcakmış.
Ohh ne guzel haber canim benim, simdi nasil annecigin?
Yaz ablam sen yaz gozlerimiz doysun:)
Peki canim, insallah sorunlarin cozulur.
bnnu canim sen @melinda23 ve zey zey ile es ol tamam mi kuzum:)
Ohh mis gibi koy hayati, hic kiskanmiyorum ki :)
Hic sende gel Ozge demiyorsunuz ki :)
Hosgeldin canim, iyiyiz sukur, sen nasilsin, nasil gecti gunlerin?
Ne guzel, masallah canim :)
Harikasin amazonum :)
Bu ne guzel eksi refige ragmen oy oy oy :)
Tebrikler ablam :)
Supersin canim :)
Allah kabul etsin canim, ozledik seni bekliyoruz :)
Gel 54.5 yapalim hedefi kuzum :)
Sagol Ebrusum, sen nasilsin canim, minigimiz nasil?
Ise basladin mi?
Daha ne olsun 1 kilo masallah canimmm :)
Dugunde oynanmaz mi yahu, anlamadim neden hazmedemediler neyse..
Cok yorucu gecmis Zeynebim :)
Dinlenmeye calis bu hafta..
Refige ragmen sporlar efsane :)
HIIT antremanin gozumden kacmadi harika :)
Hedefini buyuk tu guzelim en az 55 olsun :)
Allah rahmet eylesin canim...
Kolayliklar diliyorum Handancim:)
Pazar gun aramiza donmeni heyecanla bekliyoruz :)
Hay Allah rahatsiz miydi ablam, cok gecmis olsun.
Simdi nasilmis annenizin durumu??
Canlarim allahin selami uzerinizee olsun ... Bildirim yapamadim cunku intrnetim bitti gunler oncesinden oglan yuzunden esimde tele sfre koydu girmeyim dieengeller engeller :) optum hepinizi allaha emanet olun. Paketime daha var . yenulenince ugrarim . benm yorgunluk hala gitmedi yogun bi hafta gecirdik . maf olduk . opuldunuzz sizi seviyorum gelicimmm
Amin inşallah canim 2014 e göre çok kolaydı sorular keşke o çalışmamla girseydim bu sınava :))
İyi sayılırım kaptanım daha önce bahsetmiştim dağcı ekip geldi dağ gezisi yaptık zaten köyümüz dağın yamacındaOhh ne guzel haber canim benim, simdi nasil annecigin?
Yaz ablam sen yaz gozlerimiz doysun:)
Peki canim, insallah sorunlarin cozulur.
bnnu canim sen @melinda23 ve zey zey ile es ol tamam mi kuzum:)
Ohh mis gibi koy hayati, hic kiskanmiyorum ki :)
Hic sende gel Ozge demiyorsunuz ki :)
Hosgeldin canim, iyiyiz sukur, sen nasilsin, nasil gecti gunlerin?
Ne guzel, masallah canim :)
Harikasin amazonum :)
Bu ne guzel eksi refige ragmen oy oy oy :)
Tebrikler ablam :)
Supersin canim :)
Allah kabul etsin canim, ozledik seni bekliyoruz :)
Gel 54.5 yapalim hedefi kuzum :)
Sagol Ebrusum, sen nasilsin canim, minigimiz nasil?
Ise basladin mi?
Daha ne olsun 1 kilo masallah canimmm :)
Dugunde oynanmaz mi yahu, anlamadim neden hazmedemediler neyse..
Cok yorucu gecmis Zeynebim :)
Dinlenmeye calis bu hafta..
Refige ragmen sporlar efsane :)
HIIT antremanin gozumden kacmadi harika :)
Hedefini buyuk tu guzelim en az 55 olsun :)
Allah rahmet eylesin canim...
Kolayliklar diliyorum Handancim:)
Pazar gun aramiza donmeni heyecanla bekliyoruz :)
Hay Allah rahatsiz miydi ablam, cok gecmis olsun.
Simdi nasilmis annenizin durumu??
Canım dön senin tavuklarimi özledim :))Canlarim allahin selami uzerinizee olsun ... Bildirim yapamadim cunku intrnetim bitti gunler oncesinden oglan yuzunden esimde tele sfre koydu girmeyim dieengeller engeller :) optum hepinizi allaha emanet olun. Paketime daha var . yenulenince ugrarim . benm yorgunluk hala gitmedi yogun bi hafta gecirdik . maf olduk . opuldunuzz sizi seviyorum gelicimmm
Cumaya kadar daha da eksi olur kuzum
İyi akşamlar kızlar
Bugünki menüme ek 2 bardak tarçınlı karanfilli yeşil çay, bol yeşillik 983 kalori
Dahlia_ 3715 adım
@melinda23zey zey eşelerim
Eki Görüntüle 1836900
Eki Görüntüle 1836899
Selam kızlar yine koşturma dolu bir gün geçirdim.. Ama yoruldum mu? Tabiki hayırkazık gibiyim hala bi bu kadar daha koşarım. Ama bazı şeyler var ki insanı psikolojik yönden bir anda sıfırlıyor.. Bana da yazık.. Her gün 3 öğün oğlumla yemek kavgası yapmaktan inanın bıktım bazen diyorum hiç karışmicam yerse yer yemezse kendi bilir. Ben en faydalı en besleyici şeyleri mümkün olduğu kadar lezzetli bir şekilde önüne koymaya çalışıyorum.. Sonra 3. Öğünden de hiç birşey yemeden kalkmaya çalışınca bir anda çıldırıyoeum elimden gelse kapağını açıp içeri dökeceğim yemekleri ama tabi böyle bir ihtimal yok Aman neyse düşÜnmek istemiyorum..
abesle_istigal Can'ım daha ne yapacaksın? Ben adetin ilk günü genelde izin kullanoyorum.
Ay daha alıntım vardı ama gitmişler umarım önemli birşey atlamamışımdır
Selam kızlar yine koşturma dolu bir gün geçirdim.. Ama yoruldum mu? Tabiki hayırkazık gibiyim hala bi bu kadar daha koşarım. Ama bazı şeyler var ki insanı psikolojik yönden bir anda sıfırlıyor.. Bana da yazık.. Her gün 3 öğün oğlumla yemek kavgası yapmaktan inanın bıktım bazen diyorum hiç karışmicam yerse yer yemezse kendi bilir. Ben en faydalı en besleyici şeyleri mümkün olduğu kadar lezzetli bir şekilde önüne koymaya çalışıyorum.. Sonra 3. Öğünden de hiç birşey yemeden kalkmaya çalışınca bir anda çıldırıyoeum elimden gelse kapağını açıp içeri dökeceğim yemekleri ama tabi böyle bir ihtimal yok Aman neyse düşÜnmek istemiyorum..
abesle_istigal Can'ım daha ne yapacaksın? Ben adetin ilk günü genelde izin kullanoyorum.
Ay daha alıntım vardı ama gitmişler umarım önemli birşey atlamamışımdır
Teşekkürler canım ellerine sağlık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?