- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
15 gun 1 biberon sutle durdu kizimSelam kızlar yine koşturma dolu bir gün geçirdim.. Ama yoruldum mu? Tabiki hayırkazık gibiyim hala bi bu kadar daha koşarım. Ama bazı şeyler var ki insanı psikolojik yönden bir anda sıfırlıyor.. Bana da yazık.. Her gün 3 öğün oğlumla yemek kavgası yapmaktan inanın bıktım bazen diyorum hiç karışmicam yerse yer yemezse kendi bilir. Ben en faydalı en besleyici şeyleri mümkün olduğu kadar lezzetli bir şekilde önüne koymaya çalışıyorum.. Sonra 3. Öğünden de hiç birşey yemeden kalkmaya çalışınca bir anda çıldırıyoeum elimden gelse kapağını açıp içeri dökeceğim yemekleri ama tabi böyle bir ihtimal yok Aman neyse düşÜnmek istemiyorum..
abesle_istigal Can'ım daha ne yapacaksın? Ben adetin ilk günü genelde izin kullanoyorum.
Ay daha alıntım vardı ama gitmişler umarım önemli birşey atlamamışımdır
Severek yediği hiçbirşey mi yok canım ?
İşin zor amaPilav makarna ekmek... Onlardan da tabağına 1 yk koy yer kalkar daha ver dediği 1-2 olmuştur anca.. Onun için yemek zorunluluk gibi..Bezdim valla
15 gun 1 biberon sutle durdu kizim
Puturlu gidayi redddetti acikti agladi uyumadi o yemedi ben baska birsey vermedim ve daha 1.yasini yeni gecmisti
Huyumdur masada yemeyen cocuk asla yiyemez
Sakin yapma
Omur boyu yeme bozuklugu olusur
Krize girme
Sinirini belli etme
Cok olaganmis gibi yemedigini kaldir
Sabret dayan
Ve elbet yiyorlar
Cok sukur hic elimde tabakla gezen anne olmadim yeter artik diye onlerinden alirim ama masa toplandiysa aciktim diye aglasada sonraki ogunu bekler
Cok katiyim bazi konularda yapma canim
Sakin ol
Huzursuzlugunu yansitma ve asla ama asla kendin yedirme
canim yaa ben tv izlemistim cocugunuza zorla yemek yedirmeyin diyorlar. onlarda insan aciktiginda yemek isteselerde istemeselerde yiyecekler ama siz nasil tokken yiyemiyorsaniz çocuğunuzda yiyemez dediydi
Canim hosgeldin ozledim valla :)Canlarim allahin selami uzerinizee olsun ... Bildirim yapamadim cunku intrnetim bitti gunler oncesinden oglan yuzunden esimde tele sfre koydu girmeyim dieengeller engeller :) optum hepinizi allaha emanet olun. Paketime daha var . yenulenince ugrarim . benm yorgunluk hala gitmedi yogun bi hafta gecirdik . maf olduk . opuldunuzz sizi seviyorum gelicimmm
Canim anliyorumBen de hep masada yedirdim hiç peşinden dolaşmadım ama şimdi bakıyorum yaşıtları ve hatta ondan küçükler oğlumu geçti hem boyuna hem eninemalesef sinirimi belli etmemek konusunda çok yetenekli değilim duruyorum duruyorum birden patlıyorum. Heleki bir de ağlayınca gözüm dönüyor.. Bir dönem bu yüzden antidepresan kullandım hala kullansam kullanırım.. Çünkü dayanılır gibi değil. Kızımın durumunu biliyorsun alerjik ve inanılmaz sıkıntılı günler geçirdik ama yıllar geçti yine de oğlumun ilk bir yılı kızımdan çok çok daha zordu diyorum..
Su spor gayet güzel:) Günün egzersizi de güzel benden fazla yapmışsınIyi akşamlar.Menümü yazıp çıkıcam herkese iyi geceler.
Menü :
Kahvaltı - 3 sahanda yumurta , 1 dilim çavdar ekmek .
Ara - 1 kase çilek.
Öğlen - Haşlanmis balık + çoban salata .
Ara - 4 ceviz , 2 badem
Akşam - 1 kase cacık + 1 kase çorba .
İçecekler :
Karbonatlı su - 1 bardak
Su - 3 litre
Yeşil çay - 2 fincan
Süt - 1 bardak
Spor :
Adım - 10.000
Günün egzersizi - 1.500
DK - 100
Squat - 25
Jillian 21. gün
Dahlia_
Merhaba canim :) Ben Arzu 20 yasindayim ve 155 boyundayim sozluyum insaAllah bu ayin 31 de nisanim var .Teşekkür ederim kızlar.
Sizin kilolar çok iyiymiş ya
Boyunuz nasıl?
Ben haftada 200' er gramcık verebiliyorum.Çok komik geliyor cidden ama fazlası olmuyor maalesef. Sizin bir sırrınız var mı??
Yoksa yarıştayız diye söylemezmisiniz.
Kizlar menum
Sabah kahvaltidan once limonlu yesilcay
Tereyagli bol peynirli 3 yumurta omlet
Cok zeytin ve 4 5 tatli kasigi zeytinyagi
Ihlamur
Ogle sade kahve
Arada yesil cay
Aksam
Bol sarimsakli soganli kabak
Yogurt
Taze sogan
Ustune sade kahve
Su 2 lt olmustur daha daha 2 daha icerim
Spor su an bayskıl taym a dostlar bitirince yazarim hehey
Sag ol canim gecen hafta topladigim artilar bunlar daha cok varrr....Süpersin bebişim
Sag ol canim :)) sen menunu paylasdinmi ? benmi kacirdim ?Su spor gayet güzel:) Günün egzersizi de güzel benden fazla yapmışsın
Sag ol canim gecen hafta topladigim artilar bunlar daha cok varrr....
Şimdi paylaştım kuzum:))Sag ol canim :)) sen menunu paylasdinmi ? benmi kacirdim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?