Oyyyu canımmm ne güzel yaaa herkes bişey der aka aileden birinin dedikleri hep doğrudur hariksın yola devam
Canım benim çok saol şuan çok daha dinlenmiş hissediyorum çok şükür bugün yine misafirlerim var ama dün evimi temizlemiştim sadece börek pişiricem bide sarma başka zaman olsa 50 çeşit yapardım artık yapmicam onlarda yemesin menulerimi azaltıyorum artık böylr bir karar aldım ben birer ısırıkla geçiştircem maksat muhabbet sünnet ziyaretine gelcekler.Sen nasil oldun gulum, istirahat edebildin mi biraz?
Canim ablam ♥ nasilsin?E-brulim gelmis sefalar getirmis:) Yegenimiz tekmeliyor mu annesi:)
Sabah
1 yumurta 1 dikim ekmek
Azcık peynir 3 zeytin
Öğle 1 tabak kurufasülye
Akşam 2 kase yoğurt çorbası
Ara
1 bardak ayran
15 gun 1 biberon sutle durdu kizim
Puturlu gidayi redddetti acikti agladi uyumadi o yemedi ben baska birsey vermedim ve daha 1.yasini yeni gecmisti
Huyumdur masada yemeyen cocuk asla yiyemez
Sakin yapma
Omur boyu yeme bozuklugu olusur
Krize girme
Sinirini belli etme
Cok olaganmis gibi yemedigini kaldir
Sabret dayan
Ve elbet yiyorlar
Cok sukur hic elimde tabakla gezen anne olmadim yeter artik diye onlerinden alirim ama masa toplandiysa aciktim diye aglasada sonraki ogunu bekler
Cok katiyim bazi konularda yapma canim
Sakin ol
Huzursuzlugunu yansitma ve asla ama asla kendin yedirme
Ah canım yaa ben hamileyken bir kitap okumuştum, aslında iştahsız çocuk yoktur çok yemek yediren anne vardır diye ama inan öyle olmuyormuş.. Yıllarca neler çektim neler neler denendim. Bir dönem günde 2 öğün yiyordu ne ara öğün ne meyve ne süt hiç birşey vermiyordum aralarda ve ona ramen ne ısrarlarla yiyordu
Şimdi kızım bazen acıkıyor ama benim aklıma yemek istediği gelmiyor, o kadar alışmışım ki iştahsız çocuğa aklıma en son yemek geliyor. Yiyince de şaşırıyorum..
Her çocuğun bir huyu var işte hepsi bir sınav Allah beterinden saklasın napalım..
Kızlar alıntılayamadım daha cevap vericem bugün rahatsızlandım istifra baş ağrısı kulak ağrısı falan... Şimdi daha iyiyim yarın doktora gidicem kulak için randevu aldım sevgiler hepinize
Kizlar dun abim geldi istda yasiyor kendisi
Bana dedi ki simdiye kadar hic bu kadar zayiflamis gormemistim seni yuzun bile cok farkli olmus cok degismissin falan
Bayada girgira vurdu cok sevindim ya boyle tepkiler cok hosuma gidiyor
Güzel arkadaşlarım, herkese günaaayydıııınn
Musmutlu harika bol yağ yakmalı bir gün diliyorum ben şimdiden bolll bolll su içmeye başladım. Yine görüşmek üzere
Gecen hafta 2-3 gün yaptım sabahalrıda. o tatlı uykudan uyanmak zor gleiyor sanırımSabahları mı yapıyorsun sporu kahve derken türk kahvesi mi içiyorsun canım?
Çok şükür telaşemi atlattım ya iyiyim evi süpürdüm oturdum iki dakka üstüm ekşimiş süt koktuğunu fark ettim emziren anneler bilir
canım az yemişsin yaa nasılsın şimdi ?
aynı annemmm =)
oda bize böyle ypardı ekmek arasıymış bakkaldan üste kalan parayla aburcubur almakmış pehhh
ama iyikide öyle yapmış
senin bu tavrında hosuma gitti
canım abesle-istigalin söylediklerine katılıyorum kendini fazla sıkma ve baskasoyla kıyaslama lüfen
benim görümcemin oğlu 3 yasını geçti halen tam konusamıyor mesela güneş diyecek gü diyor masa dicek ma diyor.
Ve doktor dediki asla kimsenin cocuguyla kıyaslamayın cocuk sizi anlıyorsa bir sorun yok zamana bırakın ilgilenin dedi.
şimdi nasılsın canım ?
ayyy ne güzel motive etmiştir seni emeğinin karsılıgını bu tarz seylerle alıyor olman çok güzel canım
iyi olmana sevindim tatlım günaydınn
İyisin yine ben bu hafta berbatım ama çok sıkı geri döndüm... Türk kahvesi iç canım boşver nescafeyiGecen hafta 2-3 gün yaptım sabahalrıda. o tatlı uykudan uyanmak zor gleiyor sanırım
bazen türk. bazen nescafe
Selam canımmm nasılsın? İş yerinde durumlar nasıl?neyse size doyum olmaz gecmıse donup alıntılarımı yapıp işime dönücem bir süreliğine
Canım benim çok saol şuan çok daha dinlenmiş hissediyorum çok şükür bugün yine misafirlerim var ama dün evimi temizlemiştim sadece börek pişiricem bide sarma başka zaman olsa 50 çeşit yapardım artık yapmicam onlarda yemesin menulerimi azaltıyorum artık böylr bir karar aldım ben birer ısırıkla geçiştircem maksat muhabbet sünnet ziyaretine gelcekler.
Sen nasılsın iyi misin? Diyet nasıl gidiyor. Bu hafta dağıldım ben... Bir kere spor yapmadım bu akşam yapıcam başlicam offf
Canim ablam ♥ nasilsin?
Tekmeler cok aktif olmasada var ablacim, büyüyor Allahin izniyle. Zaman su gibi akip gidiyor 3,5 ay kaldi insallah.
Çok şükür telaşemi atlattım ya iyiyim evi süpürdüm oturdum iki dakka üstüm ekşimiş süt koktuğunu fark ettim emziren anneler bilirgidip yeni ciciler giyeyim sen nasılsın? Keyfin nasıl diyet devam mı? Düğün vardı sizin oldu mu ? Kaçırmış olabilirim
Ahhh bende korumalı günlere geçer miyim sence??? Ne zaman geçerim acabaHayirli olsun canim:) Diyet yapmiyorum canisi ben, korumadayim. Tempolu bir hafta gecirdin, egzersiz yapmis sayilirsin. Cumaya yuzun guler insallah.
Ahhh bende korumalı günlere geçer miyim sence??? Ne zaman geçerim acabatebrik ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?