Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen nasil oldun gulum, istirahat edebildin mi biraz?
Canım benim çok saol şuan çok daha dinlenmiş hissediyorum çok şükür bugün yine misafirlerim var ama dün evimi temizlemiştim sadece börek pişiricem bide sarma başka zaman olsa 50 çeşit yapardım artık yapmicam onlarda yemesin menulerimi azaltıyorum artık böylr bir karar aldım ben birer ısırıkla geçiştircem maksat muhabbet sünnet ziyaretine gelcekler.
Sen nasılsın iyi misin? Diyet nasıl gidiyor. Bu hafta dağıldım ben... Bir kere spor yapmadım bu akşam yapıcam başlicam offf

Sabah
1 yumurta 1 dikim ekmek
Azcık peynir 3 zeytin

Öğle 1 tabak kurufasülye

Akşam 2 kase yoğurt çorbası

Ara
1 bardak ayran

canım az yemişsin yaa nasılsın şimdi ?

aynı annemmm =)
oda bize böyle ypardı ekmek arasıymış bakkaldan üste kalan parayla aburcubur almakmış pehhh
ama iyikide öyle yapmış
senin bu tavrında hosuma gitti

canım abesle-istigalin söylediklerine katılıyorum kendini fazla sıkma ve baskasoyla kıyaslama lüfen
benim görümcemin oğlu 3 yasını geçti halen tam konusamıyor mesela güneş diyecek gü diyor masa dicek ma diyor.
Ve doktor dediki asla kimsenin cocuguyla kıyaslamayın cocuk sizi anlıyorsa bir sorun yok zamana bırakın ilgilenin dedi.

Kızlar alıntılayamadım daha cevap vericem bugün rahatsızlandım istifra baş ağrısı kulak ağrısı falan... Şimdi daha iyiyim yarın doktora gidicem kulak için randevu aldım sevgiler hepinize

şimdi nasılsın canım ?

Kizlar dun abim geldi istda yasiyor kendisi
Bana dedi ki simdiye kadar hic bu kadar zayiflamis gormemistim seni yuzun bile cok farkli olmus cok degismissin falan
Bayada girgira vurdu cok sevindim ya boyle tepkiler cok hosuma gidiyor

ayyy ne güzel motive etmiştir seni emeğinin karsılıgını bu tarz seylerle alıyor olman çok güzel canım
Güzel arkadaşlarım, herkese günaaayydıııınn
Musmutlu harika bol yağ yakmalı bir gün diliyorum ben şimdiden bolll bolll su içmeye başladım. Yine görüşmek üzere

iyi olmana sevindim tatlım günaydınn

Çok şükür telaşemi atlattım ya iyiyim evi süpürdüm oturdum iki dakka üstüm ekşimiş süt koktuğunu fark ettim emziren anneler bilir gidip yeni ciciler giyeyim sen nasılsın? Keyfin nasıl diyet devam mı? Düğün vardı sizin oldu mu ? Kaçırmış olabilirim

Hayirli olsun canim:) Diyet yapmiyorum canisi ben, korumadayim. Tempolu bir hafta gecirdin, egzersiz yapmis sayilirsin. Cumaya yuzun guler insallah.

sağlıklı beslenmeye devammm
düğün oldu canım oldukca yogun geçti halen yorgun uyanıyorum haftasonu biraz abuksubuk beslendim ama yollarda oldugumuzdan telaşımızoldugundan farkedemedim zaten çok şükür bitti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…