- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
bakmadım canım sorulara isyanım varCanım benim önemli değil kps ye gireceğimi çok yazmıyordum sağol tatlım geçti inşallah :))
Önemli değil canım zaten çok yapmıyordum kps yi :)) girdik bakalım sorular yayınlanmış hepsi şok oldumLunaDaisies gördün mü canim sorular
Canım Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Tamam kaptanim 3 ümüz eş oluyoruz yani ok :))
@melinda23zey zey
Menulerde beni de etiketler misiniz yoğunluktan foruma çok katılamıyorum gözden kaçırmiim
AMİN CANIM SAĞOL :)Çok geçmiş olsun canım
Allah acil şifa versin
daha iyiyim canım =)
canım az yemişsin yaa nasılsın şimdi ?
aynı annemmm =)
oda bize böyle ypardı ekmek arasıymış bakkaldan üste kalan parayla aburcubur almakmış pehhh
ama iyikide öyle yapmış
senin bu tavrında hosuma gitti
canım abesle-istigalin söylediklerine katılıyorum kendini fazla sıkma ve baskasoyla kıyaslama lüfen
benim görümcemin oğlu 3 yasını geçti halen tam konusamıyor mesela güneş diyecek gü diyor masa dicek ma diyor.
Ve doktor dediki asla kimsenin cocuguyla kıyaslamayın cocuk sizi anlıyorsa bir sorun yok zamana bırakın ilgilenin dedi.
şimdi nasılsın canım ?
ayyy ne güzel motive etmiştir seni emeğinin karsılıgını bu tarz seylerle alıyor olman çok güzel canım
iyi olmana sevindim tatlım günaydınn
sağol canim yok değilmiş bana eklemdendir cerrahiye gitmen lazım dedi : /Geçmiş olsun canım otitmi oldun acaba
sağol canım:)kısmet canım umarım bekledgnden güzel geçmiştir ... bende grmekıstedım bu yıl ama hiç hazrlanmadm o sebeple grmedm kısmet seneye ıns.
sizin köy neresiydi kız valla ne guzelms dagda bayırda
vuhuuuu biz bu işi basarıcaz bu hafta kızlar
canımbesleyıcı seyler yemıssınde bırazcık az mı yemıssın acaba
gecmıs olsn lunacım
bravo
ahaha acaıp guldum kız bunlara
eh işte aman aman değil zaten tatilden sonra ıstıfamı verıcem bıraz evde oturup daha kalıtelı bı yer bulmaya calıscam
mevlüttendr huzur verıo resmne ınsana
afern sana zaten cok azımlsn bravo
sahilde guzel guzel cekersn bazen ınsanlarn dalgnlıgna gelıo cekmeı unutuolar
amin canım çok sağol =)Sükür gülüm iyiyiz, bugün ilk is günüm alismaya daha dogrusu adapte olmaya calisiyorum.
2 ay daha disimi síkmam gerekiyor :)
Istanbul sevilmez mi ablabu yasima kadar gitmemekle cok sey kacirmisim...
Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin. Cabuk atlatirsin insallah.
Sizi tutabilene ask olsun
Olur ama sadece bir poz iztiyorum tam çeken birinden
aslında çekebilecek biri varsa stüdyoya bile gerek yok kuşum dış çekim yapın ailenizle olmazmı
Geçmiş olsun canım dikkat et ve ihmal etmekızlar merhaba doktora gittim kulaktan değil dedi bana çene için cerrahiye gitmem lazımmış ona da sıra yoktu tabi kaldı sınavdan sonraya Allahtan hafifledi ağrısı
Allah şifa versin canım inşallah atlatsın hemencecik. Sende koşturmaktan stresten hasta olmuşsundur üstüne refik Allah yardımcın olsun dikkat et kendine. Bende çok düzensiz beslrndim bu hafta aynı çıksam razıyım o derece inşallah artı olmam yaCanim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.
Olsun canım yarın yaparsın arkadaşlarla kafa dağıtırsın keyifli zaman geçirmelerAksam misafir gelecekmis simdi haber verdiler spor yapamicam sanirim aksamaneyse arkadaslarimi gorcem en azindan.
Zamaninda bende katilmak istiyorum dedigimde beni 4.takima sen davet etmistin canimGunaydin guzeller, hareketli ve bol eksili bir sali diliyorum:) Pazartesi bildirimler cok guzeldi
@E-brulim gelmis sefalar getirmis:) Yegenimiz tekmeliyor mu annesi:)
@CheGuevera mezun mu ediyoruz bu hafta seni?
abesle_istigal gozun aydin canim. Emin adimlarla hedefine yaklasiyorsun. Tebrik ederim
gogo2405 gecmis olsun ablacigim. Sonuclarin iyi olmasina cok sevindim.
@Yawrukush tatilin nasil gidiyor canimin ici?:) Pasamizin tuvalet egitimi tamamlanmis miydi?
@edsofi de gelmis. Ah su net paketin sinirsiz olsa:) Eve internet baglatsaniz, sen de bizden uzak kalmasan:)
kızlar merhaba doktora gittim kulaktan değil dedi bana çene için cerrahiye gitmem lazımmış ona da sıra yoktu tabi kaldı sınavdan sonraya Allahtan hafifledi ağrısı
cok seni dürtmüyorum sporla alakalı. malum oruclusun
hep mutlu saglıklı iyi ol canım
iyiyim bende şükür
Kahveyi bıraksam ahrika olcam aslında
rahatsız değilimde koşu sonrası aç hissetmedim kendimi. meyve falan yiyeyim dedim.
Malum yemegi gec yiyor oluyorum spordu falan derken
Maşallah sanaaaa
sahurda yesene dicemde kendim yapamadıgımıda sana diyememki
birazdan yapcam malum yerde
Kuzum bu ne ya
Squat diye gunun egzersizimi olur
30ustu yapamiyorum
Jilliani birakma sebebim
Birak totomuzda taş gibi olmasin
Güüüüüüüünayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
İyi sayılırım kaptanım daha önce bahsetmiştim dağcı ekip geldi dağ gezisi yaptık zaten köyümüz dağın yamacında
Her gün mutlaka yürüyüş yaptım
Jilli yi aksattım ama biraz sonra yapacağım
Bu hafta mezun olmak istiyorım izninizle
Harpy ben blw uygulamistim canim. Suan 2 yasinda. Kendi yer, icer. Ben yedirmem ya da ne kadar yedigini kontrol etmem. Artik dillendi de. Tabagiyla isi bittiginde bana uzatip eline saglik diyor. Hepsini bitirdigi de oluyor, hic dokunmadigi da. Kendine stres yapma canim. Yemek saatlerini aile icin birlikte sohbet ederek guzel zaman gecirilen ve keyif alinan bir aktivite olarak gor lutfen.
kızlar merhaba doktora gittim kulaktan değil dedi bana çene için cerrahiye gitmem lazımmış ona da sıra yoktu tabi kaldı sınavdan sonraya Allahtan hafifledi ağrısı
Zamaninda bende katilmak istiyorum dedigimde beni 4.takima sen davet etmistin canim
Ben sana tesekkur ederim beni davet ettigin icin
Muthis bir dostlugun icine dustum ve motivasyonum hic dusmedi 4ay olacak
Cok sey borçluyum sana
Hayırlı günler Canlar :)
Yok canım istediğin kadar dürte bilirsinn
Çünkü yapabiliyorum ama bazen fırsat olmuyor işte :)
Yani sade kahve içsen tamam da nescafe olmazz :)
Yap yapp :) Yine derece gelsin akşam :)
Canımmm egzersizlerle ilgili tüm şikayetlerinizi Özge kaptana yapın lütfen
Bu hafta çalışanlar da iş yerlerinde yapabilsin diye egzersizler böyle :))
Hareketli günaydınlarıyla geri dönmüş ablamm :)
1.olamadım. kankaaa sen bi kumpas falan yapsan
ıııııı şey yaniYok artıkk
Kendi emeğinin karşılığı olmadıktan sonra ne yapacaksın o birinciliği dimi ama
Dün çok gzl beslenemedim evet cnm. Valla azimliyim cnm ağustosta düğün var eylülde tatile gidiyorum temmuz sonuna kdar iki ayım var verdim verdim çünkü ona göre kıyafet alıcam artık..... Sen de mutlu değilsen bas istifanı canın sağ olsun napalım
Ohh afiyet olsun canım aynen ben zaten içine atınca midem bulanıyor artık alıştım ama ben yandaki kıtlama şekeride kestim sende kesersin canımm iç de kendine gel majki
Aksam misafir gelecekmis simdi haber verdiler spor yapamicam sanirim aksamaneyse arkadaslarimi gorcem en azindan.
Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?