Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bakmadım canım sorulara isyanım var

daha iyiyim canım =)

sağol canım:)

amin canım çok sağol =)

Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.
Allah şifa versin canım inşallah atlatsın hemencecik. Sende koşturmaktan stresten hasta olmuşsundur üstüne refik Allah yardımcın olsun dikkat et kendine. Bende çok düzensiz beslrndim bu hafta aynı çıksam razıyım o derece inşallah artı olmam ya

Zamaninda bende katilmak istiyorum dedigimde beni 4.takima sen davet etmistin canim
Ben sana tesekkur ederim beni davet ettigin icin
Muthis bir dostlugun icine dustum ve motivasyonum hic dusmedi 4ay olacak
Cok sey borçluyum sana

Hayırlı günler Canlar :)

Yok canım istediğin kadar dürte bilirsinn
Çünkü yapabiliyorum ama bazen fırsat olmuyor işte :)

Yani sade kahve içsen tamam da nescafe olmazz :)

Maşallah sanaaaa
sahurda yesene dicemde kendim yapamadıgımıda sana diyememki

birazdan yapcam malum yerde

Yap yapp :) Yine derece gelsin akşam :)

Kuzum bu ne ya
Squat diye gunun egzersizimi olur
30ustu yapamiyorum
Jilliani birakma sebebim
Birak totomuzda taş gibi olmasin

Canımmm egzersizlerle ilgili tüm şikayetlerinizi Özge kaptana yapın lütfen
Bu hafta çalışanlar da iş yerlerinde yapabilsin diye egzersizler böyle :))

Güüüüüüüünayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

Hareketli günaydınlarıyla geri dönmüş ablamm :)

Selam sevgili ve bi o kadar da saygılı takım arkadaşlarım kankilerim ve rakibem..
gogo2405 canım menümü yazdım gözünden kaçmış olabilir güzel de bir menüydü :) ben beğendim şahsen bugün daha iyisi gelecek hazırlıklı ol iyi takip et beni
haeshin kuzum sen Nasıl ağzının tadını bile bir insansın yaa vallaha bundan böyle gözüm üzerinde. Tereyağlı kayısıyı denedim çok güzel birşey herkese tavsiye ediyorum..

Ay ben izin vermiyorum. Yani vermesem olur mu? Neyse tamam

Canım blw ile çok geç tanıştım kızım bile 10-11 aylıktı keşke o Zaman'dan bilseydim. Ama yine böyle iştahsız olsa yine kendim yedirmeye çalışırdım herhalde. Bıgün çok daha sakinim sanırım günlerin yorgunluğu da üzerine binince böyle oldu. İnşallah kendimi tutabilirim.

Harpy nerdesin kankam göremedim seni.

Sağol canım.

Ay burdayım menünü alıntılanmıştım çıkmadı bulup yorumlayan birazdan..
Etiketler misin beni birdahakine

kızlar merhaba doktora gittim kulaktan değil dedi bana çene için cerrahiye gitmem lazımmış ona da sıra yoktu tabi kaldı sınavdan sonraya Allahtan hafifledi ağrısı

Ay kızım sınavdan sonraki gün için randevu al lütfen ihmal etme.

Zamaninda bende katilmak istiyorum dedigimde beni 4.takima sen davet etmistin canim
Ben sana tesekkur ederim beni davet ettigin icin
Muthis bir dostlugun icine dustum ve motivasyonum hic dusmedi 4ay olacak
Cok sey borçluyum sana

Geçen ben de onu düşündüm kim davet etmişti beni diye hatırlayamadım aynı şekilde teşekkür edecektim hatırlayabilsem. Sen miyim acaba D3S1R3 ?

1.olamadım. kankaaa sen bi kumpas falan yapsan

aa kim evlenio kız bnmde kayınco evlenıo agustosta kv bana hadı dugune kadr zayflayalm dıo ben coktan basladm bnce sizde baslayn dedm ehehehe ... eylulde tatılde keyflıdır bn bu yıl erkencıyım haftaya vınlıyorum

Ohh afiyet olsun canım aynen ben zaten içine atınca midem bulanıyor artık alıştım ama ben yandaki kıtlama şekeride kestim sende kesersin canımm iç de kendine gel majki

yok bnmde orta sekerlı kahveden mıdem bulanıo ben sekersz de ıcıorm yaklask 7 yıl olcak hıc tatlı ve asıtlı bsy ıcemıorm bazen ıstısna fanta ve cay kahve bılmem sekerlı ıctgmı turk kahvesı dahıl ama turk kahvesını bıraz yandakı tek sekerle daha keyflı ıcıorm vucudumada pek seker grmedgı ıcın o luxu kendıme verıorum gunde ıkı kahve max. ıkısıde tek sekerlı he olmasa aramam da olsn :) ehehehe

Aksam misafir gelecekmis simdi haber verdiler spor yapamicam sanirim aksama neyse arkadaslarimi gorcem en azindan.

ben senın yerıne yapım sekerummmm amazonummm hatta smdı wc ye gdım squat yapayım henuz su ıcmedm bıde su ıcım eheheh

Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.

gecms olsn deryacm

kızlar merhaba doktora gittim kulaktan değil dedi bana çene için cerrahiye gitmem lazımmış ona da sıra yoktu tabi kaldı sınavdan sonraya Allahtan hafifledi ağrısı

sanada cok gecmıs olsun lunacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…