Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi hayırlı olsun canım atlattın foto attın mı kaçırdım mı seni nasıldın?

Harpy ben blw uygulamistim canim. Suan 2 yasinda. Kendi yer, icer. Ben yedirmem ya da ne kadar yedigini kontrol etmem. Artik dillendi de. Tabagiyla isi bittiginde bana uzatip eline saglik diyor. Hepsini bitirdigi de oluyor, hic dokunmadigi da. Kendine stres yapma canim. Yemek saatlerini aile icin birlikte sohbet ederek guzel zaman gecirilen ve keyif alinan bir aktivite olarak gor lutfen.

5.5 kg ama gitmiyor ya iki hafta durdu milim milim napsam acaba

Arada duraklamalar olabilir canim. Bu hafta konsantre olamamissindir zaten. Haftaya eski duzenine donersin. Emzirdigin icin avantajlisin da. Senin mezuniyetini de kutlayacagiz

Dün işyerine gittim millet şok geçirdi aynı geldin gittiğinle dediler herkes tektek beni süzdü :) aslında tam 4.5 kg fazlam olarak gittim tabi biraz göbeğin var ama sımsıkısın dediler sanırım kızlar sporlar işe yaradı inanılmaz mutlu oldum. Buraya izin için gelen kimse sen gibi gelmedi kim derki 3 ay önce doğum yapmışsın vs vs çok hoşuma gitti 2 ay sonra yine izin için gidicem daha da fit gitmem lazım

yok kuzum atmadım zaten boydan foto çekilmedik oturarak birde toplu gelin damatla çekildik.
Niyeyse bu defa makinaları almadık elimize
Biliyomusun benim de sünnetten resimlerim yok ya çok üzgünüm kimse çekmemiş ama çocuklarımı giydirip sahile inicem kendi prof. Makinamla çekicem bide studyoya gidip aile resmi yine giyinip kuşanıp çektircez

Ohh masallah:) Hazir mi prensesimizin odasi:) Alisverislere basladiniz mi?:)
Prensesin nasibine tasiniyoruz insallah ablacim o yüzden simdiki oturdugumuz eve bir hazirlik yapmayacagiz. Türkiyeden bir kac sey aldim burada bulamayacagim yada orada daha uygun ve daha güzel olan seylerden... Insan kestiremiyor da neyden ne kadar lazim oldugunu :)

Harpy nerdesin kankam göremedim seni.
Sağol canım.

Amin inşallah canim 2014 e göre çok kolaydı sorular keşke o çalışmamla girseydim bu sınava :))

kısmet canım umarım bekledgnden güzel geçmiştir ... bende grmekıstedım bu yıl ama hiç hazrlanmadm o sebeple grmedm kısmet seneye ıns.

sizin köy neresiydi kız valla ne guzelms dagda bayırda

vuhuuuu biz bu işi basarıcaz bu hafta kızlar

Sabah
1 yumurta 1 dikim ekmek
Azcık peynir 3 zeytin

Öğle 1 tabak kurufasülye

Akşam 2 kase yoğurt çorbası

Ara
1 bardak ayran

canımbesleyıcı seyler yemıssınde bırazcık az mı yemıssın acaba

Kızlar alıntılayamadım daha cevap vericem bugün rahatsızlandım istifra baş ağrısı kulak ağrısı falan... Şimdi daha iyiyim yarın doktora gidicem kulak için randevu aldım sevgiler hepinize

gecmıs olsn lunacım

. . . PAZARTESİ GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .

1. 10.000 adım ile @Ollalla

2. 7.000 adım ile Asyaca

3. 6.900 adım ile @tiffany20

Tebrikler Canlar

bravo

Güüüüüüüünayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

ahaha acaıp guldum kız bunlara

Selam canımmm nasılsın? İş yerinde durumlar nasıl?

eh işte aman aman değil zaten tatilden sonra ıstıfamı verıcem bıraz evde oturup daha kalıtelı bı yer bulmaya calıscam

kızlar bugün çok huzurlu hissediyorum maşallah iyi bir haber mi alıcam acaba yada mevlüdü atlattım ya ondan sanırım hafifledim

mevlüttendr huzur verıo resmne ınsana

afern sana zaten cok azımlsn bravo

Biliyomusun benim de sünnetten resimlerim yok ya çok üzgünüm kimse çekmemiş ama çocuklarımı giydirip sahile inicem kendi prof. Makinamla çekicem bide studyoya gidip aile resmi yine giyinip kuşanıp çektircez

sahilde guzel guzel cekersn bazen ınsanlarn dalgnlıgna gelıo cekmeı unutuolar

Dün çok gzl beslenemedim evet cnm. Valla azimliyim cnm ağustosta düğün var eylülde tatile gidiyorum temmuz sonuna kdar iki ayım var verdim verdim çünkü ona göre kıyafet alıcam artık..... Sen de mutlu değilsen bas istifanı canın sağ olsun napalım

biraz işlerim var ara ara ugrıcam kendıme bir turkish coffee alım mutfaktan yandan tek sekerlı bosnak usulu happy_moon
Ohh afiyet olsun canım aynen ben zaten içine atınca midem bulanıyor artık alıştım ama ben yandaki kıtlama şekeride kestim sende kesersin canımm iç de kendine gel majki

aslında çekebilecek biri varsa stüdyoya bile gerek yok kuşum dış çekim yapın ailenizle olmazmı

Asyaca canm baban nasıl oldu? Sen nasılsın?
Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…