- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Hadi hayırlı olsun canım atlattın foto attın mı kaçırdım mı seni nasıldın?
sağlıklı beslenmeye devammm
düğün oldu canım oldukca yogun geçti halen yorgun uyanıyorum haftasonu biraz abuksubuk beslendim ama yollarda oldugumuzdan telaşımızoldugundan farkedemedim zaten çok şükür bitti gitti.
5.5 kg ama gitmiyor ya iki hafta durdu milim milim napsam acabaKac kg kaldi gulum?:)
Hadi hayırlı olsun canım atlattın foto attın mı kaçırdım mı seni nasıldın?
5.5 kg ama gitmiyor ya iki hafta durdu milim milim napsam acaba
Biliyomusun benim de sünnetten resimlerim yok ya çok üzgünüm kimse çekmemiş ama çocuklarımı giydirip sahile inicem kendi prof. Makinamla çekicem bide studyoya gidip aile resmi yine giyinip kuşanıp çektircez
yok kuzum atmadım zaten boydan foto çekilmedik oturarak birde toplu gelin damatla çekildik.
Niyeyse bu defa makinaları almadık elimize
Prensesin nasibine tasiniyoruz insallah ablacim o yüzden simdiki oturdugumuz eve bir hazirlik yapmayacagiz. Türkiyeden bir kac sey aldim burada bulamayacagim yada orada daha uygun ve daha güzel olan seylerden... Insan kestiremiyor da neyden ne kadar lazim oldugunu :)Ohh masallah:) Hazir mi prensesimizin odasi:) Alisverislere basladiniz mi?:)
Ahhhh ahhh inşallah temmuz sonuna kadar 4 kilo gider mi acaba yaaArada duraklamalar olabilir canim. Bu hafta konsantre olamamissindir zaten. Haftaya eski duzenine donersin. Emzirdigin icin avantajlisin da. Senin mezuniyetini de kutlayacagiz
Sağol canım.Gunaydin guzeller, hareketli ve bol eksili bir sali diliyorum:) Pazartesi bildirimler cok guzeldi
E-brulim gelmis sefalar getirmis:) Yegenimiz tekmeliyor mu annesi:)
@CheGuevera mezun mu ediyoruz bu hafta seni?
@abesle_istigal gozun aydin canim. Emin adimlarla hedefine yaklasiyorsun. Tebrik ederim
gogo2405 gecmis olsun ablacigim. Sonuclarin iyi olmasina cok sevindim.
@Yawrukush tatilin nasil gidiyor canimin ici?:) Pasamizin tuvalet egitimi tamamlanmis miydi?
@edsofi de gelmis. Ah su net paketin sinirsiz olsa:) Eve internet baglatsaniz, sen de bizden uzak kalmasan:)
türk kahvesi pek sevemiyorumİyisin yine ben bu hafta berbatım ama çok sıkı geri döndüm... Türk kahvesi iç canım boşver nescafeyi
Hımm en güzeli o aslında şekersiz tüm baş ağrımı alıyor Allah bulandan razı olsuntürk kahvesi pek sevemiyorum
yararlıda işte cok nadir içerim. aramam pekHımm en güzeli o aslında şekersiz tüm baş ağrımı alıyor Allah bulandan razı olsun
Amin inşallah canim 2014 e göre çok kolaydı sorular keşke o çalışmamla girseydim bu sınava :))
İyi sayılırım kaptanım daha önce bahsetmiştim dağcı ekip geldi dağ gezisi yaptık zaten köyümüz dağın yamacında
Her gün mutlaka yürüyüş yaptım
Jilli yi aksattım ama biraz sonra yapacağım
Bu hafta mezun olmak istiyorım izninizle
İyi akşamlar kızlar
Bugünki menüme ek 2 bardak tarçınlı karanfilli yeşil çay, bol yeşillik 983 kalori
@AKovser 3715 adım
@melinda23zey zey eşelerim
Eki Görüntüle 1836900
Eki Görüntüle 1836899
Zeynebin Menüsü
Sabaheynir domates gobek ve peynirden sandvic+sekersiz cay
Ara:Turk kahvesi
Oglen:Tek sekerli kahve
Ara:Yesilcay
Aksam:4 cimdik cigkofte+göbek ile +Ayran
Su :1lt +devam
Spor:4826 adim+Ebru salli ile skiny jean
@melinda23 @bnnu
Sabah
1 yumurta 1 dikim ekmek
Azcık peynir 3 zeytin
Öğle 1 tabak kurufasülye
Akşam 2 kase yoğurt çorbası
Ara
1 bardak ayran
Kızlar alıntılayamadım daha cevap vericem bugün rahatsızlandım istifra baş ağrısı kulak ağrısı falan... Şimdi daha iyiyim yarın doktora gidicem kulak için randevu aldım sevgiler hepinize
. . . PAZARTESİ GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 10.000 adım ile @Ollalla
2. 7.000 adım ile Asyaca
3. 6.900 adım ile @tiffany20
Tebrikler Canlar
Güüüüüüüünayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Selam canımmm nasılsın? İş yerinde durumlar nasıl?
kızlar bugün çok huzurlu hissediyorum maşallah iyi bir haber mi alıcam acaba yada mevlüdü atlattım ya ondan sanırım hafifledim
Dün işyerine gittim millet şok geçirdi aynı geldin gittiğinle dediler herkes tektek beni süzdü :) aslında tam 4.5 kg fazlam olarak gittim tabi biraz göbeğin var ama sımsıkısın dediler sanırım kızlar sporlar işe yaradı inanılmaz mutlu oldum. Buraya izin için gelen kimse sen gibi gelmedi kim derki 3 ay önce doğum yapmışsın vs vs çok hoşuma gitti 2 ay sonra yine izin için gidicem daha da fit gitmem lazım
Biliyomusun benim de sünnetten resimlerim yok ya çok üzgünüm kimse çekmemiş ama çocuklarımı giydirip sahile inicem kendi prof. Makinamla çekicem bide studyoya gidip aile resmi yine giyinip kuşanıp çektircez
kısmet canım umarım bekledgnden güzel geçmiştir ... bende grmekıstedım bu yıl ama hiç hazrlanmadm o sebeple grmedm kısmet seneye ıns.
sizin köy neresiydi kız valla ne guzelms dagda bayırda
vuhuuuu biz bu işi basarıcaz bu hafta kızlar
canımbesleyıcı seyler yemıssınde bırazcık az mı yemıssın acaba
gecmıs olsn lunacım
bravo
ahaha acaıp guldum kız bunlara
eh işte aman aman değil zaten tatilden sonra ıstıfamı verıcem bıraz evde oturup daha kalıtelı bı yer bulmaya calıscam
mevlüttendr huzur verıo resmne ınsana
afern sana zaten cok azımlsn bravo
sahilde guzel guzel cekersn bazen ınsanlarn dalgnlıgna gelıo cekmeı unutuolar
Ohh afiyet olsun canım aynen ben zaten içine atınca midem bulanıyor artık alıştım ama ben yandaki kıtlama şekeride kestim sende kesersin canımm iç de kendine gel majkibiraz işlerim var ara ara ugrıcam kendıme bir turkish coffee alım mutfaktan yandan tek sekerlı bosnak usuluhappy_moon
Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.Asyaca canm baban nasıl oldu? Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?