. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
haeshin - 36 km bisiklet
tiffany20 - 9.700 adım / 100 günün egzersizi
gogo2405 - 250 günün egzersizi / 100 jj / 25 squat
KarKralicesi - 1 saat tenis / 6.000 adım / 100 zıplama / 150 günün egzersizi
zey zey - 30 dk bacak kalça egzersiz / 30 sguat / 4.672 adım
abesle_istigal - 45 dk yürüyüş
O Ollalla - Jillian / 16.000 adım / 600 günün egz / 500 zıplama / 200 DK / 25 y. mekik
@bnnu - 2.226 adim
Harpy - Jillian ripped in 30 / yürüyüş
@happy_moon - Leslie 2 miles
Asyaca - 15.470 adım / Jillian six pack
Dahlia_ - 100 günün egzersizi
az mı bılmem artk cok yememe kararı aldm yaaa aksamlarıda salatalık yogurtla gecırım yada hafıf yıeyım dıorm artk yemek yemekten sıkıldm hanı mecbur olmasam hıc yemıcem su yemek yeme rutını benı gercekten sıkmaya basladı
gecms olsn deryacıgım
ya bnde evde olsam gunde en az 2 saat spor yapmak ıstıorm sabah erkenden suyumu ıcıp 1-1,5 saat yuruyup yarım saat denız kenarndakı spor aletlernı calısıp eve gıdıp dus aldktan snra evn ısını gucunu yemegını halledıp snra kalan vaktmde kızımı parka goturup dondugumde tekrar evde en az bı yarm saat egzersz yapmak ıstıorm eveeeeettt bunu gercekten ıstıormmm yahuuu
Saol kuzum, kızıl da değilmiş zaten. Boşuna panikledikaz mı bılmem artk cok yememe kararı aldm yaaa aksamlarıda salatalık yogurtla gecırım yada hafıf yıeyım dıorm artk yemek yemekten sıkıldm hanı mecbur olmasam hıc yemıcem su yemek yeme rutını benı gercekten sıkmaya basladı
gecms olsn deryacıgım
Eline saglik canim. Tesekkurler
Oncesine ait boydan resmim varmi acaba
Esimin pcdemi benim pc demi bakiyim bir bugun
Bulursam hazirlayayim
Kizimin haftanin cocugu sunumu vardi rejime yeni girmistim 105 kg idim buraya basladim akabinde faceye yuklemislerdi kresten ordan bulayim en kotu yapimmm kiz 48den 42 bedene kolaymi yewrummmm
merhaba nasılsınz?
dün ki menüm
sabah
cok az peynr
1 yada 2 dılım ekmek hatrlayamdm suan
çay
ara yeşilçay
oglen
haslama tavuk yanında 1 patatets haslaması
salata
ara
yeşilçay
aksam
yemek yemedm 2 dilim sucuk bıraz ekmek koparıp ıcıne koydm
bide esimin max dondurmasndan 1 ısırık
su 2 lt ustunde
spor yok
Dahlia_ @bnnu zey zey
Canim benim pcde yok
sabırsızlıkla bekliyorum canım
etiketle ama mutlaka
az yemişsin gibi geldi canım
sabah tartıldım + çıktım ya
Oncesine ait boydan resmim varmi acaba
Esimin pcdemi benim pc demi bakiyim bir bugun
Bulursam hazirlayayim
Kizimin haftanin cocugu sunumu vardi rejime yeni girmistim 105 kg idim buraya basladim akabinde faceye yuklemislerdi kresten ordan bulayim en kotu yapimmm kiz 48den 42 bedene kolaymi yewrummmm
Bende çılgınlar gibi çalişmak istiyorum ama yarim gün:)ya bnde evde olsam gunde en az 2 saat spor yapmak ıstıorm sabah erkenden suyumu ıcıp 1-1,5 saat yuruyup yarım saat denız kenarndakı spor aletlernı calısıp eve gıdıp dus aldktan snra evn ısını gucunu yemegını halledıp snra kalan vaktmde kızımı parka goturup dondugumde tekrar evde en az bı yarm saat egzersz yapmak ıstıorm eveeeeettt bunu gercekten ıstıormmm yahuuu
sabırsızlıkla bekliyorum canım
etiketle ama mutlaka
az yemişsin gibi geldi canım
Canim benim pcde yok
Esiminkinde sanirim fotolar
Annemin pcde 125 kilolu ilk kizimi dogurdugumdaki halim var
Gercekten onlara 1saat baktim cok uzuldum kendime
Yapicam ama oncesi sonrasi
Bende çılgınlar gibi çalişmak istiyorum ama yarim gün:)
Nolcak sonumuz
Tekrar geçmiş olsun canım inşallah bir şey yoktur ve hemen atlatır.Ya bi tur bakteri hastaligiymis, simdi amcasi geldi aldi goturdu baska bi dr a, kizi da gondermedim okula salgin vardir die yada kiza da gectiyse su an larva donemindedir evde kalsin istedim. Bakalim simdi ki dr ne dicek
Yapmaaaaa
Maşallah maşallah
Teşekkürler canım ellerin sağlık:)
Daha degil demet listenin uzatmalisi oldum resmen :)))) ya 60 a dusecegim muhtemelen bir hafta sonra ama 58 e cekmek istiyorum yüzüm yok soylemeye :))) kac aydir listedeyim bi ara kacamaklar olunca mezuniyet gecikti falan. Acaba listede yzatmali kalinca birilerinin listeye girmesine engel oluyor muyum diye dusunmeden edemiyorumGunaydin canlar, mutlu persembeler:) Yarin tartida yuzunuz gulsun, hedeflerinize 1 hafta daha yaklasin.haeshin mezun mu oluyorsun nehir gozlum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?