Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrık ederm arkadslarmı

ya bnde evde olsam gunde en az 2 saat spor yapmak ıstıorm sabah erkenden suyumu ıcıp 1-1,5 saat yuruyup yarım saat denız kenarndakı spor aletlernı calısıp eve gıdıp dus aldktan snra evn ısını gucunu yemegını halledıp snra kalan vaktmde kızımı parka goturup dondugumde tekrar evde en az bı yarm saat egzersz yapmak ıstıorm eveeeeettt bunu gercekten ıstıormmm yahuuu

Anlıyorum canım bir ara ben de bıkmıştım :))
Anneme bile yemek yapma ne bulursak yeyip geçiştirelim yemeği diyordum

Bunun için sanırım istifa etmen gerekkk canımm :)

Saol kuzum, kızıl da değilmiş zaten. Boşuna panikledik

sabırsızlıkla bekliyorum canım
etiketle ama mutlaka

az yemişsin gibi geldi canım

etiketle ama mutlaka

Canim benim pcde yok
Esiminkinde sanirim fotolar
Annemin pcde 125 kilolu ilk kizimi dogurdugumdaki halim var
Gercekten onlara 1saat baktim cok uzuldum kendime
Yapicam ama oncesi sonrasi

sabah tartıldım + çıktım ya

Yapmaaaaa

Maşallah maşallah

Bende çılgınlar gibi çalişmak istiyorum ama yarim gün:)
Nolcak sonumuz

etiketle ama mutlaka

az mı valla bu aksamda dogru duzgun bsy yemek ıstemıorm ne yalan solım hatta ne yıeblrm hıc bılmıorm

Canim benim pcde yok
Esiminkinde sanirim fotolar
Annemin pcde 125 kilolu ilk kizimi dogurdugumdaki halim var
Gercekten onlara 1saat baktim cok uzuldum kendime
Yapicam ama oncesi sonrasi

125 kg mu valla öncesi sonrası ınanılmaz merak ettm nasl degsmssndr kım bılr

Bende çılgınlar gibi çalişmak istiyorum ama yarim gün:)
Nolcak sonumuz

çalışmak cok guzel bn oyle aylarca evde oturamam ama ısyernde once huzurlu olmam lazm bıde gercekten 1-2 ay kendıme vakıt ayırmam gerekıo cok bunaldm

Ya bi tur bakteri hastaligiymis, simdi amcasi geldi aldi goturdu baska bi dr a, kizi da gondermedim okula salgin vardir die yada kiza da gectiyse su an larva donemindedir evde kalsin istedim. Bakalim simdi ki dr ne dicek
Tekrar geçmiş olsun canım inşallah bir şey yoktur ve hemen atlatır.

Selamlar fıstıklar cumaya hazırmıyız hepimiz.
Bugün mesaideydim yoğundu biraz pek gelemedim. Eve geldim bişeyler atıştırdım fırına yemek koydum 6 dan sonra spora sonrada market alışverişine gitcez çamaşır ve kurutma makinası alcaktık markaya karar verdik Carrefour da hoover marka inşallah sorun yaşamayız.

Gunaydin canlar, mutlu persembeler:) Yarin tartida yuzunuz gulsun, hedeflerinize 1 hafta daha yaklasin. haeshin mezun mu oluyorsun nehir gozlum?
Daha degil demet listenin uzatmalisi oldum resmen :)))) ya 60 a dusecegim muhtemelen bir hafta sonra ama 58 e cekmek istiyorum yüzüm yok soylemeye :))) kac aydir listedeyim bi ara kacamaklar olunca mezuniyet gecikti falan. Acaba listede yzatmali kalinca birilerinin listeye girmesine engel oluyor muyum diye dusunmeden edemiyorum Yawrukush kaptanim ne diyosun listede yer var mi hi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…