Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay cok sevindim evet kabizliga kesinlikle bire bir sabah yiyorum ben iyi oluyor. Ceviz de yiyebilirsin tereyagli kayisiyla beraber

Bugün kapı çaldı eşime kapıyı açtım. Bana baktı ve " sen baya inceldin varya !" Dedi o kdar mutlu oldum ki... Aslında kg olarak 2 kilo verdim ama görsel etkisi daha fazla kesinlikle.. Sanırım doğru yoldayım. Sabah + çıktım. Ama bugün maydonozları yedim içtim suya devam ... Yarın inşallah artı çıkmayacağım 2 ay sonra mezun olsam daha ne isterim ki....

Cok ilginc mis ya gecmis olsun dedigin gibi baska dert vermesin

30000 miiii iki hafta once bugun pariste gezdigim 25000 i gordum :)) aaahh ne guzel haftaydi

Gecmis olsun derya nasil oldu oglun simdi bulasici hastalik de.mi o

Menum
Sabah
13 zeytin
Zeytinyagi
Peynjr
Bol kasarli 2.5 yumurta omlet
Tereyagli kayisi

Öğle
Sade kahve ve cay

Aksam
Etli nohut
Bulgur pilavı
Salata
Maydanoz suyu iccem simdi
Yesilcay da icerim aksam
Su 2.5 lt gecmistir daha icerim
16479 adim yuruyus 1 saati sabah 30 dk si ogle tempolu da var bu rakamin icinde daha.bisiklet surerim yazarım
Sabahi merak ediyorum
Kaptanlarim bisey sorcam kilo bildirimini saat kaca kadar yapabiliyoruz.

Ne tatli birşeydir bu :))

İyi sekerim tavuklar ve ben ee malum izinde tavuklari buraktim kg aldim :) ramazandan cok korkuyorum bilmiyorum bakalim nolcak halim
Ramazanda kilo veriyorum ben genelde sende aksi mi oluyor canim niye korkuyorsun

Canım çok az şeyler var burda dikkat etmeniz öneririm birden yemeyi kesince birkaç gün sonra ters etki olmasın vücut kriz geçirebilir :/

İyi akşamlar kızlar moralim o kadar bozuk ki insanları tanıdıkça hayvanları sever oldum artık, biri bir lafını bekliyor ki kuyunu kazsın resmen , hele ki iş hayatında bu durum fazla fazla var, işe girecek olan arkadaşlara sesleniyorum isteyken sakın herkesi kendiniz gibi bilmeyin insanlar türlü türlü, arkandan iş çevirirler ruhun bile duymaz , işini yapıp çıkacaksın o kadar , bugün o kadar bunaldım ki şantiyedeyim çok konuşmam da sadece bugün bir lafım oldu bir kişiye o laf döndü dolaştı evrilip çevrildi abim gibi gerçekten sevdiğim kişiye ulaştı şok oldum bir anda örgüt gibi yayıldıo kadar sinirlerim bozuk ki Süt içtim yatarım birazdan off of ,siz siz olun sakın kimseye birşeyinizi anlatmayın çevrenizde sizi kıskanan birileri her zaman olacaktır adım atarken dikkat edin kimseye ama hiç kimseye güvenmeyin

Geçmiş olsun canım... Dikkat et kendine..

İyi akşamlar kuzularım nasılsınız bugün :) menümü yazmandan biraz alıntılara cevap yetiştireyim de sonra devam.

Ay cok sevindim evet kabizliga kesinlikle bire bir sabah yiyorum ben iyi oluyor. Ceviz de yiyebilirsin tereyagli kayisiyla beraber

Günde 1 ceviz yemeye çalışıyorum onu da sabah alayım bari :)

Ahhh ah keşke benim popomda güzel bir popo olsa da üzerinde çay servisi yapsam benimki tamamen basenden oluşuyor malesef

Ahh Can'ım yaa sen sen ol sana başkalırının sırlarını anlatanlarla başkalarının sıkıntılarıyla dalga geçenlerle ve senin yanında birine iyi davranıp arkasını döner dönmez laf edenlerle kesinlikle arkadaşlık etme. Seninle birisinin dedikodusunu eden başkasıyla da senin dedikodunu eder hiç güvenme onlara. Yarın da ilk iş o lafı taşıyan cadının saçını başını yol

Menüm

Sabah
Omlet
3 teryağlı kayısı

Öğlen
Izgara Hindi
Salata
Enginar
Jelapeno
1 sk makarna
Yoğurt

Ara
2-3 cranberry, kaju, badem, 2 tereyağlı kayısı, 1 ceviz

Akşam
Izgara et
2 yk b pilavı
Yoğurt
Salata

Ara 2 çatal ıslak kek ( yarın misafir var onlar için yaptım ama tipi biraz kayık oldu tadı Nasıl diye kontrol amaçlı bir kuru bir yaş yerinden yedim)

Spor ripped in 30 2. Hafta ~3500 adımlık yürüyüş
Su bol
Yeşil çay 2
Form 1

Geçmiş olsun canım... Dikkat et kendine..
Artık daha dıkkat etmeye basladim herkesle selam selam o kadar , fazlasına gerek olmadığını anladım
Bunu yapan bi erkek , kimseye güven olmuyor iyi niyet hep şu istimal ediliyor bir yerde insan faktörü varsa o yerde hep huzursuzluk vardır, en güzeli bu yüzden herkesle mesafeli olmak o kadar , çok fena akıllandım çok gerginim titriyorum ya

Cqnim bu heryerde gecerli . herkese gerektigi dozU verceksin . sen herkesin acigini bileceksin ama sen acik vermiceksin . yani herkes sana gebe kalsin . . terbiyesizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…