- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
kız bir öncesi sonrası yapsana çok merak ettim seni ve değişimini
Esim iki gundur yogun gecti ihmal ettim seni kuzum ozur:) biraz kizlar belirliyor benim telefonu elime alis vakitlerimi :) simdi menumu yazacagim okuyacagim geçmişi.Eşim nerdesin sen
Beni birakip gittin kuzum
Gozlerim seni aradiii
Ay cok sevindim evet kabizliga kesinlikle bire bir sabah yiyorum ben iyi oluyor. Ceviz de yiyebilirsin tereyagli kayisiyla beraberGünaydın herkese :)
Can'ım benim kabızlık sorunuma da çok çok iyi geldi annem bile farketti diyor. Resmen ailemizi bir çok dertten kurtardın Can'ım yaa :)
Böyle güzel tariflerin varsa paylaşırsan sevinirim.
Menü güzel Can'ım öğlen biraz hafif olmuş. 100 kalori bir ana öğün için çok az bence. Bir de hiç yoğurt tüketmiyorsun galiba?
Sporun da güzel
Allah yardimcin olsun kardes yeme :))))Aaaa tatil dedinizde
haftaya bugün bizde Gaziantep'e memlekete gidiyoruz. 5Haziran. sabah erken saatte döncez tekrar.
Antep yemeklerini bilen bilir. Nabıcam ben
Cok ilginc mis ya gecmis olsun dedigin gibi baska dert vermesinKizlar sabah uyumusum
Kahvaltidan sonra kosturarak deterjan aldim bir basladim simdi oturdum
Ogle yemegi yedim dus alip kizimi alip karnini doyurup okula gidecegim saniyorumki bugun spor yapamayacagim ama beslenmemle dengelerim
Kuzimin ogretmeni aradi
Yine kanamis burnu
Soranlar olmus toplu yazayim
Damarlari ince ve cok beyaz kizim
Sicakta guneste oluyor
Uyku uyurken oda havasizsa oluyor
Check up yaptirmistik 7yasindan once mudahele edemiyorlar
Ben her yaz hergun boyle kan temizliyorum maalesef
Neyse Rabbim dermansiz dert vermesin
Bunlar ufak sorunlarrre
Benden boyle kizlar
30000 miiii iki hafta once bugun pariste gezdigim 25000 i gordum :)) aaahh ne guzel haftaydi
benim 2mayıs 2015 tarihinde 30750 adımım var uygulama aralıklarla en mükemmel gününüz diye uyarıyor
senin neyin var canım hayırdır ?
maşallah canım benim
pilav kesmene bişey diyemem ama ekmekten çok çokda kesme canım
nefsini köreltmişsin canım
tebrikler tatlımmmm
emeğinin karsılıgını cok güzel alıyorsun
bende 75 sguat yapmıstım ama
Gecmis olsun derya nasil oldu oglun simdi bulasici hastalik de.mi oOff offf...
Oglani sabah giydirirken baktim ayaklarin da kirmizi noktaciklar var ama sinek isirmis gibi, baska heryerine baktim yok. Aksam yemek yerken farkettim ağzının içi çilek gibi olmuş, sora kasinmalar filan basladi. Aldi babasi goturdu acile nur topu gibi Kızıl hastaligimiz oldu. Yarin poliklinige goturucem, antibiyotik igne vurmuslar devamini daa yazmislar. Atesi filan yok hic basindan gecen var mi ?
Popo guzeldirOyy ne güzel yaa bana niye kimse böyle şeyler demiyor?Ben insan deilmiyem? Anca annemin "kilo verdin ama popon aynı duruyor" sözleriyle demotive oluyorum gerçi 1 ay kadar önce bi kaç kişi demişti ama banane banane ben de istiyorum
Yeppudaaa :))))Günaydın kızlarrr çok mutluyum dünle aynı kiloyla uyandım yeppuda :))
Ne tatli birşeydir bu :))
Ramazanda kilo veriyorum ben genelde sende aksi mi oluyor canim niye korkuyorsunİyi sekerim tavuklar ve benee malum izinde tavuklari buraktim kg aldim :) ramazandan cok korkuyorum bilmiyorum bakalim nolcak halim
Canım çok az şeyler var burda dikkat etmeniz öneririm birden yemeyi kesince birkaç gün sonra ters etki olmasın vücut kriz geçirebilir :/merhaba nasılsınz?
dün ki menüm
sabah
cok az peynr
1 yada 2 dılım ekmek hatrlayamdm suan
çay
ara yeşilçay
oglen
haslama tavuk yanında 1 patatets haslaması
salata
ara
yeşilçay
aksam
yemek yemedm 2 dilim sucuk bıraz ekmek koparıp ıcıne koydm
bide esimin max dondurmasndan 1 ısırık
su 2 lt ustunde
spor yok
Dahlia_ bnnu zey zey
İyi akşamlar kızlar moralim o kadar bozuk ki insanları tanıdıkça hayvanları sever oldum artık, biri bir lafını bekliyor ki kuyunu kazsın resmen , hele ki iş hayatında bu durum fazla fazla var, işe girecek olan arkadaşlara sesleniyorum isteyken sakın herkesi kendiniz gibi bilmeyin insanlar türlü türlü, arkandan iş çevirirler ruhun bile duymaz , işini yapıp çıkacaksın o kadar , bugün o kadar bunaldım ki şantiyedeyim çok konuşmam da sadece bugün bir lafım oldu bir kişiye o laf döndü dolaştı evrilip çevrildi abim gibi gerçekten sevdiğim kişiye ulaştı şok oldum bir anda örgüt gibi yayıldıo kadar sinirlerim bozuk ki Süt içtim yatarım birazdan off of ,siz siz olun sakın kimseye birşeyinizi anlatmayın çevrenizde sizi kıskanan birileri her zaman olacaktır adım atarken dikkat edin kimseye ama hiç kimseye güvenmeyin
Ay cok sevindim evet kabizliga kesinlikle bire bir sabah yiyorum ben iyi oluyor. Ceviz de yiyebilirsin tereyagli kayisiyla beraber
Popo guzeldir
Ne tatli birşeydir bu :))
Ramazanda kilo veriyorum ben genelde sende aksi mi oluyor canim niye korkuyorsun
Canım çok az şeyler var burda dikkat etmeniz öneririm birden yemeyi kesince birkaç gün sonra ters etki olmasın vücut kriz geçirebilir :/
İyi akşamlar kızlar moralim o kadar bozuk ki insanları tanıdıkça hayvanları sever oldum artık, biri bir lafını bekliyor ki kuyunu kazsın resmen , hele ki iş hayatında bu durum fazla fazla var, işe girecek olan arkadaşlara sesleniyorum isteyken sakın herkesi kendiniz gibi bilmeyin insanlar türlü türlü, arkandan iş çevirirler ruhun bile duymaz , işini yapıp çıkacaksın o kadar , bugün o kadar bunaldım ki şantiyedeyim çok konuşmam da sadece bugün bir lafım oldu bir kişiye o laf döndü dolaştı evrilip çevrildi abim gibi gerçekten sevdiğim kişiye ulaştı şok oldum bir anda örgüt gibi yayıldıo kadar sinirlerim bozuk ki Süt içtim yatarım birazdan off of ,siz siz olun sakın kimseye birşeyinizi anlatmayın çevrenizde sizi kıskanan birileri her zaman olacaktır adım atarken dikkat edin kimseye ama hiç kimseye güvenmeyin
Artık daha dıkkat etmeye basladim herkesle selam selam o kadar , fazlasına gerek olmadığını anladımGeçmiş olsun canım... Dikkat et kendine..
Bunu yapan bi erkek , kimseye güven olmuyor iyi niyet hep şu istimal ediliyor bir yerde insan faktörü varsa o yerde hep huzursuzluk vardır, en güzeli bu yüzden herkesle mesafeli olmak o kadar , çok fena akıllandım çok gerginim titriyorum yaİyi akşamlar kuzularım nasılsınız bugün :) menümü yazmandan biraz alıntılara cevap yetiştireyim de sonra devam.
Günde 1 ceviz yemeye çalışıyorum onu da sabah alayım bari :)
Ahhh ah keşke benim popomda güzel bir popo olsa da üzerinde çay servisi yapsam benimki tamamen basenden oluşuyor malesef
Ahh Can'ım yaa sen sen ol sana başkalırının sırlarını anlatanlarla başkalarının sıkıntılarıyla dalga geçenlerle ve senin yanında birine iyi davranıp arkasını döner dönmez laf edenlerle kesinlikle arkadaşlık etme. Seninle birisinin dedikodusunu eden başkasıyla da senin dedikodunu ederhiç güvenme onlara. Yarın da ilk iş o lafı taşıyan cadının saçını başını yol
Cqnim bu heryerde gecerli . herkese gerektigi dozU verceksin . sen herkesin acigini bileceksin ama sen acik vermiceksin . yani herkes sana gebe kalsin . . terbiyesizlerİyi akşamlar kızlar moralim o kadar bozuk ki insanları tanıdıkça hayvanları sever oldum artık, biri bir lafını bekliyor ki kuyunu kazsın resmen , hele ki iş hayatında bu durum fazla fazla var, işe girecek olan arkadaşlara sesleniyorum isteyken sakın herkesi kendiniz gibi bilmeyin insanlar türlü türlü, arkandan iş çevirirler ruhun bile duymaz , işini yapıp çıkacaksın o kadar , bugün o kadar bunaldım ki şantiyedeyim çok konuşmam da sadece bugün bir lafım oldu bir kişiye o laf döndü dolaştı evrilip çevrildi abim gibi gerçekten sevdiğim kişiye ulaştı şok oldum bir anda örgüt gibi yayıldıo kadar sinirlerim bozuk ki Süt içtim yatarım birazdan off of ,siz siz olun sakın kimseye birşeyinizi anlatmayın çevrenizde sizi kıskanan birileri her zaman olacaktır adım atarken dikkat edin kimseye ama hiç kimseye güvenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?