- 20 Eylül 2012
- 22.127
- 89.215
- 798
hosgeldin ablacim..Yaptım ama bir bakarmısınız yapabilmişmiyim takım katılım formunu
Ben Ozge,27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var 3 yasinda, 2.bebis geliyor kismetse, beden egitimi ogretmeniyim.
Her ne konuda yardima ihtiyacin olursa 7/24 buradayim :)
evet ablam spor yaptikca, kas kitlen arttikca, metabolizman canavar gibi calisacak, kilolari vereceksin:)Vuuhuuu tebriklerrr kankam süpersin.
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun.
Hedefe yaklaşınca geri çekersin istersen canım hedefi yukarı çekmek zor ama aşağı çekmek kolay.
Artık spor ödemi gitmiştir dimi canım spora devam ettikçe kilo vermeye devam etcem yani
Hoşgeldin canım takımımıza
biz hic kusuyor muyuz tiramisu yedin diyee soyle bakeem:)küstüm size
ablam bu hafta gunluk egzersizlere ara verdik.Bugünün egzersiz ne yapacağım yeni üye Olduğum için göremedim
bu hafta, haftanin 1 gunu,egzersiz yarismasi duzenleyecegiz.
eger egzersiz konusunda yardima ihtiyacin olursa, ben yardimci olurum:)
esleri bugun yenileyecegim canim,elbette seve seve:)KaptanimYawrukush
Beni bu arkidisimle es yaparmisinnnn
Zayiflatayimmmmda gorsun gununu
Hep pesinde gezerimmm bolcada ceza veririmmm
eti senin kemigi benim
elbette vereceksin ablacim, hic suphen olmasin:)Gecen sene spor salonuna gitmiştim 1 ayda 8 kilo vermiştim inş bu senede veriririm
oo egzersiz programin gayet guzelmis:)Tskler zaten günde 4 kilometre yürüyorum regle Olduğum için bıraktım yürümeyi ve ayrıcada egzersiz yapıyorum ip şnavv mekik internetten egzersiz videoları kendimce yapıyorum
amin canim:)Allaha sükür iyi olmana sevindim Özgem.
Hayir olsun insallah gülüm
Aramiza hosgeldin fatos abla, benim cevabim biraz gec kaldi kusura bakma :)
takimimiza taze bir kan geldi ne guzel:)Hoşbulduk iddialı biriyim
oglan nasil oldu ablam?Uzun bir aradan sonra Merhaba .
Benim oglanla kafayı bozdum ben.
Bir dert bitiyor biri başlıyor.
Neyse artık burdayım. Diyet düzenli yapamadım ama yine de kilo verdim .
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 86.5
Fark 1.2 fena değil sanırım.
Yawrukush Kaptanim sorun yoksa devam ediyorum
sen nasilsin?
2 kilo gitmis tebrikler..
Elbette devam ediyoruz ablacim, katilimini arttirsan da listede gorsek seni keske:)
bende gurbet kusuyum ablam, tekrar hosgeldin:)bende memnun oldum derya :) kusura bakmayin gec cevap yazdim , kizimi kitaya biraktim alisveris derken eve geldim 13.00 --1 saatlik zaman farkini hesaplarsak saat orda simdi 14:15 olmali. burasi kalabalik oldukca iyi en azindan gurbet yanlizligimada iyi geleceksiniz. sabah tartildim dedigim gibi 67.4 ile basliyorum onceki kilo verme macerami hesaba katacakmisiniz bilmiyorum bu arada ocak 11 de 79 kilo ile basladim. simdi sizlerle 67.4 ile start veriyorum
spor :) hic haz etmedigim bir konu ve simdi spor hocam marki aramam lazim surekli erteliyorum ve gitmiyorum bu yazidan sonra ariycam termin yapicam :) artik el mahkum gidilecek
takimimiza katildigin kilonu baz alacagiz.
egzersizde mutlaka sart kilo vermek icin:)
canim bebis istegi gelmis bence, insallah hayirli zamanda kucaginiza alirsiniz kuzum:)Kızlar çok şükür regl oldum
Ama itiraf etmeliyim biraz bebiş için umutlanmıştım.
Öyle bir faaliyetimiz olmadı ama insanın içgüdüsü sanırım belkide artık zamanı gelmiştir
Yawrukush inan bütün şişliği vücudumda hissediyorum özge bana 500 gram bile fazla geldi.
58leri görünce
afiyet olsun :)Şekersiz Türk kahvesi içtim
az kaldi mezuniyete az canim:)
ohhh superrr:)Ay sabah elektrikler bir gitti yeni geldi
Ufaklik uyanmadan attim kendimi bantin ustune
Iyice bir terliyimmm bakalimmmmm
agustosa kadar mezun ederiz seni guzelim:)benim de kız kardeşimin ağustos sonunda düğün var, düğünden bir gün sonrada tatile çıkıyorum. yani ağustos başına kadar iki ayda mezun olmam lazım ki yeni fiziğime göre elbisemi alayım