evet ablacim her cuma ac karnina,wc sonrasi, ciplak tartiiyoruz:)Haftaya bende kilo kaç verdim bildiririm bu hafta yeni başladım hadi inş
insallah Ebrum:)Birincilik bizim, bizi kimse tutamaaaaaaazzzz
Tebrikler kuzum, süper vermissin
Kolay gelsin Mervem, aldiklarini cok merak ediyorum
Özgem geçmiş olsun gebelikte kalsiyum eksikliği kalça ağrısına neden olabiliyormuş süt içmeyi ihmal etme akını öpüyorumCanlarim bugun takima ugrayamadim, epey bulantili birgun gecirdim.
Akin ben rahatsizim diye epey huysuzlandi.
Birde ustune kalca agrisi eklendi nedendir bilmem, dokuluyorum:))
Yururken sekiyorum, oturup, kalkmak sIkInti..
Tum gun dinlenmeye calistim, oglanla ne kadar mumkun olursa..
Yarin sari kartimizi sildirecegimize inancim tam, guzel eksilerde gorulmus bugunden:)
Kilo bildiriminizi yapmak icin acele etmeyin guzeller..
Wc sonrasi, ac karnina ve ciplak tartilin litfeeeeen:)
Siz tum bu sartlari yerine getirene kadar bizler bekleriz..
Alintilarimi uyuyup kalmazsam yazacagim:)
Hepinize iyi uykular, guzel guzel dinlenin canlar..
Yarin basgul hepimizi guldursun, biz hamisler haric @E-brulim , M M_atruska , @asya_01 :)
canim Saadetim sagol kuzum, sut ve sut urunleri tuketmede ustume yok:)Özgem geçmiş olsun gebelikte kalsiyum eksikliği kalça ağrısına neden olabiliyormuş süt içmeyi ihmal etme akını öpüyorum
Evet kuzum olabilr oh tadını çıkarın hemencecik iyileş :)canim Saadetim sagol kuzum, sut ve sut urunleri tuketmede ustume yok:)
cift kisilik yatakta Akinla uyuyoruz Trye geldigimizden beri bence bu yuzden agrilar:)
sagol canim,Allaha emanet olun..
insallah canim benim,opuyorum cok:)Evet kuzum olabilr oh tadını çıkarın hemencecik iyileş :)
Sinir oldum özür dilerim hepinizden çekildiğim tartı bozukmuş fazla çekmiş yeni tartı aldım
guncel kilon kac ablacim?Sinir oldum özür dilerim hepinizden çekildiğim tartı bozukmuş fazla çekmiş yeni tartı aldım
Istersen çikarma gozum ustundeeeeeevalla tiramisunun acısını cıkartcam akşama baya tempolu koşcam koşu bandında.
dimi canım
Nasıl düzeltebilirim kilo 70 yazmıştım buradasikma canini bu kotu bir haber degil neticede
Suanda çekildim 67,2 tekrar özür dilerim düzeltilirse sevinirimguncel kilon kac ablacim?
hic merak etme o is tamam canim:))
evet bir netlessin sonucumuz en guzel kutlamayi hakettik :)Yasasin ya hersey istedigimiz gibi olduuuu
Cooook ugrastikkkkkk
Netleşsinde kutlayalimmmmmm
tekrar yaz simdi ablam ben duzelteyim:)Nasıl düzeltebilirim kilo 70 yazmıştım burada
tamamdir ablam duzelttim:)Suanda çekildim 67,2 tekrar özür dilerim düzeltilirse sevinirim
etimi kıvırmada
hic sorun degil:)Çok Tşk ederim tartının gazabına uğradım
Walla sporsuz uyumak yok kuşum haberin olsunetimi kıvırmada
yada cimdikleme beni taaammı spor yapmadıgımda
kız biz senle bir ay eş olalım bana cok cekici gelmeye başladın sen dahadaWalla sporsuz uyumak yok kuşum haberin olsun
En kotu gun 300 ip atlama 100 mekik o da çok yorgunsan temizlikti misafirdi anlamam
Ben spor yapamadim diye sabah 5te kalktigimi biliyorum şenay sahit emzirmeye kalkmisti yazismistikkkk hiccc kacamazsin
Walla sporsuz uyumak yok kuşum haberin olsun
En kotu gun 300 ip atlama 100 mekik o da çok yorgunsan temizlikti misafirdi anlamam
Ben spor yapamadim diye sabah 5te kalktigimi biliyorum şenay sahit emzirmeye kalkmisti yazismistikkkk hiccc kacamazsin
severim sizin es olma potansiyelinizikız biz senle bir ay eş olalım bana cok cekici gelmeye başladın sen dahada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?