- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
bende öyle düşündüm canım haftada 700 gr versem... olur yani neden olmasın dimi... metabolizmam sanki yavaş millet emziriyor paldır küldür veriyor homili gıtlak yediği halde tamam kaçırıyorum ama veremiyorum yani. bir diyetisyene gidip değerlerime baktırsam mı ?canim gayette verirsin.
sporuna asil, neler yemen gerektigini zaten biliyorsun..
emziriyorsun birde, ayda 3 kilo hedefin,haftada 750 gr elbette verirsin...
Allah razı olsun cnaım çok saol desteğin içinkos kos kos canimin ici:)
anca yanar hiramisular:)
isinlan canim, demotive olmak yok..
diyeti cozdun coktan, hemen sporaaa...
Benimde amacım o valla. Etrafda kimsede yok. İki canlısın ye diyende olmazinşallah bitanem süper olucaksın hamileliğindede çok almadan sağlıkla bebeğini karnında büyüteceksin . ben ilk gebeliğimde 11 kg aldım ikincisinde 13 kg ikisinde de 63 ile doğuma gittim :) ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar karlısın
haftada 500gr-1 kg arasi verilen kilo en sagliklisi ablacim.
hamur islerini, sekeri hayatindan cikar.
ekmegi tam bugday veya kepekli ekmek olarak her ogunde 1er dilim tuketebilirsin.
her turlu et yemegi,tavuk,balik,ciger vs gonlunce doyasiya yiyebilirsin.
her turlu sebze yemegini ve sebzelerin pismemis halini doyasiya yiyebilirsin.
tatli istegini 1-2 kare bitter cikolata,2-3 adet kuru meyve ve tarcinli sut ile bastirabilirsin.
ara ogunlerinde kahve,yesil cay, bitki caylari tuketebilir yaninda badem,ceviz,findik vs gibi cerezlerden 1 avuc kadar tuketebilirsin.
Yogurt ve salatayi yemeklerinin yanina ekleyerek masadan tamamen doymus olarak kalkabilirsin.
hergun 1 porsiyon meyve tuketebilirsin.
her cuma gunu tarti bildirimi sonrasi 1 ogun diledigin herseyi yiyebilirsin gonlunce.Bu da haftalik odulun olur, yeni haftaya motive olarak baslarsin:)
egzersizi ve bol su tuketmeyide ihmal etmezsen zapzayif olursun:) F Fyfyfy
Canım ya o kadar saçma sapan insanlar var ki bazen pes diyorum , umursamamayı öğrendim, bugün zaten o da anladi , ne konuştum ne yüzüne baktım arada laf vurup sustum herkes haddini bilsin ama en iyisi resmi olmak herkesle gerektiği kadarAyipsin insan saarafi var karsinda bi bakista anlarim.kimin ne oldugunu . hayat ve insanlar beni boyle yapti
Wallahi ders oldu , öbür isimde arkadaşlarım hep çok iyi insanlardır herkesi aynı mı sandım naptim burası bir garip bir anda olayların içinde buldum kendimi , nisanlim da çok kızdı nie herşeyini anlatırsın ki dedi işini yap çık, walla öyle ya ...Canim insanin oldugu her yerde oluyor.laf tasima herkes bir degil. Onemseme ders olsun bi daha.hic biseyini anlatma. Ben de cok cok aci ogrendim cenemi tutuyorum.artik. kim naparsa yapsin icimde kalsın sonra uzulmeyim.diyorum.geciyorum. iyi.geceler sana huzurlu uyu boşver telasin cok senin bi de ona buna kafa takma
Kesinlikle , zaten belliydi nasıl biri olduğu ama belki dedim hani hoş sohbetli bi ofis olsun istedim ama artık hiç umrumda değil işimi yapıp çıkarım insanlar gerçekten kötü. ..Üzülme Can'ım zor yoldan da olsa öğrendin onun ciğeri beş para etmez biri olduğunu.. Ders çıkarmışsın ileriki hayatında çok faydasını göreceksin.
Börekler senin sıkıntılarının çözümü değil yeni sıkıntılar yaratacak sana . Bedenine iyi bak o da sana iyi baksın.
G çmiş olsun canım doktor verdimi antihistaminik birşeyler?
Haklısın yavrukusum kimseye güvenip de sırrını açma o da söyler dostuna derler , burası ondan da fazla yani ufak bir lafım la kendimi olaylar olaylar ahyyy :))haeshin canim hedefi cekeceksen asagi yarin bildireyim guzelim, listede sizler icin her zaman yer var:)
Asyaca oglan nasil oldu canim?
bnnu guzelim insanlara malesef her zaman guvenmeme payi birakmalisin, boyle insanlarla da her zaman mesafeli ol canim..
@edsofi canim eski yeme duzenine don, yumurtalar, tavuklar seni bekler..SIkIntidan yemek yemek , sIkIntilarin cozumu degil sende biliyorsun guzelim..Is konusunda da hayirlisi olsun..Oglanin sunnetinde son durumunuz nedir?
@abesle_istigal canim sen 125 kilodan bu kilolara gelerek iltifatlari coktan hakettin..
happy_moon canim ne guzel bir motivasyon olmus esin taafindan:)
@AKovser senin canin sagolsun gulum, listeler muhim degil.
@Ollalla nerelerdesin canim?
@zey zey canim regli epey gecikmis, insallah biran evvel gelirde rahatlarsin:)
@Saadetim33 miniginin hareketleri baslamis gozun aydin guzelim:)
E-brulim bugun nasil oldun canimin ici?
@Harpy canim tuvalet sorunu cozulmus cok sevindim:)
@melinda23 canim biraz kafa dinleme zamanin gelmis senin canim:)
@gogo2405 ablam yuzuyor musun bensiz:)
@CheGuevera mezun guzelimmm nerelerdesin??
muhteŞEMİZ YA BU HAFTA MAŞALLAHHHHHHHGuzellerim 3 takim kaldi bildirim yapmayan, suan itibariyle ortalamamizla ilk siradayiz
haeshin Busem, amazonum kaldi bildirmini bekledigimiz..
Bildirim yapmayan 3 takimida gecip haftanin birincisi olursak varya, Alllaaaaaaaahhh
Bugun kipir kipirim, yerimde duramiyorum, denize bile gidemedim, bildirimleri takip edeyim diye,severim hepinizi
biliyor musun ben hamileliklerimde hiç olmadığım kadar sağlıklı besleniyorum şöyleki; normalde bir şeyler çektiğinde canın, nefsine hakim olamıyorsun sıkıyorsun mayonezi köfteye, atıyorsun azına lokumları vs ama hamileliğimde annelik iç güdüsü ile şöyle düşünüyorsun azına sokacağın her neyse "parmak kadar bir bebek var içimde, bu yediğim ya ona zarar verirse ?" diye düşünüyorsun. ben o yüzden ne asitli içecek, ne paketli gıdalar yada zararlı denilen ürünleri yemedim yiyemedim. sende öyle düşünürsen günahtır bebeğime dersen eşinin kapılardan itmesine gerek kalmaz üstüne zayıflayarak bile hamilelik geçirirsin topaç gibide doğar bebeğin. 3.5 kilonun altında da doğmadı benimkiler üstüydüler :):)Benimde amacım o valla. Etrafda kimsede yok. İki canlısın ye diyende olmaz
Kuzenim dogum yaptı gecen hafta. 11 kğ almış oda. tipine bayıldım. İmrendimde
Yapım cok müsait almaya. Hamileyken dikkayt etmezsem eşim arkadan ittirir gecemem kapıdan falan
ayy azından bal akıyor amin inşAllahkız niye help diyip bagrış cıgrış yapıon.
spora asıl verirsin kuzum
onca kiloyu vermişin sen. 5.5kğ yaglar korksun senden
Annelik bu işte :) canim ya insan kendinden önce onu düşünüyor demi , nasıl bir duygu acababiliyor musun ben hamileliklerimde hiç olmadığım kadar sağlıklı besleniyorum şöyleki; normalde bir şeyler çektiğinde canın, nefsine hakim olamıyorsun sıkıyorsun mayonezi köfteye, atıyorsun azına lokumları vs ama hamileliğimde annelik iç güdüsü ile şöyle düşünüyorsun azına sokacağın her neyse "parmak kadar bir bebek var içimde, bu yediğim ya ona zarar verirse ?" diye düşünüyorsun. ben o yüzden ne asitli içecek, ne paketli gıdalar yada zararlı denilen ürünleri yemedim yiyemedim. sende öyle düşünürsen günahtır bebeğime dersen eşinin kapılardan itmesine gerek kalmaz üstüne zayıflayarak bile hamilelik geçirirsin topaç gibide doğar bebeğin. 3.5 kilonun altında da doğmadı benimkiler üstüydüler :):)
Teşekkür ederim canimcanım süpersin süper
YehuuuuuGuzellerim 3 takim kaldi bildirim yapmayan, suan itibariyle ortalamamizla ilk siradayiz
Bildirim yapmayan 3 takimida gecip haftanin birincisi olursak varya, Alllaaaaaaaahhh
Bugun kipir kipirim, yerimde duramiyorum, denize bile gidemedim, bildirimleri takip edeyim diye,severim hepinizi
Dipnot:5. takimla olan bireysel yarisimizi da yendik guzeller, zaferlere doymuyoruz, masallaaah:))
Birincilik bizim, bizi kimse tutamaaaaaaazzzzGuzellerim 3 takim kaldi bildirim yapmayan, suan itibariyle ortalamamizla ilk siradayiz
Dipnot:5. takimla olan bireysel yarisimizi da yendik guzeller, zaferlere doymuyoruz, masallaaah:))
Tebrikler kuzum, süper vermissin
Kolay gelsin Mervem, aldiklarini cok merak ediyorumCanlarımm nasılsınız biz hala batmandayız yarın döneceğiz alışverişte gayet iyi gidiyor :) inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız:) kilo verenleri tebrik ederim:)
canim tahli yaptirmak istiyorsan yaptir icin rahat etsin ama bence her sey yolunda..bende öyle düşündüm canım haftada 700 gr versem... olur yani neden olmasın dimi... metabolizmam sanki yavaş millet emziriyor paldır küldür veriyor homili gıtlak yediği halde tamam kaçırıyorum ama veremiyorum yani. bir diyetisyene gidip değerlerime baktırsam mı ?
Canım ya o kadar saçma sapan insanlar var ki bazen pes diyorum , umursamamayı öğrendim, bugün zaten o da anladi , ne konuştum ne yüzüne baktım arada laf vurup sustum herkes haddini bilsin ama en iyisi resmi olmak herkesle gerektiği kadar
Wallahi ders oldu , öbür isimde arkadaşlarım hep çok iyi insanlardır herkesi aynı mı sandım naptim burası bir garip bir anda olayların içinde buldum kendimi , nisanlim da çok kızdı nie herşeyini anlatırsın ki dedi işini yap çık, walla öyle ya ...
Kesinlikle , zaten belliydi nasıl biri olduğu ama belki dedim hani hoş sohbetli bi ofis olsun istedim ama artık hiç umrumda değil işimi yapıp çıkarım insanlar gerçekten kötü. ..
Haklısın yavrukusum kimseye güvenip de sırrını açma o da söyler dostuna derler , burası ondan da fazla yani ufak bir lafım la kendimi olaylar olaylar ahyyy :))
Bugünün cuma olduğunu bile unuttum yoksa sabah bildirim yapardım du yaziim :))
@melinda23 canim mesajını alintilamistim da kaybolmuş ya walla keyfim kaçtı birşey yiyesim yoktu saçma sapan insanlar vakit kaybı işime bakar eşime evime giderim artık ne gereği var fazlasına bundan sonra böyle, büyük bi ders aldım
canim keyfini kacirma gereksiz insanlar icin, hele ki kendini hic ac birakma, sen bize lazimsin kuzum:)
hepiniz harikasinizzzzzz:)muhteŞEMİZ YA BU HAFTA MAŞALLAHHHHHHH
ahh o annelik hissiyati hic bitmiyor, gitmiyor Senayim..biliyor musun ben hamileliklerimde hiç olmadığım kadar sağlıklı besleniyorum şöyleki; normalde bir şeyler çektiğinde canın, nefsine hakim olamıyorsun sıkıyorsun mayonezi köfteye, atıyorsun azına lokumları vs ama hamileliğimde annelik iç güdüsü ile şöyle düşünüyorsun azına sokacağın her neyse "parmak kadar bir bebek var içimde, bu yediğim ya ona zarar verirse ?" diye düşünüyorsun. ben o yüzden ne asitli içecek, ne paketli gıdalar yada zararlı denilen ürünleri yemedim yiyemedim. sende öyle düşünürsen günahtır bebeğime dersen eşinin kapılardan itmesine gerek kalmaz üstüne zayıflayarak bile hamilelik geçirirsin topaç gibide doğar bebeğin. 3.5 kilonun altında da doğmadı benimkiler üstüydüler :):)
hosgeldin mavisim, ozledik canimin ici..Canlarımm nasılsınız biz hala batmandayız yarın döneceğiz alışverişte gayet iyi gidiyor :) inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız:) kilo verenleri tebrik ederim:)
isteyerek ilk adimi attin ablam,bizde takimca destegiz sana,basaracaksin:)Canlarım en az 10 kilo vermem Lazım 57 günde iddiam var çünkü sonrada düğün var bu kilo vermek işini başaracağım
ne demek takimda olmasamda!Hadi kızlar inşallah 1. Oluruz takımda olmasam da kalbim tabiki sizlerle azimli hatunlar
Ay bunları demende cok güzel. Evet böyle yaklaşırsam cok cok iyi olur.biliyor musun ben hamileliklerimde hiç olmadığım kadar sağlıklı besleniyorum şöyleki; normalde bir şeyler çektiğinde canın, nefsine hakim olamıyorsun sıkıyorsun mayonezi köfteye, atıyorsun azına lokumları vs ama hamileliğimde annelik iç güdüsü ile şöyle düşünüyorsun azına sokacağın her neyse "parmak kadar bir bebek var içimde, bu yediğim ya ona zarar verirse ?" diye düşünüyorsun. ben o yüzden ne asitli içecek, ne paketli gıdalar yada zararlı denilen ürünleri yemedim yiyemedim. sende öyle düşünürsen günahtır bebeğime dersen eşinin kapılardan itmesine gerek kalmaz üstüne zayıflayarak bile hamilelik geçirirsin topaç gibide doğar bebeğin. 3.5 kilonun altında da doğmadı benimkiler üstüydüler :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?