Benim şansıma hadi inş haftayada oluruz
hosgeldin ablacim..
Ben Ozge,27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var 3 yasinda, 2.bebis geliyor kismetse, beden egitimi ogretmeniyim.
Her ne konuda yardima ihtiyacin olursa 7/24 buradayim :)
evet ablam spor yaptikca, kas kitlen arttikca, metabolizman canavar gibi calisacak, kilolari vereceksin:)
biz hic kusuyor muyuz tiramisu yedin diyee soyle bakeem:)
ablam bu hafta gunluk egzersizlere ara verdik.
bu hafta, haftanin 1 gunu,egzersiz yarismasi duzenleyecegiz.
eger egzersiz konusunda yardima ihtiyacin olursa, ben yardimci olurum:)
esleri bugun yenileyecegim canim,elbette seve seve:)
eti senin kemigi benim @KarKralicesi
elbette vereceksin ablacim, hic suphen olmasin:)
oo egzersiz programin gayet guzelmis:)
amin canim:)
takimimiza taze bir kan geldi ne guzel:)
oglan nasil oldu ablam?
sen nasilsin?
2 kilo gitmis tebrikler..
Elbette devam ediyoruz ablacim, katilimini arttirsan da listede gorsek seni keske:)
bende gurbet kusuyum ablam, tekrar hosgeldin:)
takimimiza katildigin kilonu baz alacagiz.
egzersizde mutlaka sart kilo vermek icin:)
canim bebis istegi gelmis bence, insallah hayirli zamanda kucaginiza alirsiniz kuzum:)
afiyet olsun :)
az kaldi mezuniyete az canim:)
ohhh superrr:)
agustosa kadar mezun ederiz seni guzelim:)
allah evlatlarmızıbagıslasn kuzuummmm canımsnnn normal cnm kasılmalar baslamstr hafıften hafıften hıc panıkleme lutfen
ya kaptanım ben veremedm ya kendımı mutsuz hıssettm hemde cok bu basarıda benım katkım yok malesef
aahhaah özge enişte sensz bieşey yapmak ıstemıo bnce buna sevnmelısın bnmkıde bnsz her ısı halledıo sankı ben dıs kapınn dıs mandalıyımbazen ıyı bsy bazen kotu bsy
selm hg bn melinda 1 kız annesıyım yarısmaya ıstanbuldan katılıyorum ve sanada basarılar dılıyorum
ay zeynep cıddımsn kıyamam sana yaa allah ıstedgn zamanda nasıp etsn ınsallah
aman ben bsy anlamıorm bu lınklerden sen bıze yazarsn kaptanıskomm
allahım bunlardakı es olma askı yoldan sapacakk cekıcı mekıcı dıo tobeeee kafa gıdık
benim kız da bayılıyor =)
Hee ben 30 days shred sandım kolay gele bebem :)
Oley oley oleyyyyy
Yensen yenilsen kalbim hep sende
Oyyyyy bu kızımın en sevdiği şarkı kendinden geçiyor bu şarkıyı duyunca :)
Aayyy cok mahcup oldum canm ya benim iznim bitsin ondan sonra cakisalim :)evet kararımı acıklıyorum ve hodri meydan diyorumedsofi arkadasımaaa gel bayan tavuklu yumurta Eki Görüntüle 1838851
Ben buralardayim canm ben bildirim yapmiyim yoksa kökten atilirim burdanedsofi neredesin guzelim sende yap kilo bildirimi :)
hep birlikte daha da süper olucaz canım. Sen de artık bu ailenin bi ferdisin =)Supersinizzzz
Ole mi diosun canmGüzel olmuş canım menün ve sporun
Yarın tartı günü listede olmasand bildirim yap gülüm toparlarız hep beraber
2.eli boşver canım bizim aldığımız uygun bayaa Carrefour varsa bi bak.
Sensiz yüzermiyim hiç kim demiş onu sulu iftira. Kendine dikkat et balım geçmiş olsun.
Yok canım biz almadık daha bu sene
Ahaaaaaa
Zeynebim herseyde bir hayir vardir, vakti gelmemis demek ki henüz. Allah en hayirli vakitte nasip etsin kuzum ♥
alnımın catına 69,8 yazıp unutmamak istiyorum
antepdekiler şimdi şaşırcaklar beni görünce.baya pofuduk geldimde oralardan
80 kesin vardım
Canlarımm nasılsınız biz hala batmandayız yarın döneceğiz alışverişte gayet iyi gidiyor :) inşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız:) kilo verenleri tebrik ederim:)
Suanda çekildim 67,2 tekrar özür dilerim düzeltilirse sevinirim
bende kendıme es secıp bu hafta yarısa davet etmeı planlıorm bırazdan es terchmle burda oalcgm bekleyın
Kizlar gec kaldim kusura bakmayin
Gecen hafta 62.8
Bu hafta 62.1
Fark 700 gr
Aja aja fighting!!
...ODUL OGUNU ILE ILGILI ACIKLAMA...
Cuma ve cumartesi gunu olmak kosuluyla canlarim 1 ya da 2 ogun (bu haftaki ortalamamiza karsilik) dilediginiz her seyi yiyebilirsiniz.
Pazar gunune kesinlikle sarkmasin oduller, pazartesi yine kilo bildirimimiz olacak ona gore...
Afiyet olsun, motivasyonunuz tam olsun...
CANLARIM BU HAFTANIN 1.SI BIZIZ, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM, HARIKASINIZ...
OZAMAN DANSSSSSSS
Ayy al benden de o kadarSon günlerde kocişime çok sinir oluyordum. gerçekten gıcık mıydı yoksa bende ki hormonlardan mı bilemiyorum Benim takvim 6 gün gösteriyor ama daha mı erken gelecek acaba..
hep birlikte daha da süper olucaz canım. Sen de artık bu ailenin bi ferdisin =)
Evet canım illaki bi sorunu vardır 2. Elde 899 tl hoover ama kullanmadan yorum yapamam tabi iyimi kötümü.Ole mi diosun canm
Gülşen dan dan dan ile bangır bangır ıda ekle ciğerimAhaaaaaa
Benim kosu bandinda dinledigim sarki birde pirlantaaaaa
3aydir vazgecilmezim
bir anda almadık ki bir anda verelim canım. bak ilk sayfada gelişim tablomuz var orda nerelerden nerelere geldik bi baksana =)super olacazz evett :)
bu arada bazan umutsuzluga kapilyorum yavasladi kilo verme olayim malum ,ne zaman 5 li rakamlari gorurum aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?