Canim basiniz sagolsunCanlarım hepinizi tek tek alıntılayamadım baş sağlığı ve tebrikleriniz için çok çok teşekkürler.. Eşim çok kötü oldu uzun zamandır haberini bekliyorduk. Ama yine de ölümün Zaman'ı olmuyor malesef.. Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun inşallah.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
@kitabi geçmiş olsun Can'ım inşallah tekrar hastalanmaz.
Ah Can'ım kıskanmiyim diyorum ama bu ne ayol :) her hafta her hafta :)
Şaka bir yana en az senin kadar mutluyum ben 7leri sen 8leri gördük bu hafta :)
Gayet güzel canım 6lara az kaldı kız :)
Kıskan kıskan :)
Teşekkürler canım
Sen yine 1.sin canım ben geçen hafta +1dim hatırlarsan :) benim gönlümün birincisi sensin hayatım :)
Ama neden ama neden
@Ollalla canım tebrikler :) birinciliği paylaşıyoruz galiba bu hafta :)
Ben de 7 yazıp dolaşsam mı?
Ne güzel özetledin Can'ım yaa :)
Verirsin Can'ım hiç üzülme 3 kilo bile versen spor sayesinde 6 kilo vermiş gibi durursun :)
Bu tablonun adını daralma tablosu olarak mı değiştirsek@Yawrukush
Canım2si 1 aralada glikoz şurubu var onun yerine eve neskafe al sütle kendin yap daha güzel oluyor. Şeker düşmesine de kuru meyve ye kahve yeterli gelmeyebilir..
Bak sen bak iki gun az girdik esimi benden kapmaya calisanlara bak seeennnYok canim ya motivasyonun dusuk bana ihtiyacin var gibi geldi
Niyetim asla kotu degil
Tependeyimmmmm
Kaptan bu iş bende sen merak etme
Afiyet olsun esimSabah
Sahanda yumurta
Peynir zeytin domates salatalik
2dilim tbe az tereyag az recel
Ogle
Cig fistik 5_6 tane
1kuru erik
Yarim hurma
3kuru uzum
Aksam
Kiymali yaz turlusu 1.5tabak
2catal makarna
Salata
3yk yogurt
Su 3lt gecti
Spor
45dk hizli tempo yuruyus
100twist
50 yan mekik
50 ters mekik
100mekik
30 squat
250 dumbell
100 ipsiz ip atlama
Eda aciktan okuyup kariyer yapan iki arkadasim var bu baslangic canim esin basarini gordukce seni desteklemeye baslayacaktir mutlaka. Cok sevindim gercekten. Aja ajaKizlar cok mutluyummmm yaaa ben lise okuyamadim calismak zorunda kaldim . esim ortaokula yazdrmisti kendini 2 senedir . bugun dedimdi benide liseye yazdir irmisin yeni kayit yenilemede :) istersen yazdiririz dedi. Onunda 2 sinavi var verirse eger oda liseye kayit yaptircak. Onceden asla izin vermiyordu . simdi ewet demesi beni sasrtti xunku ben cok okumak istedim ailem okutmadi . bu konu gecmisten bende biyuk bi travva gibi oldu.. Bu yasimda hala ruyalarimi mezun oldugum okul giriyor :) okdar buyuk bi etkisi var dusunun cok mutlu oldum ya sizlede paylasmak istedim mutlulugumu :)
Canim biz tanismadik ben buseGnydın musmutlu haftasonları dilerim
Akinin nice guzel saglikli yaslari olsun ozgecim allah ailenizi hep bir arada tutsun mutlu mesut yasayin hepNasilsiniz guzeller?
Biz annemlerle ayaga kalktik oglana dogum gunu yapalim diye, sabahtan beri kosturuyoruz:)
Aksama misafirlerimiz gelecek, Akinin bu seneki 3. Dogum gunu:)
Bugun oduller bitsin canlarim:)
@LunaDaisies guzelim yarinki sinavinda basarilar, insallah cook guzel gecer:)
Yarin sinav sonrasi bekliyoruz bomba gibi takima:)
@CheGuevera Deryam mezun olarak nasil geciyor ilk gunun guzelim :)
Canim allah omur versin tebrik ederim tecrubeli hala:)) ikiz bakmak kolay yaav heheheHerkese merhabalar...
Dün yengem doğum yaptı.13 ve 14 kez hala oldum :) ikizler ikiside erkek . erken doğum oldu ama doktor üçününüde durumunun iyi olduğunu söylemiş.
Ben akşam abimlere gitdim modem gelecegğimi işitmiş bozulmuş :)
Akşam abimlerde kaldim telde internet yok giremedim dün .
Eve şimdi geldim jillianı ve egzersizlerimi yapıp yemek pişirip tekrar abimlere gidicem.Akşam belki belki diil buyuk ihtimal yine giremicem.
@Yawrukush Kaptan;m senden çarşambaya kadar izin isteyecektim pek vaktim yok gelmeye tatli telaşlar üst üste geldi ama arada vakit buldukca gelicem :) eger tabi izin veririsen ?
Yine sporlari costurmus yoldasim supersinEsim calisiyor
Annem cocuklarla yedi tek basima yemek yedim
Simdide kuzucuklarim oynarken yazayim dedim
Gunes açti belki parka gideriz
Sabah
Peynir domates
1yumurta sarisi
1dilim tbe tereyagli recelli
Ogle
1trilice 2.odulum
Aksam
1tabak kiymali yaz türlusu bu arada patateslerini hic yemiyorum
1kase cacik
Su 3lt yi gecerrrr
1kupa yesilcay
Spor
45dk bant 3 dk yuruyus 2dk koşu seklinde tamamladim muthis terledim
200twister
30 squat
50 ic bacak hareketi
50 makas
75mekik
60ters mekik
50 makas
20 şinav
200 dumbell
Bak sen bak iki gun az girdik esimi benden kapmaya calisanlara bak seeennn
Sagol canim benimYine sporlari costurmus yoldasim supersin
Cok saol canm insallah bakalim vazgecmezse eger :) daha kayit tarihleri aciklanmadiEda aciktan okuyup kariyer yapan iki arkadasim var bu baslangic canim esin basarini gordukce seni desteklemeye baslayacaktir mutlaka. Cok sevindim gercekten. Aja aja
Saol slerim :)Canım benimm çookk sevindim senin adına
İnsqllqh canim ya dua edin bize insalah :)Aa tamam canım kusura bakma lütfen. Kilo bildirimi yaparsan iyi olur izinde olsanda takımdan kopmamış olırsun diye dedim.
Çok sevindim senin adına ve eşin adına bebeğim. Benim tanıdığım iki abi vardı yıllar önce Afyon'da birlikte çalıştığımız ikiside hizmetli olarak çalışıyorlardı önce biri dışardan orta lise ve üniversite bitirdi önce memur öutemet en son hastane müdür yardımcısı olmuştu diğeri ben ordan ayrıldığımda üniversite okuyodu açık öğretim.
Pazartesi yi iple çekiyorum
Cok saol canm insallah bakalim vazgecmezse eger :) daha kayit tarihleri aciklanmadi
Escim canim 40.1 km bisiklet arti suyumu 4.5 yaptim su an patlamaya hazirim karnim şiş ama susuzlugum dinmedi napsam bilemedim:)))Yok eşimKarKralicesi tiramisu yemiş persembe gunu espri ordan gelişti
Sagol canim benim
Yariş oldumu kendimi tutamiyorum
Vaktim olsa keşke daha çok yapsam
Kiyafetim yok alişverişe çikcamm acele ediyorum
Ayni 3_5şeyi giymekten sıkıldım
Menunu okudum sporunu bekliyorummm éşcimmm
Vahsiligine vurgunum ben onun hoyratca silkeleyip atisina gurban :))))Sabah
2 krep
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Aksam
2 pogaca
Su:2.5 lt
Spor: jilian six pack level 2
Ayy bu jili 2 cok vahsi, cok deli cok hunhar ve cok acimasizz
Sabah
2 krep
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Aksam
2 pogaca
Su:2.5 lt
Spor: jilian six pack level 2
Ayy bu jili 2 cok vahsi, cok deli cok hunhar ve cok acimasizz
Yaptim canim level 2Canım dün jili yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?