Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az yemişsin gibi geldi bana sabah daha sağlam kahvaltı yapmalısın canım.
dun cok guzel bir hava vardi bugunde dunku gibi olur umarim kizimla piknik yapariz diye dusunmustum ki simdi yagmuru izliyorum camdan umarim oglene gunes acar
Burdada hava kapanmıştı bi ara neyseki yağmur yağmadı
Ooo bu haftada coşmalıyız bu durumda
Analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah gözünüz aydın olsun canım
Bu bireysel dediginiz ne acaba bilmiyorum ama :) tesekkur ederim
Ortalama hesaplıyoruz ya canım her hafta senin ortalaman diğer bütün takımların yarışmacılarından daha yüksek yani
7 yaş çok değil canım hakkında hayırlısı olsun tabi ki

haeshin killer abs yaptin mi bu bitince ona gecicem ama internette olan bideolar arasina reklam giriyor, dvd de bulamadim internette
Yok kiz six packin 2. Leveline bile gecemedim vakit yaratamiyorum 1. Level cok iyiydi ama. Uzaktan seviyorum bir gun bulusacagimiza inancim sonsuz ama:)))

Yok canım yapmadım ama ilerde yapmayı düşünüyorum :) ya da killer butts falan çıkarırsa onu yaparım belkim no trouble zone yapmıştım o gebertiyordu beni.
Hmm onu duymadim hic. Su 2 yi zayiflama sehidi olmadan bitirirsem bakalim killer e geçicem.

. . .CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ. . .

abesle_istigal - 45dk yürüyüş / 100twist / 50 yan mekik / 50 ters mekik / 100 mekik / 30 squat / 250 dumbell / 100 ipsiz ip atlama
happy_moon - Leslie 2 miles / 5.000 adım / 100 yarım mekik / 50 squat / 25 şınav / 100 zıplama / 100 bacak makas 50 sağ 50 sol / 150 Butt kick / 150 DK / 100 jj
bnnu - 4.540 adım
zey zey - 4.200 adım
mrym77 - 1 saat yürüyüş
Asyaca - Jillian six pack 2
KarKralicesi - 100 zıplama / 100 mekik / 5385 adım
tiffany20 - 6.700 adım / 200 yan mekik / 50 squat / 250 ip atlama

Son düzenleme:
Six pack 2 yaz bi daha akovserimmm ahh ahh benn ne hale girdim onu yapana kadar bi bilsen her harfi degerli benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…