Cok cilgin buse yaaVahsiligine vurgunum ben onun hoyratca silkeleyip atisina gurban :))))
Yaptim canim level 2
Canim basiniz sagolsun
Sabah
2 krep
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalik
Aksam
2 pogaca
Su:2.5 lt
Spor: jilian six pack level 2
Ayy bu jili 2 cok vahsi, cok deli cok hunhar ve cok acimasizz
Killer abs yaptinmi hic canim ?Çok sağol canım
Öyledir jillianım
Killer abs yaptinmi hic canim ?
Az yemişsin gibi geldi bana sabah daha sağlam kahvaltı yapmalısın canım.gunaydin sampiyonlar :)
ben dun veledi uyutayim sizinle rahat sohbet edeyim derken uyuyakalmisim eh haliyle dunku raporda malesef simdiye kaldi
kahvalti : 1 yumurta yaninda roka
ara sutlu kahve
oglen: salata ve kapuska
ara yesil cay
aksam 1 fish cips ve salata
2 lt su ictimtamamlayamadim erken uyudugm icin
1 saat tempolu yurudum ve cumalari temizlik gunu oldugundan camasir yika dip kose vs yorucu gundu ondan uyuya kaldim sanirim
Burdada hava kapanmıştı bi ara neyseki yağmur yağmadıdun cok guzel bir hava vardi bugunde dunku gibi olur umarim kizimla piknik yapariz diye dusunmustum ki simdi yagmuru izliyorum camdanumarim oglene gunes acar
Ooo bu haftada coşmalıyız bu durumda...YARISMA HABERI...
Canlarim 5. takim bu hafta yeniden bizimle yarismak istiyor.Belki bu hafta sizleri yeneriz diyorlar:)Hepinize guveniyorum, bu yarisi alacagiz baska yolu yok
5. takima dostane ziyaretler yapabiliriz guzeller.
Yarismamiz hayirli olsun:)
Analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah gözünüz aydın olsun canımHerkese merhabalar...
Dün yengem doğum yaptı.13 ve 14 kez hala oldum :) ikizler ikiside erkek . erken doğum oldu ama doktor üçününüde durumunun iyi olduğunu söylemiş.
Ben akşam abimlere gitdim modem gelecegğimi işitmiş bozulmuş :)
Akşam abimlerde kaldim telde internet yok giremedim dün .
Eve şimdi geldim jillianı ve egzersizlerimi yapıp yemek pişirip tekrar abimlere gidicem.Akşam belki belki diil buyuk ihtimal yine giremicem.
@Yawrukush Kaptan;m senden çarşambaya kadar izin isteyecektim pek vaktim yok gelmeye tatli telaşlar üst üste geldi ama arada vakit buldukca gelicem :) eger tabi izin veririsen ?
Ortalama hesaplıyoruz ya canım her hafta senin ortalaman diğer bütün takımların yarışmacılarından daha yüksek yaniBu bireysel dediginiz ne acaba bilmiyorum ama :) tesekkur ederim
7 yaş çok değil canım hakkında hayırlısı olsun tabi kiAmin canım cümlemize:) Aslında birisi var ama şöyle ben hoşlanıyorum o da hoşlanıyo ama bi türlü açılamıyo. Hoşlandığını söylemedi ama çok belli ediyo.Bnden 7 yaş büyük bi de... Tabi yani bu iş olmaz biliyorum.Hem yaş farkı var.
Off killer adi bile kiskirtici :)))Cok cilgin buse yaa
Bu da bitsin killer abs e gecicem
Yok kiz six packin 2. Leveline bile gecemedim vakit yaratamiyorum 1. Level cok iyiydi ama. Uzaktan seviyorum bir gun bulusacagimiza inancim sonsuz ama:)))haeshin killer abs yaptin mi bu bitince ona gecicem ama internette olan bideolar arasina reklam giriyor, dvd de bulamadim internette
AhahhaOff killer adi bile kiskirtici :)))
Buts iyidirYok canım yapmadım ama ilerde yapmayı düşünüyorum :) ya da killer butts falan çıkarırsa onu yaparım belkimno trouble zone yapmıştım o gebertiyordu beni.
Al al ozge bana oyle demisti her gun ayni agirlikla degil.degistire degistire yap demistiAaa bide ne sorcam bana artik 1 kg lik dumbell hafif geliyor, 2 kg alsam mi ?
Hmm onu duymadim hic. Su 2 yi zayiflama sehidi olmadan bitirirsem bakalim killer e geçicem.Yok canım yapmadım ama ilerde yapmayı düşünüyorum :) ya da killer butts falan çıkarırsa onu yaparım belkimno trouble zone yapmıştım o gebertiyordu beni.
Tmm canim saolasin ben bi set alayim en iyisi :))Al al ozge bana oyle demisti her gun ayni agirlikla degil.degistire degistire yap demisti
Busee 2.5 mu alsam yoksa aha simdi verioem siparisi netten ? Bir el at kuzumButs iyidir
Six pack 2 yaz bi daha akovserimmm ahh ahh benn ne hale girdim onu yapana kadar bi bilsen her harfi degerli benim icin. . .CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ. . .
abesle_istigal - 45dk yürüyüş / 100twist / 50 yan mekik / 50 ters mekik / 100 mekik / 30 squat / 250 dumbell / 100 ipsiz ip atlama
happy_moon - Leslie 2 miles / 5.000 adım / 100 yarım mekik / 50 squat / 25 şınav / 100 zıplama / 100 bacak makas 50 sağ 50 sol / 150 Butt kick / 150 DK / 100 jj
bnnu - 4.540 adım
zey zey - 4.200 adım
mrym77 - 1 saat yürüyüş
Asyaca - Jillian six pack
KarKralicesi - 100 zıplama / 100 mekik / 5385 adım
tiffany20 - 6.700 adım / 200 yan mekik / 50 squat / 250 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?