Tesekuur ederim :)
Bu bireysel dediginiz ne acaba bilmiyorum ama :) tesekkur ederimCanlarim bireyselde de 2 derecemiz var
1. O Ollalla tebrikler guzelim
2.Harpy harikasin canimmmmm
Hepimizi cok mutlu ettiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-124#post-46678014
Nasilsiniz guzeller?
Biz annemlerle ayaga kalktik oglana dogum gunu yapalim diye, sabahtan beri kosturuyoruz:)
Aksama misafirlerimiz gelecek, Akinin bu seneki 3. Dogum gunu:)
Bugun oduller bitsin canlarim:)
@LunaDaisies guzelim yarinki sinavinda basarilar, insallah cook guzel gecer:)
Yarin sinav sonrasi bekliyoruz bomba gibi takima:)
@CheGuevera Deryam mezun olarak nasil geciyor ilk gunun guzelim :)
Doğum gününüz kutlu mutlu olsunNasilsiniz guzeller?
Biz annemlerle ayaga kalktik oglana dogum gunu yapalim diye, sabahtan beri kosturuyoruz:)
Aksama misafirlerimiz gelecek, Akinin bu seneki 3. Dogum gunu:)
Bugun oduller bitsin canlarim:)
@LunaDaisies guzelim yarinki sinavinda basarilar, insallah cook guzel gecer:)
Yarin sinav sonrasi bekliyoruz bomba gibi takima:)
@CheGuevera Deryam mezun olarak nasil geciyor ilk gunun guzelim :)
Herkese merhabalar...
Dün yengem doğum yaptı.13 ve 14 kez hala oldum :) ikizler ikiside erkek . erken doğum oldu ama doktor üçününüde durumunun iyi olduğunu söylemiş.
Ben akşam abimlere gitdim modem gelecegğimi işitmiş bozulmuş :)
Akşam abimlerde kaldim telde internet yok giremedim dün .
Eve şimdi geldim jillianı ve egzersizlerimi yapıp yemek pişirip tekrar abimlere gidicem.Akşam belki belki diil buyuk ihtimal yine giremicem.
@Yawrukush Kaptan;m senden çarşambaya kadar izin isteyecektim pek vaktim yok gelmeye tatli telaşlar üst üste geldi ama arada vakit buldukca gelicem :) eger tabi izin veririsen ?
Maalesef yok canım.Daha doğrusu karşıma iyi birisi çıkmadı.Sag ol canim.Amin darisi senin basina :) yokmu birisi ??? :)
Maalesef yok canım.Daha doğrusu karşıma iyi birisi çıkmadı.
Amin canım cümlemize:) Aslında birisi var ama şöyle ben hoşlanıyorum o da hoşlanıyo ama bi türlü açılamıyo. Hoşlandığını söylemedi ama çok belli ediyo.Bnden 7 yaş büyük bi de... Tabi yani bu iş olmaz biliyorum.Hem yaş farkı var.kesinlikle cok hassas bir konu iyi kisi dogru kisi sanilip yanilanlardan olmamani dilerim, allahim herkesi iyilerle karsilastirsin
Amin canım cümlemize:) Aslında birisi var ama şöyle ben hoşlanıyorum o da hoşlanıyo ama bi türlü açılamıyo. Hoşlandığını söylemedi ama çok belli ediyo.Bnden 7 yaş büyük bi de... Tabi yani bu iş olmaz biliyorum.Hem yaş farkı var.
Amin canım cümlemize:) Aslında birisi var ama şöyle ben hoşlanıyorum o da hoşlanıyo ama bi türlü açılamıyo. Hoşlandığını söylemedi ama çok belli ediyo.Bnden 7 yaş büyük bi de... Tabi yani bu iş olmaz biliyorum.Hem yaş farkı var.
Hadi hayırlısı tatlım:) Çok mutlu oldum sen böyle deyince.7 yas cok degil, erkeklerin daha gec olgunlastigini varsayarsak ki kesinlikle dogru :) neden olmasin
Aynen kuzum haklısın7 yaş çok değil be Can'ım :) Gönül'ler bir olsun. Aşk öyle her ayrıntıyı düşünecek kadar sık çıkmıyor insanın karşısına :)
Amin canımAynen kuzum haklısınBakalım canım hayırlısı olsun.Rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın
BUGÜN KÜ MENÜM
sabah uyanınca bir su bardağı ılık suyun içine yarım limon sıkıp içtim yarım saat sonra sabah kahvaltısı yaptım.
SABAH: Yarım simit şekersiz acık çay
ÖĞLE: bir tane yağsız but ayran (12:30)
İKİNDİ: 2 adet yeni dünya (15:20)
AKŞAM: bir kase çorba (18:00) suana kadar bir şey yemedim. ve yarıca yatmadanönce yoğurt kürünü yerim. 2.5 litre su içtim arada ise 1 bardak yeşil çay içtim
HAREKETLER: 20dakika zumba 20 mekik 20 şnav 40 squat yarım saat yürüyüş 50 tane ip ve ayrıca internetten vücut sıkılaştırma hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?