Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

MaşaAllah :)
Merak ettim abilerin bir-birine mi benziyor ?
Pek ikiz tanıdığım yok, üçüz hiç yok :)
Üçüz olanlar üçüde aynı renk :) Sima olarak evet benziyorlar ama dizilerdeki gibi diil :) Ama huyları üçününde farklı anam sanki bunlar kardeş diiller.

Canim çıkmış işte :)
Yaşı sorun etme bence. Benim nişanlım benden 8 yaş büyük benim için sorun diil bu.Gayetde iyi anlaşıyoruz . Karşılıklısa bir daha düşün derim :)
Tamam derim:) Ay moralim yerine geldi resmen çok teşekkür ederim eşimm

Yok canım çok şükür kötü birşey yok..
Askerden yaklaşık 1 haftadır ses yoktu, onu erak ediyordum..

Enerji patlaması yaşıyorsun sanırım :))
Evet guzel olaylar ust uste geldi boyle oldu yorgunluk falan hicbirsey kalmadi yaaa bende :)
Konuşa bildinizmi canim ?

Her zaman mutlu olmanı diliyorum kuzum Anlat merak ettim
Şöyle anlatayayım.
2 günden sonra nişanım var ve herşey yolunda vede tam istediğim gibi.
Dün hala oldum. Defalarca tatmama rağmen her defasında ilk miş gibi bir mutluluk sarıyor beni.
Nişanlım 1 aydır iş seyahetine yurt dışındaydı bu gün geldi onu gördüm.
Kısacası mutlu olmak için fazlaca nedenim var :)

. . . CUMARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

Asyaca - Jillian six pack 2
haeshin - 40.1 km bisiklet
F Fyfyfy - 20 dakika zumba / 20 mekik / 20 şınav / 40 squat / yarım saat yürüyüş / 50 ip atlama / vücut sıkılaştırma hareketleri
mrym77 - Yürüyüş
bnnu - 6.550 adım
gogo2405 - 1 saat spor salonu / 9000 adım
abesle_istigal - 45 dk bant / 200twister / 30 squat / 50 iç bacak hareketi / 75 mekik / 60 ters mekik / 50 makas / 20 şınav / 200 dumbell
O Ollalla - Adım - 6000 / Jillian / 300 zıplama / 100 duvar şınav / 100 ayakta mekik / 100 dumbell / 30 yarım şınav / 30 yarım mekik
tiffany20 - 30 ayakta mekik / 4.500 adım / 95 squat / 230 ip atlama
Dahlia_ - Yürüyüş

Hepsi gayet güzel kuzum
Sporların mükemmel ötesi
Benim eşimin menüsü güzel olmuşş.

Mutluluk üstüne mutluluk maşallah:)
Aman aman nazar değmesin kuzum
Hep böyle mutlu ol

Ellerine sağlık canım benim:)

Menü gayet güzel olmuş canım:)

merhaba kızlar uzun süredir giremedim
telefonda anroid değil oradan da bakamıyorum
yaklaşık 1 aydır hastanelerdeydik Yawrukush canım kayın validenin sonuçları önce iyi çıktı sonra bir daha biyopsi aldılar kötü çıktı, şimdi tedavi süreci başlayacak uzun ve zorlu bir süreç olacak umarım iyi bir şekilde üstesinden geliriz
hastanelerde 2 çocukla perişan olduk
uzun zamandır tartılmamıştım bu sabah tartıldım durum pek iç açıcı değil simitle beslenmekten simit gibi oldıum mezun olduğum kilonun 3 kilo üstündeyim
ama önce sağlık şu hastalık geçsinde kilo nasıl olsa gider diyorum

umarım herkesler iyidir kızlar kendinize iyi bakın

Ellerine sağlık canım benim:)

Menü gayet güzel olmuş canım:)

Yaş mevzusuna gelince canım hakkında hayırlısı olsun.. Yaşa takılma, ben de hep takıldım ama şimdi görüyorum ki pek de bir anlamı yokmuş, aralarında 10 yaştan bile büyük fark olan evli insanlar tanıyorum.. Allaha şükür hepsi de mutlu :)

Hoşgeldin canım..

Çok geçmiş olsun canım.. Allah kolaylık versin..

Hoşgeldin

Çok geçmiş olsun

Al al ozge bana oyle demisti her gun ayni agirlikla degil.degistire degistire yap demisti
sana sordum geri vazgeçtim, 1 kg ağırlığın üzerine pilates mini ball lerden yapıştırdım 1.5 kg ile bile yapamadım geri söktüm ay titriyorum resmen çok zor ya

canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
Allah size yardım etsişn hastanıza bir an önce şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…