Amin.Sağ ol canım.Teşekkür ederim.Harikasin gurur duyuyorum seninle canim
Ay buna çok guldummmm
Canim ya mutlulugun daim olsun
Herşey gönlunce olsun
Badem yerine bir tabak yemek yeseydin daha guzel olurdu
bademide aralarda 3 4 adet tuketsen bence daha iyi olur :)
Ay dişari çiktik gezmek icin
Cocuklari uyutunca
Ben otur mis gibi bir kucuk bardak ayran iç
Millet yiyo iciyo goturuyooooo
Revami bu yaaaa
Zavalli kocamda benimle ayran icti
1bardakta cayyy
Çok uyumlu bir çiftizzzz
Insanlar manyak oldugumuzu düsünmüstür
canim bisey yemek istemedi
burada korkunc gok gurluyor ve ben kucuklugumden beri cok korkarim bundan yanlizlik zor
bu arada bozulmakta olan sutumden kahvalti icin lor peyniri yaptim kekikli :)
Neden yalnızsın canım ?
cokta yanliz sayilmam :) 3 yasinda kizim icerde uyuyor .. ailem istanbulda ben gurbette
Allah bağışlasın canım
Yalnız değilmişsin kiii, dünyanın en tatlı varlığıyla berabermişsin
İyi yapmışsın, yiyenlerin, götürenlerin sonu malumm
Enişteden hep destek tam destek
cokta yanliz sayilmam :) 3 yasinda kizim icerde uyuyor .. ailem istanbulda ben gurbette
Sagolsun valla
Artik biz variz canim
Dunyanin en guzel huzuruuuu
Cocuklarim saglikla uykuya dalmiş mis gibi
Kendini yalniz hissetme lutfen
inanmiycaksiniz ama bende bunu dusunuyorum 2 gundur :) sizin paylastiklarinizi okuyorum bazan kendimden biseyler buluyorum , ne biliyim iyi geldiniz bana .. eh yanindada gitsin kilolar demiycekmiyizzz ... misss
iyiki varsiniz
cansinn...izz :)Yalnız hissettin mi koş gel buraya :))
7/24 diyemem ama en az 7/20 buradayız :)))
Tesekkur ederiz canim benim :)Сanım benimm 3. de olsa kutlarızzz
Canim yediklerine dikkat et carsambaya kadar hallet tum islerini, izin senin guzelim, kolayliklar..Herkese merhabalar...
Dün yengem doğum yaptı.13 ve 14 kez hala oldum :) ikizler ikiside erkek . erken doğum oldu ama doktor üçününüde durumunun iyi olduğunu söylemiş.
Ben akşam abimlere gitdim modem gelecegğimi işitmiş bozulmuş :)
Akşam abimlerde kaldim telde internet yok giremedim dün .
Eve şimdi geldim jillianı ve egzersizlerimi yapıp yemek pişirip tekrar abimlere gidicem.Akşam belki belki diil buyuk ihtimal yine giremicem.
Yawrukush Kaptan;m senden çarşambaya kadar izin isteyecektim pek vaktim yok gelmeye tatli telaşlar üst üste geldi ama arada vakit buldukca gelicem :) eger tabi izin veririsen ?
Gule gule giy birtanem :)Sag ol canim yaa :)
Bu gwn nisan elbisemi giydim aldigim zaman boyle diildi baya zayiflamisim ben yaaa :)
Tesekkur ederiz canim :)Bence takımın adını victoria's secret olarak değiştirelim
Mutlu sağlıklı uzun bir ömür diliyorum
Tum takimlarda yarisan uyeler icinde yuzdesi en yuksek olan bu hafta sensin, sampiyon sensin :)Bu bireysel dediginiz ne acaba bilmiyorum ama :) tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim ablam, Allah esirgesin tum evlatlari...akin iyiki dogmus annesinin yoldasi olmus .. allah saglikli uzun omurler versin :)
Tesekkur ederiz canimmmm
Doğum gününüz kutlu mutlu olsun
Nice guzel yillari olsunnnn
Hayirlisi olsun kuzum :)Maalesef yok canım.Daha doğrusu karşıma iyi birisi çıkmadı.
7 yas ne ki siz anlastiktan sonra kuzum :)Amin canım cümlemize:) Aslında birisi var ama şöyle ben hoşlanıyorum o da hoşlanıyo ama bi türlü açılamıyo. Hoşlandığını söylemedi ama çok belli ediyo.Bnden 7 yaş büyük bi de... Tabi yani bu iş olmaz biliyorum.Hem yaş farkı var.
Ablam kahvaltini yumurtali,peynir,zeytinli, yesillikli doyasiya yap.BUGÜN KÜ MENÜM
sabah uyanınca bir su bardağı ılık suyun içine yarım limon sıkıp içtim yarım saat sonra sabah kahvaltısı yaptım.
SABAH: Yarım simit şekersiz acık çay
ÖĞLE: bir tane yağsız but ayran (12:30)
İKİNDİ: 2 adet yeni dünya (15:20)
AKŞAM: bir kase çorba (18:00) suana kadar bir şey yemedim. ve yarıca yatmadanönce yoğurt kürünü yerim. 2.5 litre su içtim arada ise 1 bardak yeşil çay içtim
HAREKETLER: 20dakika zumba 20 mekik 20 şnav 40 squat yarım saat yürüyüş 50 tane ip ve ayrıca internetten vücut sıkılaştırma hareketleri
Amin Busem tesekkur ederiz canim :)Akinin nice guzel saglikli yaslari olsun ozgecim allah ailenizi hep bir arada tutsun mutlu mesut yasayin hep
Hangi filme gittiniz ablam:)Menümü yazayım
Sabah tavada yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek çay
Sinemada maden suyu az mısır 3 hurma
4 gibi 1 dilim pizza ayran 2. Ödül
Akşam spor dönüşü 1 bardak kefir 1 elma
Su 2.5 lt
Spor 1 saat spor salonu ve 9000 adım
Harikasiniz kizlar, ellerine saglik Fatimem :). . .CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ. . .
abesle_istigal - 45dk yürüyüş / 100twist / 50 yan mekik / 50 ters mekik / 100 mekik / 30 squat / 250 dumbell / 100 ipsiz ip atlama
@happy_moon - Leslie 2 miles / 5.000 adım / 100 yarım mekik / 50 squat / 25 şınav / 100 zıplama / 100 bacak makas 50 sağ 50 sol / 150 Butt kick / 150 DK / 100 jj
@bnnu - 4.540 adım
@zey zey - 4.200 adım
mrym77 - 1 saat yürüyüş
@Asyaca - Jillian six pack 2
@KarKralicesi - 100 zıplama / 100 mekik / 5385 adım
@tiffany20 - 6.700 adım / 200 yan mekik / 50 squat / 250 ip atlama
Supersiniz canlar, ellerin dert gormesin Fatimem:). . . CUMARTESİ GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@Asyaca - Jillian six pack 2
@haeshin - 40.1 km bisiklet
@Fyfyfy - 20 dakika zumba / 20 mekik / 20 şınav / 40 squat / yarım saat yürüyüş / 50 ip atlama / vücut sıkılaştırma hareketleri
mrym77 - Yürüyüş
@bnnu - 6.550 adım
@gogo2405 - 1 saat spor salonu / 9000 adım
abesle_istigal - 45 dk bant / 200twister / 30 squat / 50 iç bacak hareketi / 75 mekik / 60 ters mekik / 50 makas / 20 şınav / 200 dumbell
O Ollalla - Adım - 6000 / Jillian / 300 zıplama / 100 duvar şınav / 100 ayakta mekik / 100 dumbell / 30 yarım şınav / 30 yarım mekik
@tiffany20 - 30 ayakta mekik / 4.500 adım / 95 squat / 230 ip atlama
Dahlia_ - Yürüyüş
Ablacim cok uzuldummerhaba kızlar uzun süredir giremedim
telefonda anroid değil oradan da bakamıyorum
yaklaşık 1 aydır hastanelerdeydikYawrukush canım kayın validenin sonuçları önce iyi çıktı sonra bir daha biyopsi aldılar kötü çıktı, şimdi tedavi süreci başlayacak uzun ve zorlu bir süreç olacak umarım iyi bir şekilde üstesinden geliriz
hastanelerde 2 çocukla perişan olduk
uzun zamandır tartılmamıştım bu sabah tartıldım durum pek iç açıcı değil simitle beslenmekten simit gibi oldıum mezun olduğum kilonun 3 kilo üstündeyim
ama önce sağlık şu hastalık geçsinde kilo nasıl olsa gider diyorum
umarım herkesler iyidir kızlar kendinize iyi bakın
Daha yapmadim gulum:)ya yeni eşleştirmeler oldumu, ben göremedim gördünüzmü siz kızlar
Canim sinavdan cik, takima gel, aldigin kiloyu beraber vercez :)Yawrukush sağol canım benim =) takıma zayıflayarak dönüyorum demi =)
Millet ne kadan da saglikli beslenen bir cift demistir canimmm :)Ay dişari çiktik gezmek icin
Cocuklari uyutunca
Ben otur mis gibi bir kucuk bardak ayran iç
Millet yiyo iciyo goturuyooooo
Revami bu yaaaa
Zavalli kocamda benimle ayran icti
1bardakta cayyy
Çok uyumlu bir çiftizzzz
Insanlar manyak oldugumuzu düsünmüstür
Ellerine saglik ablam, biz variz korkma:)canim bisey yemek istemedi
burada korkunc gok gurluyor ve ben kucuklugumden beri cok korkarim bundan yanlizlik zor
bu arada bozulmakta olan sutumden kahvalti icin lor peyniri yaptim kekikli :)
Sende iyiki bizim takimimiza geldin, bir yandan da gitsin kilolar ohhh olsun :)inanmiycaksiniz ama bende bunu dusunuyorum 2 gundur :) sizin paylastiklarinizi okuyorum bazan kendimden biseyler buluyorum , ne biliyim iyi geldiniz bana .. eh yanindada gitsin kilolar demiycekmiyizzz ... misss
iyiki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?