Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin canım:) Çok haklısın kuzum. Teşekkür ederim düşüncelerinizi söylediğiniz için:)

Aynen bende çiçeklere bayılırım:)

Bizde seni özledik canım benim:)

Çok güzelmiş canım..
Allah mutlulukla, huzurla kullanmayı nasip etsin
Aminkuzum cümlemize mutluluklar nasip etsin Rabbim:))
ne guzel bir ugras, bende balkonumda kucuk bir sera yaptim cerry domates maydanoz nane aci paprika biber var :) cocuklarin gelisimi icinde iyi oluyor domatesleri elleriyle toplayip sofraya getirebiliyorlar
Canım hoşgeldin :) ben merve izindeydim daha yeni geldim :)
Güle güle kullan kuzum:)
Çok güzel maşallah
Bizde seni özledik canım benim:)
:)) sağol kuzumm amin :))

Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
Hayırlı olsun . Allah mutluluğunu daim etsin. Eminim ki gelinligin seninle daha da guzellesecek.

Herkese selam bu arada iyi pazarlar.

Az önce yürüyüşe çıktım. Yağmura yakalandım yine de 20 dk. Yürüdüm.
Herkes tuhaf tuhaf bakıyordu .

slm kzlar bugün giremedim çok yoğundum yarın mesai olacağı için ütü vb oğlumla ilgilendim BUGÜNKÜ MENÜM: uyanınca limonlu su (ılık)
SABAH KAHVALTISI 1 dilim kepekli ekmek haşlanmış yumurta 4 eytin domates salatalık yeşillik
ÖĞLEN: yarım dilim ekmek 6 kaşık kuru fasulye 4 kaşık pilav yağsız salata
AKŞAM : tavuk suyu çorbası bir kase
HAREKETLER:sabah uyanınca yarımsaat yürüyüş sonra ev temizliği 100 ip 20 şınav 50 sguat 20 mekik ve birazcıkta eğzersiz zaten yoğun bir haftasonuydu

Çok üzüldüm tatlım inşallah tedavi süreci başarılı geçer sağlığına kavuşur kısa zamanda.
İyi idare etmişsin kankam gayet güzel.
Ben eşimden memnunum bu hafta da devam edebiliriz
Alice harikalar diyarı izledik güzeldi bizim yaşımıza uygun o vardı tek.
Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
Çok güzel bayıldım senin üstüne çok yakışacak. Pembeside güzel aslında bence
Hepsi çok güzel sağlıklı güzel günlerde kullan inşallah.

Sabahtan beri gelemedim geç kalktım iyi uyumuşum kahvaltı yapamadım bebek mevlüdü vardı ona gittik çok güzeldi hoca çok genç ve hoştu mevlüt yerine yasin tebareke falan okudu biraz açıklamalaran okudu sonra def çalıp ilahi söyledi bebeğin adı güneş ,ona uygun ilahi söyledi çok beğendim inşallah ev alıpta okuma yapmak isyersem onu çağırcam arkadaşlarıda varmış kendisi gibi.
Eve geldim baya ortalık topladım bu hafta salı hariç evdeyim bahar temizliği yapıcam ramazan girmeden hemde 5 inde gün bende ona hazırlık olur.
Şimdide yeşil çay içip size bakayım dedim kalkıp çamaşır asıcam kurutma makinam gelene kadar daha asayım bakiim. Refikten dolayı artıya geçiş yaptım ama bikaç güne iner sanırım.

ablacim tarif icin cok tesekkurler birkac yil once yapmistim, lor peyniri gibi olmustu.
detaylariyla anlatmissin eksik olma, evime gidince tekrar yapayim:)

hosgeldin Mervem, ozlettin kendini..
Oh cok sevindim canim,her sey gonlune gore olmus..
Allah kavustursun guzelim:)

Eki Görüntüle 1839428
ben cok cok begendim, cok guzel bir gelinlik:)
Masallah mavis gozlum, sana nasil yakisacak kim bilir...

hepside cok guzel,Allah agiz tadiyla, huzurla, mutlulukla,saglikla kullanmayi nasip etsin bir tanem:)

bir ben miyim acaba kaktusu bile kurutan
masallah canim, foto cek yolla mutlaka, bayilirim ciceklere, sebzelere:)

Ablacim aleykum selam, nasilsin?
Daha sIk ugrasana takima:)

menude egzersizlerde cok guzel ablam:)

bu haftada devam edelim o halde ablacim:)

ne guzel olmus mevlud, agzina saglik hocanin.
insallah evinizi alirsiniz bir mevludde sen yaparsin ablacim..

Selam canlar bende dün yoğundum elime tel alamadım kız kardeşimin bohçasını götürdük çok çok güzel geçti yine herzamanki gibi ben yere oturdum bohçaları açtım tek tek gösterdin çok keyifliydi... Bugünde sabah güzl kahvaltımı yaptım sonra tekrar öğle uykusuna daldık tüm aile. Ara öğün yapıp parka geldik ben burda birikmiş tüm yazıları okudum ancak şimdi eve geçip bebeğimi doyurucam. Daha spor yapmadım ama leslie yapıcam . Ama spor kadar değerli emzirme olayını yapıyorum devamlı
Bu arada Yawrukush canım oğlunun doğum gününü kutluyorum tekrar güzel telaşlar.. Sayılı günlerini güzel geçir inşallah haeshin canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Asyaca canm eşim nasıl geçiyor diyet bu hafta güzel eksi gördün daha iyisi olur inşallah abesle_istigal cnm bu aralar benide bitki olayları sardı. Evdeyim ya iki orkidem var annem iki saksı bitki ekmiş verdi . Kılıç ta vericek. Evin bahçesini geçen temizledim yabanı bitkilerden çilekler vermeye başladı. Naneler mis gibi maydonoz tohumu alıcam ilk fırsatta. İnsan rahatlıyor toprağa elleyince. O Ollalla çok az kaldı canım ikizler içinde hayırlı olsun abalı babalı büyüsün Mavibocuk canm aldıklarına bayıldım çok zevklisin iyi günlerde kullan inşallah

Sağol canım inşallah öyledir annemler çok beğendiler :))
Hoşgeldin canım :)
Sağol tatlımm:) arkada bi çiçeği var onu beğenmedim kuzum ondan çıkardım:) inşallah kuzumm :)
Sağol bitanem yaa bende özledim sizleri yaa çok şükür yaa halloldu:))
Sağol bitanem annelerimizin ve babalarımızın sayesinde çok şükür:)

hayirli olsun canim, Allah mutlu etsin kardesini:)
cok sagol canim Allah evlatlarimiza hayirli omur versin insallah...

Sabah
1.5 haslanmis yumurta
Peynir
1dilim salam
Yarim dilim tbe tereyagli balli

Ara
5kiraz

Ogle
Yarim tabak kiymali turlu
3kasik yogurt

Aksam
Az hamsi
Salata

Su 3lt den fazla
Spor
45dk yuruyus
200twister
150 mekik
50 dumbell
20squat
20şinav

An itibariyle oturdum bir bardak cay icip okul cantasi hazirlayip cocuklarin pijama sut yatirmaaa
Puffffff
Haftasonlari çok yoruluyorum

Yawrukush um
happy_moon um
Çiçeklerimi paylasirim
Cileklerim biberlerim domateslerimide
Ama cok fazla saksim var ve ben telefondan paylasamiyorum ya pcye aktarmam gerekiyor.
Kolay yolu var mi telden kabul etmiyo bir püfff noktasi vardir mutlaka

Mavibocuk
Tatlimmm bayildimmmm
Gercekten zevklisin
Maviye bayilirim
Benim evimde agirlikli beyaz
Bir odam beyaz mor
Bir odam beyaz pembe
Bir odam beyaz mavi.... boyleeee
En cok maviyi seviyorummmm
Huzurla otur canim gelinliginde cok hoş
Ayyy bayilirim boyle seylereeeee
Alisverisedeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…