Amin canım:) Çok haklısın kuzum. Teşekkür ederim düşüncelerinizi söylediğiniz için:)
Yaş mevzusuna gelince canım hakkında hayırlısı olsun.. Yaşa takılma, ben de hep takıldım ama şimdi görüyorum ki pek de bir anlamı yokmuş, aralarında 10 yaştan bile büyük fark olan evli insanlar tanıyorum.. Allaha şükür hepsi de mutlu :)
Aynen bende çiçeklere bayılırım:)Harika kuzum
Kahvaltidan sonra pazar gittik maaile
Sonra birsury seramik saksi aldim
Bu arada cicek delisi oldugumu biliyormuydunuz
Orkide menekse kaktus mandalina ve bir suru sebzem var
Surekli onlarla ugrasiyorum
Kizim kaktus bahcesi istedi
Simdi gelir gelmez minik uyudugu icin banta ciktim sonra saksilarimin basina
Belki resim atarimmmm
Cicekleri cok seviyorummmm
Bence mükemmel canım:) Aynen çocuklar için iyi olurne guzel bir ugras, bende balkonumda kucuk bir sera yaptim cerry domates maydanoz nane aci paprika biber var :) cocuklarin gelisimi icinde iyi oluyor domatesleri elleriyle toplayip sofraya getirebiliyorlar
Bizde seni özledik canım benim:)Günaydın kızlar sonunda Nevşehiregeldik ayy:) ama nişanlımı özledim şimdiden çok güzel bir 1 hafta geçirdik inşallah en kısa zamanda buluşcağız tekrardan:)) ayy sizleride çook özledim 1. Olmuşuz tebrik ederim sizleri canlarımmm:))
Çok güzel maşallahEki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
Güle güle kullan kuzum:)Eki Görüntüle 1839429
Salon takımım:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Oturma oodasının 1 koltugu böyle:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Eki Görüntüle 1839431 Oturma odası tekli kkoltukları
Hoşbuldumm canımm :)Hoşgeldinn Canımmm
Canımm güle-güle mutlulukla giy inşaAllah
Ben beğendimm, sade ve güzell :)
Aminkuzum cümlemize mutluluklar nasip etsin Rabbim:))Çok güzelmiş canım..
Allah mutlulukla, huzurla kullanmayı nasip etsin
Canım hoşgeldin :) ben merve izindeydim daha yeni geldim :)ne guzel bir ugras, bende balkonumda kucuk bir sera yaptim cerry domates maydanoz nane aci paprika biber var :) cocuklarin gelisimi icinde iyi oluyor domatesleri elleriyle toplayip sofraya getirebiliyorlar
Güle güle kullan kuzum:)
Çok güzel maşallah
:)) sağol kuzumm amin :))Bizde seni özledik canım benim:)
Hayırlı olsun . Allah mutluluğunu daim etsin. Eminim ki gelinligin seninle daha da guzellesecek.Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
Aminkuzum cümlemize mutluluklar nasip etsin Rabbim:))
Canım hoşgeldin :) ben merve izindeydim daha yeni geldim :)
:)) sağol kuzumm amin :))
Çok üzüldüm tatlım inşallah tedavi süreci başarılı geçer sağlığına kavuşur kısa zamanda.merhaba kızlar uzun süredir giremedim
telefonda anroid değil oradan da bakamıyorum
yaklaşık 1 aydır hastanelerdeydikYawrukush canım kayın validenin sonuçları önce iyi çıktı sonra bir daha biyopsi aldılar kötü çıktı, şimdi tedavi süreci başlayacak uzun ve zorlu bir süreç olacak umarım iyi bir şekilde üstesinden geliriz
hastanelerde 2 çocukla perişan olduk
uzun zamandır tartılmamıştım bu sabah tartıldım durum pek iç açıcı değil simitle beslenmekten simit gibi oldıum mezun olduğum kilonun 3 kilo üstündeyim
ama önce sağlık şu hastalık geçsinde kilo nasıl olsa gider diyorum
umarım herkesler iyidir kızlar kendinize iyi bakın
İyi idare etmişsin kankam gayet güzel.Menümü yazayım biraz saçma ama idare edin
Sabah
Omlet
3-4 tereyağlı kayısı
Ara
Meyveli peynir gibi bişey(şekersiz)
Öğlen
Ciğer
Soğan
Maydanoz
1 dlm ekmek
Ara (tatlı krizi)
2 avuç kadar çerez - kuru meyve karışımı
Tarçınlı süt
2-3 hurma
Sonra da akşam yemeği yemeye halim kalmadı
Spor da yapamadım
Su iç eye de fırsat olmadı
Ama yeşil çay içtim
Bu da birşeydirdeğil midir?
Ben eşimden memnunum bu hafta da devam edebilirizGuzeller gunaydin, mutlu, bugunden itibaren kacamaksiz, egzersizli, enerjik bir pazar diliyorum.
Dun Akinin dogum gununu kutladik cok sukur ama epey yorulduk,aksamda gelemedim takima uyumus kalmisim.
Alanyada gunlerimiz azaliyor 23 gunumuz kaldi, sayili gun ne cabuk geciyor canlar..
Yeni eslestirmeleri bugun yapayim mi, yoksa bu haftada ayni eslerle devam etmek istiyor musunuz?
Birde 5. Takimi arada ziyaret edelim guzeller
Alintilarimi yazayim simdide
Alice harikalar diyarı izledik güzeldi bizim yaşımıza uygun o vardı tek.Tesekkur ederiz canim benim :)
Canim yediklerine dikkat et carsambaya kadar hallet tum islerini, izin senin guzelim, kolayliklar..
Bebislerinizde hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun..
Gule gule giy birtanem :)
Mutlu gune son 2 :)
Tesekkur ederiz canim :)
Tum takimlarda yarisan uyeler icinde yuzdesi en yuksek olan bu hafta sensin, sampiyon sensin :)
Cok tesekkur ederim ablam, Allah esirgesin tum evlatlari...
Tesekkur ederiz canimmmm
Hayirlisi olsun kuzum :)
7 yas ne ki siz anlastiktan sonra kuzum :)
Ablam kahvaltini yumurtali,peynir,zeytinli, yesillikli doyasiya yap.
Aksamda az yemissin:)
Egzersizler harika..
Amin Busem tesekkur ederiz canim :)
Hangi filme gittiniz ablam:)
Harikasiniz kizlar, ellerine saglik Fatimem :)
Supersiniz canlar, ellerin dert gormesin Fatimem:)
Ablacim cok uzuldum
Sonuclari iyi cikti diye sevinmistik..
Hayirlisi olsun, insallah tez zamanda sifa bulsun teyzemiz, sizlerede kolayliklar versin Allahim...
Sen bir feraha er de takima gelirsin veririz o 3 kiloyu, canini sIkma....
Daha yapmadim gulum:)
Canim sinavdan cik, takima gel, aldigin kiloyu beraber vercez :)
Millet ne kadan da saglikli beslenen bir cift demistir canimmm :)
Ellerine saglik ablam, biz variz korkma:)
Peyniri nasil yaptin :)
Sende iyiki bizim takimimiza geldin, bir yandan da gitsin kilolar ohhh olsun :)
Çok güzel bayıldım senin üstüne çok yakışacak. Pembeside güzel aslında benceEki Görüntüle 1839428
Hepsi çok güzel sağlıklı güzel günlerde kullan inşallah.Eki Görüntüle 1839429
Salon takımım:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Oturma oodasının 1 koltugu böyle:)Eki Görüntüle 1839429 Eki Görüntüle 1839430 Eki Görüntüle 1839431 Oturma odası tekli kkoltukları
ablacim tarif icin cok tesekkurler birkac yil once yapmistim, lor peyniri gibi olmustu.
hosgeldin Mervem, ozlettin kendini..Günaydın kızlar sonunda Nevşehiregeldik ayy:) ama nişanlımı özledim şimdiden çok güzel bir 1 hafta geçirdik inşallah en kısa zamanda buluşcağız tekrardan:)) ayy sizleride çook özledim 1. Olmuşuz tebrik ederim sizleri canlarımmm:))
Su yeşili misafir odası mavili kremli oturma grubufotolarını göndercem inşallah :)
ben cok cok begendim, cok guzel bir gelinlik:)Eki Görüntüle 1839428
hepside cok guzel,Allah agiz tadiyla, huzurla, mutlulukla,saglikla kullanmayi nasip etsin bir tanem:)Eki Görüntüle 1839429
bir ben miyim acaba kaktusu bile kurutanHarika kuzum
Kahvaltidan sonra pazar gittik maaile
Sonra birsury seramik saksi aldim
Bu arada cicek delisi oldugumu biliyormuydunuz
Orkide menekse kaktus mandalina ve bir suru sebzem var
Surekli onlarla ugrasiyorum
Kizim kaktus bahcesi istedi
Simdi gelir gelmez minik uyudugu icin banta ciktim sonra saksilarimin basina
Belki resim atarimmmm
Cicekleri cok seviyorummmm
Ablacim aleykum selam, nasilsin?Hayırlı olsun . Allah mutluluğunu daim etsin. Eminim ki gelinligin seninle daha da guzellesecek.
Herkese selam bu arada iyi pazarlar.
Az önce yürüyüşe çıktım. Yağmura yakalandım yine de 20 dk. Yürüdüm.
Herkes tuhaf tuhaf bakıyordu .
menude egzersizlerde cok guzel ablam:)slm kzlar bugün giremedim çok yoğundum yarın mesai olacağı için ütü vb oğlumla ilgilendim BUGÜNKÜ MENÜM: uyanınca limonlu su (ılık)
SABAH KAHVALTISI 1 dilim kepekli ekmek haşlanmış yumurta 4 eytin domates salatalık yeşillik
ÖĞLEN: yarım dilim ekmek 6 kaşık kuru fasulye 4 kaşık pilav yağsız salata
AKŞAM : tavuk suyu çorbası bir kase
HAREKETLER:sabah uyanınca yarımsaat yürüyüş sonra ev temizliği 100 ip 20 şınav 50 sguat 20 mekik ve birazcıkta eğzersiz zaten yoğun bir haftasonuydu
bu haftada devam edelim o halde ablacim:)Çok üzüldüm tatlım inşallah tedavi süreci başarılı geçer sağlığına kavuşur kısa zamanda.
İyi idare etmişsin kankam gayet güzel.
Ben eşimden memnunum bu hafta da devam edebiliriz
Alice harikalar diyarı izledik güzeldi bizim yaşımıza uygun o vardı tek.
Çok güzel bayıldım senin üstüne çok yakışacak. Pembeside güzel aslında bence
Hepsi çok güzel sağlıklı güzel günlerde kullan inşallah.
ne guzel olmus mevlud, agzina saglik hocanin.Sabahtan beri gelemedim geç kalktım iyi uyumuşum kahvaltı yapamadım bebek mevlüdü vardı ona gittik çok güzeldi hoca çok genç ve hoştu mevlüt yerine yasin tebareke falan okudu biraz açıklamalaran okudu sonra def çalıp ilahi söyledi bebeğin adı güneş ,ona uygun ilahi söyledi çok beğendim inşallah ev alıpta okuma yapmak isyersem onu çağırcam arkadaşlarıda varmış kendisi gibi.
Eve geldim baya ortalık topladım bu hafta salı hariç evdeyim bahar temizliği yapıcam ramazan girmeden hemde 5 inde gün bende ona hazırlık olur.
Şimdide yeşil çay içip size bakayım dedim kalkıp çamaşır asıcam kurutma makinam gelene kadar daha asayım bakiim. Refikten dolayı artıya geçiş yaptım ama bikaç güne iner sanırım.
Sağol canım inşallah öyledir annemler çok beğendiler :))Hayırlı olsun . Allah mutluluğunu daim etsin. Eminim ki gelinligin seninle daha da guzellesecek.
Herkese selam bu arada iyi pazarlar.
Az önce yürüyüşe çıktım. Yağmura yakalandım yine de 20 dk. Yürüdüm.
Herkes tuhaf tuhaf bakıyordu .
Hoşgeldin canım :)slm kzlar bugün giremedim çok yoğundum yarın mesai olacağı için ütü vb oğlumla ilgilendim BUGÜNKÜ MENÜM: uyanınca limonlu su (ılık)
SABAH KAHVALTISI 1 dilim kepekli ekmek haşlanmış yumurta 4 eytin domates salatalık yeşillik
ÖĞLEN: yarım dilim ekmek 6 kaşık kuru fasulye 4 kaşık pilav yağsız salata
AKŞAM : tavuk suyu çorbası bir kase
HAREKETLER:sabah uyanınca yarımsaat yürüyüş sonra ev temizliği 100 ip 20 şınav 50 sguat 20 mekik ve birazcıkta eğzersiz zaten yoğun bir haftasonuydu
Sağol tatlımm:) arkada bi çiçeği var onu beğenmedim kuzum ondan çıkardım:) inşallah kuzumm :)Çok üzüldüm tatlım inşallah tedavi süreci başarılı geçer sağlığına kavuşur kısa zamanda.
İyi idare etmişsin kankam gayet güzel.
Ben eşimden memnunum bu hafta da devam edebiliriz
Alice harikalar diyarı izledik güzeldi bizim yaşımıza uygun o vardı tek.
Çok güzel bayıldım senin üstüne çok yakışacak. Pembeside güzel aslında bence
Hepsi çok güzel sağlıklı güzel günlerde kullan inşallah.
Sağol bitanem yaa bende özledim sizleri yaa çok şükür yaa halloldu:))ablacim tarif icin cok tesekkurler birkac yil once yapmistim, lor peyniri gibi olmustu.
detaylariyla anlatmissin eksik olma, evime gidince tekrar yapayim:)
hosgeldin Mervem, ozlettin kendini..
Oh cok sevindim canim,her sey gonlune gore olmus..
Allah kavustursun guzelim:)
ben cok cok begendim, cok guzel bir gelinlik:)
Masallah mavis gozlum, sana nasil yakisacak kim bilir...
hepside cok guzel,Allah agiz tadiyla, huzurla, mutlulukla,saglikla kullanmayi nasip etsin bir tanem:)
bir ben miyim acaba kaktusu bile kurutan
masallah canim, foto cek yolla mutlaka, bayilirim ciceklere, sebzelere:)
Ablacim aleykum selam, nasilsin?
Daha sIk ugrasana takima:)
menude egzersizlerde cok guzel ablam:)
bu haftada devam edelim o halde ablacim:)
ne guzel olmus mevlud, agzina saglik hocanin.
insallah evinizi alirsiniz bir mevludde sen yaparsin ablacim..
Sağol bitanem annelerimizin ve babalarımızın sayesinde çok şükür:)Selam canlar bende dün yoğundum elime tel alamadım kız kardeşimin bohçasını götürdük çok çok güzel geçti yine herzamanki gibi ben yere oturdum bohçaları açtım tek tek gösterdin çok keyifliydi... Bugünde sabah güzl kahvaltımı yaptım sonra tekrar öğle uykusuna daldık tüm aile. Ara öğün yapıp parka geldik ben burda birikmiş tüm yazıları okudum ancakşimdi eve geçip bebeğimi doyurucam. Daha spor yapmadım ama leslie yapıcam . Ama spor kadar değerli emzirme olayını yapıyorum devamlı
Bu aradaYawrukush canım oğlunun doğum gününü kutluyorum tekrar güzel telaşlar.. Sayılı günlerini güzel geçir inşallah haeshin canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Asyaca canm eşim nasıl geçiyor diyet bu hafta güzel eksi gördün daha iyisi olur inşallah abesle_istigal cnm bu aralar benide bitki olayları sardı. Evdeyim ya iki orkidem var annem iki saksı bitki ekmiş verdi . Kılıç ta vericek. Evin bahçesini geçen temizledim yabanı bitkilerden çilekler vermeye başladı. Naneler mis gibi maydonoz tohumu alıcam ilk fırsatta. İnsan rahatlıyor toprağa elleyince. O Ollalla çok az kaldı canım ikizler içinde hayırlı olsun abalı babalı büyüsün Mavibocuk canm aldıklarına bayıldım çok zevklisin iyi günlerde kullan inşallah
hayirli olsun canim, Allah mutlu etsin kardesini:)Selam canlar bende dün yoğundum elime tel alamadım kız kardeşimin bohçasını götürdük çok çok güzel geçti yine herzamanki gibi ben yere oturdum bohçaları açtım tek tek gösterdin çok keyifliydi... Bugünde sabah güzl kahvaltımı yaptım sonra tekrar öğle uykusuna daldık tüm aile. Ara öğün yapıp parka geldik ben burda birikmiş tüm yazıları okudum ancakşimdi eve geçip bebeğimi doyurucam. Daha spor yapmadım ama leslie yapıcam . Ama spor kadar değerli emzirme olayını yapıyorum devamlı
Bu aradaYawrukush canım oğlunun doğum gününü kutluyorum tekrar güzel telaşlar.. Sayılı günlerini güzel geçir inşallah haeshin canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Asyaca canm eşim nasıl geçiyor diyet bu hafta güzel eksi gördün daha iyisi olur inşallah abesle_istigal cnm bu aralar benide bitki olayları sardı. Evdeyim ya iki orkidem var annem iki saksı bitki ekmiş verdi . Kılıç ta vericek. Evin bahçesini geçen temizledim yabanı bitkilerden çilekler vermeye başladı. Naneler mis gibi maydonoz tohumu alıcam ilk fırsatta. İnsan rahatlıyor toprağa elleyince. O Ollalla çok az kaldı canım ikizler içinde hayırlı olsun abalı babalı büyüsün Mavibocuk canm aldıklarına bayıldım çok zevklisin iyi günlerde kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?