Allah zihin acikligi versin :)Canlarım kusuruma bakmayın yarın sınavım var finallerim başlıyo geç yazmak zorunda kaldım:)Ders çalıştım derken vakit epey geçmiş.
Sabah
1 kk peynir
2 dilim tbe
domates salatalık
şekersiz çay
sahanda yumurta
Ara
3 adet ceviz
Öğle
sulu yemek
ayran
közlenmiş biber
1 dilim ekmek
Ara
eti form
Akşam
sulu yemek
yoğurt
bol yeşillik
ekmek yok
Su 2.5 litre
adım 10000
squat 80
ip atlama 300
yan mekik 100
ayakta mekik 50
Dahlia_
O Ollalla
Olu r hayir demem :)Birşeyler oldu da ben de çözemedim :)))
Gel vereyim :)) 4 bardak hazır suyu var, 2şer böleriz aramızda :)) İstemezsen maydanoz da var :))
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
Menü
Sabah yumurta zeytin ekmek
Ara 4 tane erik
Öğle 2 dilim ekmek
Aksam 2 dilim ekmek
Peynir
Spor 48 dk.yuruyus
3 litre su
Herkese hayırlı geceler
Sag ol canim hedef kilon kacMenün gayet mükemmel kuzum:)
Adımına bayıldım :) Sporlar mükemmel
Olu r hayir demem :)
Simdiden tesekkur ederim
Evet kuculdu fazla yiyemiyorum bugun hemde bilerek bu kadaar az yedim yarin elbisemden gobis gorunmesin diye :)Çook az yiyorsun miden çok küçüldü dimi?? Azcık yesen ağrıyor mu
Bitdi sukur cok kucuk meseleler kaldi onlarida yarin hallediceyiz InsaAllah kazasiz belsiz atlatiyim bu nisani benmi bu kadar cok yoruldum yoksa herkesmi bu kadar yoruluyor anlamadim ?Teşekkür ederim kuzum:)
Nişan hazırlıkların nasıl gidiyo bakalım
Sag ol canim :)Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
Menü
Sabah yumurta zeytin ekmek
Ara 4 tane erik
Öğle 2 dilim ekmek
Aksam 2 dilim ekmek
Peynir
Spor 48 dk.yuruyus
3 litre su
Herkese hayırlı geceler
Bitdi sukur cok kucuk meseleler kaldi onlarida yarin hallediceyiz InsaAllah kazasiz belsiz atlatiyim bu nisani benmi bu kadar cok yoruldum yoksa herkesmi bu kadar yoruluyor anlamadim ?
Amma unutkan oldum ben menumu yazdimmi yaa hatirlamiyorum ???
Kebinde ne yaptiniz bu kadar yoruldun? benim kebinim ayak ustu oldu yani o derece bende anlamadim nasil oldu bitdi :)))İnşaAllah kazasız belasız atlatırsın canım :)
Nişan üzerinden çok geçti de 2 sene oldu pek hatırlamıyorum yorgunluğunu, ama geçen sene eylülde nikah yaptık nikah derken dini nikah, kebin yani :) Bitmiş durumdaydım :))
Bir de herşeye yardım edeyim, herşeye ilk ben koşayım isteği vardı nedense :))
Nasıl yorulmuştum Allah biliyor :)
Çok normal yanii bu durumlarda :)
Yazdın ve sana çok az yediğini miden küçüldü mü dediö evet dedin az önce... BiraZ balık yesene b12 vitamin falan... Niye unutkansın bu kadarAmma unutkan oldum ben menumu yazdimmi yaa hatirlamiyorum ???
Bu aralar ck unutkanim yengem yorgunluktan diyor ama yavastan korkmaya basladimYazdın yazdınnn :)
Kafam gitdi nedense evde boyle unuutuyorumYazdın ve sana çok az yediğini miden küçüldü mü dediö evet dedin az önce... BiraZ balık yesene b12 vitamin falan... Niye unutkansın bu kadar
Kebinde ne yaptiniz bu kadar yoruldun? benim kebinim ayak ustu oldu yani o derece bende anlamadim nasil oldu bitdi :)))
Bu aralar ck unutkanim yengem yorgunluktan diyor ama yavastan korkmaya basladim
Benim kebinde toplasan 10 kis yoktu :)))Bize kalsa biz de öyle birşey yapardık :))
Ama nişanlım da ailesi de büyük birşey olmasını, yani nişan gibi kutlamalı olsun istedikleri için öyle yapıldı bizimki :))
80-90 kişilik hazırlık, düşün halimi :)))
son 1 haftadir boyleyimYorgunluktan, heyecandan canım bence.. Normalde böyle değilsen, son günlerde olduysa korkacak birşey yokk, nişanı atlat, dinlenirsin biraz kendine gelirsin :)
Ah canim yaaaa
Reglim dun bitti henuzzzz
Ilginc bir dalgalanma ama gececekkkk
Gecmeli yaniiiii
Su okul bitse hayirlisiyla cok bogdu beni kosusturma dinlenmek istiyorum biraz
Tatile ihtiyacim var bence
ayyy kızlarrr ablam başka hastaneye gitmiş kanama devam ediyor diye, tahlil almışlar beta hcg hormonu düne göre ikiye katlanmış, bebek gitmemişşş ayy mal oldum yeminlee
Şimdi ilk gebeliğinde ki ni dr nu buldu akşam ona gidiceklerr, ama hala kanamasıda var
Ufakligim bugun ablasi giderken onun aglamasina bir uyandi sabah 8de az once uyuduuuuu
Oglende 1saat kadar
Bittim resmen
Toprak doktu sandalyeye cikti
Cekmece dagitti
Bi ara cikip gezdireyim dedim hazirlandik bebek arabasi arabada kalmis araba babada
Birde temizlikkkkk camasir yemekkk
Midem agriyo
Dogru duzgun yemekte yemedim bugunn
Vitaminimide unuttum bayilmak uzereyimmmm
2cocuklu herkes bende ayni durumdayim desin ne olur ya ne olurrrrrr
Sizde cok yoruluyormusunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?