Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah zihin acikligi versin :)

Teşekkür ederim kuzum:)
Nişan hazırlıkların nasıl gidiyo bakalım
Bitdi sukur cok kucuk meseleler kaldi onlarida yarin hallediceyiz InsaAllah kazasiz belsiz atlatiyim bu nisani benmi bu kadar cok yoruldum yoksa herkesmi bu kadar yoruluyor anlamadim ?

Bitdi sukur cok kucuk meseleler kaldi onlarida yarin hallediceyiz InsaAllah kazasiz belsiz atlatiyim bu nisani benmi bu kadar cok yoruldum yoksa herkesmi bu kadar yoruluyor anlamadim ?

İnşaAllah kazasız belasız atlatırsın canım :)

Nişan üzerinden çok geçti de 2 sene oldu pek hatırlamıyorum yorgunluğunu, ama geçen sene eylülde nikah yaptık nikah derken dini nikah, kebin yani :) Bitmiş durumdaydım :))
Bir de herşeye yardım edeyim, herşeye ilk ben koşayım isteği vardı nedense :))
Nasıl yorulmuştum Allah biliyor :)
Çok normal yanii bu durumlarda :)

Kebinde ne yaptiniz bu kadar yoruldun? benim kebinim ayak ustu oldu yani o derece bende anlamadim nasil oldu bitdi :)))

Yazdın ve sana çok az yediğini miden küçüldü mü dediö evet dedin az önce... BiraZ balık yesene b12 vitamin falan... Niye unutkansın bu kadar
Kafam gitdi nedense evde boyle unuutuyorum
yengem hatirlatiyor cogu seyi
tamam tesekkur ederim yerim

Kebinde ne yaptiniz bu kadar yoruldun? benim kebinim ayak ustu oldu yani o derece bende anlamadim nasil oldu bitdi :)))

Bize kalsa biz de öyle birşey yapardık :))
Ama nişanlım da ailesi de büyük birşey olmasını, yani nişan gibi kutlamalı olsun istedikleri için öyle yapıldı bizimki :))
80-90 kişilik hazırlık, düşün halimi :)))

Benim kebinde toplasan 10 kis yoktu :)))
MasaAllah oylede guzel olur hep birlikte
Sizede mutluluklar dilerim :)

Yorgunluktan, heyecandan canım bence.. Normalde böyle değilsen, son günlerde olduysa korkacak birşey yokk, nişanı atlat, dinlenirsin biraz kendine gelirsin :)
son 1 haftadir boyleyim
Nisandan sonra biraz dinleneyim gecerse sorun yok ama gecmezse doktora gideyim

Selam gelemedim bugün ama gecmiş yaptım :) alıntılardan sone amentümü yazıyorum Refik geldi galiba.. Ama henüz kararsız.

Ah canim yaaaa
Reglim dun bitti henuzzzz
Ilginc bir dalgalanma ama gececekkkk
Gecmeli yaniiiii
Su okul bitse hayirlisiyla cok bogdu beni kosusturma dinlenmek istiyorum biraz
Tatile ihtiyacim var bence

Eşinden biraz destek al iyi şeylere odaklan. Seni güldüren insanlarla görüş canım:) mesela bizimle

Ayy Can'ım be güzel haber :) çok Mutlu oldum Allah tamamına erdirir inşallah

Kesinlikle öyle hatta bazen ben de şikayet ediyorum.. Bugün çamaşırları kurtmadan çıkardım yenisini attım yemeğe oturdum kızım da gitti çnaşırları sepetten alıp çöpe at aya çalışıyor peki ben ne yaptım hiç! yemeğimi yedim sonrada çöptekileri çıkartıp tekrar kirliye attım.. Neyseki çok fazla atış hedefi bulamamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…