Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

son 1 haftadir boyleyim
Nisandan sonra biraz dinleneyim gecerse sorun yok ama gecmezse doktora gideyim

Öyle tabi geçmezse mutlaka git ama geçecek İnşaAllah..
Yorgun değilim ama biraz fazla düşünceliyim diye kaç gün üst-üste menümü yazmayı unuttum son günlerde :)))
O yüzden normal bence senin bu halin ..

Menüm
Sabah
Omlet
3 tereyağlı kayısı

Öğlen
Tombalıklı salata 3 dlm tost makinesinde pişme nezaketi gösteren patates
3 dal kızarmış patates
Sarımsaklı yoğurt

Ara
Kuru meyve
Çerez

Akşam
Ayran
Tavuk
1 sk makarna
Jelapeno
Soğan

Spor
Ripped in 30 3

Sogan bildigimiz yuvarlak soganmi?

saol canım
oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşları olsun

Eki Görüntüle 1839428
Kızlar bunu aldım gelinlikte ortadaki pembe çıkacak:) üstümde çekmeyi unutmuşuzda:)
güzelmiş gelinliğin canım

teşekkür ederim canım umarım

teşekkür ederim canım

saol zümrem geldim evime bu hafta, yazlıları yapacağım not işlerini halledip geri gideceğiz,
kilo işin bahanesi işte sizlere bakayım dedim, sağlık işleri hal olsunda kilo nasıl olsa gider

Evet Can'ım yaa 1 haftadır soykırım yapıyorum resmen.
yengem hamile oldugu zamanlar sogani elma gibi soyup yerdi ilk baslarda garip gelirdi simdi alisdim
Sana ne oldu refikmi geldi ? senin refik baya ucuza calisiyor bizimkinin gozu yukseklerde hep cikolata falan filan :)))

Bitdi sukur cok kucuk meseleler kaldi onlarida yarin hallediceyiz InsaAllah kazasiz belsiz atlatiyim bu nisani benmi bu kadar cok yoruldum yoksa herkesmi bu kadar yoruluyor anlamadim ?
Eee oluyo canım tatlı telaşlar koşuşturmacalar:) Ama çok güzel oluyodur ya.İnşallah kazasız belasız atlatırsın kuzum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…